Jump to content

[Επίσημο] Nokia N95 (Pre-Release)

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λιγα post πιο πισω ειπαμε οτι εχει το minijack για tv out....

(As I mentioned above there's a 5 megapixel camera plus a 3.5mm stereo minijack.)

(Δεδομένου ότι ανέφερα ανωτέρω εκεί μια φωτογραφική μηχανή 5 megapixel συν ένα 3.5mm στερεοφωνικό minijack.)

Και εδω λεει για στερεοφωνικό minijack. μηπως λεω μηπως κανει και τις 2 δουλειες....???

Σε αυτη την photo τα αναφερει (http://www.howardchui.com/images/reviewpics/nokiaopenstudio/5635.jpg)

Άλλο ρώτησα εγώ όμως!!

<-@Storman@->:superman:

• Απαντήσεις 3,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Άλλο ρώτησα εγώ όμως!!

Sorry δεν απαντησα στο ερωτημα σου απλα το αναφερω για να το ξεκαθαρισουμε αν οντως μπορεις να βαλεις ακουστικα και να ακους μουσικη...

Δεν γνωριζω την απαντηση στην ερωτηση σου..:O

Αλλα υποθετικα παντα αφου εχουν βαλει την μινι usb πισω ισως να μην περνει εκτος αν η νοκια εχει σκεφτει καποιον τροπο με ανταπτορα ισως να γινετε ....Τι να πω.

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

N_Name:SpyVe________M_Lion________Mac User

________iPhone_5S_G_64GB_iOS.7.0________

η ψηφιακη μου εχει υποδοχη mini jack

και καλωδιο που απο την μια ειναι jack και απο την αλλη τριπλο rca

ενα για video και 2 για ηχο

και προφανως το jack εχει 3 γραμμουλες οποτε δεν βρισκω το λογο γιατι να μην ειναι και αυτο ετσι

η ψηφιακη μου εχει υποδοχη mini jack

και καλωδιο που απο την μια ειναι jack και απο την αλλη τριπλο rca

ενα για video και 2 για ηχο

και προφανως το jack εχει 3 γραμμουλες οποτε δεν βρισκω το λογο γιατι να μην ειναι και αυτο ετσι

Σωστα αλλα και οι καμερες οι dv το εχουν αυτο αλλα δεν ειναι για ακουστικα ειναι για την εικονα και το ηχο της καμερας και εχει ξεχωριστο minijack για ακουστικα.....

_______________http://farm7.static.flickr.com/6168/6227903819_67e7c12fb0_o.png___________

Ξέρει κανείς αν θα υποστηρίζει ενσύρματο handsfree και εξωτερικό flash ;

εννοειται, δεν τιθεται καν θεμα. για φλας δε μπορουμε να ξερουμε ακομα.

το θέμα ειναι στην εκθεση (gallery) θα φαινονται παλι ολα χυμα ???? (εικονες βιντεο ηχοι κλπ κλπ κλπ ) ??? η θα το κανουν οπως τα sony οι φωτογραφιες που βγαζεις σε αλλο φακελο ???

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

το θέμα ειναι στην εκθεση (gallery) θα φαινονται παλι ολα χυμα ???? (εικονες βιντεο ηχοι κλπ κλπ κλπ ) ??? η θα το κανουν οπως τα sony οι φωτογραφιες που βγαζεις σε αλλο φακελο ???

+100000

Πέσ'τα ρε φίλε...!!!!;)

Αν το είχαν αυτό τα Nokia τα αγαπημένα μου θα ήταν...

εκει ειναι ολο το κολπο φαντασου να εχεις prive φωτογραφιες και βιντεακια (που ολοι εχουμε ) και να τα βλεπουν ολοι φορα παρτιδα !!!!!!!!! ΑΙΣΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (απορω γιατι το 6280 εχει σαν μενου ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ SYMBIAN)

http://img841.imageshack.us/img841/4100/macuse.jpg

MacUse.net  For Apple Fun's  we Just think Different

Αν και ((νομιζω)) το τονιζω ((νομιζω)) οτι εχετε αδικο το ν73 κανει φακελους με την μεθοδο του album βασικα και αν εχεις κανενα βιντεο παραξενο τοτε μην δινεις το κινητο σου σε οποιον και οποιον..:p

εκει ειναι ολο το κολπο φαντασου να εχεις prive φωτογραφιες και βιντεακια (που ολοι εχουμε ) και να τα βλεπουν ολοι φορα παρτιδα !!!!!!!!! ΑΙΣΧΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (απορω γιατι το 6280 εχει σαν μενου ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ SYMBIAN)

ontos auto einai provlima alla yparxei lysh.. kane to eikonidio "ekthesh" metakinish se kapoio fakelo tou menou k des tis fotos sou k ta videos sou apo th diaxirish arxeion.. ego pantos auto kano me to n93 giati sthn ekthesh einai ola mazi k den vgazeis eukola akrh an exeis 2000+ arxeia mesa..:)

http://img228.imageshack.us/img228/2820/166708maxao3.jpg

εννοειται, δεν τιθεται καν θεμα. για φλας δε μπορουμε να ξερουμε ακομα.

Αν εννοείτε ότι θα έχει pop-port τότε θα πέρνει σίγουρα και εξωτερικό flash!:)

Αν εννοείτε ότι θα έχει pop-port τότε θα πέρνει σίγουρα και εξωτερικό flash!:)

οταν λετε εξωτερικο flash ειναι xenon?σαν αυτο που μπορεις να βαλεις σαν αξεσουαρ στα se?

μακαρι να υποστηρίζει!

οταν λετε εξωτερικο flash ειναι xenon?σαν αυτο που μπορεις να βαλεις σαν αξεσουαρ στα se?

μακαρι να υποστηρίζει!

Aκριβώς!!

Και υπάρχει ήδη!!

Αρκεί να έχει pop-port, που πολύ αμφιβάλλω!!:mad:

Aκριβώς!!

Και υπάρχει ήδη!!

Αρκεί να έχει pop-port, που πολύ αμφιβάλλω!!:mad:

Δεν εχει Pop-port γμτ κριμα,usb θυρα εχει,προτιμουσα τώρα να είχε pop-port μονο και μόνο γι αυτό.

ας ελπισουμε οτι η νοκια θα βγάλει το flash και για το n95

Δεν εχει Pop-port γμτ κριμα,usb θυρα εχει,προτιμουσα τώρα να είχε pop-port μονο και μόνο γι αυτό.

ας ελπισουμε οτι η νοκια θα βγάλει το flash και για το n95

Στην πρώτη σελίδα στα specs αναφέρει αυτα:

Connectivity

• Integrated wireless LAN (802.11 b/g) and UPnP (Universal Plug and Play)

• Integrated Bluetooth wireless technology v.2.0

• USB 2.0 via Pop-Port™ interface and mass storage class support to support drag and drop functionality

Τι ισχύει τελικά? Έχει ή δεν έχει Pop-Port? Θα έχει και mini usb και Pop-Port?

Στην πρώτη σελίδα στα specs αναφέρει αυτα:

Connectivity

• Integrated wireless LAN (802.11 b/g) and UPnP (Universal Plug and Play)

• Integrated Bluetooth wireless technology v.2.0

• USB 2.0 via Pop-Port™ interface and mass storage class support to support drag and drop functionality

Τι ισχύει τελικά? Έχει ή δεν έχει Pop-Port? Θα έχει και mini usb και Pop-Port?

Μέσω Pop-Port interface όχι μέσω θύρας Pop-Port!!

Μακάρι να έκανε το flashακι γιατί είναι πολύ καλό!!:!:

Παντος οσο αφορα τους χαρτες σαν το destinator PN σιγουρα δεν θα ειναι...

Αρα εμενα προσωπικα δεν θα με πειραζε αν δεν ειχε gps γιατι ηδη κανω πολλη καλη δουλεια τους χαρτες της ΝGI.

Τωρα βεβαια ισως το gps μπορει να κανει και καποια αλλη δουλεια που σιγουρα εγω δεν γνωριζω εκτος απο το να σου κανει πλοηγηση και να σου βρισκει το στιγμα σου κατι που απολανβανω με αλλο μεσο...

Το συρταρι ειναι λιγο που με απασχολει αληθεια με ενα πεσιμο τι θα γινει???

Και κατω να μην πεσει οσοι εχουν το Ν80 ισως μας πουν τι κανει εχει προβληματα αν και το 95 εχει 2 πανω κατω.....:worry:

Παντως κρινοντας απο το βιντεο που ειδα στην παρουσιαση του gps σε προηγουμενη σελιδα για μενα ειναι ακρως ικανοποιητικο.Εχει ακριβεια λιγων μετρων,ωραια ευαναγνωστη οθονη μεχρι και φωνητικες οδηγιες(βασικα στοιχεια που εχουν και τα navi των αυτοκινητων δηλαδη)Τωρα αν θα εχει πληροφοριες για ξενοδοχεια παρκινγ κλπ δε ξερω στο κατω κατω,δε ξερουμε τι χαρτες και λογισμικα θα κυκλοφορησουν μεχρι τοτε, στην Ελλαδα ποτε δεν ξερεις.;)
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Συμφωνώ για τη μη λειτουργική οργάνωση (αν και λύνεται με εφαρμογή) αλλά στο θέμα των "κρυφών" βίντεο κάνεις λάθος. Αν δεν θέλεις να εγκαταστήσεις κάποια εφαρμογή που είναι μόνο για αυτή τη δουλειά (σαφώς και υπάρχουν διάφορες), μπορείς απλά να μεταφέρεις τα αρχεία αυτά σε ένα φάκελο του system ή μπορείς να φτιάξεις στην έκθεση (ή όπου αλλού θες) ένα φάκελο με properties "hide".

Όλα αυτά γίνονται με έναν απλό explorer όπως ο FExplorer που πιστεύω πως όλοι όσοι χρησιμοποιούμε symbian έχουμε εγκαταστήσει:)

Λεωνίδας

Συμφωνώ για τη μη λειτουργική οργάνωση (αν και λύνεται με εφαρμογή) αλλά στο θέμα των "κρυφών" βίντεο κάνεις λάθος. Αν δεν θέλεις να εγκαταστήσεις κάποια εφαρμογή που είναι μόνο για αυτή τη δουλειά (σαφώς και υπάρχουν διάφορες), μπορείς απλά να μεταφέρεις τα αρχεία αυτά σε ένα φάκελο του system ή μπορείς να φτιάξεις στην έκθεση (ή όπου αλλού θες) ένα φάκελο με properties "hide".

Όλα αυτά γίνονται με έναν απλό explorer όπως ο FExplorer που πιστεύω πως όλοι όσοι χρησιμοποιούμε symbian έχουμε εγκαταστήσει:)

σωστος!!

Ειναι τοσο απλο και ευκολο

Βεβαια καλο θα ηταν να προσεχε λιγο παραπανω κατι τετοιες λεπτομερειες η μαμα Nokia:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδια θελω την γνωμη σας και αν μπορειτε να την δικαιολογησετε κιολας αν ειναι ευκολο..

Εχω το n91 και σκεφτομαι να παρω το n93 λογω του φοβερου του vga video@30fps. Eιναι και ο σημαντικοτερος λογος για εμενα αλλιως δεν βλεπω γιατι να αλλαξω το n91 μου αφου στις photo to n93 δεν τα πηγαινει τοσο καλα.. Βεβαια θα εχει και διπλασια ram που ειναι και αυτος σημαντικος λογος αλλα απο εκει και περα;

Η ερωτηση μου ειναι λοιπον αξιζει να περιμενω για το n95 ή να παρω το n93 τωρα..

Ρε παιδια θελω την γνωμη σας και αν μπορειτε να την δικαιολογησετε κιολας αν ειναι ευκολο..

Εχω το n91 και σκεφτομαι να παρω το n93 λογω του φοβερου του vga video@30fps. Eιναι και ο σημαντικοτερος λογος για εμενα αλλιως δεν βλεπω γιατι να αλλαξω το n91 μου αφου στις photo to n93 δεν τα πηγαινει τοσο καλα.. Βεβαια θα εχει και διπλασια ram που ειναι και αυτος σημαντικος λογος αλλα απο εκει και περα;

Η ερωτηση μου ειναι λοιπον αξιζει να περιμενω για το n95 ή να παρω το n93 τωρα..

Αν και μάλλον η ερώτησή σου ταιριάζει περισσότερο στον τομέα των διαξιφισμών, η γνώμη μου είναι να περιμένεις για το Ν95.

Και εγώ για το Ν93 πήγαινα, αλλά όταν βγήκε και είδα ότι το Ν73 έχει καλύτερη κάμερα ξενέρωσα. Το κινητό σου δε νομίζω ότι είναι τόσο παλιό ώστε να βιαστείς.

Το Ν95 είναι πιο μικρό, με GPS, μεγαλύτερη οθόνη, 5mpx κάμερα και ελπίζουμε να βγάζει καλύτερες φωτογραφίες. Επίσης μάλλον το video του θα είναι εφάμιλο του Ν93.

Λεωνίδας

Αν και μάλλον η ερώτησή σου ταιριάζει περισσότερο στον τομέα των διαξιφισμών, η γνώμη μου είναι να περιμένεις για το Ν95.

Και εγώ για το Ν93 πήγαινα, αλλά όταν βγήκε και είδα ότι το Ν73 έχει καλύτερη κάμερα ξενέρωσα. Το κινητό σου δε νομίζω ότι είναι τόσο παλιό ώστε να βιαστείς.

Το Ν95 είναι πιο μικρό, με GPS, μεγαλύτερη οθόνη, 5mpx κάμερα και ελπίζουμε να βγάζει καλύτερες φωτογραφίες. Επίσης μάλλον το video του θα είναι εφάμιλο του Ν93.

Να σου πω την αληθεια τα 5mp δεν ειναι λογος για εμενα να περιμενω το n95 θεωρω οτι τα 3.2mp ειναι αρκετα καλα δεν θελω πια και επαγγελματικες φωτογραφιες (γνωριζω οτι υστερει του Ν73 αλλα θεωρω οτι σιγουρα θα εχει πολυ καλυτερη πoιοτητα απο το δικο μου N91 καθως εχει και φακο carl zeiss).. Ουτε το GPS θεωρω οτι εχει να μου προσφερει κατι το ιδιατερο..

Το video βλεπω οτι θα ειναι ιδιο οπως και τα περισσοτερα αλλα χαρακτηριστικα του..

Επισης δεν ενσωματωσαν σκληρο δισκο που για μενα θα επρεπε για ενα τετοιο κινητο με τοσες multimedia δυνατοτητες και λειπει απο το N93 οποτε μαλλον θα παω για αυτο...(Ν93)

Να σου πω την αληθεια τα 5mp δεν ειναι λογος για εμενα να περιμενω το n95 θεωρω οτι τα 3.2mp ειναι αρκετα καλα δεν θελω πια και επαγγελματικες φωτογραφιες (γνωριζω οτι υστερει του Ν73 αλλα θεωρω οτι σιγουρα θα εχει πολυ καλυτερη πoιοτητα απο το δικο μου N91 καθως εχει και φακο carl zeiss).. Ουτε το GPS θεωρω οτι εχει να μου προσφερει κατι το ιδιατερο..

Το video βλεπω οτι θα ειναι ιδιο οπως και τα περισσοτερα αλλα χαρακτηριστικα του..

Επισης δεν ενσωματωσαν σκληρο δισκο που για μενα θα επρεπε για ενα τετοιο κινητο με τοσες multimedia δυνατοτητες και λειπει απο το N93 οποτε μαλλον θα παω για αυτο...(Ν93)

Και που το γνωρίζεις φίλε orbitech; :ninja:

Το κινητό δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, άρα δε γνωρίζουμε τίποτα...

Τhe end of an era...

Και που το γνωρίζεις φίλε orbitech; :ninja:

Το κινητό δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα, άρα δε γνωρίζουμε τίποτα...

Μα για το N93 μιλουσα και εκανα την συγκριση.. :D

Μα για το N93 μιλουσα και εκανα την συγκριση.. :D

Sorry, δεν κατάλαβα καλά!:oops:

Να ρωτήσω και κάτι για το ν95... Υπάρχει επιλογή γιά να ρυθμιζουμε εμείς την ταχύτητα του κλείστρου;

Τhe end of an era...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...