Polis4 Δημ. January 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2008 Ena eyxaristo aksizei ston filo jonaugust_2007 gia ton odigo poy egrapse. Paidia h metatroph se W800 petyxe me thn prxth (gia CID 49). Y.G: eksakolou8ei h kamera na bgazei photos xwris zoom sthn megisth analysh, par'oti sthn o8onh fainetai oti zoomarei ews kai 2,5x. Yparxei kapoia lysh? THNX:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zoi70 Δημ. April 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2008 Παιδια ... Το δοκιμασα σε 2 κ750 (cid 49) και εγινε με την πρωτη. Το ενα κανενα προβλημα. Το δευτερο ομως μετα απο 2 μερες, κανει κολπα.... Δεν λειτουργουν τα πληκτρα 1,2,3 το joystick δεν παει δεξια και κατω, και δεν κλεινει το τηλεφωνο παρα μονο εαν βγαλω την μπαταρια. Υπαρχει τροπος να το ξανακανω κ750? Και εαν ναι, μηπως καποιο μελος εδω εχει τα σχετικα αρχεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. July 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2008 Πως βλέπουμε ποιο CID έχουμε στο κινητό? Έχει την τελευταία αναβάθμιση το κk750i που πήρα σήμερα οπότε δεν γίνεται w800i? Τι κερδίζουμε από την μετατροπή σε w800i? Μπορώ να περάσω και κάποια patches στο λογισμικό που έχω τώρα και να βελτιωθεί το μενού έτσι :O ? Από εδώ http://davinciteam.eu/newsdetail_25.html πατάμε το DOWNLOAD κατεβάζουμε το αρχειάκι το τρέχουμε και βάζουμε user και login 5555. Κάνει τις αναβαθμίσεις του το πρόγραμμα και στην συνέχεις συνδέουμε το κινητο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 αυτους του camdriver που δινει ο jonaugust_2007 τους δοκιμασε κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 Προσπάθησα αλλά δεν ξέρω τι βάζουμε στο πάνω δεξί παράθυρο του Xs++ καθώς και ποια έκδοση λογισμικού πρέπει να έχεις ;) Καμια βοήθεια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madmax Δημ. July 26, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2008 απο οσο ξερω drivers για camera δεν βαζεις με το XS++ . Χρησιμοποιεις το Far Manager. Ετσι τουλαχιστον τους ειχα αλλαξει εγω παλιοτερα. Με μια προχειρη αναζητηση βρηκα αυτο: Στην ουσια αλλαζεις ενα αρχειο απο το κινητο. προσοχη ομως με το far... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 To Far Manager δεν λειτουργεί με cid49 όμως :wacko: Βρήκα τρόπο να βελτιώσω το k750i χωρις να το κάνω w800i από εδώ http://myforum.lasyk.net/showthread.php?t=31196 αλλά έχω κάποια μικροπροβληματάκια :O Δεν ανοίγει το τηλέφωνο :X: αλλά πιστεύω θα το επαναφέρω. Καμια βοήθεια από τους ειδικούς :worry: Ok το επανέφερα Πρέπει να έχει το R1CA021 λογισμικό το κινητό για να γίνουν οι μόντες. Τρία αρχεία είναι το λογισμικό για να το φλασάρω? Αύριο θα επανέρθω γιατί βρήκα άκρη :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. July 27, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2008 Γίνονται τα πάντα και σε k750i (cid 49) κινητά. Πρώτα βελτίωσα το k750i R1CA021 firmware του και μετά για αλλαγή το έκανα w800i. Όποιος θέλει βοήθεια ας στείλει pm. Βρήκα ολόκληο οδηγό από άλλο ελληνικό site μπορώ να το γράψω εδώ το site, επιτρέπεται moderators :O ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosopontios Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 file exeis msn na ta poume apo kei giati exei kanei megali patata kai den mporw na ta bgalw pera me tipota!!!!!!!SWSE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serpicogr Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Πρέπει να κάνεις customizing με το xs++.Θα σε συμβούλευα να μη το κάνεις με το Far γιατί το παθα κι εγώ και το ηλίθιο το Far μου περνούσε τα πιστοποιητικά δήθεν και το ξανακανε το κινητο!Οπότε το κανα με το xs++(είναι χρονοβόρο βέβαια,μπορεί να πάρει 2 ώρες)και έγινε!Το μόνο που θα κάνεις είναι να φορτίσεις πλήρως το κινητό,να ανοίξεις το πρόγραμμα,να συνδέσεις το κινητό,και έχει μια επιλογή "Customizing".Πατάς το "Customize firmware(κάπως έτσι το λέει)",επιλέγεις το μοντέλο κινητού(βάλε W800i),το region με το οποίο έκανες την αλλαγή(για παράδειγμα ΕΜΕΑ_3,αν δεν το ξέρεις το 'χει στο όνομα του αρχείου main),πατάς Flash χωρίς να βάλεις fs και main,περιμένεις ώσπου να σου πει "Customizing succsesful,unplug the phone now",ανοίγεις το κινητό,βάζεις κωδικό και είσαι άρχοντας!!!:) :D :happy: ΠΡΟΣΟΧΗ:Αν στη διάρκεια της διαδικασίας σου πει "This loader is LOCKED error code=30",μην πανικοβληθείς,θα το λέει μέχρι να το ξεκλειδώσει!Κάντο και πες αποτελέσματα!!!:) Ρε παιδια εχω το ιδιο ακριβως προβλημα και κανω αυτα που γραφεται κα δεν γινεται τπτ.!!!!!!! Με το ΧΣ++ κωλαει οπως λετε και εσεις και με το Phone XS Beta ολο τρεχει..... Ενα done δεν βγαζει. ΒΟΗΘΕΙΑ !!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serpicogr Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Για βοηθεια MSN : am1987gr@hotmail.com BOH8EIA leme.............!!!!!!!!!!!!!!!! 2 meres xwris kinito!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfa Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Μπορεί κάποιος που έχει χρόνο να κάνει μια ανανέωση στον οδηγό ?? Είναι παμπάλαιος έχουν βγει χίλιες δύο εκδόσεις του xs++ από τότε,δεν χρειάζεται όλη η διαδικασία με το customize firmware,ο far manager πλέον γι αυτό το κινητό είναι άχρηστο,το XS++ κάνει την δουλειά του και τέλος δεν θα υπάρχει και ο φόβος να μείνει ο αλλοες χωρίς κινητό. btw ούτε ο οδηγός είναι στο 1ο λινκ(είναι dead) και βαριέμαι να ψάξω σε όλο το 8ρεντ αν υπάρχουν παρακλάδια....του οδηγού Παράθεση http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crond Δημ. September 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2008 καλημερα ειμαι νεος χρηστης στο forum οπως βλεπετε δεν ξερω αν ποσταρω στο σωστο thread εχω κ750 με cid 36 1 εκανα την αλαγη απο κ750 σε w800 μεσω FAR ολα οκ το μονο προβλημα που εχω δει ειναι οτι ενω τραβας φωτο με ζουμ η φωτο βγενει χωρις ζουμ 2 εκανα backup πριν την αλαγη και το εχω κρατισει μπορω να περασω το backup αν σε περιπτωση δεν μου αρεσει σαν w800? 3 καλο θα ηταν να γινοταν καινουρια ποστς με οδηγους ανανεωμενους ξεχωριστα για cid 36 και cid 49 και να κλειδωθουν για να μην γινετε χαμος απο ερωτησεις και διαφορα τετια οσο αφορα την αλαγη απο κ750 σε w800 και αντιστροφα οσο αφορα το προβλημα με την καμερα περιμενο καπια απαντηση φιλικα Κωστας:) Παράθεση το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalou13 Δημ. October 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2008 καλησπερα παιδια. χρειαζομαι την βοηθεια σας. εχω ενα Κ750i cid36 red με firmware R1L002. προσπαθω να βρω τα αντιστοιχα (fbn, mbn, custom pack) για να το μετατρεψω σε w800.εψαξα παντου αλλα δεν βρηκα κατι για την συγκεκριμενη firmware εκδοση. του περασα την R1BC002 μηπως και δουλευε, αλλα οταν παω και ανοιγω το κινητο μου κολλαει στο "Παρακαλω περιμενετε". Παράθεση Sony Ericsson x8|root|cwm|cypress|overclock|ginderdx 2.3.7 v24|Jimdem Tweak v24.1 Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfa Δημ. October 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 4, 2008 Το custom pack το έχεις βάλει στο κινητό σου ? Με τι αρχεία έχεις φλασάρει το κινητό ? Παράθεση http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piaggio Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 thelo na vrw kalodeio gi'auto to kinito usb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfa Δημ. October 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2008 Σε ένα κατάστημα με κινητή τηλεφωνία Γερμανός,Πλαίσιο,e-shop κ.λπ μπορείς να βρεις,το καλώδιο είναι το DCU 60. Παράθεση http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis1994 Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 ΤΟ LINK DEN DOULEUI PLZZZ FIX IT!!!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tfa Δημ. October 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2008 Να ήταν μόνο το λινκ.... Παράθεση http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. November 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2008 Παιδια μηπως μπορειτε να με βοηθησετε να κανει το κ750ι σε w800i? απο αυτα που λετε δεν καταλαβενω και πολλα... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kn13 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Τελικα υπαρχει καποιος οδηγος για μετατροπη του750 σε 800? Μια Vod/live συσκευη μπορει να γινει απλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Τελικα υπαρχει καποιος οδηγος για μετατροπη του750 σε 800? Μια Vod/live συσκευη μπορει να γινει απλη? Μπορεί να γίνει απλή, διάβασε τα αρχικά post και θα βρεις άκρη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kn13 Δημ. January 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2009 Η συσκευη που εχω ειναι VD Liv CID36.Στα προηγουμενα ποστ δεν δουλευουν τα Link γιαυτην την Version.Mηπως εχει καποιος καινουρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VampireFreak Δημ. July 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2009 re paidia epeidh ola ta posts einai palia dokimasa auto http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=160623 me latest SE Update version kai sto telos dn m ebgaze anava8mish... to ekana se latest prin to k750 mou... twra thelw na m pei kapoios meta apo toso kairo giati einai ola palia pws tha to kanw w800i unbranded h k750i unbranded kai na douleuoun ola swsta!! Einai mauro me CID36 olo briskw gia kokkino CID36.... :cry: :!: Επισήμανση modetator :!: Από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, [highlight]δεν θα επιτρέπεται η χρήση των «greeklish»[/highlight]. Τα μηνύματα που έχουν γραφτεί με αυτήν την πρακτική θα διαγράφονται, χωρίς προειδοποίηση. Θα θέλαμε να σας παρακαλέσουμε να χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε τη σχετική ανακοίνωση. EDIT: Δεν το χρειαζομαι πια το βρηκα ;)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpampis81 Δημ. January 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2011 Έχω ένα k750i το οποίο είχα μετατρέψει σε w800 κ χρειάζοτανε την κάρτα να λειτουργήσει. Δούλευε κανονικά μέχρι που αγόαρασ μια πρόσοψη από ebay, το έλυσα προσεκτικά το κούμπωσα κ τώρα όταν πατάω να ανοίξει βγάζει άσπρη οθόνη, τρέμει κ δεν προχωράει παρακάτω ούτε δείχνει κάτι άλλο η οθόνη. Να προσπαθήσω να το επαναφέρω σε k750 ή μπορεί να κάηκε η οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts