olympiakos7_69 Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Κατι θα ξερει για να το λεει ;) ;) ;) :D :D :p Αυτο σκεφτηκα και εγω!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Εχεις κατι συγκεκριμενο στο μυαλο σου και το λες? Θα ήθελα και εγώ να ξέρω γιατί ζω στο A’dam και αναρωτιέμαι τι τράβηξε τη δική σου την προσοχή. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xourxoulitsos Δημ. October 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2006 Τα space cakes Παράθεση http://img515.imageshack.us/img515/4932/moodswf6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fagito2000 Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 χα χα καλό :lol: αλλά όχι αρκετό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Αν και δεν εχω παει σε πολλα μερη για να κανω και συγκρισεις, σε ενα μερος που πηγα θα εμενα ΑΝΕΤΑ: South Florida.... κοντα στο Miami, ειδικοτερα στην περιοχη Fort Lauderdale! Ειναι πραγματικα καταπληκτικα, πανεμορφα απο ολες τις αποψεις! :up: Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 Σε μια ωραία μονοκατοικία,να'χει μπόλικο πράσινο ,να μην είναι μακρυά από την "ζωή" γιατί η πολύ ησυχία με κουράζει :) Τώρα συγκεκριμένο μέρος η αλήθεια είναι πως δεν έχω σκεφτεί,αλλά θ α μου άρεσε λίγο από Αγγλία (για την μουντάδα-ανάλογα με τα κέφια) ή και Αυστραλία. Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2006 ανα πασα στιγμη θα μεταναστευα με μεγαλη μου χαρα στη Σκωτια!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NeC_ Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 ανα πασα στιγμη θα μεταναστευα με μεγαλη μου χαρα στη Σκωτια!:) Stearling μήπως? (αν το γράφω σωστά), εκεί κοντά στην γέφυρα που έδωσε την μάχη με τους άγγλιους ο William Wallash (κατ'άλλους Mell Gibson Braveheart)? :D Εντάξει όμορφη η Σκωτία αλλά όχι για πάντα... Ο καθένας νομίζω πως θα ζούσε κάπου, ανάλογα με τις ανάγκες του, εγώ πχ θα ήθελα να ζούσα σε ελληνικό νησί το καλοκαίρι (πχ Σαντορίνη) και τον χειμώνα στην Αθήνα κάπου ήρεμα αλλά κάπως κοντά στο κέντρο... Τώρα αν δεν είχα ανάγκη να δουλεύω μάλλον θα το ξανασκεφτόμουν.... :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EVI4KRITI Δημ. October 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2006 να μένω στο Λος Αντζελές δεν θα με χάλαγε... αλλά όπως λέει και το όνομα μου δεν θα με χάλαγε να μπορέσω να κατέβω μόνιμα στην Κρήτη μιας και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απο την Αθήνα... Εκεί όμως υπάρχει άλλη ποιότητα ζωής... και δυστηχώς άλλες αντιλήψεις...(ο λόγος που δεν κατεβένω...) Εξάλου υπάρχει πιο όμορφο μέρος απο την Ελλαδίτσα μας??? Υπάρχουν μέρη φοβερά και τρομερά γιατί να ξενιτευτώ???:happy: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] που παω??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Stearling μήπως? (αν το γράφω σωστά), εκεί κοντά στην γέφυρα που έδωσε την μάχη με τους άγγλιους ο William Wallash (κατ'άλλους Mell Gibson Braveheart)? :D Εντάξει όμορφη η Σκωτία αλλά όχι για πάντα... Ο καθένας νομίζω πως θα ζούσε κάπου, ανάλογα με τις ανάγκες του, εγώ πχ θα ήθελα να ζούσα σε ελληνικό νησί το καλοκαίρι (πχ Σαντορίνη) και τον χειμώνα στην Αθήνα κάπου ήρεμα αλλά κάπως κοντά στο κέντρο... Τώρα αν δεν είχα ανάγκη να δουλεύω μάλλον θα το ξανασκεφτόμουν.... :!: 1)ναι, εκει, για παντα... 2)μακρια απο την αθηνα, για παντα...:!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos147 Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 2 πραγματα και πολυ απλα: 1. η Ελληνικη επαρχια εχει πανεμορφα μερη για διακοπες αλλα για να μεινεις μονιμα δεν ειναι.. η Αθηνα εχει τα παντα στην Ελλαδα, δεν μπορω να φανταστω αλλο μερος να μεινω μονιμα.. 2. οσοι λετε για Los Angeles τα ενοικια ειναι αρκετα φτηνα να φανταστεις οτι με 800$ βρισκεις studio στο Hollywood και η ζωη γενικα σε σχεση με την Ελλαδα ειναι πολυ φτηνη αλλα να εχετε στο μυαλο σας οτι ειναι η πολη με την μεγαλυτερη εγκληματικοτητα στον κοσμο με περιοχες που αν μπεις εκανες το μεγαλυτερο λαθος της ζωης σου(δεν ειναι υπερβολες πιστεψτε με..) υπαρχουν και καλυτερα μερη στην California οπως Santa Barbara, San Diego, Santa Monica, Newport etc. οσο για το που θα ηθελα να μενω.. Χαβαη η Florida Keys αυτα τα μερη ειναι paradise on earth!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 re si mitsos 147 santa barbara ehoume kai stin ellada ti california kai mlkies :) :lol: Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos147 Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 re si mitsos 147 santa barbara ehoume kai stin ellada ti california kai mlkies :) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: αλλα φανταζομαι δεν ειναι καπως ετσι: http://i27.photobucket.com/albums/c179/Raven147/stearns800.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 πωωωωωωω!! αυτα ειναι μερη! οχι σαν την δικη μας Αγ.Βαρβαρα!! μωρε δεν πα να χει και την χειροτερη εγκληματικοτητα!! εγω μια μερα εκει θα παω για παντα και δεν θα ξαναγυρισω ποτε πισω στο Ελλαδα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 κι εγω ετσι... μια μερα θα την κανω...αλλα ποια μερα θα ειναι δεν ξερω! αν και την Θεσσαλονικη δυσκολα μπορω να αποχωριστω... Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer13 Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 egw apo thn allh th perioxh mou de thn allazw me tpt.akouw filous-gnwstous pou menoun voreia eite kentro na lene poso wraia einai alla ama dn exw se mikrh aktina konta mou thalassa de borw me tpt..entaksei exoume 1-2 pswnia parapanw alla kata t alla teleia Παράθεση http://xs.to/thumb-21E1_4B98EEC6.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos 55 Δημ. October 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Και γω θελω θαλασσα διπλα μου!!! Δεν μπορω να με φανταστω να ζω σε μια πολη που να μην εχει θαλασσα!! Παράθεση Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S Current devices: iPhone 6s, Ipad 2 Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pocopoco Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Nεα Ζηλανδια δεν εχω παει αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα! Παράθεση www.Betdays.com Παίζεις Στοίχημα? Ψαγμένα Προγνωστικά Στοιχήματος με σοβαρές αποδόσεις! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2006 Nεα Ζηλανδια δεν εχω παει αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα! re si tha se fane i kanivaloi ekei kato prosehe :lol: :lol: :lol: Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimatha Δημ. October 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2006 Ελβετία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 loipon paides auto einai sumfona me tin episimi lista tou forbes to pio akrivo idiotiko nisi ston kosmo http://img416.imageshack.us/img416/9304/10303homecu3.jpg Isla de sa Ferradura Spain plirofories sto link http://www.forbes.com/realestate/2006/03/03/expensive-private-islands-cx_sc_0303home_ls.html telika katastalaxa pou thelo na meino (genika ena apo auti ti lista den tha me halage katholou, esas?) :lol: Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lefterian Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Πω μιλαμε...η φωτογραφια μιλαει απο μονη της! Η φωτογραφια ειναι τραβηγμενη απο ενα απο τα ιδιωτικα ελικοπτερα που προσγειωνονται στο νησι?! :p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat, Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Πω μιλαμε...η φωτογραφια μιλαει απο μονη της! Η φωτογραφια ειναι τραβηγμενη απο ενα απο τα ιδιωτικα ελικοπτερα που προσγειωνονται στο νησι?! :p :lol: mpa mallon kanenas vlakas paparazzi tha tin travixe kai tha itan oti apemeine apo auton afou tha enohlise ton idioktiti:lol: Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GRKIWI Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 re si tha se fane i kanivaloi ekei kato prosehe :lol: :lol: :lol: Καμμία σχέση, μη το ξαναπεις :mad: Η Νέα Ζηλανδία είναι πολύ πιο μπροστά από μας, δυστυχώς! :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kap Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Καμμία σχέση, μη το ξαναπεις :mad: Η Νέα Ζηλανδία είναι πολύ πιο μπροστά από μας, δυστυχώς! :worry: plaka kano re si Παράθεση [sigpic][/sigpic] I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts