Jump to content

[Επίσημο] Motorola MPx220

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ποστ μου είχε καθαρά χιουμοριστικό χαρακτήρα εκτός από την πρώτη

πρόταση. Ήθελα και έγραψα το ποστ δεν το έκανα με το ζόρι.

Οι ήχοι που προσπαθείς να στείλεις από το κινητό

στο πισί πρέπει να είναι hidden και να μην σου επιτρέπει να τους βλέπεις-στείλεις.

Και σου στέλνω με p.m. site με εφαρμογές και παιχνίδια για το

Mpx220!

Μάνος!

Υστερόγραφο: Συγνώμη πάντως αν νόμισες ότι η στάση

μου απεναντί σου ήταν εχθρική.

:) :O

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορεί κάποιος να μου πει (έστω και με pm, αλλά θα ήταν καλύτερο να φαίνεται στο forum ώστε να μην ρωτάνε όλοι) τί ακριβώς πρέπει να κάνουμε για να μπορούμε να surfaroume στο νετ μέσω του ΙΕ?

Έχω Cote συμβόλαιο, και προσφάτως έστειλα και μήνυμα WAPA στο 1651 (τους είπα μπας και χρειαζόταν GPRS ενεργοποιήση, αλλά μου είπαν μόνο για WAPA...).

Δοκίμασα με τα settings που σου έρχονται από το motorola.gr, αλλά τζίφος...

Thanx :)

Enw trexw to Activesync apo kinito k to PC den mporw na kataferw sigxronismo me ton server leei tou pc.. ti eidous rythmiseis xreiazontai?

Mporei kapoios na mou dwsei kapoio paradeigma? To thelw gia sygxronismo epafwn klp.. Eyxaristw!

Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE

Enw trexw to Activesync apo kinito k to PC den mporw na kataferw sigxronismo me ton server leei tou pc.. ti eidous rythmiseis xreiazontai?

Mporei kapoios na mou dwsei kapoio paradeigma? To thelw gia sygxronismo epafwn klp.. Eyxaristw!

File dn xreiazetai kamia idietairh rythmisi katevase to activesync4 apo to surrealnetworks.com k nomizw tha eisai ok...

Alliws steile mu pm....

Paidia sovaro provlima...

Ekleisa to kinito gia na tou kanw epanekkinisi k otan anoigei menei meta ton hxo oti mpainei sto leitourgiko (ligo prin na dwsw to pin) kollaei stin arxiki eikona "Windows Mobile" k menei ekei wra k den kanei tpt.. SOS.. Ti simvainei sta kala kathoumena?

Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE

Λάθος κατάλαβες! :lol: :lol: :lol:

Λοιπόν, αν αγοράσεις το 220 από το πλαίσιο, γερμανό, κ.τ.λ. δηλαδή από

την Ελλάδα τότε θα έχει το Ελληνικό firmware και θα έχεις ελληνικά

και στο μενού και στα μηνύματα. Τα μηνύματα όμως θα τα στέλνεις με

70 χαρακτήρες χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη εφαρμογή αποστολής sms, για αυτό θα βάλεις την εφαρμογή της Motorola (Greek Apps) και θα

τα στέλνεις κανονικά με 160 χαρακτήρες ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ούτε μικρά, ούτε μεσαία ούτε με τόνους (έχω ακούσει πολλά κουλά...)

Ναι είναι πολύ εύκολο να το βρεις το σημαντικό είναι το βρεις σπασμένο

και επίσης είναι πολύ εύκολο να το περάσεις στο κινητό, το ανοίγεις από το

πισί και εγκαθίσταται στο τηλέφωνο μέσω του activesync.

Και ναι μπορείς να έχει Αγγλικό μενού βάλεις δλδ την ασιατική rom με τον

wmp10 και βάζεις μια άλλη εφαρμογή που την λένε Interkeys που την βγάζει

η ίδια εταιρία που που βγάζει και το Leng το πρόγραμμα για τα ελληνικά

(η Paragon)

Το πρώτο πρόγραμμα ο έχω σπασμένο (το Leng δηλαδή), για το άλλο δεν

έχω βρει κρακ. Όποιος ενδιαφέρεται p.m. me... (Μην πλακώσετε τα p.m. :p :D )

:) :O

Σε ευχαριστώ για την απάντηση! :)

Το κινητό δεν το έχω ακόμα αλλά μέσα στον Αυγουστο λέω να αντικαταστήσω το Ε398 μου με το ΜΡΧ 220 (ή το V3 BLK λόγω εμφάνισης) και θέλω να μάθω μερικά πράγματα πριν αποφασίσω. Το κινητό θα αγοραστεί με αναννεώση συμβολαιου σε Vodafone store.

Αρά εγώ για να έχω ελληνικό sms με 160 χαρακτηρες θέλω και το Greek Apps. Αυτό είναι οκ. Αλλά χάθηκα για το αγγλικό μενού... :O

Χμμμ... Εγώ που είμαι mobile doctor δεν μου έχει ξανατύχει τέτοια περίπτωση!!!

Είσαι σπάνια περίπτωση παιδί μου!

:)

Λοιπόν, δεν μου έχει παρουσιάσει αυτό το πρόβλημα, χμμ βγάλε την μπαταρία για

μερικά λεπτά και ξαναβάλε την και δοκίμασε.

Αν πάλι δεν επιλυθεί το πρόβλημα τότε με το power button και το μπλέ κουμπάκι στο κέντρο (ξέρεις) μαζί κάνεις format.

Αν δεν φτιάξει ούτε και με το format τότε Μοτορόλα service!

:(

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

γεια σε ολους.ειμαι ενας αναποφασηστος αγοραστης και θα ηθελα να μαθω καποια πραγματα για το κινητο και παλι.τα προγραμματα που παιρνει ειναι σε μορφη .exe?και αν ναι μπορει να παιξει προγραμματα απλα του υπολογιστη?μην αρχισετε με τις ντοματες απλα δεν ξερω τις δυνατοτητες του.

Ντομάτες;;;;; ΜΟΝΟ;;;; ΟΛΑ ΤΑ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ!!!

Την γλίτωσες σήμερα δεν έχει λαϊκή! :lol: :lol: :lol:

Όχι φίλε μου δεν παίρνει τα προγράμματα που παίρνει ο υπολογιστής

ούτε καν τα πιο απλά προγράμματα.

Τα αρχεία .exe που τα εγκαθιστάς μέσω activesync πάνε στο κινητό

με την μορφή αρχείων .cab πως είναι τα .sis για τα Symbian (μακριά από μας)

Πάντως, υπάρχει μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων για τα MS smartphones όχι

βέβαια όσο τα Symbians που μόνο η Βέφα που δεν έχει φτιάξει πρόγραμμα

με αρχεία .txt που περιέχουν τις συνταγές της.

Αυτά!

Αν πάλι δεν επιλυθεί το πρόβλημα τότε με το power button και το μπλέ κουμπάκι στο κέντρο (ξέρεις) μαζί κάνεις format.

:(

Οταν λες format τι εννοείς?? Σβήνει κ τα πάντα?? κ τα windows???

Κ κανένα πρόγραμμα που παίζει AMR παίζει????

κ ξαφνικά το απόλυτο κενό.... :(

Εντάξει το δοκίμασα!!!!!

Τελικά σβήνει ότι έχουμε βάλει εμείς μέσα.

Επαναφέρει το κινητό όπως το αγοράσαμε.....

κ ξαφνικά το απόλυτο κενό.... :(

παιδιά, μήπως ξέρει κανείς πώς μπορώ να έχω profile headset δηλαδή να έχω βάλει το handsfree και όταν με παίρνουν τηλέφωνο να χτυπάει και το εξωτερικό ηχείο; Θέλω να αφήνω το handsfree πάνω στο τηλέφωνο αλλά χωρίς να φοράω συνέχεια τα ακουστικά αλλά όπως είναι τώρα το profile headset η ειδοποίηση της εισερχόμενης κλήσης ακούγεται μόνο από τα ακουστικά του handsfree.

Παρεπιπτόντως ο αδερφός μου μου είπε ότι βρήκε από κάπου πως ειδικά τα Motorola εκπέμπουν μεγαλύτερη ισχύ από το μέσο όρο των κινητών και καλό είναι να το χρησιμοποιώ μόνο με handsfree ή bluetooth.

@Konnidis Πρόγραμμα για να παίζει .amr είναι το tcpmp player!

Ψάξε το στο Google είναι freeware!

@ahat Ναι όντως τα Motorola εκπέμπουν περισσότερη ακτινοβολία από

τα άλλα κινητά το 220 μας έχει SAR 0,58 που είναι μια χαρά!

@ahat Ναι όντως τα Motorola εκπέμπουν περισσότερη ακτινοβολία από

τα άλλα κινητά το 220 μας έχει SAR 0,58 που είναι μια χαρά!

Υπάρχει κάποιο site που να έχεις τιμες ακτινοβολίας για διαφορα κινητά?

Ντομάτες;;;;; ΜΟΝΟ;;;; ΟΛΑ ΤΑ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ!!!

Την γλίτωσες σήμερα δεν έχει λαϊκή! :lol: :lol: :lol:

Όχι φίλε μου δεν παίρνει τα προγράμματα που παίρνει ο υπολογιστής

ούτε καν τα πιο απλά προγράμματα.

Τα αρχεία .exe που τα εγκαθιστάς μέσω activesync πάνε στο κινητό

με την μορφή αρχείων .cab πως είναι τα .sis για τα Symbian (μακριά από μας)

Πάντως, υπάρχει μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων για τα MS smartphones όχι

βέβαια όσο τα Symbians που μόνο η Βέφα που δεν έχει φτιάξει πρόγραμμα

με αρχεία .txt που περιέχουν τις συνταγές της.

Αυτά!

Α αυτο θα ακουσα αλλα δεν το καταλαβα.να'σαι καλα.καμια φωτογραφια δεν εχω δει πουθενα να δω πως τραβαει.ξερεις που μπορω να δω?

Υπάρχει κάποιο site που να έχεις τιμες ακτινοβολίας για διαφορα κινητά?

Site? To myphone δεν σου κάνει; :p

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=47297

Site? To myphone δεν σου κάνει; :p

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=47297

Oυπππς :X :O

Παρόλα αυτά λείπουν αρκετά κινητά της Motorola απο την λίστα. Υπάρχει μια πιο ολοκληρωμένη πουθενά αλλού?

Μπορεί κάποιος να μου πει πώς θα συνδεθώ στο internet (κανονικό http surfing, όχι μόνο wap)?

Έχω Cosmote συμβόλαιο, και έχω ήδη στείλει WAPA στο 1651. Χρειάζεται να ενεργοποιήσω και κάτι άλλο?

Έχω παίξει με Settings -> Data connections, αλλά τζίφος...

HALLO ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Κ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ "ΚΑΤΕΒΑΣΩ" ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ MPX220 ΜΟΥ,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!
"ΑΝΔΡΑ Δ'ΩΦΕΛΕΙΝ ΑΦ'ΩΝ ΕΧΟΙ ΤΕ ΚΑΙ ΔΥΝΑΙΤΟ ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ ΠΟΝΩΝ"-"Ο ΩΡΑΙΟΤΕΡΟΣ ΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΩΦΕΛΕΙ ΜΕ ΟΣΑ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ" ΣΟΦΟΚΛΗΣ (ΟΙΔ.ΤΥΡ.314-315) ;)

Μπορεί κάποιος να μου πει πώς θα συνδεθώ στο internet (κανονικό http surfing, όχι μόνο wap)?

Έχω Cosmote συμβόλαιο, και έχω ήδη στείλει WAPA στο 1651. Χρειάζεται να ενεργοποιήσω και κάτι άλλο?

Έχω παίξει με Settings -> Data connections, αλλά τζίφος...

pigene sto site tis motorola (http://www.motorola.gr) kai mpes ekei poy leei rithmiseis.Tha soy zitisei diktio,arithmo kai tha soy stalei minima.

Έχω πάει ήδη στο site της Motorola, έχω κατεβάσει τις ρυθμίσεις (μέσω μηνύματος), αλλά και πάλι δεν μπορώ να συνδεθώ στο http://

Μήπως χρειάζεται να πάρω την Cosmote τηλέφωνο και να τους πω να μου ενεργοποιήσουν καμμιά extra υπηρεσία?

Και btw, ποιος είναι ο κωδικός για να κάνω ένα format στο mpx220? (Κάτι αντίστοιχο με το *#7730* για τα Nokia series 60 - ή κάπως έτσι, δεν το θυμάμαι)

Έχω πάει ήδη στο site της Motorola, έχω κατεβάσει τις ρυθμίσεις (μέσω μηνύματος), αλλά και πάλι δεν μπορώ να συνδεθώ στο http://

Μήπως χρειάζεται να πάρω την Cosmote τηλέφωνο και να τους πω να μου ενεργοποιήσουν καμμιά extra υπηρεσία?

Και btw, ποιος είναι ο κωδικός για να κάνω ένα format στο mpx220? (Κάτι αντίστοιχο με το *#7730* για τα Nokia series 60 - ή κάπως έτσι, δεν το θυμάμαι)

Patas to mple plhktro otan einai kleisto to thl, kai kratwntas to pathnmeno Anoigeis to thl.Rwtaei "Reset yes, no" patas yes kai eisai etoimos

It&C My Company Dpt

HALLO ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Κ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ "ΚΑΤΕΒΑΣΩ" ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ MPX220 ΜΟΥ,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!

Psaxe sto e-mule,kazaa psaxe me thn lexh "smartphone" kai katebase oti 8eleis, meta me to kalwdio egkatesthse ta sto thlefwno.

It&C My Company Dpt