p4n0z Δημ. July 20, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 20, 2005 @konnidis τσεκαρε τις ρυθμίσεις αποστολής sms (κεντρο μηνυμάτων κλπ...) @dinosss φυσικά και ΔΕΝ είναι δωρεάν όπως και τίποτα από όσα θα θεωρούσαμε οτι έπρεπε να είναι :( :( . Στην συγκεκριμένη δε περίπτωση η εγγύηση δεν παίζει κανενα ρόλο αφού "η συσκευή δουλεύει".. Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konnidis Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Τελικά κάποιος πείραξε τις ρυθμίσεις SMS γι'αυτό δεν έστελνε!!! :mad: :mad: Πάντως το κινητό είναι SUPER, πανέμορφο κ καλοφτιαγμένο. Μια mini-SD256 πόσο κάνει??? Παράθεση κ ξαφνικά το απόλυτο κενό.... :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cv01302 Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Telika ginetai na xrhsimopoih8ei kanena gps programma me auto to smartphone? To exei dokimasei kaneis? Filaraki exei to i-mate jam (gnwsto kai ws qtek s100), kai einai o,ti prepei gia tis gps anhsyxies. 8a htan para poly kalo an mporouse na xrhsimopoih8ei ws gps navigator to mpx220 (entaksei, uparxoun diafores metaksu ppc kai smartphone). Kai as ginei epitelous sticky (kai as sbhstoun oi prwtes 40+ selides, einai axrhstes, toulaxiston na ginei split) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pzapad Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Τελικά κάποιος πείραξε τις ρυθμίσεις SMS γι'αυτό δεν έστελνε!!! :mad: :mad: Πάντως το κινητό είναι SUPER, πανέμορφο κ καλοφτιαγμένο. Μια mini-SD256 πόσο κάνει??? Egw thn phra 35€ apo Multirama Παράθεση It&C My Company Dpt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά η 256 μου φαίνεται μικρή :p :p Βρήκα μια εγκυκλοπαίδεια που από μόνη της είναι 250ΜΒ !! Το GPS δουλεύει μια χαρά στο mpx220, δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά αλλά αρκετός κόσμος στο εξωτερικό λέει οτι δουλεύει, και αν καταφέρω να κάνω "activate" το destinator SP θα αγοράσω και ένα bluetooth GPS σίγουρα.. Όσον αφορά το sticky της υπόθεσης, έχει χιλιο-ειπωθεί αλλά δυστυχώς ο μοναδικός moderator του moto-forum είναι και ο admin του site ο οποίος τι να πρωτοκάνει? Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkos36 Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Παιδιά θέλω μια συμβουλή! μου κάνει προσφορά η ΤΙΜ για να πάρω το ΜΡΧ220, αλλά το έχουν σε αυτό το μπορντοροδοκόκκινο χρωματάκι, που δεν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα. Πήρα στο σέρβις της Μοτορόλα, μπας και υπάρχει τρόπος να αλλάξω καπάκια, αλλά μου λένε ότι εδώ στην Ελλάδα έρχεται μόνο αυτό το χρώμα. (λές νά'ναι το γαλάζιο του ουρανού που του ταιριάζει ;-)))) ). Ξέρει κανείς αν μπορώ να βρώ πουθενά καλύματα να του βάλω, π.χ. κάτι σε μαυράκι που μου αρέσει πιο πολύ? Να παραγγείλω δηλαδή από εξωτερικό τίποτε, παίζει το σενάριο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 εγω πήρα μια 512 βαρεθηκα να πεεριμένω πότε θα ερθει η 1 gb 52 Ε απο το e-shop και ειχε και τον ανταπτορα για να γίνει κανοκινη sd! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekan_1 Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά η 256 μου φαίνεται μικρή :p :p Βρήκα μια εγκυκλοπαίδεια που από μόνη της είναι 250ΜΒ !! Το GPS δουλεύει μια χαρά στο mpx220, δεν το έχω δοκιμάσει προσωπικά αλλά αρκετός κόσμος στο εξωτερικό λέει οτι δουλεύει, και αν καταφέρω να κάνω "activate" το destinator SP θα αγοράσω και ένα bluetooth GPS σίγουρα.. Όσον αφορά το sticky της υπόθεσης, έχει χιλιο-ειπωθεί αλλά δυστυχώς ο μοναδικός moderator του moto-forum είναι και ο admin του site ο οποίος τι να πρωτοκάνει?[/QUOT Μηπως μπορεις να δωσεις περισσοτερες λεπτομερειες για την εγκυκλοπαιδια που αναφερεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Μηπως μπορεις να δωσεις περισσοτερες λεπτομερειες για την εγκυκλοπαιδια που αναφερεις; Ένα link αξίζει όσο 550.000 λέξεις :wink: Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Ποιά είναι η καλύτερη αναβάθμιση που να περιέχει και ελληνικά και τον media player 10 ? Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Ποιά είναι η καλύτερη αναβάθμιση που να περιέχει και ελληνικά και τον media player 10 ? το άλλο με τον τοτό το ξέρεις ? :rotfl: :rotfl: :rotfl: Δεν παίζει να βρεις rom με ελληνικά.. Τουλάχιστον ακόμα η moto δεν έχει βγάλει άχνα !!! Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 pano dsl exeis? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Ναι, αν και στο dslam του καλαμακίου πρέπει να κάνουμε ευχέλαιο για να δούμε ταχύτητες dsl :p Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kpilidis Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 2 ερωτήσεις 1. μπορω να αλλαξω την σειρα που εμφανιζονται τα προγραμματα στο μενου? 2. Το G που ειναι διπλα απο την μπαταρια τι σημαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 1. Ναι μπορείς, είναι συνδυασμός φακέλων και registry tweaks έχει γράψει κάποιος ένα how-to μόλις το (ξανα)βρώ θα το παραθέσω, 2. το G είναι από το Gprs Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GATE_1908 Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 παιδια ενδιαφερομαι να το αγορασω και θα ηθελα να δω την ποιοτητα των φωτογραφιων που τραβαει και αν γινεται και φωτογραφιες του κινητου στο menu.ακομα μια ερωτηση το mp3 ακουγεται καλα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 Δες αυτό το review και πιστεύω ότι θα σου λυθούν όλες οι απορίες :cool: Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. July 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2005 ok, για πολλαααά tweaks (και το rearrangement του start menu που λέγαμε) δείτε εδώ :cool: :cool: Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konnidis Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 παιδια ενδιαφερομαι να το αγορασω και θα ηθελα να δω την ποιοτητα των φωτογραφιων που τραβαει και αν γινεται και φωτογραφιες του κινητου στο menu.ακομα μια ερωτηση το mp3 ακουγεται καλα? Το κινητό βγάζει αξιοπρεπείς φωτογραφίες. Εγώ με αυτά που είχα διαβάσει για την κάμερα,περίμενα χειρότερες!!!!! Ο ήχος του mp3 είναι ανάλογο με το πόσο δυνατά έχει γραφτεί το τραδούδι. Εμένα κάποια τραγούδια τα παίζει κάπως σιγά.... Παράθεση κ ξαφνικά το απόλυτο κενό.... :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konnidis Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Η μπαταρία ρε παιδιά μετά από πόσο καιρό στρώνει??? :( :( Το έχω φορτίσει 4φορές κ ακόμα δεν κρατάει ούτε μία μέρα!! :mad: :mad: Παράθεση κ ξαφνικά το απόλυτο κενό.... :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimbou Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 το άλλο με τον τοτό το ξέρεις ? :rotfl: :rotfl: :rotfl: Δεν παίζει να βρεις rom με ελληνικά.. Τουλάχιστον ακόμα η moto δεν έχει βγάλει άχνα !!! Δηλαδή άμα κάνω οποιαδήποτε αναβάθμιση, θα χάσω τα ελληνικά? Παράθεση Πέρασαν...panasonic g500,sony z1,motorola startac,ericsson 768,nokia 3210,sony z5,siemens sl45i,sonyericsson t68i,nokia 7210,panasonic gd87,sonyericsson p800,orange spv,nokia 6600,qtek 8080,sonyericsson t610,samsung sgh-i530,qtek 8010,qtek s100,treo 650,motorola mpx220,nokia n70,qtek 8310,qtek s200,ubiquio 401,htc TyTN, htc p3300, apple iphone 2G, iphone 3G, iphone 3GS, iphone 4, Motorola Droid Razr, HTC One X, Samsung S3, S4, Sony Z1, 1+1, Note4 ...... :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p4n0z Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Στο myfiles υπάρχουν τα ελληνικά για το mpx200 τα οποία παίζουν και στο mpx220 οπότε δεν χάνεις και πολλά, αλλά σίγουρα δεν είναι το original :rolleyes: :rolleyes: Παράθεση 1. Ψάξε στο internet 2. Ψάξε στο forum 3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psybill Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 μπορεις να βαλεις το language extender της paragon. ετσι κι αλλιως αυτο το προγραμμα δεν χρησιμοποιει και η ελληνικη motorola για τα τηλεφωνα της?? ετσι θα μπορεις να γραφεις ελληνικα, αλλα και θα εχεις ελληνικο μενου. αυτο τουλαχιστον εχω καταλαβει εγω... αν κανω λαθος να με διορθωσει καποιος που εχει Motorola!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pzapad Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 μπορεις να βαλεις το language extender της paragon. ετσι κι αλλιως αυτο το προγραμμα δεν χρησιμοποιει και η ελληνικη motorola για τα τηλεφωνα της?? ετσι θα μπορεις να γραφεις ελληνικα, αλλα και θα εχεις ελληνικο μενου. αυτο τουλαχιστον εχω καταλαβει εγω... αν κανω λαθος να με διορθωσει καποιος που εχει Motorola!! Eisai Apolyta swstos :D Παράθεση It&C My Company Dpt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. July 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 22, 2005 Απλά περιμένω μέσα Αυγουστου να ανανεώσω το συμβολαιο μου με την vodafone και να πάρω το MPX 220! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts