Jump to content

[Επίσημο] Motorola MPx220

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδια βρηκα ενα MPX-220 απο ενα γνωστο μου και μου το πουλαει 150 ευρω. δεν εχω πολυψαξει τις δυνατοτητες του τηλεφωνου ακομα οσον αφορα τα προγραμματα κλπ.

Αυτη τη στιγμη εχω το P800 και με τα προγραμματα του λειτουργικου Symbian θα ελεγα οτι ειμαι ευχαριστημενος σε γενικες γραμμες... Η Microsoft τι μπορει να μου προσφερει απο θεμα προγραμματων; απο θεματα υπαρχουν πολλα;

Και κατι αλλο. Την τιμη πως την βλεπετε; Λετε να ειναι τιποτα χαλασμενο και να με κοροιδεψει αυτος;

καταρχην εαν ειναι σε καλη κατασταση το κινητο με τετοια τιμη ειναι πολυ καλη παρτο.απο προγραμματα και θεματα ειναι υπεραρκετα

Ξερει κανενας πως μπορω να βαλω ελληνικο itap στο mpx220.Μπορω να γραψω ελληνικα αλλα δεν εχει itap, μου εχει κοψει τα χερια.Πως τα κινητα της QTEK εχουνε ελληνικο τ9?

Ξερει κανενας πως μπορω να βαλω ελληνικο τ9 στο mpx220.Μπορω να γραψω ελληνικα αλλα δεν εχει τ9, μου εχει κοψει τα χερια.Πως τα κινητα της QTEK εχουνε ελληνικο τ9?

η απαντηση που ψαχνεις δοθηκε στο αλλο topic που εκανες παρομοια ερωτηση

η τιμή ειναι απίστευτα καλή!

σίγουρα δεν έχει κανένα πρόβλημα?

παντως απο προγράμματα πλεόν εχει τα πάντα!

και εγώ ειμαι τεως κατοχος symbian (3 κινητα είχα symbian)και μόλις πήρα το windows mobile είπα δεν ξαναπέρνω sumbian!!!

αρα καταλαβαίνεις!!!!

έχετε δει σε κανένα κατάστημα θήκη για ΜΡΧ220 ολόσωμη και όχι οριζόντια θήκη για τη ζώνη. σήμερα για πρώτη φορά μου έπεσε κάτω και εγκαινιάστηκε το πρώτο σημάδι.

Υπάρχει θήκη ολόσωμη δερμάτινη. Θα τη βρεις στα καταστήματα Motorola (τουλάχιστον εκεί την ειδα εγώ). Κοστίζει 12€.

Σκέφτομαι να περάσω την 1.47, τώρα έχω την 1.43. Έχει διαφορά? Είναι καλύτερη? γιατί η 1.43 είναι πολύ σταθερή. :O

Εμένα το τηλ έιχε από την "μανα" του την 1.38 και έβαλα την 1.47. Κανένα απολύτως προβλημα.

η τιμή ειναι απίστευτα καλή!

σίγουρα δεν έχει κανένα πρόβλημα?

παντως απο προγράμματα πλεόν εχει τα πάντα!

και εγώ ειμαι τεως κατοχος symbian (3 κινητα είχα symbian)και μόλις πήρα το windows mobile είπα δεν ξαναπέρνω sumbian!!!

αρα καταλαβαίνεις!!!!

Το ΜΡΧ-220 είναι το πρώτο μου smartphone γι αυτό δεν μπορώ να εκφέρω γνωμη αλλά είχα ακούσει οτι τα symbian είναι καλυτερα.

Μπορείς να μου πείς γιατι λες το αντίθετο;

Ενα "μικρο" προβληματακι εχω και θα ηθελα να σας το παραθεσω μιας και τουλαχιστον για μενα προκαλει αποριες!!!

Πιο πανω μου ειπε καποιος απο δω με το προβλημα "αναγνωρισης" με το activesync του κινητου οτι αν ανοιξω το "Ο υπολογιστη μου" θα "δω" το κινητο και ολα ΟΚ με την συνδεση του κινητου με το PC. Σωστα οντως ετσι ειναι αλλα οταν μπαινω στο "smartphone" δεν βλεπω τιποτα αρχεια μεσα. Γιατι να συμβαινει αυτο? Γιατι τα windows να βλεπουν το κινητο οταν το συνδεω με το PC αλλα με το activesync να μην γινεται τιποτα? Μαλιστα εγκατεστησα κ την εκδοση 3.8 αλλα κ παλι τιποτα. Ακομη κ σε αλλο λειτουργικο εκανα τα ιδια κ ειχα τα ιδια αποτελεσματα.. :(

Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE

Παιδία έχω ένα μικρό αλλά σπαστικό πρόβλημα, έχω κάνει εγκατάσταση το regedit.cab αρκετές μέρες πριν και τώρα που το άνοιξα παρατηρώ ότι αφού είμαι μέσα στη registry του κινητού κλίνει το πρόγραμμα μετά από περίπου 20 δευτερόλεπτα και με πετάει έξω χωρίς να προλάβω να κάνω κάποια αλλαγή. Απεγκατέστησα και εγκατέστησα το πρόγραμμα αρκετές φορές και βέβαια έκανα και επανεκκινήσεις του κινητού αλλά πάλι τα ίδια. Στο τέλος έκανα και hard format και ενώ το ξαναεγκατέστησα πάλι τα ίδια. Τα 20 περίπου δευτερόλεπτα είναι πάντα σταθερά υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω βρει ακόμα. Θέλω να μπω στη registry οπωσδήποτε γιατί σε αυτά τα 20 δευτερόλεπτα βρήκα πολλές χρήσιμες αλλαγές και δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα.

Υ.Γ. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα εξομοιωτής των Windows mobile 2003 για τον υπολογιστή ;

Παιδία έχω ένα μικρό αλλά σπαστικό πρόβλημα, έχω κάνει εγκατάσταση το regedit.cab αρκετές μέρες πριν και τώρα που το άνοιξα παρατηρώ ότι αφού είμαι μέσα στη registry του κινητού κλίνει το πρόγραμμα μετά από περίπου 20 δευτερόλεπτα και με πετάει έξω χωρίς να προλάβω να κάνω κάποια αλλαγή. Απεγκατέστησα και εγκατέστησα το πρόγραμμα αρκετές φορές και βέβαια έκανα και επανεκκινήσεις του κινητού αλλά πάλι τα ίδια. Στο τέλος έκανα και hard format και ενώ το ξαναεγκατέστησα πάλι τα ίδια. Τα 20 περίπου δευτερόλεπτα είναι πάντα σταθερά υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω βρει ακόμα. Θέλω να μπω στη registry οπωσδήποτε γιατί σε αυτά τα 20 δευτερόλεπτα βρήκα πολλές χρήσιμες αλλαγές και δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα.

Υ.Γ. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα εξομοιωτής των Windows mobile 2003 για τον υπολογιστή ;

κατεβασε το Smartione και θα μπορεις να πειραξεις την registry απο το pc σου

Εκεί που δουλεύω δεν έχω υπολογιστή και αρκετές ώρες παίζω με το κινητό αν θα λυνόταν το πρόβλημα μου θα περνούσε γρηγορότερα η ώρα μου. Και κάποιο link για το πρόγραμμα που λες δεν θα έβλαπτε βέβαια.

παιδια αυτη ειναι η σελιδα με 75,50 δολλαρια minisd 1gb!!

http://www.meritline.com/minisdcards.html

Σε χαλαει με 64€ ??

Εκεί που δουλεύω δεν έχω υπολογιστή και αρκετές ώρες παίζω με το κινητό αν θα λυνόταν το πρόβλημα μου θα περνούσε γρηγορότερα η ώρα μου. Και κάποιο link για το πρόγραμμα που λες δεν θα έβλαπτε βέβαια.

Έχει 3 links στην υπογραφή του. Σε κάποιο από αυτά είναι.. ;) ;)

1. Ψάξε στο internet

2. Ψάξε στο forum

3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes:

Να μαι κ πάλι!Λοιπόν,επειδη δεν εχω ακουσει τιποτα,ηθελα να ρωτησω,

1.Στα οσα Mhz τρεχει ο επεξεργαστης του Mpx220 κ ποσο του Mpx200?

2.Ποσα ΜΒ RAM κ ποσα ROM?

Thank you Very Μουτς!

Επειδη δεν θυμαμαι να το ειδα εδω, το mpx220 παιζει σαν ηχους κλησης amr κομματια? Γιατι μεσω του ΤCPMP τα παιζει κανονικα. Αλλα σαν ηχο κλησης ή μηνυματος τα παιζει? Αν ναι, πως? Κατι αλλο.. υπαρχει τροπος να παιζει τον ηχο κλησης απ την καρτα χωρις να χρειαζεται να τον αντιγραφω στον καταλογο "\storage\application data\sounds" ?

Ευχαριστω!

Να μαι κ πάλι!Λοιπόν,επειδη δεν εχω ακουσει τιποτα,ηθελα να ρωτησω,

1.Στα οσα Mhz τρεχει ο επεξεργαστης του Mpx220 κ ποσο του Mpx200?

2.Ποσα ΜΒ RAM κ ποσα ROM?

Thank you Very Μουτς!

Mpx220 - OMAP 1611 Dual Core 200 MHz - 64mb rom - 32mb ram

Mpx200 - OMAP 714 132 MHz - 32mb rom - 32mb ram

Μήπως είναι εύκολο να μου στείλει κάποιος τις ρυθμίσεις mms για vodafone στο scos@in.gr ? Δοκίμασα αυτές από το group του saita αλλά τίποτα...
scos :innocent:

Μήπως είναι εύκολο να μου στείλει κάποιος τις ρυθμίσεις mms για vodafone στο scos@in.gr ? Δοκίμασα αυτές από το group του saita αλλά τίποτα...

κοιτα στα pm σου

Εχω κατεβασει την 1.47 αλλα δεν ξερω πως να την εγκαταστησω στο κινητο μου.. Ειναι ενα αρχειο rar αλλα δεν εχει καποιο exe αρχειο για εγκατασταση. Ξερει καποιος να μου πει? Επισης αν γινει αυτη ι αναβαθμιση κ μετα κατι παει στραβα η δεν θελω να την κρατησω με το format του τηλεφωνου επανερχομαι στην προηγουμενη εκδοση (1.36) που ειχα χωρις κανενα προβλημα?

Εχω κατεβασει την 1.47 αλλα δεν ξερω πως να την εγκαταστησω στο κινητο μου.. Ειναι ενα αρχειο rar αλλα δεν εχει καποιο exe αρχειο για εγκατασταση. Ξερει καποιος να μου πει? Επισης αν γινει αυτη ι αναβαθμιση κ μετα κατι παει στραβα η δεν θελω να την κρατησω με το format του τηλεφωνου επανερχομαι στην προηγουμενη εκδοση (1.36) που ειχα χωρις κανενα προβλημα?

Διάβασε τις σελίδες 70-71 του forum για να δεις τι χρειάζεται και πως γίνεται.

- Την 1.36 την χάνεις!

scos :innocent:

Μόλις απόκτησα το εν λόγω κινητό και βρέθηκα αντιμέτωπος με πολλά προβλήματα. Σας αναφέρω τις εντυπώσεις - προβλήματα. Όσοι βετεράνοι ας με βοηθήσουν :cry:

1. Δεν δουλεύει η αναγνώριση κλήσης. Συγκεκριμένα ενώ έχω καταχωρήσει ονόματα στην μνήμη του τηλεφώνου (όχι στην sim) και με καλεί κάποιος δεν μου βγάζει το όνομα του καλούντος. Μετά στις απαντημένες κλπ τα ονόματα φαίνονται κανονικά

2. Το Ξυπνητήρι είναι άθλιο....

3. Ο ένταση του ήχου κλήσης απαράδεκτη.

4. Για να συσχετίσω μια φωτογραφία με μια καταχώρηση (τις είχα μεταφέρει απο SonyEricsson) έπρεπε να μεταφέρω τις φωτο στα έγγραφά μου και με το δεκσί κλικ στην φωτο έκανα συσχέτιση με επαφή. Δεν μπορείς να δεις σε μια επαφή με ποια φωτο την έχεις συσχετίσει ούτε και να την αλλάξεις μέσα απο την διόρθωση επαφής.

5. Η ποιότητα μικροφώνου και ακουστικού είναι σε μέτρια επίπεδα.

Κάποια απο τα παραπάνω λύνονται στα μη ελληνικά firmwares?

Ζητώ συγνώμη αν κάποια από αυτά έχουν αναφερθεί σε προηγούμενα posts θα ήμουν υποχρεωμένος αν κάποιος φίλος μου απαντούσε αν υπάρχουν λύσεις σε αυτά τα προβλήματα.

Γενικά δεν ξέρω αν φταίει το ελληνικό firmware αλλά είναι απαράδεκτο για smartphone να μην έχει τις βασικές λειτουργίες low cost κινητών.

Ευχαριστώ,

Kostdian

moderation mode on:

συζητήσεις και requests για ''κλειδιά'' απαγορεύεται ρητά από τους Ο.Π.Χ...:!:

moderation mode off