KennyDopeGr Δημ. October 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2009 τίποτε. μην ανησυχείς. έτσι κάνουν όλα. απλά παραμέλησέ το. και πρόσεχε με την υγρασία. έτσι χάλασε το δικό μου (μετα απο 2μιση χρόνια χρήσης). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Μια ερώτηση καθότι είμαι άσχετη με την τεχνολογία.:rolleyes: Για να μεταφέρω φωτογραφίες από το κινητό στο pc ή και το αντίστροφο χρειάζεται να έχω κάποιο πρόγραμμα;Του κινητού ίσως; Ευχαριστώ!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Συνήθως αρκούν κάποιοι drivers που διαβάζουν την κάρτα μνήμης της συσκευής και βλέπουν το κινητό ως σκληρό εξωτερικό δίσκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 Όταν λες drivers?Του pc εννοείς?Και πώς μπορώ να τους βρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. March 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2010 http://developer.motorola.com/docstools/USB_Drivers/ Ναι,διάλεξε αυτούς που ταιριάζουν στο λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σου,εγκατέστησε τους,και μετά σύνδεσε το K1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria02 Δημ. March 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2010 Μου ζητάει όμως προσωπικά στοιχεία.Γιατί!:worry: EIDT:Βρήκα άκρη!!!Σε ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Επιχείρησα να βάλω φραγή εισερχομένων κλησεων. Ζήτησε κωδικό, δεν θυμομουν τον εργοστασιακο ακριβώς, δοκιμασα τρεις κωδικούς, αλλά μου έβγαλε το μήνυμα "παραβίαση κωδικού". Μήπως γνωρίζετε τι μπορώ να κάνω και να βάλω τη φραγή; Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Οι τυπικοί εργοστασιακοί κωδικοί της Motorola είναι 0000, 1234 και 000000 Δοκίμασε και πες μας ποιος πέτυχε. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Eastwood ό,τι και να βάλω, μου βγάζει αυτό το "παραβίαση κωδικού" :( Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Θα ξεθάψω το Κ1 μου και θα σου πω αύριο! Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. September 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2010 Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! Εβαλα σ' αυτο το τηλέφωνο μια Q για να παίρνω μόνο, ξερεις με την προσφορά, τα 1500 λεπτά. Να μη το κουβαλάω μαζί μου! Ομως αν και ειπα σ' ολους να μη μου κάνουν κλήση εκεί (μια και κανείς δεν εχει q, οπότε του είναι αδιάφορο) αλλά παρ' όλ' αυτά, το ξεχνούν και με παίρνουν. Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Κατ'αρχ'ας sorry για την καθυστέρηση, έκανα όμως διάφορες δοκιμές και κατέληξα στο εξής: Η Q δεν προσφέρει την υπηρεσία φραγής εισερχομένων κλήσεων, τουλάχιστον όχι με τον τρόπο που προσπάθησες να το κάνεις. Εξηγούμαι: Έχω και εγώ μια Q card με ενεργοποιημένη την προσφορά του 1 ευρώ, οπότε οι προϋποθέσεις των δοκιμών είναι ίδιες. Δοκίμασα τον τρόπο που περιέγραψες με το Κ1 μου και είχα ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα με το δικό σου με όποιο κωδικό και αν δοκίμασα (0000, 1234, PIN1, PIN2). Άρχισα να προβληματίζομαι όταν αντιμετώπισα την ίδια συμπεριφορά και από το Κ3 μου. Υποψιασμένος, έβαλα την SIM σε ένα VE66 και προσπάθησα να κάνω το ίδιο. Εκεί ευτυχώς το κινητό απάντησε πιο εξυπηρετικά και μου εμφάνισε το μήνυμα ότι η υπηρεσία φραγής δεν υποστηρίζεται. Πήρα λοιπόν μια F2G2 SIM κάρτα που έχω και προσπάθησα να κάνω φραγή εισερχομένων στο Κ1 όπου λειτούργησε χωρίς πρόβλημα με τον κωδικό 0000. Από αυτά συμπεραίνω ότι μέσω του μενού δεν είναι δυνατή η φραγή στην Q κάρτα. Ίσως να υπάρχει τέτοια δυνατότητα στέλνοντας κάποιο μήνυμα ή καλώντας κάτι του τύπου #123#μπλαμπλα. Αυτό όμως ρώτησέ το καλύτερα στο thread της Q card εδώ στο φόρουμ. Ελπίζω να σε βοήθησα με όλα αυτά. Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodi Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Eastwood ευχαριστώ πολύ! φυσικά με βοήθησες: έπαψα να προσπαθώ κάθε τρεις και λίγο, δοκιμάζοντας τον ένα κωδικό μετά τον άλλον. Αφού φραγή εισερχομένων δεν υπάρχει, έβαλα το αθόρυβο μενού και τέλειωσε το θέμα. Ευχαριστώ ξανά :) Παράθεση Scotty, beam us up. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axilleas_ Δημ. October 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2010 Γεια σας παίδες, είμαι νέο μέλλος στο φορουμ και θα ήθελα τη βοήθειά σας. Λοιπόν, το πρόβλημα μου έχει ως εξής: πρίν από τρία χρόνια αγόρασα από τη Vodafone το Κ1 της motorola και μέχρι πριν λίγο καιρό δούλευε μια χαρά και τώρα μου παρουσίασε καποια προβληματα π.χ. κάνει από μόνο του επανεκινηση. Τέλοσπάντων, σήμερα του έκανα Flashing και του έβαλα το εξής firmware: R452F_G_08.02.08R_PDS002_LP0903_DRM0113_VSTG_30D_0d_JPJAVA_G_08_R452FMY5_01_04_0DR_GSTCNRYRTMB01NA5 Αλλά δεν μου άρεσε, είχα μάθει το παλιό το «Vodafone live» και θέλω να το ξαναπεράσω. Ζητάω από όποιον το έχει να το ανεβάσει σε κάποιον hoster σας παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 (edited) Ανήκεις στη σπάνια κατηγορία των ανθρώπων που τους αρέσει το software της Vodafone στο κινητό τους. Εγώ όταν έπαιρνα Moto με VF software, το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να φλασάρω ένα κανονικό retail monster pack. Τέλος πάντων, γούστα είναι αυτά. Εδώ θα βρεις δύο VF-branded firmwares που μάλλον θα σε βολέψουν. Έχε υπ'όψη ότι και τα δύο είναι γερμανικά, οπότε θα χρειαστεί να φλασάρεις και ένα language pack με ελληνικά όπως πχ. αυτό. Καλύτερα θα ήταν αν είχες πάρει backup το original firmware του κινητού σου πριν το φλασάρεις, αλλά τώρα είναι αργά... Edited October 22, 2010 by Eastwood Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axilleas_ Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Σε ευχαριστώ για την βοήθειά σου, σου είμαι υπόχρεος. Θα τα κατεβάσω σήμερα και θα τα εγκαταστήσω. Δεν είναι ότι μου αρέσει το software της Vodafone, απλώς είναι το μόνο που ξέρω και αυτό έμαθα να χρησιμοποιώ. Εχθές πριν ποστάρω εδώ, είχα κατεβάσει ένα firmware που ήταν για το T-Mobile των ΗΠΑ και το συγκεκριμένο δεν μου άρεσε. Μετά φόρτωσα και ένα πακέτο που περιείχε και την ελληνική γλώσσα μέσα. Καθώς φόρτωνε, έβγαλε ένα μήνυμα με κάποιο eror, τελοσπάντων ολοκληρώθηκε η διαδικασία και το μενού ήταν στα ελληνικά αλλά δεν μπορούσα να γράψω στα ελληνικά, ούτε στα μηνύματα ούτε και στις επαφές. Γι' αυτό το λόγο θέλησα το software της Vodafone, επειδή είναι γνωστά και «περπατημένα μέρη». Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Axilleas_ Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 Εγκατέστησα το firmware, αυτό εδώ: Vodafone R452F_G_08.03.08R, ως εδώ όλα καλά. Μετά εγκατέστησα το language pack που μου πρότεινες πιο πάνω. Τώρα όμως, ναι μεν το μενού είναι στα ελληνικά αλλά όταν πάω να γράψω ένα μήνυμα είναι στα αγγλικά (και το abc1 και το abc2), δεν έχει ελληνικό texting. Τι να κάνω; Απλώς να αναφέρω ότι, καθώς εγκαθηστούσα το language pack μου έβγαλε το εξής μήνυμα http://i705.photobucket.com/albums/ww54/Axilleas/ASXETA/untitled.jpg και μετά ολοκλήρωσε την εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eastwood Δημ. October 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2010 (edited) Δοκίμασες να αλλάξεις τη γλώσσα εισαγωγής; Καθώς γράφεις μήνυμα πάτα "Επιλογές -> Ρυθμίσεις Κειμένου -> Κύριο Κείμενο" και από τη λίστα επίλεξε ".Ελληνικά". Αν δεν πιάσει αυτό υπάρχει το ενδεχόμενο τα LPs (language packs) που έχω να είναι συμβατά μόνο με τις 4527 εκδόσεις firmware και όχι με τις 452F. Δοκίμασε και αυτό ή αυτό. Αν δεν δουλέψει κάτι από αυτά πρέπει να δοκιμάσεις να φλασάρεις την 4527 έκδοση του firmware και να ξαναπροσπαθήσεις να περάσεις τα LPs. Edited October 22, 2010 by Eastwood Παράθεση Πωλείται Motorola VE66 ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 Καλησπέρα παίδες! Ένας φίλος μου ξεθαψε τον εν λογο κινητό και έχει λογικά πρόβλημα με την μπαταρία. Δεν του κραταει ούτε για ένα τηλέφωνο! Δεν βρήκα στο skroutz μπαταρία για αυτο, μονο για επόμενα μοντελα. Ξέρει κανείς απο ποιο άλλο μοντέλο είναι συμβατή η μπαταρία για να την αγοράσει; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 η μπαταρία είναι η BC50. μπορείς να την πάρεις πχ. απο εδώ αλλά 20€; παρα πολλά. ψάξε ebay edit http://www.skroutz.gr/c/582/mpataries-kinhtwn-tilefwnwn.html?keyphrase=motorola+bc50 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 η μπαταρία είναι η BC50. μπορείς να την πάρεις πχ. απο εδώ αλλά 20€; παρα πολλά. ψάξε ebay edit http://www.skroutz.gr/c/582/mpataries-kinhtwn-tilefwnwn.html?keyphrase=motorola+bc50 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε! Έχουν τόσο διαφορά οι μπαταρίες; γιατί βλέπω είναι απο 6 εως 20+ ευρο. Τα mah στα 700 είναι νομίζω σε όλες (στο σκρουτζ κοίταξα). Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2011 ναι έχουν πολύ διαφορά στην τιμή καθώς είναι διαφορετικές μάρκες/ποιότητα/κλπ. επίσης άν δεις στο ebay ίσως βρεις και πολύ φθηνότερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dvamv Δημ. November 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2011 (edited) Mετα απο παραπολυ καιρο βρηκα το κ1 στο συρταρι μου Υπαρχει καποιο link να κατεβασω την τελευταια εκδοση firmware που να εχει ελληνικα και να ειναι οκ edit: Οπως ειδα τωρα φοραει την R452F_G_08.03.08R Ευχαριστω Edited November 20, 2011 by dvamv Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts