Jump to content

[Επίσημο] Motorola MPx220

eNeRGy
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σήμερα το πήρα από πλαίσιο (370 e) , είναι όπως το περίμενα φοβερή αίσθηση στο χέρι , ποιοτικότατο , τα πάντα είναι στα ελληνικά , καταπληκτικό χρώμα dark red , το μόνο (αναμενόμενο) κακό είναι η κάμερα. Στην συσκευασία είχε και το USB καλώδιο. Αν δεν θέλεις την τέλεια κάμερα αξίζει και με το παραπάνω σαν αγορά.

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Σήμερα το πήρα από πλαίσιο (370 e) , είναι όπως το περίμενα φοβερή αίσθηση στο χέρι , ποιοτικότατο , τα πάντα είναι στα ελληνικά , καταπληκτικό χρώμα dark red , το μόνο (αναμενόμενο) κακό είναι η κάμερα. Στην συσκευασία είχε και το USB καλώδιο. Αν δεν θέλεις την τέλεια κάμερα αξίζει και με το παραπάνω σαν αγορά.

Καλορίζικο ;)

Να σε ρωτήσω τσέκαρε και πες μου αν μπορείς, αν το Voice recognition είναι και αυτό στα ελληνικά και αν μπορείς να κάνεις στα ελληνικά φωνητική κλήση

Καλορίζικο ;)

Να σε ρωτήσω τσέκαρε και πες μου αν μπορείς, αν το Voice recognition είναι και αυτό στα ελληνικά και αν μπορείς να κάνεις στα ελληνικά φωνητική κλήση

Όχι δυστυχώς το έχει στα αγγλικά. (ευτυχώς γιατί αν το έφτιαχναν κι αυτό θα καθυστερούσε άλλους 6 μήνες :O )

to video posh ora travaei?

Πρέπει να έχει απεριόριστο , έχω γράψει μέχρι και 8 λεπτά αλα δεν το έχω τερματίσει για να δω το συνολικό χρόνο.

Πρέπει να έχει απεριόριστο , έχω γράψει μέχρι και 8 λεπτά αλα δεν το έχω τερματίσει για να δω το συνολικό χρόνο.

Σε τι αναλυση ειναι το βιντεο που τραβαει;

Όχι δυστυχώς το έχει στα αγγλικά. (ευτυχώς γιατί αν το έφτιαχναν κι αυτό θα καθυστερούσε άλλους 6 μήνες :O )

Πάντως είναι απαράδεκτοι. Το καθυστέρησαν τόσο πολύ και επιπλέον εφόσον είναι στα Αγγλικά το voice dial, δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τις Ελληνικές καταχωρήσεις στον κατάλογο.

Επομένως δεν νομίζω ότι υπάρχουν διαφορές για να προτιμήσει κάποιος να το πάρει από Ελλάδα, όταν είναι 70€ πιο πάνω η τιμή του.

Συγνώμη αυτό το Voice Recognition το έχει καταφέρει κάποιος να δουλέψει διότι με τους θορύβους δέν τα πάει καθόλου καλά

Πάντος η φωνητική αρίθμιση είναι χλίδα εάν δουλέψει :lol:

Συγνώμη αυτό το Voice Recognition το έχει καταφέρει κάποιος να δουλέψει διότι με τους θορύβους δέν τα πάει καθόλου καλά

Πάντος η φωνητική αρίθμιση είναι χλίδα εάν δουλέψει :lol:

Προσπάθησα την φωνητική αρίθμηση να την έχω στα ελληνικά, τρέχοντας την εκμάθηση και λπέγοντας στα ελληνικά τα νούμερα που εμφάνιζε στην οθόνη.

Δούλεψε κατα 80% περίπου, αλλά δεν έχει τόσο καλή ακρίβεια όσο στα αγγλικά.

Και κάτι άλλο. Δοκίμασα την κινέζικη ROM 3.45 από την Gotone.

Τα θετικά που είδα:

1) Δυνατότερος ήχος (περίπου κατά 15%)

2) Σε ξένα φόρα λένε ότι είναι γρηγορότερα τα μενού, πράγμα το οποίο δεν το διαπίστωσα στην πράξη. Ούτως ή άλλως μου φαίνεται γρήγορο το μενού.

Αλλά έχει τακτοποιημένες καλύτερα τις εφαρμογές.

3) Έχει τον MediaPlayer 10, ο οποίος είναι χλίδα σε σχέση με τον 9.

Τα αρνητικά:

1) Μόλις πέρασα τα ελληνικά (θέλει αρχικά λίγο ψάξιμο να βρεις τις ρυθμίσεις της γλώσσας στα κινέζικα και να βάλεις μετά αγγλικά) , το εικονίδιο της ένδειξης σήματος της κεραίας με αυτό της μπαταρίας "μπλέχτηκαν" και βρίσκεται το ένα μέσα στο άλλο !!!! και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κανένα από τα δύο τι δείχνει.

2) Η προεγκατεστημένη γραμματοσειρά δεν μου άρεσε καθόλου και ειδικά μετά το πέρασμα των Ελληνικών, κάποιες λέξεις δεν χωράνε σε μία γραμμή και πιάνουν και δεύτερη. Επίσης τα γράμματα μου φάνηκαν πιο μικρά και λεπτά.

3) Εμφανίζεται δίπλα στις ενδείξεις σήματος και μπαταρίας ένα "τρίγωνο" που είναι μάλλον το ρόαμινγκ, το οποίο είναι, κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα, αντιαισθητικό.

4) Στις επαφές, αν επιλέξεις κάποιο γράμμα, δεν σου εμφανίζει τις επαφές που ξεκινούν από αυτό, αλλά όλες τις επαφές που το περιέχουν !!!! Δηλαδή επιλέγοντας π.χ. το Σ εμφανίζει και την επαφή Κώ"Σ"τας Μπλαμπλας.....

5) Τέλος στην κεντρική οθόνη εμφανίζει δύο εικόνες της εταιρίας Gotone, οι οποίες δεν είναι και καλοδουλεμένες.

Γενικά χρειάζεται αρκετή δουλειά από την στιγμή που θα περάσεις την έκδοση αυτή στο κινητό για να το φέρεις στα μέτρα σου, ή έστω σε ένα αρχικό καλό στάδιο από εμφάνιση και λειτουργικότητα.

Δεν με βλέπω να την κρατάω για πολύ. Σε λίγο θα δοκιμάσω και την 1.43 ;)

Προσπάθησα την φωνητική αρίθμηση να την έχω στα ελληνικά, τρέχοντας την εκμάθηση και λπέγοντας στα ελληνικά τα νούμερα που εμφάνιζε στην οθόνη.

Δούλεψε κατα 80% περίπου, αλλά δεν έχει τόσο καλή ακρίβεια όσο στα αγγλικά.

Και κάτι άλλο. Δοκίμασα την κινέζικη ROM 3.45 από την Gotone.

Τα θετικά που είδα:

1) Δυνατότερος ήχος (περίπου κατά 15%)

2) Σε ξένα φόρα λένε ότι είναι γρηγορότερα τα μενού, πράγμα το οποίο δεν το διαπίστωσα στην πράξη. Ούτως ή άλλως μου φαίνεται γρήγορο το μενού.

Αλλά έχει τακτοποιημένες καλύτερα τις εφαρμογές.

3) Έχει τον MediaPlayer 10, ο οποίος είναι χλίδα σε σχέση με τον 9.

Τα αρνητικά:

1) Μόλις πέρασα τα ελληνικά (θέλει αρχικά λίγο ψάξιμο να βρεις τις ρυθμίσεις της γλώσσας στα κινέζικα και να βάλεις μετά αγγλικά) , το εικονίδιο της ένδειξης σήματος της κεραίας με αυτό της μπαταρίας "μπλέχτηκαν" και βρίσκεται το ένα μέσα στο άλλο !!!! και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κανένα από τα δύο τι δείχνει.

2) Η προεγκατεστημένη γραμματοσειρά δεν μου άρεσε καθόλου και ειδικά μετά το πέρασμα των Ελληνικών, κάποιες λέξεις δεν χωράνε σε μία γραμμή και πιάνουν και δεύτερη. Επίσης τα γράμματα μου φάνηκαν πιο μικρά και λεπτά.

3) Εμφανίζεται δίπλα στις ενδείξεις σήματος και μπαταρίας ένα "τρίγωνο" που είναι μάλλον το ρόαμινγκ, το οποίο είναι, κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα, αντιαισθητικό.

4) Στις επαφές, αν επιλέξεις κάποιο γράμμα, δεν σου εμφανίζει τις επαφές που ξεκινούν από αυτό, αλλά όλες τις επαφές που το περιέχουν !!!! Δηλαδή επιλέγοντας π.χ. το Σ εμφανίζει και την επαφή Κώ"Σ"τας Μπλαμπλας.....

5) Τέλος στην κεντρική οθόνη εμφανίζει δύο εικόνες της εταιρίας Gotone, οι οποίες δεν είναι και καλοδουλεμένες.

Γενικά χρειάζεται αρκετή δουλειά από την στιγμή που θα περάσεις την έκδοση αυτή στο κινητό για να το φέρεις στα μέτρα σου, ή έστω σε ένα αρχικό καλό στάδιο από εμφάνιση και λειτουργικότητα.

Δεν με βλέπω να την κρατάω για πολύ. Σε λίγο θα δοκιμάσω και την 1.43 ;)

Καλά βρε συ ακόμη δεν το πήρες ξεκίνησες το σκάλισμα :lol:

Τελικά έχει Τ9 ελληνικό και 160 χαρακτήρες ανά μήνυμα ή όχι;

"Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος"

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg

Καλά βρε συ ακόμη δεν το πήρες ξεκίνησες το σκάλισμα :lol:

xexe

Ναι. Τελικά πέρασα την έκδοση 1.43 και παίζω με αυτήν....... Είναι σχετικά πιό κοντά από άποψη χαρακτηριστικών με την 1.15 που είχε το κινητό εξαρχής.

Περισσότερα, μόλις την δοκιμάσω καλύτερα....

Κανένα καλό site με εφαρμογές;Ποιος μπορεί να μου απαντήσει αν οι εφαρμογές των windows ppc είναι συμβατές με το ΜΠΧ 220;Αν όχι χρειάζομαι επειγόντως έναν file manager κι ένα clock alarm.Όποιος μπορεί και θέλει ας τα στείλει εδώ: pbergiris@yahoo.com αν είναι δυνατόν full.

"Όποιος ελεύθερα συλλογάται,συλλογάται καλά."Ρήγας Φεραίος"

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9674.jpg

Μετά από απεγκατάσταση ενός “custom theme” δεν λειτουργούσε το keypad και το “contacts” αλλά αφού δοκίμασα το “master reset” επανήλθε το σύστημα κανονικά στα εργοστασιακά settings του χωρίς πρόβλημα. Ξέρει κανείς αν υπάρχει “itap setting” για την Ελληνική γραμματοσειρά;

loipon to kinito to ida simera ston germano kai fisika ipa stin kopela na to do gia ligo.to anoiksa ebala tin sim apo to diko mou mpataria kai etoimo.argei na ksekinisi kai oi ixoi ontos den akougontai akoma kai otan alaksa profil.den exei eksoterikos xoros sto profil ta dokimasa olla alla i entasi paremine xamili einai panemorfo,stin arxh ekane mia anavathmisi kai moy eipai na kano restart,kserei kaneis ti einai ayto?kanei anavatmisi over the air?
:cool:

ok, πρώτο post :D

υπαρχει επιλογη στο firmware update prog για να κανεις backup το παλιο σου?

ετσι θα μπορούσαμε να αν(/υπο)βαθμίσουμε τα "ξενα" Mpx220 σε καποια ελληνική version... :p :p :p

1. Ψάξε στο internet

2. Ψάξε στο forum

3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes:

ok, πρώτο post :D

υπαρχει επιλογη στο firmware update prog για να κανεις backup το παλιο σου?

ετσι θα μπορούσαμε να αν(/υπο)βαθμίσουμε τα "ξενα" Mpx220 σε καποια ελληνική version... :p :p :p

Οχι δεν γινετε αυτο, το μονο που μπορεις να κανεις ειναι ενα back up την μνημη του κινητου ωστε αμα κανεις hard reset να μην χρειαζετε να τρως ωρες με το να ξαναστηνεις το κινητο.

Paidia, thelo na paro to Motorola Mpx220 (europe version)! Skeftomai na to paro apo to http://www.expansys.com.gr. Omos prepei na xero an mporo na diavazo ellinika sms kai xaraktires. Plz, kapoios pou to exei as mou pei an mporei na diavazei ellinika sms.

Paidia, thelo na paro to Motorola Mpx220 (europe version)! Skeftomai na to paro apo to http://www.expansys.com.gr. Omos prepei na xero an mporo na diavazo ellinika sms kai xaraktires. Plz, kapoios pou to exei as mou pei an mporei na diavazei ellinika sms.

Με ενα προγραματακι απο την paragon μπορεις να κανεις ολο το μενου ελληνικο και φυσικα να γραφεις ελληνικα. Το εχω στο mpx200 και παιζει μια χαρα.

Με ενα προγραματακι απο την paragon μπορεις να κανεις ολο το μενου ελληνικο και φυσικα να γραφεις ελληνικα. Το εχω στο mpx200 και παιζει μια χαρα.

Μπα δεν με νοιάζει ούτε το μενού ούτε να γράφω ελληνικά (δηλαδή θα περιμένω μέχρι να έρθει το ελληνικό firmware και θα το κάνω upgrade). Αυτό που με νοιάζει είναι αν μπορώ να διαβάζω ελληνικούς χαρακτήρες. Πλζ, όποιος το έχει ας μου πει αν μπορεί.

Καλησπέρα και από εμένα.2 ερωτήσεις έχω :rolleyes:

1. πως μπορώ να μπαίνω στο internet έχω (Vodafone) αν κάποιος έχει τις ρυθμίσεις του gprs

2. τα παιχνίδια java πως τα κάνω να παίζουν?

Ευχαριστώ!!! :D

Πηρα και εγώ το MPX220 :) :) :)

Ειναι με ελληνικό μενου κλπ, (απο το πλαισιο) αλλά δεν δουλεύει το iTap ούτε στα ελληνικά ούτε στα αγγλικά και τα ελληνικα (και όλα κεφαλαια να'ναι) τα στελνει σαν unicode => 70chars/sms ..

Υπάρχει κανενα workaround γι'αυτό? είναι normal?

1. Ψάξε στο internet

2. Ψάξε στο forum

3. Γράψε Ελληνικά !! Μπορείς !! :rolleyes: :rolleyes: