manos the greek Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Το ποστ μου είχε καθαρά χιουμοριστικό χαρακτήρα εκτός από την πρώτη πρόταση. Ήθελα και έγραψα το ποστ δεν το έκανα με το ζόρι. Οι ήχοι που προσπαθείς να στείλεις από το κινητό στο πισί πρέπει να είναι hidden και να μην σου επιτρέπει να τους βλέπεις-στείλεις. Και σου στέλνω με p.m. site με εφαρμογές και παιχνίδια για το Mpx220! Μάνος! Υστερόγραφο: Συγνώμη πάντως αν νόμισες ότι η στάση μου απεναντί σου ήταν εχθρική. :) :O Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv01302 Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Μπορεί κάποιος να μου πει (έστω και με pm, αλλά θα ήταν καλύτερο να φαίνεται στο forum ώστε να μην ρωτάνε όλοι) τί ακριβώς πρέπει να κάνουμε για να μπορούμε να surfaroume στο νετ μέσω του ΙΕ? Έχω Cote συμβόλαιο, και προσφάτως έστειλα και μήνυμα WAPA στο 1651 (τους είπα μπας και χρειαζόταν GPRS ενεργοποιήση, αλλά μου είπαν μόνο για WAPA...). Δοκίμασα με τα settings που σου έρχονται από το motorola.gr, αλλά τζίφος... Thanx :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Enw trexw to Activesync apo kinito k to PC den mporw na kataferw sigxronismo me ton server leei tou pc.. ti eidous rythmiseis xreiazontai? Mporei kapoios na mou dwsei kapoio paradeigma? To thelw gia sygxronismo epafwn klp.. Eyxaristw! Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Enw trexw to Activesync apo kinito k to PC den mporw na kataferw sigxronismo me ton server leei tou pc.. ti eidous rythmiseis xreiazontai? Mporei kapoios na mou dwsei kapoio paradeigma? To thelw gia sygxronismo epafwn klp.. Eyxaristw! File dn xreiazetai kamia idietairh rythmisi katevase to activesync4 apo to surrealnetworks.com k nomizw tha eisai ok... Alliws steile mu pm.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Paidia sovaro provlima... Ekleisa to kinito gia na tou kanw epanekkinisi k otan anoigei menei meta ton hxo oti mpainei sto leitourgiko (ligo prin na dwsw to pin) kollaei stin arxiki eikona "Windows Mobile" k menei ekei wra k den kanei tpt.. SOS.. Ti simvainei sta kala kathoumena? Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Λάθος κατάλαβες! :lol: :lol: :lol: Λοιπόν, αν αγοράσεις το 220 από το πλαίσιο, γερμανό, κ.τ.λ. δηλαδή από την Ελλάδα τότε θα έχει το Ελληνικό firmware και θα έχεις ελληνικά και στο μενού και στα μηνύματα. Τα μηνύματα όμως θα τα στέλνεις με 70 χαρακτήρες χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη εφαρμογή αποστολής sms, για αυτό θα βάλεις την εφαρμογή της Motorola (Greek Apps) και θα τα στέλνεις κανονικά με 160 χαρακτήρες ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ούτε μικρά, ούτε μεσαία ούτε με τόνους (έχω ακούσει πολλά κουλά...) Ναι είναι πολύ εύκολο να το βρεις το σημαντικό είναι το βρεις σπασμένο και επίσης είναι πολύ εύκολο να το περάσεις στο κινητό, το ανοίγεις από το πισί και εγκαθίσταται στο τηλέφωνο μέσω του activesync. Και ναι μπορείς να έχει Αγγλικό μενού βάλεις δλδ την ασιατική rom με τον wmp10 και βάζεις μια άλλη εφαρμογή που την λένε Interkeys που την βγάζει η ίδια εταιρία που που βγάζει και το Leng το πρόγραμμα για τα ελληνικά (η Paragon) Το πρώτο πρόγραμμα ο έχω σπασμένο (το Leng δηλαδή), για το άλλο δεν έχω βρει κρακ. Όποιος ενδιαφέρεται p.m. me... (Μην πλακώσετε τα p.m. :p :D ) :) :O Σε ευχαριστώ για την απάντηση! :) Το κινητό δεν το έχω ακόμα αλλά μέσα στον Αυγουστο λέω να αντικαταστήσω το Ε398 μου με το ΜΡΧ 220 (ή το V3 BLK λόγω εμφάνισης) και θέλω να μάθω μερικά πράγματα πριν αποφασίσω. Το κινητό θα αγοραστεί με αναννεώση συμβολαιου σε Vodafone store. Αρά εγώ για να έχω ελληνικό sms με 160 χαρακτηρες θέλω και το Greek Apps. Αυτό είναι οκ. Αλλά χάθηκα για το αγγλικό μενού... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeriko Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Episis otan paw na to kleisw pali ap to "power button" den kanei tpt.. den kleinei.. mono otan vgalw tin mpataria etsi stin psixra.. SOS k pali.. Παράθεση Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Χμμμ... Εγώ που είμαι mobile doctor δεν μου έχει ξανατύχει τέτοια περίπτωση!!! Είσαι σπάνια περίπτωση παιδί μου! :) Λοιπόν, δεν μου έχει παρουσιάσει αυτό το πρόβλημα, χμμ βγάλε την μπαταρία για μερικά λεπτά και ξαναβάλε την και δοκίμασε. Αν πάλι δεν επιλυθεί το πρόβλημα τότε με το power button και το μπλέ κουμπάκι στο κέντρο (ξέρεις) μαζί κάνεις format. Αν δεν φτιάξει ούτε και με το format τότε Μοτορόλα service! :( Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 γεια σε ολους.ειμαι ενας αναποφασηστος αγοραστης και θα ηθελα να μαθω καποια πραγματα για το κινητο και παλι.τα προγραμματα που παιρνει ειναι σε μορφη .exe?και αν ναι μπορει να παιξει προγραμματα απλα του υπολογιστη?μην αρχισετε με τις ντοματες απλα δεν ξερω τις δυνατοτητες του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. July 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2005 Ντομάτες;;;;; ΜΟΝΟ;;;; ΟΛΑ ΤΑ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ!!! Την γλίτωσες σήμερα δεν έχει λαϊκή! :lol: :lol: :lol: Όχι φίλε μου δεν παίρνει τα προγράμματα που παίρνει ο υπολογιστής ούτε καν τα πιο απλά προγράμματα. Τα αρχεία .exe που τα εγκαθιστάς μέσω activesync πάνε στο κινητό με την μορφή αρχείων .cab πως είναι τα .sis για τα Symbian (μακριά από μας) Πάντως, υπάρχει μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων για τα MS smartphones όχι βέβαια όσο τα Symbians που μόνο η Βέφα που δεν έχει φτιάξει πρόγραμμα με αρχεία .txt που περιέχουν τις συνταγές της. Αυτά! :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konnidis Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Αν πάλι δεν επιλυθεί το πρόβλημα τότε με το power button και το μπλέ κουμπάκι στο κέντρο (ξέρεις) μαζί κάνεις format. :( Οταν λες format τι εννοείς?? Σβήνει κ τα πάντα?? κ τα windows??? Κ κανένα πρόγραμμα που παίζει AMR παίζει???? Παράθεση κ ξαφνικά το απόλυτο κενό.... :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konnidis Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Εντάξει το δοκίμασα!!!!! Τελικά σβήνει ότι έχουμε βάλει εμείς μέσα. Επαναφέρει το κινητό όπως το αγοράσαμε..... Παράθεση κ ξαφνικά το απόλυτο κενό.... :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ahat Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 παιδιά, μήπως ξέρει κανείς πώς μπορώ να έχω profile headset δηλαδή να έχω βάλει το handsfree και όταν με παίρνουν τηλέφωνο να χτυπάει και το εξωτερικό ηχείο; Θέλω να αφήνω το handsfree πάνω στο τηλέφωνο αλλά χωρίς να φοράω συνέχεια τα ακουστικά αλλά όπως είναι τώρα το profile headset η ειδοποίηση της εισερχόμενης κλήσης ακούγεται μόνο από τα ακουστικά του handsfree. Παρεπιπτόντως ο αδερφός μου μου είπε ότι βρήκε από κάπου πως ειδικά τα Motorola εκπέμπουν μεγαλύτερη ισχύ από το μέσο όρο των κινητών και καλό είναι να το χρησιμοποιώ μόνο με handsfree ή bluetooth. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 @Konnidis Πρόγραμμα για να παίζει .amr είναι το tcpmp player! Ψάξε το στο Google είναι freeware! @ahat Ναι όντως τα Motorola εκπέμπουν περισσότερη ακτινοβολία από τα άλλα κινητά το 220 μας έχει SAR 0,58 που είναι μια χαρά! :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 @ahat Ναι όντως τα Motorola εκπέμπουν περισσότερη ακτινοβολία από τα άλλα κινητά το 220 μας έχει SAR 0,58 που είναι μια χαρά! :) Υπάρχει κάποιο site που να έχεις τιμες ακτινοβολίας για διαφορα κινητά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Ντομάτες;;;;; ΜΟΝΟ;;;; ΟΛΑ ΤΑ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ!!! Την γλίτωσες σήμερα δεν έχει λαϊκή! :lol: :lol: :lol: Όχι φίλε μου δεν παίρνει τα προγράμματα που παίρνει ο υπολογιστής ούτε καν τα πιο απλά προγράμματα. Τα αρχεία .exe που τα εγκαθιστάς μέσω activesync πάνε στο κινητό με την μορφή αρχείων .cab πως είναι τα .sis για τα Symbian (μακριά από μας) Πάντως, υπάρχει μεγάλη ποικιλία προγραμμάτων για τα MS smartphones όχι βέβαια όσο τα Symbians που μόνο η Βέφα που δεν έχει φτιάξει πρόγραμμα με αρχεία .txt που περιέχουν τις συνταγές της. Αυτά! :) Α αυτο θα ακουσα αλλα δεν το καταλαβα.να'σαι καλα.καμια φωτογραφια δεν εχω δει πουθενα να δω πως τραβαει.ξερεις που μπορω να δω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. July 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2005 Υπάρχει κάποιο site που να έχεις τιμες ακτινοβολίας για διαφορα κινητά? Site? To myphone δεν σου κάνει; :p http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=47297 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Site? To myphone δεν σου κάνει; :p http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=47297 Oυπππς :X :O Παρόλα αυτά λείπουν αρκετά κινητά της Motorola απο την λίστα. Υπάρχει μια πιο ολοκληρωμένη πουθενά αλλού? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saitas Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 για κοιτα εδω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv01302 Δημ. July 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2005 Μπορεί κάποιος να μου πει πώς θα συνδεθώ στο internet (κανονικό http surfing, όχι μόνο wap)? Έχω Cosmote συμβόλαιο, και έχω ήδη στείλει WAPA στο 1651. Χρειάζεται να ενεργοποιήσω και κάτι άλλο? Έχω παίξει με Settings -> Data connections, αλλά τζίφος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
REFEREE_GIO Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 HALLO ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Κ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ "ΚΑΤΕΒΑΣΩ" ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ MPX220 ΜΟΥ,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! Παράθεση "ΑΝΔΡΑ Δ'ΩΦΕΛΕΙΝ ΑΦ'ΩΝ ΕΧΟΙ ΤΕ ΚΑΙ ΔΥΝΑΙΤΟ ΚΑΛΛΙΣΤΟΣ ΠΟΝΩΝ"-"Ο ΩΡΑΙΟΤΕΡΟΣ ΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΩΦΕΛΕΙ ΜΕ ΟΣΑ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ" ΣΟΦΟΚΛΗΣ (ΟΙΔ.ΤΥΡ.314-315) ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
destefos Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Μπορεί κάποιος να μου πει πώς θα συνδεθώ στο internet (κανονικό http surfing, όχι μόνο wap)? Έχω Cosmote συμβόλαιο, και έχω ήδη στείλει WAPA στο 1651. Χρειάζεται να ενεργοποιήσω και κάτι άλλο? Έχω παίξει με Settings -> Data connections, αλλά τζίφος... pigene sto site tis motorola (http://www.motorola.gr) kai mpes ekei poy leei rithmiseis.Tha soy zitisei diktio,arithmo kai tha soy stalei minima. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv01302 Δημ. July 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2005 Έχω πάει ήδη στο site της Motorola, έχω κατεβάσει τις ρυθμίσεις (μέσω μηνύματος), αλλά και πάλι δεν μπορώ να συνδεθώ στο http:// Μήπως χρειάζεται να πάρω την Cosmote τηλέφωνο και να τους πω να μου ενεργοποιήσουν καμμιά extra υπηρεσία? Και btw, ποιος είναι ο κωδικός για να κάνω ένα format στο mpx220? (Κάτι αντίστοιχο με το *#7730* για τα Nokia series 60 - ή κάπως έτσι, δεν το θυμάμαι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pzapad Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 Έχω πάει ήδη στο site της Motorola, έχω κατεβάσει τις ρυθμίσεις (μέσω μηνύματος), αλλά και πάλι δεν μπορώ να συνδεθώ στο http:// Μήπως χρειάζεται να πάρω την Cosmote τηλέφωνο και να τους πω να μου ενεργοποιήσουν καμμιά extra υπηρεσία? Και btw, ποιος είναι ο κωδικός για να κάνω ένα format στο mpx220? (Κάτι αντίστοιχο με το *#7730* για τα Nokia series 60 - ή κάπως έτσι, δεν το θυμάμαι) Patas to mple plhktro otan einai kleisto to thl, kai kratwntas to pathnmeno Anoigeis to thl.Rwtaei "Reset yes, no" patas yes kai eisai etoimos Παράθεση It&C My Company Dpt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pzapad Δημ. August 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2005 HALLO ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΕΙΜΑΙ ΝΕΟ ΜΕΛΟΣ Κ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ "ΚΑΤΕΒΑΣΩ" ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ MPX220 ΜΟΥ,ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΒΗΜΑ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ! Psaxe sto e-mule,kazaa psaxe me thn lexh "smartphone" kai katebase oti 8eleis, meta me to kalwdio egkatesthse ta sto thlefwno. Παράθεση It&C My Company Dpt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts