esykas Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Ρε παιδιά γιατί δεν το κυκλοφορούν στά Αγγλικά να πάει στά κομάτια; Ερώτηση: Στήν Αγγλική έκδοση υπάρχουν προβλήματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Ρε παιδιά γιατί δεν το κυκλοφορούν στά Αγγλικά να πάει στά κομάτια; Ερώτηση: Στήν Αγγλική έκδοση υπάρχουν προβλήματα; Στην αμερικη κυκλοφορει εδω και καιρο, αρχικα υπηρχαν προβληματα τα οποια εχουν λυθει ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 7, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2005 Αυτο που κυκλοφορει στην Αγγλια δεν εχει προβληματα. Το δουλευω εδω και 2 περιπου μηνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. May 8, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2005 Καλημέρα Ξέρει κάποιος τη διαφορά υπάρχει στήν επονομαζόμενη EU&UK έκδοση; Π.Χ. διαφορά στό τι περιέχει το πακέτο,στίς γλώσσες του μάνιουαλ;. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konnidis Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Τελικά ρε παιδιά τι θα γίνει ?? Θα βγει ποτέ στην αγορά ?? Άντε γιατί σε λίγο θα βγουν τα windows 2005 mobile edition.... Παράθεση κ ξαφνικά το απόλυτο κενό.... :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Τελικά ρε παιδιά τι θα γίνει ?? Θα βγει ποτέ στην αγορά ?? Άντε γιατί σε λίγο θα βγουν τα windows 2005 mobile edition.... Τι σε λιγο? απο αυριο θα ειναι πραγματικοτητα και μεχρι τελος καλοκαιριου θα υπαρχουν συσκευες που θα τα τρεχουν και στην ελλαδα. Το mpx220 επρεπε να κυκλοφορισει στην ελλαδα, τελη 2004, οπως εγινε στην αμερικη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konnidis Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Δηλαδή δεν αξίζει πλέον???? :mad: :mad: Παράθεση κ ξαφνικά το απόλυτο κενό.... :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. May 9, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2005 Δηλαδή δεν αξίζει πλέον???? :mad: :mad: Αν θα εχει μια πολυ λογικη τιμη γυρω στα 350ε-400ε θα αξιζει (μιλαω παντα για το ελληνικο). Μην πιστευεις οτι οι συσκευες που θα βγουν πρωτες-πρωτες με τα 2005 θα ειναι και φθηνες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corinna Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Το πήρα τελικά από το internet και είναι άψογο! :D Αν κατάφερνα να βάλω και τις ρυθμίσεις για τα mms.. Τα έχω τσεκάρει όλα σε όποιο σημείο μπορώ να φανταστώ ότι έχει ρυθμίσεις, αλλά τίποτα. :O Η σύνδεσή μου είναι Cosmote. Αν έχει κανείς καμία ιδέα.. Το bluetooth δεν έχω τσεκάρει μόνο και την κάμερα. Ο ήχος που κάνει όταν τραβάει φωτογραφία βγαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Το πήρα τελικά από το internet και είναι άψογο! :D Αν κατάφερνα να βάλω και τις ρυθμίσεις για τα mms.. Τα έχω τσεκάρει όλα σε όποιο σημείο μπορώ να φανταστώ ότι έχει ρυθμίσεις, αλλά τίποτα. :O Η σύνδεσή μου είναι Cosmote. Αν έχει κανείς καμία ιδέα.. Το bluetooth δεν έχω τσεκάρει μόνο και την κάμερα. Ο ήχος που κάνει όταν τραβάει φωτογραφία βγαίνει? Βαλε το στο αθορυβο για να μη κανει ηχο οταν βγαζεις φωτογραφια. Για τις ρυθμισεις δες στο forum της Qtek Smartphones. Εκει θα σε βοηθησουν για Cote. :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corinna Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Σ'ευχαριστώ πολύ! Ελπίζω να τα καταφέρω και με τα mms.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corinna Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 :( Και με το Silent ακούγεται. Μικρό το κακό όμως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirko Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 Το πήρα τελικά από το internet και είναι άψογο! :D Αν κατάφερνα να βάλω και τις ρυθμίσεις για τα mms.. Τα έχω τσεκάρει όλα σε όποιο σημείο μπορώ να φανταστώ ότι έχει ρυθμίσεις, αλλά τίποτα. :O Η σύνδεσή μου είναι Cosmote. Αν έχει κανείς καμία ιδέα.. Το bluetooth δεν έχω τσεκάρει μόνο και την κάμερα. Ο ήχος που κάνει όταν τραβάει φωτογραφία βγαίνει? Στο σάιτ της ΜΟΤΟ ( http://www.motorola.gr) έχει λίνκ για να στείλεις όλες τις απαραίτητες ρυθμίσεις με μύνημα στο κινητό σου.... Παράθεση From mt. Olympus Kirko the.... HTC TyTN ii Power User !!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiog Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 w**.pixmania.com/gr/gr/86446/art/motorola/mpx220-baeoeueeeii.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. May 10, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2005 354ε ειναι μια πολυ λογικη τιμη, τον ιουνιο που θα βγει(?) το ελληνικο, ισως το δουμε και πιο χαμηλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest manthos Δημ. May 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2005 ...vghkan ta mobile windows 5.0 , k emeis den exoume dei to motorola sthn ellada...kala krasia...A, re moto! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_tdm Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Σημερα πηρα και εγω το mpx220 :) Το τηλεφωνο ειναι καταρχην πολυ πιο γρηγορο απο το 200 εχει καλυτερη οθονη και ειναι πιο στιβαρο σαν κατασκευη η καμερα ειναι μετριας ποιοτητας αλλα δεν προβληματιζει ιδιαιτερα ,την δουλεια της τη κανει. Αυτο που δεν μπορεσα να κανω ειναι να ανοιξω ενα αρχειο mpg δλδ μεσα απο τον media player δεν μπορω να βρω πως διαλεγω αρχειο απο αλλο φακελο το ιδιο και στο video player. Ο beta player πεζει κανονικα οπως επισεις και τα ελληνικα που βαζαμε στο 200 δουλευουν κανονικοτατα αρα εχω και ελληνικα :D :D Αυτα προς το παρον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Z3RatuL Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 Σημερα πηρα και εγω το mpx220 :) Το τηλεφωνο ειναι καταρχην πολυ πιο γρηγορο απο το 200 εχει καλυτερη οθονη και ειναι πιο στιβαρο σαν κατασκευη η καμερα ειναι μετριας ποιοτητας αλλα δεν προβληματιζει ιδιαιτερα ,την δουλεια της τη κανει. Αυτο που δεν μπορεσα να κανω ειναι να ανοιξω ενα αρχειο mpg δλδ μεσα απο τον media player δεν μπορω να βρω πως διαλεγω αρχειο απο αλλο φακελο το ιδιο και στο video player. Ο beta player πεζει κανονικα οπως επισεις και τα ελληνικα που βαζαμε στο 200 δουλευουν κανονικοτατα αρα εχω και ελληνικα :D :D Αυτα προς το παρον φυσικά και θα παίζουν τα Ελληνικά καθώς είναι σχεδιασμένα για WM2003 SE :D :D :D Παράθεση Dirty Biker - To Ποδηλατικό Blog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. May 13, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2005 http://www.e-germanos.gr/el/new_mobs/ Άντε και του χρόνου :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. May 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2005 Τελικά το πήρα και εγώ!! :up: Σάν πρώτη γεύση το μόνο που είναι υποδεέστερο,είναι σε ένταση τό ηχείο σε σχέση πάντα με το 200άρη. Δηλαδή ακούγετε λίγο ποιό χαμηλά καί στό κουδούνισμα καί στήν ακρόαση. Κατά τα άλλα έχει όλα τα + σε σχέση με το 200άρη (Λεπτότερο,ελαφρύτερο,γρηγορότερο,2003,κάμερα,ΒΤ,χρώμα,σχεδίαση μέσα έξω,)......ξέχασα τίποτα :D .... Έχει περάσει ο προηγούμενος κάτοχος καί τα Ελληνικά.. και απορώ με την Ελληνική Μοτορόλα (ας πούλαγαν σε ένα σιντάκι τα Ελληνικά) :X Ευχαριστώ Γιώργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekfragma Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 καλημερα απο εναν καινουριο και καλως σας βρηκα. ενδιαφερομαι και γω για το εν λογω κινητο. αξιζει η αγορα του απο το εξωτερικο?βλεπω οτι για ελλαδα θα αργησει ακομα. Συγκεκριμενα το βρηκα απο pixmania σε 369ευρω τελικη.εχω ομως καποιες αποριες. Ελληνικο περιβαλλον Windows ειναι προεγκατεστημενο για ευρωπη?εχω ακουσει πολλες διαφορετικες γνωμες και εχω μπερδευτει.Εαν δεν εχουν ελληνικα ποσο ειναι το κοστος να τα περασω σε καποιο εγχωριο καταστημα στυλ γερμανος?ειναι εφικτο κατι τετοιο? Ελπιζω να μην σας κουρασα και περιμενω τις απαντησεις σας. Φιλικα,γιωργος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 καλημερα απο εναν καινουριο και καλως σας βρηκα. ενδιαφερομαι και γω για το εν λογω κινητο. αξιζει η αγορα του απο το εξωτερικο?βλεπω οτι για ελλαδα θα αργησει ακομα. Συγκεκριμενα το βρηκα απο pixmania σε 369ευρω τελικη.εχω ομως καποιες αποριες. Ελληνικο περιβαλλον Windows ειναι προεγκατεστημενο για ευρωπη?εχω ακουσει πολλες διαφορετικες γνωμες και εχω μπερδευτει.Εαν δεν εχουν ελληνικα ποσο ειναι το κοστος να τα περασω σε καποιο εγχωριο καταστημα στυλ γερμανος?ειναι εφικτο κατι τετοιο? Ελπιζω να μην σας κουρασα και περιμενω τις απαντησεις σας. Φιλικα,γιωργος Καλημερα Γιωργο. Το κινητο απο το εξωτερικο δεν εχει Ελληνικο περιβαλλον. Αν τελικα αποφασισεις να το παρεις απο εξω και ολα πανε καλα, PM me να σε "βοηθισω" να βαλεις Ελληνικα ! :cool: esykas ...μεγια !! :w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekfragma Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Καλημερα Γιωργο. Το κινητο απο το εξωτερικο δεν εχει Ελληνικο περιβαλλον. Αν τελικα αποφασισεις να το παρεις απο εξω και ολα πανε καλα, PM me να σε "βοηθισω" να βαλεις Ελληνικα ! :cool: esykas ...μεγια !! :w00t: να σαι καλα συνονοματε.οποτε να περιμενεις μηνυμα τις επομενες μερες. και ακομα μια ερωτηση.μπορω να το παραμετροποιησω μεσα απο τον υπολογιστη μου σε ολα?(ringtones/wallpapers κλπ) ή θα χρειαστω καμια ειδικη σουιτα οπως σε προηγουμενα κινητα? ευχαριστω και παλι. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. May 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2005 Ρε παιδιά ξέρει κάποιος πώς ρυθμίζει το κοντράστ της εσωτερικής οθόνης δέν το θυμάμε ούτε από το 200άρη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_tdm Δημ. May 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2005 Οσο αναφορα το ακουστικο και το κουδουνι θα συμφωνησω οτι ειναι πιο χαμηλο απο το 200 ελπιζω να διορθωνετε με καμια αναβαθμιση η με καμια κρυφη παραμετρο. Εγω ανιμετωπισα και προβλημα με το BT οταν εκανα αναζητηση να βρω ενα v620 αντι για ονομα πχ motorola phone εβγαζε κατι ασχετο.Οπως επισης και πολλες φορες που προσπαθησαν να με στειλουν κατι δεν μπορεσαν παρα μονο απο ορισμενα κινητα αυτα που αποτυχαν να με στειλουν ηταν κυριος μοτορολα :X Επισης αμα το εχεις γυρισμενο σε ελληνικο μενου δεν μπορεις να βαλεις ξυπνητηρι λεει οτι δεν μπορει να ανοιξει το μενου πρεπει να ειναι στα αγγλικα για να μπειτε στο μενου με ωρες ημερομηνιες. Το σιγουρο ειναι οτι θα δουμε αρκετες αναβαθμισης για αυτο το μοντελο εχει αρκετα bugs. Nα πω και κανενα ευχαριστο η μπαταρια κραταει πολυ περισοτερο απο το 200 και εγω βαλει και ρυθμισεις μμς για βοδα και δουλευει μια χαρα. kανενα προγαραματακι free με πολλα ξυπνητηρια υπαρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts