Jump to content

Ζώδια - Αστρολογία

swiffer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η ερώτηση είναι πολύ σχετική , διότι κατά την στιγμή της γέννησης μας παίζουν σημαντικό ρόλο οι θέσεις πολλών πλανητών δεν είναι μόνο ο ήλιος που μετράει αλλά ωροσκόπος , αρης , αφροδίτη κ.λ.π.

Ως αναφορά το σεξουαλικό σημαντικό ρόλο παίζουν οι θέσεις των πλανητών και των δύο ανθρώπων όψεις , τρίγωνα , τετράγωνα κ.λ.π.

Οπότε δεν υπάρχει αντισεξουαλικό ζώδιο απλά υπάρχουν κάποια ποιό επιθυμητά αλλά και αυτό δεν είναι απόλυτο , πάντως ο σκορπιός και ειδικά όσοι εχουν ωροσκόπο συνήθως είναι ποιό σεξουαλικό και με πολύ πάθος.

• Απαντήσεις 652
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δηλαδη για να παει καποιος ή καποια με αλλον, των ρωταει πρωτα το ζωδιο του ετσι;:X

Και αν τυχει και δεν τον ρωτησει πριν το "νταχτιρντι", μεταααα....αφου τελειωσει η "πολεμος των αστρων" βγαζει το καρνε απο το ντουλαπακι και αναλογα το ζωδιο βαζει εινα (+) ή ενα (-)...:p

Χαζομαρες κατα την γνωμη μου.Πρωτων γιατι δεν πιστευω στα ζωδια (ενας κολλητος μου ειναι το ιδιο με μενα και αν δειτε γενικοτερα ποσα κοινα εχουμε...οσα η Μαντονα με τον Παπα!) και δευτερον γιατι η σεξουαλικοτητα του αλλου (και οχι μονο) καθοριζεται απο πολυ σημαντικοτερους παραγοντες (εμπειριες,προσωπικοτητα,γενικοτερο στυλ,ακομα και παιδεια) παρα απο το ζωσιο του.:)

+1 στο τελευταιο της FREAK!!!;)

Δηλαδη για να παει καποιος ή καποια με αλλον, των ρωταει πρωτα το ζωδιο του ετσι;:X

Και αν τυχει και δεν τον ρωτησει πριν το "νταχτιρντι", μεταααα....αφου τελειωσει η "πολεμος των αστρων" βγαζει το καρνε απο το ντουλαπακι και αναλογα το ζωδιο βαζει εινα (+) ή ενα (-)...:p

εεεετσι..

αν βεβαια καποιος εχει σχηματισει γνωμη και για τα 12 (τοσα δεν ειναι?) ζωδια μπορει να ξεκινησει επαλη8ευση.

οσοι ανηκουν στο ζωδιο που...δινει ρεστα,τι κερδιζουν??

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Ιχθείς for ever!

Προσφέρουμε non-stop pleasure!

:P :P :P

:D

:lol:

Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι...

Wind Όσα παίρνει ο άνεμος

παντως που λενε οτι οι γυναικες ρωτανε για ζωδια...εγω δεν εχω ρωτησει ποτε κ καθε φορα με ρωταει ο αλλος...ελεος δλδ...

Για τα Λιοντάρια θα διαφωνήσω καθώς μιλώντας εκ πείρας λυσσάνε στο κρεββάτι και σκέφτονται συνεχώς το sex

Όσο για εμάς τα ψαράκια....ήρεμα πράγματα...ούτε κρύο ούτε ζέστη...δεν θέλουμε και συνεχώς το φικι φικι.

Namaste!

Εγω που ειμαι λιονταρακι με οροσκοπο ψαρακι καλα ειναι?!?!! Τι λεει η επιστημη??

Nokia 3310, 3510, 3510i, n81, n82, n95, Lumia 625 | SE T610, K700i, k750i, M600 | Sony Xperia Z1 | Samsung Galaxy S2, Galaxy S Advance, Note 4F | Apple iPhone 4s | Motorola Atrix 4G | HTC Touch HD, HD 2, Desire, Desire HD, Desire S

Current devices: iPhone 6s, Ipad 2

Δημήτρης

Εσυ που εισαι λιονταρι φτανει δεν χρειαζεται τιποτα αλλο!

λιονταρια τα καλυτερα!!

Fiat Coupe:Διαχρονικός έρωτας Η αλλιώς Ferrari του λαού,ετσι χαρακτηριστικε απο τους Ιταλους...:cool:

Εγω που δεν ξερω τι ζωδιο ειμαι τι να πω???:p :confused: Δεν κανω πλακα....:)

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Εγω που δεν ξερω τι ζωδιο ειμαι τι να πω???:p :confused: Δεν κανω πλακα....:)

Υδροχόος πρέπει να είσαι, αν έχεις δηλώσει σωστή ημερομηνία γέννησης ;)

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=862&dateline=1324629158

Υδροχόος πρέπει να είσαι, αν έχεις δηλώσει σωστή ημερομηνία γέννησης ;)

... και ο Πητ Παπαδάκος στο φόρουμ :p

Μα που βρίσκομαι;:lol: :p

Destiny found.

για τα παρθενάκια δε βλέπω να τα υποστηρίζει κανείς.. τι άδικοι που είστε!!
"..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.."

για τα παρθενάκια δε βλέπω να τα υποστηρίζει κανείς.. τι άδικοι που είστε!!

Ποιος να τα υποστηριξει;

Αφου ο καθενας υποστηριζει το ζωδιο του...:p

Η λες και αν τα υποστηριξουν ή οχι θα αλλαξει κατι.(χωρις να εννοω κατι κακο.Με την εννοια οτι π.χ. και να τους θαψεις τους παρθενους αν ο αλλος ειναι "καλος" στον τομεα αυτο, καλος θα παραμεινει.;) )

Λέμε πολλά! Απλά ρώτα μας! :p ;)

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

Ποιος να τα υποστηριξει;

Αφου ο καθενας υποστηριζει το ζωδιο του...:p

Η λες και αν τα υποστηριξουν ή οχι θα αλλαξει κατι.(χωρις να εννοω κατι κακο.Με την εννοια οτι π.χ. και να τους θαψεις τους παρθενους αν ο αλλος ειναι "καλος" στον τομεα αυτο, καλος θα παραμεινει.;) )

se ligo 8a akoume kai kriseis "poso kalos einai o allos sto sex analoga me to epaggelma tou"

:X

εμείς οι καρκίνοι τί λέμε? Μόνο από όσες έχουν δοκιμάσει θέλω γνώμες παρακαλώ :) :) :)

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ

Κριός ( 21/3 - 19/4 )

Είστε συντηρητικοί άνθρωποι.

Αυτό σημαίνει ότι είστε χέστηδες και κότες. Φοβάστε την ίδια σας την σκιά και δεν είχατε ποτέ γκόμενο/α που δεν σας καταπίεζε. Χρησιμοποιείτε μόνο Windows γιατί φοβάστε νε δοκιμάσετε το Linux. Κανένας Κριός δεν έκανε ποτέ κάτι το σημαντικό. Καλύτερα για όλους θα ήτανε να αυτοκτονήσετε.

Ταύρος ( 20/4 - 20/5 )

Εχετε μεγάλη υπομονή.

Είστε χαζοί και γι΄αυτό επιμένετε πάντα στις απόψεις σας. Δεν καταλαβαίνετε πότε πρέπει να το βουλώσετε. Τρώτε χοντρά κολλήματα και σας κοροϊδεύουν όλοι. Είστε γενικά φαιδρά και αξιολύπητα άτομα, που νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα.

Δίδυμοι ( 21/5 - 21/6 )

Είστε κλασσικοί διανοούμενοι.

Μοιάζετε στην Ν.Δ. Είστε διπρόσωπα γουρούνια και σας μισούν όλοι. Είστε τσιγκούνηδες και δεν έχετε πραγματικούς φίλους. Εχετε μιά τάση για παθητικό σοδομισμό και αιμομιξία. Λέτε αρλούμπες και αλλάζετε τις ηλίθιες απόψεις σας κάθε 10 δευτερόλεπτα.

Καρκίνος ( 22/6 - 22/7 )

Εχετε μεγάλη κατανόηση γιά τα προβλήματα των άλλων.

Αυτό σας κάνει τα τέλεια κορόϊδα. Είστε κλαψομ**νηδες και αναποφάσιστοι. Είστε παντελώς άχρηστοι και δεν πετυχαίνετε τίποτα ποτέ. Οι περισσότεροι Καρκίνοι που καταλήγουν στη φυλακή είναι αθώοι.

Λέων ( 23/7 - 22/9 )

Είστε γεννημένοι ηγέτες.

Βέβαια αυτό το νομίζετε μόνο εσείς. Στην πραγματικότητα είστε οι μεγαλύτεροι *******. Ο Χίτλερ ήταν Λέων. Είστε ματαιόδοξοι και δεν αντέχετε αντικειμενική κριτική. Προσπαθείτε να επιβάλετε τα πιστεύω σας με απολυταρχικό τρόπο. Οι περισσότεροι Λέοντες έχουν γιά χόμπι το σεξ με ζώα και το κλίσμα.

Παρθένος ( 23/8 - 22/9 )

Είστε πολύ συστηματικοί τύποι.

Αυτό συμβαίνει γιατί είσαστε ρεμάλια και τεμπέληδες. Σας αρέσει να ξύνετε τα ******* σας όλη μέρα. Είστε εξπέρ στο να φορτώνετε τη δουλειά σας στους άλλους. Σας παίρνει ο ύπνος την ώρα του σεξ και προτιμάτε να τον παίρνετε γιατί θέλει λιγότερη προσπάθεια. Ιδανικά επαγγέλματα: Σεκιουριτάς και δοκιμαστής στρωμάτων.

Ζυγός (23/9 - 23/10 )

Είστε καλλιτεχνικοί τύποι.

Δεν έχετε καμία επαφή με την πραγματικότητα. Δεν θα κάνετε ποτέ χρήματα γιατί είστε ανίκανοι και σπάταλοι. Οι γυναίκες Ζυγοί έχουν περίεργα γούστα και ανισόρροπες απαιτήσεις από όλους. Οι άντρες Ζυγοί αρέσκονται στην αυτοϊκανοποίηση μπροστά σε καθρέφτη. Στο σεξ οι επιδόσεις των Ζυγών είναι για γέλια. Διάσημος Ζυγός: Σάκης Ρουβάς.

Σκορπιός ( 24/10 - 22/11 )

Οι χειρότεροι όλων.

Είστε κουτοπόνηροι και προσπαθείτε με δόλια μέσα να ανεβείτε επαγγελματικά. Είστε αναίσθητοι και αν φτάσετε ψηλά θα είναι γιατί είστε γλυφτρόνια και τομάρια. Οι γυναίκες Σκορπιοί κάνουν καριέρα ως Dominatrix, ενώ οι άνδρες είναι πλασμένοι γιά δήμιοι. Ο Κωστόπουλος του Nitro είναι Σκορπιός. Θα έπρεπε να σας δολοφονούν σε νεαρή ηλικία.

Τοξότης ( 23/11 - 21/12 )

Είστε οι κλασσικοί αισιόδοξοι.

Εχετε μια ανεμελιά που οφείλεται στο γεγονός ότι είστε καθυστερημένοι και χαζοχαρούμενοι. Είστε ολότελα άχρηστοι και ατάλαντοι. Οι περισσότεροι Τοξότες είναι αλκοολικοί. Ο Παττακός ήταν Τοξότης. Είστε εκνευριστικά χαρούμενοι και όλοι θέλουν να σας σπάσουν στο ξύλο. Δεν θυμάστε αν έχετε σεξουαλική ζωή από το πολύ αλκοόλ.

Αιγόκερως ( 22/12 - 20/1 )

Είστε άτομα με ανεπτυγμένη αίσθηση της περιπέτειας.

Σας αρέσει να σκαλίζετε τη μύτη σας. Είστε αναιδείς, φαντασμένοι και ******α. Προσπαθείτε να δώσετε την εντύπωση ότι είστε καλλιεργημένοι ενώ είστε άξεστοι σκατόβλαχοι.

Υδροχόος ( 21/1 - 19/2 )

Οι Υδροχόοι είναι φοβερά δημιουργικοί και εφευρετικοί.

Σπάνε τʼ******* όλων με τις περίεργες ιδέες τους. Είναι μανιακοί και ξεροκέφαλοι. Εχουν ροπή στην κοπρολαγνεία το ξύλο και είναι συνήθως αμφισεξουαλικοί. Τους αρέσει το Frisbee και οι περισσότεροι Υδροχόοι είναι στα ψυχιατρεία.

Ιχθείς ( 20/2 - 20/3 )

Είστε ένα πολύ ευαίσθητο ζώδιο.

Αυτό σημαίνει ότι είσαστε *********! Γκρινιάζετε συνεχώς και τα περιμένετε όλα από τους άλλους, χωρίς να προσφέρετε τίποτα. Είστε νευρωτικοί, εγωιστές και σκατοχαρακτήρες. Οι γυναίκες Ιχθείς είναι Kατίνες και οι άντρες κατουριούνται στον ύπνο τους και μετά τα 35.

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ

Ταύρος ( 20/4 - 20/5 )

Εχετε μεγάλη υπομονή.

Είστε χαζοί και γι΄αυτό επιμένετε πάντα στις απόψεις σας. Δεν καταλαβαίνετε πότε πρέπει να το βουλώσετε. Τρώτε χοντρά κολλήματα και σας κοροϊδεύουν όλοι. Είστε γενικά φαιδρά και αξιολύπητα άτομα, που νομίζουν ότι ξέρουν τα πάντα.

:mad: :cry: :p

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ

Υδροχόος ( 21/1 - 19/2 )

Οι Υδροχόοι είναι φοβερά δημιουργικοί και εφευρετικοί.

Σπάνε τ’******* όλων με τις περίεργες ιδέες τους. Είναι μανιακοί και ξεροκέφαλοι. Εχουν ροπή στην κοπρολαγνεία το ξύλο και είναι συνήθως αμφισεξουαλικοί. Τους αρέσει το Frisbee και οι περισσότεροι Υδροχόοι είναι στα ψυχιατρεία.

Αλλοι λενε οτι οι υδροχοοι ειναι μεχρι τις 18/2...:wacko: γι' αυτο ειπα οτι δεν ξερω τι ζωδιο ειμαι...οταν με ρωτανε τους λεω πως ειμαι δυο Υδροχοος και Ιχθεις:p :p :p

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!