Jump to content

Πού θα θέλατε να μένετε;

Nos 55
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 270
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Εχεις κατι συγκεκριμενο στο μυαλο σου και το λες?

Θα ήθελα και εγώ να ξέρω γιατί ζω στο A’dam και αναρωτιέμαι τι τράβηξε τη δική σου την προσοχή.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Life is too short so enjoy every second of it...you never know where you will be tomorrow.

Αν και δεν εχω παει σε πολλα μερη για να κανω και συγκρισεις, σε ενα μερος που πηγα θα εμενα ΑΝΕΤΑ: South Florida.... κοντα στο Miami, ειδικοτερα στην περιοχη Fort Lauderdale! Ειναι πραγματικα καταπληκτικα, πανεμορφα απο ολες τις αποψεις! :up:

Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black

Huawei Watch GT4 Black

Σε μια ωραία μονοκατοικία,να'χει μπόλικο πράσινο ,να μην είναι μακρυά από την "ζωή" γιατί η πολύ ησυχία με κουράζει :)

Τώρα συγκεκριμένο μέρος η αλήθεια είναι πως δεν έχω σκεφτεί,αλλά θ α μου άρεσε λίγο από Αγγλία (για την μουντάδα-ανάλογα με τα κέφια) ή και Αυστραλία.

http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής..

ανα πασα στιγμη θα μεταναστευα με μεγαλη μου χαρα στη Σκωτια!:)

Stearling μήπως? (αν το γράφω σωστά), εκεί κοντά στην γέφυρα που έδωσε την μάχη με τους άγγλιους ο William Wallash (κατ'άλλους Mell Gibson Braveheart)? :D Εντάξει όμορφη η Σκωτία αλλά όχι για πάντα...

Ο καθένας νομίζω πως θα ζούσε κάπου, ανάλογα με τις ανάγκες του, εγώ πχ θα ήθελα να ζούσα σε ελληνικό νησί το καλοκαίρι (πχ Σαντορίνη) και τον χειμώνα στην Αθήνα κάπου ήρεμα αλλά κάπως κοντά στο κέντρο... Τώρα αν δεν είχα ανάγκη να δουλεύω μάλλον θα το ξανασκεφτόμουν.... :!:

να μένω στο Λος Αντζελές δεν θα με χάλαγε... αλλά όπως λέει και το όνομα μου δεν θα με χάλαγε να μπορέσω να κατέβω μόνιμα στην Κρήτη μιας και δεν έχει τίποτα να ζηλέψει απο την Αθήνα... Εκεί όμως υπάρχει άλλη ποιότητα ζωής... και δυστηχώς άλλες αντιλήψεις...(ο λόγος που δεν κατεβένω...)

Εξάλου υπάρχει πιο όμορφο μέρος απο την Ελλαδίτσα μας??? Υπάρχουν μέρη φοβερά και τρομερά γιατί να ξενιτευτώ???:happy:

[sIGPIC][/sIGPIC]

που παω???

Stearling μήπως? (αν το γράφω σωστά), εκεί κοντά στην γέφυρα που έδωσε την μάχη με τους άγγλιους ο William Wallash (κατ'άλλους Mell Gibson Braveheart)? :D Εντάξει όμορφη η Σκωτία αλλά όχι για πάντα...

Ο καθένας νομίζω πως θα ζούσε κάπου, ανάλογα με τις ανάγκες του, εγώ πχ θα ήθελα να ζούσα σε ελληνικό νησί το καλοκαίρι (πχ Σαντορίνη) και τον χειμώνα στην Αθήνα κάπου ήρεμα αλλά κάπως κοντά στο κέντρο... Τώρα αν δεν είχα ανάγκη να δουλεύω μάλλον θα το ξανασκεφτόμουν.... :!:

1)ναι, εκει, για παντα...

2)μακρια απο την αθηνα, για παντα...:!:

2 πραγματα και πολυ απλα:

1. η Ελληνικη επαρχια εχει πανεμορφα μερη για διακοπες αλλα για να μεινεις μονιμα δεν ειναι.. η Αθηνα εχει τα παντα στην Ελλαδα, δεν μπορω να φανταστω αλλο μερος να μεινω μονιμα..

2. οσοι λετε για Los Angeles τα ενοικια ειναι αρκετα φτηνα να φανταστεις οτι με 800$ βρισκεις studio στο Hollywood και η ζωη γενικα σε σχεση με την Ελλαδα ειναι πολυ φτηνη αλλα να εχετε στο μυαλο σας οτι ειναι η πολη με την μεγαλυτερη εγκληματικοτητα στον κοσμο με περιοχες που αν μπεις εκανες το μεγαλυτερο λαθος της ζωης σου(δεν ειναι υπερβολες πιστεψτε με..) υπαρχουν και καλυτερα μερη στην California οπως Santa Barbara, San Diego, Santa Monica, Newport etc.

οσο για το που θα ηθελα να μενω.. Χαβαη η Florida Keys αυτα τα μερη ειναι paradise on earth!!!

re si mitsos 147 santa barbara ehoume kai stin ellada ti california kai mlkies :) :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

αλλα φανταζομαι δεν ειναι καπως ετσι:

http://i27.photobucket.com/albums/c179/Raven147/stearns800.jpg

πωωωωωωω!! αυτα ειναι μερη! οχι σαν την δικη μας Αγ.Βαρβαρα!!

μωρε δεν πα να χει και την χειροτερη εγκληματικοτητα!!

εγω μια μερα εκει θα παω για παντα και δεν θα ξαναγυρισω ποτε πισω στο Ελλαδα!!

κι εγω ετσι...

μια μερα θα την κανω...αλλα ποια μερα θα ειναι δεν ξερω!

αν και την Θεσσαλονικη δυσκολα μπορω να αποχωριστω...

Never Give Up:!:

Join friend!

egw apo thn allh th perioxh mou de thn allazw me tpt.akouw filous-gnwstous pou menoun voreia eite kentro na lene poso wraia einai alla ama dn exw se mikrh aktina konta mou thalassa de borw me tpt..entaksei exoume 1-2 pswnia parapanw alla kata t alla teleia

Και γω θελω θαλασσα διπλα μου!!!

Δεν μπορω να με φανταστω να ζω σε μια πολη που να μην εχει θαλασσα!!

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Nεα Ζηλανδια δεν εχω παει αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα!

Nεα Ζηλανδια δεν εχω παει αλλα εχω ακουσει τα καλυτερα!

re si tha se fane i kanivaloi ekei kato prosehe :lol: :lol: :lol:

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

loipon paides auto einai sumfona me tin episimi lista tou forbes to pio akrivo idiotiko nisi ston kosmo http://img416.imageshack.us/img416/9304/10303homecu3.jpg

Isla de sa Ferradura Spain

plirofories sto link http://www.forbes.com/realestate/2006/03/03/expensive-private-islands-cx_sc_0303home_ls.html

telika katastalaxa pou thelo na meino (genika ena apo auti ti lista den tha me halage katholou, esas?) :lol:

[sigpic][/sigpic]

I Am, by any practical defintion of the words, foolproof and incapable of error. - HAL9000

Πω μιλαμε...η φωτογραφια μιλαει απο μονη της!

Η φωτογραφια ειναι τραβηγμενη απο ενα απο τα ιδιωτικα ελικοπτερα που προσγειωνονται στο νησι?! :p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Πω μιλαμε...η φωτογραφια μιλαει απο μονη της!

Η φωτογραφια ειναι τραβηγμενη απο ενα απο τα ιδιωτικα ελικοπτερα που προσγειωνονται στο νησι?! :p

:lol: mpa mallon kanenas vlakas paparazzi tha tin travixe kai tha itan oti apemeine apo auton afou tha enohlise ton idioktiti:lol:

[sigpic][/sigpic]

re si tha se fane i kanivaloi ekei kato prosehe :lol: :lol: :lol:

Καμμία σχέση, μη το ξαναπεις :mad:

Η Νέα Ζηλανδία είναι πολύ πιο μπροστά από μας, δυστυχώς! :worry:

Καμμία σχέση, μη το ξαναπεις :mad:

Η Νέα Ζηλανδία είναι πολύ πιο μπροστά από μας, δυστυχώς! :worry:

plaka kano re si

[sigpic][/sigpic]