sotoss Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Παντως κάτι ολοκληρωμένο να τα έχει ολα δεν βγάζει..Τεράστια βλακεία αυτο με το βίντεο...Το ν93 ήταν πολύ καλύτερο... Διοτι το ν95 γράφει σε μονοφωνικο ήχο,δεν εχει καθολου οπτικο ζοομ(στο ν93 το οπτικο ζοομ ειναι τέλειο)και το χειρότερο δεν ανάβει το flash..... Μπορει κανεις να ανεβάσει φωτογραφια σε εσωτερικο χώρο? sotoss δυσκολα να σου κρατάει το ν95 οπως το ν93,γιατι το ν93 ειχε μεγαλύτερη μπαταρία.. Εννοειται οτι δεν θα κραταει το ιδιο!! Δεν εχω τετοιες αυταπατες!!:lol: Ηθελα απλα να πω, οτι αφου ακολουθησα την ιδια τακτικη θα εχω παλι καλα αποτελεσματα, οσο τουλαχιστον μου επιτρεπει η μικρη του μπαταρια. http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egpap Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Καλά, δεν περίμενα τόσο άμεση ανταπόκριση. Σας ευχαριστώ και τους δύο τόσο για τις πληροφορίες, όσο και για τα καλά σας λόγια. Η αλήθεια είναι ότι επειδή δουλεύω αυτή την ώρα, είχα δηλώσει ώρες παράδοσης το απόγευμα. Αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν άντεξα και πήγα ο ίδιος το πρωί στην Courier για να το παραλάβω!!! Ο στόχος ήταν διττός. Αφ' ενός, να το... ακουμπήσω νωρίτερα από το προβλεπόμενο! Αφ' ετέρου, να φορτίσει ΚΛΕΙΣΤΟ, αφού εγώ θα είμαι στη δουλειά, αυτό στο σπίτι κι έτσι δε θα με "τρώει" να το άνοίξω στη διάρκεια της φόρτισης..... Πρώτες εντυπώσεις για την ποιότητα κατασκευής. Να αναφέρω αρχικά ότι κινητό είναι πανέμορφο εξωτερικά, πραγματικό κόσμημα. Λοιπόν, το slide έχει ένα πολύ μικρό "τζόγο" όταν βρίσκεται σε κλειστή θέση. Κάνει ένα ελαφρύ "πάνω-κάτω". Τόσο όμως όταν είναι ανοιχτό σε θέση πληκτρολογίου, όσο και σε θέση player είναι απόλυτα στιβαρό και σταθερό. Στη συσκευασία περιλαμβανόταν μια κάρτα μνήμης 512mb, τα καλώδια σύνδεσης με pc, ακουστικά με mini jack, φορτιστής, αντάπτορας για την κάρτα μνήμης και το hands free. Αν ξεχνάω κάτι θα το αναφέρω το απόγευμα. Έφυγα σκαστός από τη δουλειά και δεν τα είδα σχολαστικά. Αυτά για τώρα. Περισσότερα αργότερα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mentor667 Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Καλορίζικο σε όλους. Πειτε και τιμές που το πέρνετε να ξέρουμε και μείς. [sIGPIC][/sIGPIC] Healthy disregard for the impossible. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interseptoras Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 rwta sto 9volto i nokia exei vgalei 3 nees ekdoseis mono ayti tin evdomada gia n95 sto UK φιλε mast πηρα τηλεφωνο στο 9volto και ρωτησα για να μου περασουν τα ελληνικα και μου ζητανε 30 ευρω:blink: :blink: :blink: :O :mad: :mad: .και οχι σημερα αλλα την τεταρτη μαλλον.:mad: :mad: νομιζω οτι ζητανε πολλα.:wacko: [sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gianpithio Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Κανονικα επρεπε να σου ζητησουν 15 οσο και το update, περιμενε λιγο και καντο μονος με το nss :) edit ποσο βαρος εχει το N95? http://www.myphone.gr/gallery/data/500/gianpithio_cp_2012.gifΣυντονιστής συζητήσεων στο forum της Nokia & Samsung @myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
interseptoras Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Κανονικα επρεπε να σου ζητησουν 15 οσο και το update, περιμενε λιγο και καντο μονος με το nss :) ετσι νομιζα και εγω για 15 ευρω.αλλα..... [sIGPIC][/sIGPIC]AEK FC. FUN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis74 Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Εγω το ειχα παραγγειλει απο την Τετάρτη και με πηραν τηλέφωνο πριν λίγο να μου πουν οτι εφτασε. Τους ειχα πει οτι θα περασω απο εκει να το παρω οπότε σε καμια ωριτσα θα το εχω στα χερια μου!!! Η μονη βλακια ειναι οτι φευγω για εξοχικο και δεν εχω εκει DSL οποτε αντε να κατεβασεις με PSTN τους Χαρτες της Ελλαδας!!! Τεσπα το GPS απο Δευτερα δεν πειραζει!!!:D ΦΙΛΕ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ;ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theka_2003 Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 ποσο βαρος εχει το N95?Weight: 120 g :) http://img842.imageshack.us/img842/3747/01092010017.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varna Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ N95 ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΤΗΝ Λ.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 53 210-7705150 ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ COSMOTE-VODAFONE.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΥΣ ΠΑΝΤΩΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΟ N95 ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΣΤΗΝ Λ.ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 53 210-7705150 ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ COSMOTE-VODAFONE.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Στη Θεσσαλονίκη το έχει βρει κανείς και αν ναι, πού? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotoss Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 ΦΙΛΕ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ;ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ; Ναι το παρελαβα το απογευμα της Παρασκευης. Δεν ειδες παραπανω που εγραψα και εντυπωσεις?? Ελληνικο μενου και γλωσσα γραφης δεν εχει. Το μονο προβλημα που θα σου δημιουργησει αυτο ειναι οτι δεν μπορεις να γραψεις μηνυμα στα ελληνικα και να ψαξεις στον καταλογο. Βαζεις Α και ψαχνει για αγγλικο οποτε δεν βρισκει τιποτα. Αλλα οπως και να εχει οταν με το καλο το φερει η ALPHA COPY θα του περασεις ελληνικο μενου και ολα οκ!! http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mast Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Απο βιντεο δεν ξερω γιατι οπως ειπα και πιο πανω ελλειπα το ΣΚ και δεν ειχα PC. Το απογευμα που θα γυρισω σπιτι θα τραβηξω κανενα βιντεακι και θα το ανεβασω. Παντως η μονη βλακεια ειναι αυτο που λεω και πιο πανω οτι δηλαδη δεν μπορεις να βαλεις φλας στο Βιντεο. Το slider ειναι αψογο!! Οταν ειναι ανοικτο (ειτε προς τα επανω ειτε προσ τα κατω) δεν εχει καθολου τζογο. Οταν ειναι κλειστο εχει εναν απειροελαχιστο τζογο 1/10 του χιλιοστου, δηλαδη τριχες!! my friend what spec is? made in filand? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotoss Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 my friend what spec is? made in filand? Made in Finland http://img150.imageshack.us/img150/7718/panathinaikosfannh8.gif Proud owner of an OMNIA 16GB !!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mast Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Made in Finland ok thanks! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis_10 Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Απο χωρες εκτος ΕΟΚ τι γινετε με το τελωνειο??? Δεν ξερω να σε βοηθησω φιλε, αλλα για 40-50 ευρω διαφορα δεν αξιζει να μπεις σε τετοιο κοπο. Το ανεφερα απλα ενδεικτικα γιατι θεωρησα παραξενο που δεν εχει εισαχθει ακομα στην Ελλαδα απο Alpha Copy κλπ. Επισης θεωρω την τιμη αρκετη καλη με δεδομενο την τιμη διαθεσεις στην Ευρωπη και τις δυνατοτητες του κινητου. Nexus 4 & iPad mini Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmangr79 Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Λοιπόν παλικάρια. Εγώ το πήρα το Σάββατο από ένα μαγαζί στο Χαλάνδρι 770€ φυσικά είναι εισαγωγή από Γερμανία αρα δεν έχει ελληνικά αλλά ούτε αυτό είναι πρόβλημα για το Nokia Club στου Ζωγράφου μπορεί να στο αναβαθμίσει μόνο με 10€. Μην κάνει κανείς κανένα αστείο και κάνει την αναβάθμιση μόνος του γιατί μπορεί να έχει και πρόβλημα. Άντε καλή συνέχεια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Η καθυστέρηση μόνο έτσι μπορεί να ερμηνευτεί: Δε έχουν έτοιμα τα ελληνικά πληκτρολόγια. Αν ξέρετε κανένα μέσα στη Νόκια (Φινλανδία) :O ρίξτε τη συγκεκριμένη ερώτηση. Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias_gr Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 ...Το βιβλιαράκι είναι στα φινλανδικά και δεν βγάζω άκρη... Βρήκα αυτά εδώ: 370_n95.pdf (English Manual) 370_n95_extras.pdf (Extra Applications Guide) 370_n95_start.pdf (Getting Started Guide) Ελπίζω να βοήθησα! _________________________ Edit: Και στα Ελληνικά: Nokia N95 User Guide in Greek Nokia N95 Get Started Guide in Greek Nokia N95 Additional Application Leaflet in Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmangr79 Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Υπάρχει και ελληνικό manual για το Ν95 Ρε παλικάρια υπάρχει κάποιος να μας πει πού θα βρούμε την τελευταία έκδοση του Route 66 για Ν95 και μαζί τον χάρτη της Αθήνας? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orangeyes Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Προς όλους τους κατοχους του Ν95: 1. Το δικο μου λεει πάνω Made by Nokia αρα ειναι Made in FInland?? 2. Εχω παρατηρηση πως οταν παιρνω μια foto 5megapixels παρατηρητε μια συμπιεση στις φοτος!! Επισης αυτο φενεται και απο το μεγεθος τους που κατα μεσο ορο ειναι 700kb!! 3. Δεν ξερω αν ειναι η εμφανιση του πρωτου bug αλλα το Multimedia menu δεν χεκιναει: ΤΟ δοκιμασα και μεσα απο το task manager!! Εχει καποιος καποια ιδεα?? http://www.telecyprus.com/images/stories/telecyprus_logo_small_news.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fidel Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 4 δορυφόροι χρειάζονται για να κλειδώσει. Το θέμα είναι πόσο αξιόπιστο θα είναι το στίγμα. Επιπλέον παίζει ρόλο πόσο δυνατό είναι το σήμα που λαμβάνει από κάθε δορυφόρο. Loipon eipa 3-4 pianei sxedon amesws gia na piasei shma dhladh 8esh, 8elei 5 SAt ki ayto mporoyne na to poyne kai ta paidia poy to exoyne na teleiwnoyme me to 8ema gps nai me 4 kleidwnei alla gia na to 3eroyne ta paidia poy 8a to paroyne kai mhn trela8oyne poy den 8a pianei tipote stoys 4 sat prepei 5 kai sxedon na dinoyne kalo ws full shma 'h 4 kai se brhke tzami ayta ..johner den diafwnw gia ta alla gps gia to n95 einai etsi dystyxws to shma einai xamhlo.. Dhladh symfwnw me toys @john74 @nMIK-3 ante na doyme kalyteres meres me kanena F/w ayta otan piasei shma einai poly kalo ..:) Το Σάββατο δοκίμασα ένα P3600 ενός φίλου, και αν και δεν το περίμενα εντυπωσιάστηκα. Oύτε αυτό έχει sirfstarIII chipset και περίμενα να είναι μάπα. Κι όμως έπιασε 3-4 δορυφόρους αμέσως και σε 3-4 λεπτά είχε κλειδώσει και δούλευε άψογα με το Destinator 6 Για όσους δεν ξέρουν το Ρ3600 κυκλοφόρησε αρχικά χωρίς GPS και μόλις πριν λίγες μέρες με ένα update ενεργοποιήθηκε το gps Κι αναρωτιέμαι εγώ κυρία NOKIA είναι δυνατόν μια συσκευή που δεν προοριζόταν για χρήση ως gps να λειτουργεί καλύτερα από το πολυδιαφημιζόμενο N95 σου ? :mad: :mad: :mad: :mad: Y.Γ. Το P3600 δούλεψε καλύτερα κι από το ΜΙΟ350 μου :wacko: Nomizw file moy oti ayta einai paidikes as8eneies! To 8ema poy einai pio sobaro apo ola ta alla einai to 8ema ths mpatarias... Otan asxoloymai me to gps kai sip k.t.l dyskola bgazoyme thn mera ;). Einai opws ta akriba ama3ia: prepei na koybalane kai 1 ntepozito me benzinh! Sthn periptwsh toy N95 prepei na exoyme kai +1 mpataria extra +fortisth ama3ioy...! Den mporei to N73 na exei pio megalh mpataria apo to N95! Ta palikaria sth nokia prepei na pernoyne polla xalasmena :D Ayta ;) GIVE ME YOUR MIND AND I'M A OPEN IT,NAME A LAW AND I'VE ALREADY BROKEN IT,CAUSE I DON'T GIVE A FUCK ABOUT THE SYSTEM-----By_Fidel Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john74 Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 i mpataria einai gia klotsies telika,mia mera me to zori moy krataei!!! :( Greek Android & iOS users (FB group) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mast Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Προς όλους τους κατοχους του Ν95: 1. Το δικο μου λεει πάνω Made by Nokia αρα ειναι Made in FInland?? 2. Εχω παρατηρηση πως οταν παιρνω μια foto 5megapixels παρατηρητε μια συμπιεση στις φοτος!! Επισης αυτο φενεται και απο το μεγεθος τους που κατα μεσο ορο ειναι 700kb!! 3. Δεν ξερω αν ειναι η εμφανιση του πρωτου bug αλλα το Multimedia menu δεν χεκιναει: ΤΟ δοκιμασα και μεσα απο το task manage Made by Nokia den einai Made in filand dwse to IMEI sou se kane NOKIA shop na sou poun xwra paragwgis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egpap Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Στα 5Mp έβγαλα μια φωτό τώρα το απόγευμα για να δείτε κι εσείς πως τραβάει... Άποψη της πόλης της Μυτιλήνης, από το σπίτι μου! http://img255.imageshack.us/img255/2483/23042007ed7.th.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GtC Δημ. April 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2007 Ρε παιδιά για το θέμα της μπαταρίας εφόσον χρησιμοποιείτε το GPS έπρεπε να το περιμένετε. Εδώ το MIO350 μου δεν μπορεί να βγάλει ένα μεγάλο ταξίδι (πάνω από 3,5 ώρες με συνέχεια αναμένη την οθόνη) χωρίς φορτιστή αυτοκινήτου. Κι αυτό κάνει μόνο πλοήγηση gps δεν είναι και κινητό, ούτε έχει bluetooth [sIGPIC][/sIGPIC] RX8Club.GR Επίσημα Αναγνωρισμένο Σωματείο Φίλων & Ιδιοκτητών RX8 Ελλάδος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts