user10010 Δημ. January 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2008 Επιτέλους βρήκα λύση για μόνιμη αναφορά παράδοσης στα SMS. Πρώτα κατεβάζουμε το P2KAE από το: ftp://motorolka.ru/other/P2KAE_5515.zip Αφού κάνουμε την εγκατάσταση το ανοίγουμε και πατάμε το κουμπί connect in p2k mode Αν έχουμε εγκαταστήσει τους drivers του κινητού τότε πρέπει να αναγνωρισθεί από το πρόγραμμα. Από το menu του προγράμματος πηγαίνουμε Phone services -> SEEM functions -> SEEM 32 functions. Στο πίνακα που ανοίγει στην στήλη name βρίσκουμε το OFFSET_ 9F_BIT4 και πατάμε το κουμπί read from phone και αφού πατήσουμε στο πιο πάνω OFFSET πατάμε από το πληκτρολόγιο το κουμπί space για να αποσυλλέξουμε το ν στο κουτάκι. Τέλος πατάμε το κουμπί write to Phone κάνουμε επανεκκίνηση του κινητού και η αναφορά παράδοσης στα SMS είναι πάντα ναι! Μπράβο και ευχαριστώ φίλε!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alt10 Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 καλησπερα εχω και εγω το k1 και ειχα βαλει κοδικους στα μενου οταν αγορασα το κ800 χρισημοποιουσα αυτο και ειχα στην ακρη το κ1 με αποτελεσμα να ξεχασω μαλλον τον κωδικο σπαω το κεφαλι αλλα δεν μπορω να τον θυμηθω υπαρχει καποιο κολπο που το ανοιγει το μενου ? σας παρακαλω ειναι πολυ συμαντικο ........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 καλησπερα εχω και εγω το k1 και ειχα βαλει κοδικους στα μενου οταν αγορασα το κ800 χρισημοποιουσα αυτο και ειχα στην ακρη το κ1 με αποτελεσμα να ξεχασω μαλλον τον κωδικο σπαω το κεφαλι αλλα δεν μπορω να τον θυμηθω υπαρχει καποιο κολπο που το ανοιγει το μενου ? σας παρακαλω ειναι πολυ συμαντικο ........ Γιατί δεν του κάνεις Flashing; Έχω δώσει ποιό πάνω όλα τα αρχεία που χρειάζεται για να αναβαθμίσεις το κινητό σου. Θα σου τα βάλω και εδώ. Πρώτα από όλα πρέπει να εγκαταστήσεις ΟΛΟΥΣ τους Drivers, που θα τους βρεις εδώ: http://rapidshare.com/files/80110752/Drivers_Motorola_KRZR_K1.rar.html. Το RSD Lite θα το βρεις εδώ: http://www.4shared.com/file/26735937/a7ecf787/RSD_Lite_33.html Κατέβασε το Firmware (Γερμανικό No-Branded Stock) R4527_G_R4527_G_08.22.07R_PDS012_LP0039_GSTCNRYRTD από εδώ: http://www.modmymoto.com/forums/down...o=file&id=1766 Κατέβασε το Ελληνικό πακέτο γλωσσών από εδώ: http://grmoto.googlepages.com/R4527_...sh_maXimus.rar ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΝΟ, κατέβασε κάποιο DRM από εδώ: http://www.modmymoto.com/forums/down...p?do=cat&id=63 Ότι θέλεις να πειράξεις πιο βαθιά υπάρχουν Guides: http://modmymoto.com/guides/krzr/ Άμα θέλεις να ρωτήσεις - δεις στο Forum του Mod My Moto: http://www.modmymoto.com/forums/forumdisplay.php?f=13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 θες να πεις μεσα απο την seem γινονται ολα αυτα! δλδ μπορεις να το κανεις και με το leadergl (πολυ πιο ικανο) αυτο που λες πρεπει να ισυει σε ολα τα μοντελα, ε?:confused: EDIT: ολα αυτα πηγαιναν στην μονιμη αναφορα!!:O Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 καλησπερα εχω και εγω το k1 και ειχα βαλει κοδικους στα μενου οταν αγορασα το κ800 χρισημοποιουσα αυτο και ειχα στην ακρη το κ1 με αποτελεσμα να ξεχασω μαλλον τον κωδικο σπαω το κεφαλι αλλα δεν μπορω να τον θυμηθω υπαρχει καποιο κολπο που το ανοιγει το μενου ? σας παρακαλω ειναι πολυ συμαντικο ........ Δες αν δουλεύει το P2K Advanced editor με το Κ1.Έχει μια λειτουργία που σου δείχνει τους κωδικούς του τηλεφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alt10 Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 δεν εχω ιδεα τι ειναι αυτα ? περιγραφετε λιγο πιο λεπτομερη ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Ο ποιό απλός τρόπος είναι με Flashing. Δηλαδή διαγράφει το παλιό Software και βάζει το καινούργιο. Για να το κάνεις αυτό, είναι απλό. Ακουλούθησε λίγο της συμβουλές μου για ένα καλό Flashing. Μόλις κατεβάζεις όλα τα αρχεία, ξεζίπαρε τα και εγκατέστησε τους Drivers και το RSD Lite. Άνοιξε το κινητό σου με πατημένο τον αστερίσκο την δίαιση και το κόκκινο κουμπάκι μαζί και παρατεταμένα μέχρι να ανοίξει το κινητό σε Flashing Mode. Άνοιξε το RSD Lite και σύνδεσε το κινητό σου με το USB. Βεβαιώσου ότι το αναγνωρίζει βλέποντας την κατάσταση στον κάτω πίνακα. Εκεί που έχει τρείς τελείες πάτα το και βρες το αρχείο με το όνομα R4527_G_08.22.07R_PDS012_LP0039_DRM0101_VSTG_30C_08_JPJAVA_G_08_R4527_1CR_GSTCNRYRTDE0D2_1FF. Πάτα Start και περίμενε μέχρι να ολοκληρώθεί. Άμα σου βγάλει κάποιο Critical Error το κινητό, βγάλε την μπαταρία και προσπάθησε ξανά! Όταν τελείωσει το Flashing και ανοίξει το κινητό, ξανακλείστω και άνοιξε το ξανά σε Flashing Mode. Εκεί που έχει τις τρείς τελείες ξαναπάτα και βρες αυτή την φορά το αρχείο R4527_G_08.12.10R_B_Lang0038 και πάτα στο Start και περίμενε ξανά μέχρι να ολοκληρώσει. Τώρα όταν ανοίξει το κινητό σου βάλε κανονικά το Pin της κάρτα Sim σου (άμα έχεις), αποσύνδεσε το από τον υπολογιστή ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΣ FLASHING!!! Άμα δεν θέλεις να κάνεις Flashing στο κινητό πες μας για να σου πούμε την διαδικασία με το P2kToοls Advanced Editior που θα σε δυσκολέψει λίγο περισσότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 προτειμοτερο ειναι να flashαρεις!! παντως μην το φοβηθεις, ειναι μια πολυ απλη διαδικασια!! το μονο που πρεπει να προσεχεις: Προτου ξεκινησεις το flashαρισμα, ανοιξε τους drivers(motorola phone tools) και κρατησε ολες σου τις επαφες!! πολυ πιθανον μετα το flashαρισμα να χαθουν!! κρατησε τες στον Η\Υ και υστερα (μετα το flashαρισμα) περασε τες στο κινητο!!Και γενικοτερα, κρατα οτι αρχειο θες στον Η\Υ σου! Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 προτειμοτερο ειναι να flashαρεις!! παντως μην το φοβηθεις, ειναι μια πολυ απλη διαδικασια!! το μονο που πρεπει να προσεχεις: Προτου ξεκινησεις το flashαρισμα, ανοιξε τους drivers(motorola phone tools) και κρατησε ολες σου τις επαφες!! πολυ πιθανον μετα το flashαρισμα να χαθουν!! κρατησε τες στον Η\Υ και υστερα (μετα το flashαρισμα) περασε τες στο κινητο!!Και γενικοτερα, κρατα οτι αρχειο θες στον Η\Υ σου! Οι επαφές θα χαθούν σίγουρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 οχι παντα!! εχω flashαρει αρκετες φορες, σε μερικες μου χαθηκαν, αλλες φορες οχι!! (οπως και η τελευταια που ηταν η χθεσινη) χθες flashαρα ενα καινουριο Mp, αλλα δεν χαθηκε τπτ!! ειχε μεινει μεχρι και το ξυπνητηρι!! απλα, κρατα τις επαφες σου... δεν ειναι σιγουρο...:rolleyes:;) Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 οχι παντα!! εχω flashαρει αρκετες φορες, σε μερικες μου χαθηκαν, αλλες φορες οχι!! (οπως και η τελευταια που ηταν η χθεσινη) χθες flashαρα ενα καινουριο Mp, αλλα δεν χαθηκε τπτ!! ειχε μεινει μεχρι και το ξυπνητηρι!! απλα, κρατα τις επαφες σου... δεν ειναι σιγουρο...:rolleyes:;) Άμα η επαφές είναι στην Sim δεν χάνονται. Όταν κάνεις Flashing και δεν σου χάνετε τίποτα τι Flashing είναι; Μάλλον θα έκανες ReFlash. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 σου λεω, αμα τυχει!! πολλες φορες μ χει τυχει!! και ενα π.χ. ειναι η χθεσινη φορα!! ειναι ΟΛΕΣ μου οι επαφες (τηλεφωνου+sim) στην θεση τους!! και περασα ενα mp ενα lp και ενα drm!! και ολα ηταν στην θεση του!! αφου σου λεω ειχε μεινει μεχρι και το ξυπνητηρι!! το mp μπηκε στο κινητο πετυχημενα,αλλαξανε ολα, αλλα τα προσωπικα αρχεια δεν φυγανε!!ουτε τα τραγουδια που βρισκονται στο τηλεφωνο!! edit:λες ακομα:<<Άμα η επαφές είναι στην Sim δεν χάνονται>> δεν ειναι ετσι!! εχει τυχει να μου χαθουν οι επαφες και απο την sim!! 3-4 φορες μ εχει τυχει να φυγουν... Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 σου λεω, αμα τυχει!! πολλες φορες μ χει τυχει!! και ενα π.χ. ειναι η χθεσινη φορα!! ειναι ΟΛΕΣ μου οι επαφες (τηλεφωνου+sim) στην θεση τους!! και περασα ενα mp ενα lp και ενα drm!! και ολα ηταν στην θεση του!! αφου σου λεω ειχε μεινει μεχρι και το ξυπνητηρι!! το mp μπηκε στο κινητο πετυχημενα,αλλαξανε ολα, αλλα τα προσωπικα αρχεια δεν φυγανε!!ουτε τα τραγουδια που βρισκονται στο τηλεφωνο!! edit:λες ακομα:<<Άμα η επαφές είναι στην Sim δεν χάνονται>> δεν ειναι ετσι!! εχει τυχει να μου χαθουν οι επαφες και απο την sim!! 3-4 φορες μ εχει τυχει να φυγουν... Κάνεις λάθος. Σβήνονται όλα σε Flashing αλλά σε ReFlash τίποτα. Όσο για την Sim, δεν υπάρχει περίπτωση το Flashing α πειράξει την Sim ή την κάρτα μνήμης! Μόνο όταν είναι στην συσκευή χάνονται! Σε όσα Flashing έχω κάνει σε V360, L6 και K1 δεν μου έχουν σβηστεί ΠΟΤΕ τα ονόματα από την Sim, αλλά μόνο από το κινητό ότι είχε (επαφές, ήχους, εικόνες, βίντεο, ρυθμήσεις κ.τ.λ.). Μόνο όταν έκανα ReFlash δεν μου έσβηνε τίποτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Ετοιμάζομαι κι εγώ να φλασάρω και πάλι(:grin:)το κινητό της μητέρας μου...Θα ήθελα παιδιά να μου πείτε,πού μπορώ να βρω τη γραμματοσειρά Verdana με τα ελληνικά μέσα?Την είχα βρει παλιά,αλλά δεν είχε μέσα τα ελληνικά,προσπάθησα να τα βάλω με ένα πρόγραμμα,αλλά τίποτα...Μπορείτε να βοηθήσετε? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoump Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Κοιταξε να δεις, αυτα που λες, ειναι καθαρα με την λογικη!! σε πολλα μου flashαρισματα εχουν τυχει αυτα που λες!! αλλά παλι, σε άλλα που εχω κανει μ εχει συμβει αυτο που ανεφερα παραπανω!! ισως να παιζει ρολο η διαφορα μοντελου που εχουμε!! εχω flashαρει και ν360 και l7 και v3!! σε ολα μ εχουν συμβει πολλα διαφορετικα πραγματα!! ______ τεσπα, εσυ φιλαρακο μου, κρατα για καλο και για κακο τις επαφες σου!!:) ______ edit: φιλε one_tree_hill, δεν ειμαι καταλληλος για αυτο το μοντελο...:Ο!!αυτο με την γραμ/ρα, δεν ξερω να σου απαντησω!! εγω συνηθως εβαζα την italian!! να αλλαξεις και να την κανεις στα ελληνικα, μου φαινεται δυσκολο... παντως, μπορεις να βρεις σε αρκετα sites γραμ/ρες!! π.χ. στο grmoto ή στο modmymoto ή στο (σεν το θυμαμαι, ειναι κατι με space μεσα...) :O Παράθεση Motorola Startac 130, Motorola v360, Motorola Razr v3i, Motorola Razr v3x, Motorola Rizr z3, Motorola Pebl U6, Motorola Pebl U9, Motorola Ming a1200, Motorola Milestone, Motorola Droid Razr, Motorola Moto X (2014), Motorola Moto Z, Motorola Moto Z2 Force, Google Pixel 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 τεσπα, εσυ φιλαρακο μου, κρατα για καλο και για κακο τις επαφες σου!!: Ας τις κρατήσει όπως δήποτε γιατί θα της χάσει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Παιδιά,αν η μπαταρία είναι στο 4,μπορώ να φλασάρω? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Ετοιμάζομαι κι εγώ να φλασάρω και πάλι(:grin:)το κινητό της μητέρας μου...Θα ήθελα παιδιά να μου πείτε,πού μπορώ να βρω τη γραμματοσειρά Verdana με τα ελληνικά μέσα?Την είχα βρει παλιά,αλλά δεν είχε μέσα τα ελληνικά,προσπάθησα να τα βάλω με ένα πρόγραμμα,αλλά τίποτα...Μπορείτε να βοηθήσετε? Δεν έχω βρει ποτέ γραμματοσειρα Verdana στα Ελληνικά. Άμα τυχών βρω κάτι θα σου στείλω PM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Κάποια άλλη ωραία με ελληνικά?Πολύ σπαστική είναι η οριτζιναλ... Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Παιδιά,αν η μπαταρία είναι στο 4,μπορώ να φλασάρω? Ναι, μπορείς να το Flashάρεις. Αλλά καλό είναι να είναι στο 6 (για μεγαλύτερη ασφάλεια). Εγώ το έχω Flashάρει και με 2.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alt10 Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 κοιταξτε χωρις φλασαρισμα δεν γινεται με καποια αεντολη να μπω στο μενου του κινητου το οποιο εχω κλειδωσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Πρώτον,είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις γραμματοσειρά.Εξαιρετικά εύκολο. Δεύτερον,άλλο το v3x άλλο το Κ1. Τρίτον,γιατί να μπεις στο κόπο να φλασάρεις όταν μπορείς να δεις τους κωδικούς με το P2K Advanced Editor?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user10010 Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Όταν λες εξαιρετικά εύκολο να φτιάξεις γραμματοσειρές; Περίγραψε μας πως τις φτιάχνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 Όταν λες εξαιρετικά εύκολο να φτιάξεις γραμματοσειρές; Περίγραψε μας πως τις φτιάχνεις. http://www.modmymoto.com/guides/v3x/fontcreation.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
one_tree_hill Δημ. January 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2008 http://www.modmymoto.com/guides/v3x/fontcreation.php Αυτό είναι και για Κ1? Παράθεση Galaxy S5: Root και αναβάθμιση σε Android 5.0 με Knox 0x0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts