My_Immortal Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 μαλλον δεν κοιταξες καλα το θρεντ :) τελευταια σελιδα ειναι η 88 και οχι η 44.διαβασε απο την 75 μεχρι το τελος και να σαι σιγουρη οτι θα βρεις τα παντα. καλημερα :cool: Τώρα σίγουρα γίνομαι ενοχλητική, αλλά είμαι πολύ καινούρια στα forum.. Πριν λίγες μέρες είχε όντως 80 σελίδες, τώρα όμως η τελευταία είναι η 44. :confused: Τελοσπάντων, ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Μάλλον δεν ξέρω ακόμα να χειρίζομαι την κατάσταση εδώ μέσα! :lol: Καλημέρα! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scos Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Πάντως για τους ήχους που λέτε δεν νομίζω ότι βελτιώνονται και πολύ με τις εκδόσεις rom που δοκίμασα μέχρι τώρα (1.36, 1.43, 3.50 & 1.47) ή δεν δουλεύουνε καλά τα αυτιά μου. Καλοί είναι αλλά τη σειρά motoV... και τους ήχους άλλων κινητών δεν τους φτάνουν. Μιλάμε μόνο για ringtone γιατί στον media player παίζουν καλά. :worry: Παράθεση scos :innocent: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Koulou Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Καλησπέρα παιδιά! :) Επειδή σκοπεύω στο άμεσο μέλλον να αποκτήσω κι εγώ το συγκεκριμένο κινητό, θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις, οι απαντήσεις των οποίων θα με οδηγήσουν στη συγκεκριμένη αγορά ή όχι... -Από μπαταρία πως πάει το κινητό; Οι 260 ώρες αναμονής που δίνει η Motorola με τρομάζουν λιγάκι! -Με τα sms όλα καλά;;; :worry: Στέλνουμε κανονικά ελληνικά sms με 160 χαρακτήρες;;; T9;;; -Το κινητό υποστηρίζει εφαρμογές office; Ειδικά για το word ψιλοκαίγομαι... Αν δεν υπάρχει υποστήριξη από το εργοστάσιο, υπάρχει κάποια free εφαρμογή, η οποία όμως να είναι και 100% σίγουρη στη λειτουργία της; Sorry κι όλας που σας πρίζω, αλλά η υποστήριξη word είναι κάτι παραπάνω από σημαντική για 'μενα! Γενικά, παρουσιάζονται κάποια συχνά προβλήματα όπως κολλήματα κλπ;;; :cry: Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας! Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ λόγω έλιψης χρόνου να διαβάσω όλες τις σελίδες του θέματος για να βρω τις απαντήσεις που ζητάω... :( Θα επιστρέψω, ως κάτοχος, πλέον, κατά πάσα πιθανότητα... ;) :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 2,5 μέρες με λογική χρήση Πολύ καλά 160 με το Greek Apps. Τ9 όχι. Όχι δεν υποστηρίζει, αλλά βάζεις ένα πρόγραμμα ΟΧΙ free αλλά μπορείς να το βρεις κρακαρισμένο. Κανένα απολύτως κόλλημα. :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 @scos Αν έχεις χρόνο πήγαινε στην Μοτορόλα και πέρασε την 1.49 Ελληνική. Υπάρχει μια μικρή διαφορά! :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekfragma Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 @scos Αν έχεις χρόνο πήγαινε στην Μοτορόλα και πέρασε την 1.49 Ελληνική. Υπάρχει μια μικρή διαφορά! :) μηπως μπορει καποιος να μου δωσει λινκ για την 1.49 ελληνικη?στο σαητ της μοτο εχει μονο την 1.43 σαν τελευταια. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beg Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Αγαπητοί κάτοχοι του ΜΡΧ220 έχω κάνει διάφορες τροποποιήσεις στο τηλέφωνο (μετά από πάρα πολλές προσπάθειες και Hard reset) τις οποίες θα σας τις παρουσιάζω συχνά-πυκνά για να μπορεί ο καθένας μας να τροποποιήσει εύκολα και γρήγορα το δικό του ΜΡΧ. Παραθέτω φιλικά την παρακάτω μέθοδο αλλαγής skin του Media Player. Τι χρειάζεστε : 1. Κάποιο πρόγραμμα για edit στην registry (π.χ PHM Registry Editor). 2. Να κατεβάσετε skins της αρεσκείας σας από διάφορα website. Περιγραφή : Καταρχάς πρέπει να φτιάξουμε έναν φάκελο για να τοποθετήσουμε τα skins που έχουμε. Έτσι για παράδειγμα εγώ έφτιαξα τον Media Player Skins στη θέση \Storage Card\Program Files\Media Player Skins. Μέσα εκεί κάνουμε αντιγραφή-επικόλληση το αρχείο με κατάληξη .skn μαζί με τα αρχεία εικόνας που το συνοδεύουν. Ανοίγουμε την registry και πηγαίνουμε στην παρακάτω θέση… HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows Media Player\Parameters …εκεί ανοίγουμε το "DefaultPortraitSkin" και στο Value data θα υπάρχει η default διαδρομή \Windows\default.skn αν λοιπόν αλλάξουμε την διαδρομή αυτή με την δική μας και για παράδειγμα \Storage Card\Program Files\Media Player Skins\wmplayer.skn και αποθηκεύσουμε τις αλλαγές τότε μετά από επανεκκίνηση του τηλεφώνου το skin του Media Player θα δούμε ότι άλλαξε. Ελπίζω όλα αυτά να σας φανούν ενδιαφέρον και να παρουσιάσετε τα δικά σας Tips & Tricks για διευκόλυνση όλων μας. Ευχαριστώ… Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/50078.JPG THE BEST SMARTPHONE !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 μηπως μπορει καποιος να μου δωσει λινκ για την 1.49 ελληνικη?στο σαητ της μοτο εχει μονο την 1.43 σαν τελευταια. :worry: Δεν υπάρχει on-line δυστυχώς! :( Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekfragma Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Δεν υπάρχει on-line δυστυχώς! :( να την ανεβασεις σε καποιο fileshack rapidshare megaupload δεν γινεται? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. September 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2005 Από μπαταρία πως πάει το κινητό; Οι 260 ώρες αναμονής που δίνει η Motorola με τρομάζουν λιγάκι! Εγώ μιλάω τουλάχιστον 1 ώρα την ημέρα (God bless Non Stop, τουλάχιστον στην αρχική του μορφή...) και εννοείται ότι στέλνω και μηνύματα, περνάω εφαρμογές, παίζω κανένα παιχνιδάκι και μου κρατάει -χωρίς να το κλείσω καθόλου- 35 με 40 ώρες. Για smartphone, δηλαδή, είναι ό,τι το καλύτερο μπορείς να βρεις! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 να την ανεβασεις σε καποιο fileshack rapidshare megaupload δεν γινεται? :worry: Δεν την έχω εγώ! Πήγα στην Μοτορόλα και μου έκαναν την αναβάθμιση! :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. September 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2005 pos blepoyme ti ekdosh firmware exoyme? ρυθμισεις σχετικα εκει που λεει κατασκευαστης.απλα λιγο ψαξιμο στο forum δεν βλαπτει δε λεει να κανουμε τα ιδια και τα ιδια post ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Paidia exei kaneis t mobiluck??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakeras Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 re paidia na rwtisw kati?polles fores otan paizw tragoudia me ton beta player kyriws sta kala kathoumena kobetai i anaparagwgi(tis perisoteres fores otan paizei sto paraskinio)!exei kaneis apopsi gia to ti mporei na sumbainei???thanks!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Παιδιά SOS SOS SOS!! Αφού έπαιξα με το κινητό για ενα απόγευμα κ τους πέρασα διάφορεσ εφαρμογές που κυκλοφορούν στα σάιτ του σαιτας αλλά χωρίς να κάνω καμία αλλαγή στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, παρα μόνο το φόρτισμα, πάνω το πρωί να το ανοίξω κα αφού μου βγάλει το λογότυπο της μοτορόλα, περνάει στη μπλε οθόνη με το λογότυπο της ΤΙΜ κ κολλάει εκει... Κανένα πλήκτρο δεν λειτουργεί κ για να το κλείσω πρέπει να του βγάλω την μπαταρία.. Δοκίμασα να το συνδέσω με τον Η/Υ ενώ βρίσκεται σε αυτή την κατάταση αλλά μάταια... Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί κάτι τέτοιο χωρίς αναβάθμιση, διοτι έχω μέσα αρχεία που τα χρειάζομαι..? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdamprxp Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 geia sas paidia. edw kai 2 meres gyranaw sta katastimata gia na agorasw to mpx220. apo oti prosexa stin agora kykloforei se 2 xrwmata mayro kai asimi alla kapoios moy eipe se ena katastima oti den einai idia kai tha ithela na rwthsw poia einai h diafora toys ama gnwrizete giati aytos den ixere. episis tha ithela na moy peite an eiste eyxaristimenoi me to kinito. apo xronoys anamonis kai omilias pws paei? sas eyxaristw poly!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Παιδιά SOS SOS SOS!! Αφού έπαιξα με το κινητό για ενα απόγευμα κ τους πέρασα διάφορεσ εφαρμογές που κυκλοφορούν στα σάιτ του σαιτας αλλά χωρίς να κάνω καμία αλλαγή στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, παρα μόνο το φόρτισμα, πάνω το πρωί να το ανοίξω κα αφού μου βγάλει το λογότυπο της μοτορόλα, περνάει στη μπλε οθόνη με το λογότυπο της ΤΙΜ κ κολλάει εκει... Κανένα πλήκτρο δεν λειτουργεί κ για να το κλείσω πρέπει να του βγάλω την μπαταρία.. Δοκίμασα να το συνδέσω με τον Η/Υ ενώ βρίσκεται σε αυτή την κατάταση αλλά μάταια... Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί κάτι τέτοιο χωρίς αναβάθμιση, διοτι έχω μέσα αρχεία που τα χρειάζομαι..? Το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω μολις εκανα εγκατασταση το "mytools" απ το site του saitas. Δεν ξερω αν φταιει η εκδοση που εχω (1.360) αλλα το εχω κανει 2 φορες για να το τσεκαρω αν αυτο εγινε τυχαια και δυστυχως και τις δυο φορες ειχα το ιδιο προβλημα με σενα. Δυστυχως μονο το format στο κινητο με εσωσε αλλα οπως τα λες εσυ εσενα δεν σε σωζει αυτο μιας και σβηνονται ολα τα αρχεια στο κινητο εκτος και αν τα εχεις στην καρτα οπου παραμενει αθικτη μετα το format. Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 geia sas paidia. edw kai 2 meres gyranaw sta katastimata gia na agorasw to mpx220. apo oti prosexa stin agora kykloforei se 2 xrwmata mayro kai asimi alla kapoios moy eipe se ena katastima oti den einai idia kai tha ithela na rwthsw poia einai h diafora toys ama gnwrizete giati aytos den ixere. episis tha ithela na moy peite an eiste eyxaristimenoi me to kinito. apo xronoys anamonis kai omilias pws paei? sas eyxaristw poly!!!! χμ μαλιστα κατι θα ηξερε αυτος που το ειπε προφανως αλλοστε γιατι να κατεχει αυτη την θεση σαν πωλητης χωρις να γνωριζει :fool: :knife: ας μην λεω αερολογιες δεν υπαρχει καμμια διαφορα ειναι ακριβως τα ιδια μονο το χρωμα αλλαζει μπες στην μοτορολα να δεις η εδω .οσο για το εαν ειμαι ευχαριστημενος ,εγω ειμαι και δεν εχω προβλημα με χρονους αναμονης και ομιλιας :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να βάζω smileys στα μηνύματα μου; :shifty: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Το ιδιο προβλημα ειχα κι εγω μολις εκανα εγκατασταση το "mytools" απ το site του saitas. Δεν ξερω αν φταιει η εκδοση που εχω (1.360) αλλα το εχω κανει 2 φορες για να το τσεκαρω αν αυτο εγινε τυχαια και δυστυχως και τις δυο φορες ειχα το ιδιο προβλημα με σενα. Δυστυχως μονο το format στο κινητο με εσωσε αλλα οπως τα λες εσυ εσενα δεν σε σωζει αυτο μιας και σβηνονται ολα τα αρχεια στο κινητο εκτος και αν τα εχεις στην καρτα οπου παραμενει αθικτη μετα το format. λοιπον εγω εκανα μαμακια :cry: :cry: γιατι αυτο που ειναι στο group μου ειναι gia pocket pc χιλια συγνωμη ανεβασα τωρα το κανονικο για smartphones 2003 παραθετο φωτο: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να βάζω smileys στα μηνύματα μου; :shifty: στα sms οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 χμ μαλιστα κατι θα ηξερε αυτος που το ειπε προφανως αλλοστε γιατι να κατεχει αυτη την θεση σαν πωλητης χωρις να γνωριζει :fool: :knife: ας μην λεω αερολογιες δεν υπαρχει καμμια διαφορα ειναι ακριβως τα ιδια μονο το χρωμα αλλαζει μπες στην μοτορολα να δεις η εδω .οσο για το εαν ειμαι ευχαριστημενος ,εγω ειμαι και δεν εχω προβλημα με χρονους αναμονης και ομιλιας :) Κοίτα, δεν έχει τραγικό άδικο.. Κάπου είχα διαβάσει ότι έχουν διαφορετικές εκδόσεις firmware αλλά χωρίς να είναι *τραγική* η διαφορά στα νούμερα.. Hardware-ικά εννοείται ότι είναι πανομοιότυπα !! :) :) Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να βάζω smileys στα μηνύματα μου; βρήκα αυτό , αλλά χωρίς να έχει περάσει ποτέ από τα χέρια μου δεν μπορώ να σου πώ αν αξίζει ή όχι.. - όσο για την προηγούμενη ερώτησή σου όλες οι rom μετά την 1.36 έχουν καλύτερο ήχο και δυνατότερο εξωτερικό ηχείο απο ανεπαίσθητα μέχρι λίγο.. τώρα η rom που υποτίθεται έχει την μεγαλύτερη διαφορά είναι η πρότελευταία ασιατική (3.46 αν δεν κάνω λάθος - η τελευταία πριν από την 3.50) την οποία και θα βρείς στο surrealnetworks, όπως και όλες τις ROM για το MPX220 (το έκανα bold για να το δούν και οι υπόλοιποι) - σημειώστε ότι χρειάζεται να κάνετε free registration στο forum τους για να κατεβάσετε.. Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 στην διαφορα χρωματος του κινητου σε σχεση με την διαφορα σε rom πιθανων ειναι διοτι οταν ηρθε ελλαδα πρωτο ηταν το μαυρο και μετα το ασημι μιλαω υποθετικα παντα.οσο για τα smilies το ξερω αυτο που λες φιλε p4n0z αλλα ειναι για pocket pc.εξαλου τι σημασια εχει εαν το εχεις εσυ για να στελνεις smilies εαν δεν το εχει και ο αλλος για να τα δεχεται :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 οσο για τα smilies το ξερω αυτο που λες φιλε p4n0z αλλα ειναι για pocket pc.εξαλου τι σημασια εχει εαν το εχεις εσυ για να στελνεις smilies εαν δεν το εχει και ο αλλος για να τα δεχεται :confused: Έχει έκδοση και για smartphone For both Pocket PC Phone Edition and Microsoft Smartphone. αλλά το θέμα είναι πώς αντικαθιστά τα emoticons στο sms (προφανώς και δεν στελνει graphics με το sms αλλά θα μπορούσε να είναι πχ EMS compliant όποτε να φαίνεται σε οποιοδήποτε EMS capable κινητό - το EMS είναι application level extention στο SMS δηλαδή είναι πρακτικά ένα SMS με κάποιους ειδικούς - κρυφούς χαρακτήρες...) Μπορεί και να μην βλέπει ο άλλος τίποτα μπορεί και να βλέπει graphics (εαν είναι ΕΜS capable τελικά) μπορεί και να βλέπει τις γνωστές φατσούλες πχ " : ) " , δεν το έψαξα πολύ το προγματάκι για να είμαι ειλικρινής.. Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
My_Immortal Δημ. September 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2005 Ευχαριστώ πολύ!! :) Αχ και να ήταν και τζάμπα... :mad: Πάντως τα smileys που είδα στο δείγμα είναι ολόιδια με αυτά που υπάρχουν προεγκατεστημένα στο P900!!! :w00t: Υπάρχει περίπτωση να το βρω σπ@σμένο; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] my blog: http://odile-odette.blogspot.com ***Πωλείται Sony Ericsson G900*** Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts