j_krom Δημ. April 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2005 hilia euharistw gia tis apadisis sas alla mipws kserei kaneis poso kostizei sketi siskeui hwris simvoleo;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirko Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 hilia euharistw gia tis apadisis sas alla mipws kserei kaneis poso kostizei sketi siskeui hwris simvoleo;;; Κάτι λιγότερο απο 400 ευρώ..... Παράθεση From mt. Olympus Kirko the.... HTC TyTN ii Power User !!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
j_krom Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 hilia euharistw kirko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Σημερα εμαθα οτι η VODA θα παραλαβει Ιουνιο ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 Σημερα εμαθα οτι η VODA θα παραλαβει Ιουνιο ! παιδια κλειδωστε το το θεμα. αρκετα μας κοροιδεψανε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest manthos Δημ. April 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2005 ela nte...anti na ma8ainame nea ya to pos na xrhsimopoioume to kinhtaki mas, ktl ktl....grafoume pote 8a er8ei to g@mhmeno....den mporo,den mporo na perimeno!!!g@mo thn motorola Hellas...(alla kai U.K den eida na yparxei...anyway...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 ela nte...anti na ma8ainame nea ya to pos na xrhsimopoioume to kinhtaki mas, ktl ktl....grafoume pote 8a er8ei to g@mhmeno....den mporo,den mporo na perimeno!!!g@mo thn motorola Hellas...(alla kai U.K den eida na yparxei...anyway...) ww@.expansys.com.gr Αντε παρτο ! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nokkia Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 ela nte...anti na ma8ainame nea ya to pos na xrhsimopoioume to kinhtaki mas, ktl ktl....grafoume pote 8a er8ei to g@mhmeno....den mporo,den mporo na perimeno!!!g@mo thn motorola Hellas...(alla kai U.K den eida na yparxei...anyway...) αυτο πως το καταφερες? bug του forum αποκλειεται..αλλα απ' οτι βλεπω εσυ το εκανες? γιατι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kirko Δημ. April 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2005 αυτο πως το καταφερες? bug του forum αποκλειεται..αλλα απ' οτι βλεπω εσυ το εκανες? γιατι? Αυτό γίνετε αυτόματα εφόσον υπάρχει το σύμβολο @ δείγμα ότι έχει δωθεί διεύθυνση ηλεκτρ. ταχυδρομείου. Όπως και άν πατήσεις www και οτιδήποτε θα γίνει μπλέ.... Παράθεση From mt. Olympus Kirko the.... HTC TyTN ii Power User !!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cain Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Τι έγινε ρε παιδιά, κάνα νέο για το πότε θα βγει το κινητό; Μπορεί να πήρα το 3230, αλλά οι παλιές αγάπες δεν ξεχνιούνται τόσο εύκολα!! Έχει ανακοινωθεί τίποτα; Παράθεση The past is a ghost that haunts you, from the moment it exists, until the moment you don't. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Έμαθα από γνωστή αλησίδα καταστημάτων ότι πριν λιγες ημέρες ήρθαν κάποια κωμάτια άλλα ήταν ελατωματικά και τα επέστρεψαν. Καλά ακόμα το περιμένετε!!! Εγώ βαρέθηκα και πήρα το ΝΟΚΙΑ 6680. Είναι ακριβότερο αλλά 'υπάρχει' στα μαγαζιά και είναι καλύτερο. Η motorola είναι για :shoot: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotech22 Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Aksizei telika san siskeui? Thelei na to parei filos... Παράθεση PORSCHE BoxsterS 3.2 Mini CooperS KAWASAKI ZX10 07 muzzy's full exhaust, PCIII, K&N Είμαι πλέον ευτυχισμένος.....:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 Aksizei telika san siskeui? Thelei na to parei filos... Ειναι πολυ καλο τηλεφωνο. Το δουλευω ενα μηνα τωρα. Εαν ενδιαφερεται ο φιλος σου, το δικο μου το πουλαω. Δες την υπογραφη μου για λεπτομεριες! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yannisg Δημ. April 23, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2005 vodafone και 220 http://www.vodafone.com/article_with_thumbnail/0,3038,OPCO%253D40000%2526CATEGORY_ID%253D200%2526MT_ID%253Dim%2526LANGUAGE_ID%253D0%2526CONTENT_ID%253D257272,00.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 Δυστηχως η Μοτο ελλας κοιματε τον υπνο του δικαιου και αργουν να φερουν ενα πραγματικα καλο κινητο. Ομως αυτη η καθυστερηση πιστευω θα ριξει την τιμη και μιας και δεν ειμαι απο αυτους που πρωτος-πρωτος αγοραζω ενα κινητο, πιστευω μεσα στο καλοκαιρι η τιμη του να ειναι κατω απο τα 350ε. Και εγω πιστευω πρεπει να αρχισετε να μιλατε για λειτουργιες του κινητου, προγραμματα και τα λοιπα. Επισεις θα πρεπει σε κοινο θεμα να συζηταμε για τις εφαρμογες,παιχνιδια κτλ με το mpx200 μιας και παιρνουν τα ιδια προγραμματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
esykas Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 πιστευω μεσα στο καλοκαιρι η τιμη του να ειναι κατω απο τα 350ε. Η ΤΙΜ κάπου εκεί το δίνει με 120λεπτά πακέτου στην σημερινή της διαφήμιση στά ένθετα των εφημερίδων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BOGIAS Δημ. April 24, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2005 pisteuw oti mesa sto 2005 me 2010 8a to exoun bgalei sthn ellinikh agora alla den eimai sigouros Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 pisteuw oti mesa sto 2005 me 2010 8a to exoun bgalei sthn ellinikh agora alla den eimai sigouros φαντασου τι αναξιοπιστη εταιρεια ειναι η motorola απα,πα,μακρια :mad: Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 Η motorola ειναι μια απο τις ποιο σοβαρες εταιρειες στον κοσμο και τα κερδη της ειναι μεγαλυτερα απο της NOKIA, αλλα μηπως εισαι σε λαθος θεμα? Μηπως εδω μιλαμε για ενα κινητο και τα οποια χαρακτηριστικα του? Το εχω ξαναπει καμια σχεση η motorola, με το τι βλεπουμε εδω στην ελλαδα. Το κινητο εχει μπει σε ολα τα φυλλαδια των καταστηματων κινητης τηλεφωνιας, οποιος βιαζετε παιρνει ενα γεματο bug απο το internet το πουλαει σε μια βδομαδα και το θαβει σε ολα τα forum. Αυτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. April 25, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2005 μα κι εγω εννοω οτι εδω στην ελλαδα γινεται φιλε μου χαμος δεν αντιμετωπιζουν καθολου σοβαρα τους πελατες τους και καλα που βγηκε κι αυτο το razor Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Συνφωνώ με τον ταξιδιώτη22. Το ότι η motorola έχει ποιό πολλά κέρδη δεν μας ενδιαφέρει άμεσα. Όσοι θυμούνται το ίδιο είχε γίνει με το V600. Το περήμενα από μήνα σε μήνα, για μήνες. Είναι φυσικό κάποιες φορές να ανασταλεί η κυκλοφορία μιας συσκευής για κάποιον λόγο. Αλλά αυτό που γίνεται με την motorola έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Όταν μια εταιρία συνεχώς αποτυγχάνει να προγραμματήσει την κυκλοφορία των συσκευών της, τότε κάθε άλλο παρά αξιόπιστη είναι. Όσο για τα κέρδη, μην ξεχνάμε ότι είναι Αμερικάνικη εταιρία, και η Αμερικάνικη αγορά είναι τεράστια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Και σου θα σου αρεσε να εχεις αγορασει το 6630 και μετα απο ενα μηνα να βγει το 6680? αυτο εγω το λεω ΑΠΑΤΗ. Τα μοντελα στην ωρα της τα βγαζει αλλα μονο οπου πουλαει και ειναι λογικο, το mpx220 στην αμερικη το εχουν εδω και καιρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioterl Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Ειπες ότι 'τα βγάζει όπου πουλάει και είναι λογικό'! Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα για μια σοβαρή εταιρία. Και στην Ελλάδα υπάρχουν φανατικοί φίλοι των κινητών της (όπως ήμουν μεχρι πριν λίγο και εγώ). Αυτούς τους έχει 'γραμμένους' επειδή δεν πουλάει όσο θα ήθελε εδώ; Σύγουρα φταίει η εδώ αντιπροσωπεία, αλλά νομίζω ότι λέγεται motorola hellas και δεν είναι κάποιος ανεύθυνος ιδιώτης. Όσον αφορά το 6680, είχε ανακοινωθεί πολύ πριν η κυκλοφορία του και γι'αυτό δεν πήρα το 6630. Το 6680 καθυστέρησε 12 ημέρες την κυκλοφορία του, όχι 12 εβδομάδες! Σε τελική ανάλυση δεν διαφωνούμε στην υψηλή θέση της motorola στον συνδιασμό ποιότητα κατασκευής/απόδοση, αλλά καθε φορά που είναι να βγάλει ένα καλό μοντέλο μας σπάει τα νεύρα στις αναβολές. Για την έλιψη σοβαρότητας θα αναφέρω ότι όταν πήρα τηλέφωνο πριν 20 ημέρες μου είπαν ότι άργησε η μετάφραση του λειτουργικού! Την ίδια στιγμή κάποιοι εδώ είχαν βρει συσκευές με Ελληνικά και στο Πλαίσιο μου είπαν ότι παρέλαβαν συσκευές άλλα ήταν προβ ληματικές και τις επέστρεψαν! :fool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RaZoR333 Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Μην νομιζεις οτι ειμαι ευχαριστημενος και εγω με οτι βλεπω! Αλλα ειμαι του στυλ να περιμενω να οριμασει μια συσκευη λιγο στην αγορα και μετα να την αγορασω οποτε δεν βιαζομαι καθολου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasof Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 σήμερα πήγα σε κατάστημα ΤΙΜ και μου έδωσαν τιμή.200Ε στο BBEST BENEFIT 100!πολύ καλή τιμή.Για Απλό ΒΒΕΣΤ μου είπαν 285.Πολύ καλή τιμή.Πάντως θα είναι branded συσκευή και μέσα στη συσκευασία έχει ΗΑΝDSFREE(stereo) και usb καλώδιο.ωστόσο θα έχει αγγλικό μενού! Δε πειράζει...Θα το πάρω μάλλον αλλά μου είπε ότι πρέπει να περιμένο λίγο χρόνο.ήδη έχει βγεί στα φυλλάδια της ΤΙΜ και στην Αθήνα πωλείται.Γιατί δε το αγόρασε κανένας σας;;; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts