PCMan Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Μετά από έναν χρόνο αφού βγεί, τι αξία θα έχει? Αν κρίνω από τα υπόλοιπα τηλέφωνα που κυκλωφορούν, θα πέσει γύρω στα 400-450€ από ~800€ σωστά? Τι λέτε? [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 timh giro sta 780euro. (mesa apo nokia) πολλα ειναι ομως ας το δουμε κι απο κοντα πρωτα. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OculatusAbis Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Ρε παιδιά το marketing αυτά έχει. Ποτέ δεν σταματάνε να βγάζουνε νέα μοντέλα. πχ στα Symbian-Smartphones γενικότερα, υπάρχουν νέα κινητά που απευθύνονται σε όλους τους χρήστες, κυρίως σε εκείνους που δεν είχαν προγενέστερη επαφή με smartphones και μοντέλα που απευθύνονται και σε παλαιούς χρήστες smartphones, με δυνατότητες που πραγματικά θα τους δελεάσουν για να προχωρήσουν σε αναβάθμιση. Εμείς πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στις επιλογές μας και αν αξίζει τον κόπο μια αναβάθμιση συσκευής, το προχωράμε, αν όχι μένουμε με το ίδιο κινητό. πχ Αν είχα ένα Ν70 και δεν ήμουν χρήστης multimedia, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσω πχ το Ν73. Πάντως η Nokia τείνει να καταργήσει τα "κλειστά" λειτουργικά στην κατηγορία κινητών μέσων επιδόσεων και άνω (από κατηγορία 6233, 6288 κλπ και άνω). Σε αντίθεση με τα κινητά "κλειστού" λογισμικού, πιστεύω πως τα smartphones δεν έχουν κάνει και πολλά βήματα μπροστά σχετικά με το software/λειτουργίες. Είναι μικρές οι διαφορές από τις λειτουργίες που προσέφερε ένα 6680 σε σχέση πχ με το Ν73. Όμως στο κομμάτι των multimedia (video, camera, media players κλπ) σίγουρα υπάρχουν μεγάλες εξελίξεις. Στο Ν95 πιστεύω πως έχουμε να κάνουμε με κάτι πραγματικά ενδιαφέρον, καθώς μιλάμε για κινητό υψηλών επιδόσεων, τόσο από πλευράς επαγγελματικών εφαρμογών, όσο και από πλευράς multimedia. Ίσως είναι η πρώτη φορά που οι δηλώσεις εκπροσώπου της Nokia ότι "το Ν95 θα αντικαταστήσει αρκετές συσκευές που τυχόν κουβαλάμε μαζί μας", είναι πραγματικά αντικειμενικές και προσγειωμένες, χωρίς υπερβολές και εντυπωσιασμούς. Πιστεύω πως το Ν95 είναι πραγματικά ένα κινητό all-in-one. Το θέμα είναι πως θα ανταπεξέλθει σε αυτές τις απαιτητικές λειτουργίες. Προσωπικά με ενδιαφέρει πολύ το κομμάτι της επεξεργαστικής ισχύος (σε σχέση με την ταχύτητα λειτουργιών, μενού, διαθέσιμης RAM εφαρμογών κλπ), της αυτονομίας και της σταθερότητας του λειτουργικού. Επίσης αν κάτι λείπει από το κινητό, είναι η δυνατότητα αναβάθμισης έκδοσης λειτουργικού. Δηλαδή από το OS 9.2 που θα φορά, να μπορεί να αναβαθμιστεί σε μια μελλοντική έκδοση Symbian (πχ OS 9.3). Αν και δεν βλέπω να υλοποιηθεί ποτέ κάτι τέτοιο γιατί θα επιφέρει και πτώσεις στις πωλήσεις μελλοντικών μοντέλων ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 ναι σοβαρος λογος που ουτε αυτοματο slide δεν του εχουν βαλει. 780 η 800 ειναι απλα παρα πολλα για το συγκεκριμενο,καλο θα ειναι αν θελουν να πουλησει να το βγαλουν σε μια καλη τιμουλα. Η εντύπωση,που έχω αποκομίσει από τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο,είναι πως το Ν95 διαθέτει αυτόματο slide. To κάτω μέρος της συσκευής είναι σταθερό όταν βρίσκεται κατεβασμένο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 Η εντύπωση,που έχω αποκομίσει από τα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο,είναι πως το Ν95 διαθέτει αυτόματο slide. To κάτω μέρος της συσκευής είναι σταθερό όταν βρίσκεται κατεβασμένο. δεν ξερω,μακαρι παντως να ειναι ετσι. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. January 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2007 1)Τα ηχεία του είναι καλα?ΜΕ ενδιαφέρει να ακουγονται δυνατα και καθαρα τα ringtones και οχι σαν να κανου βαβουρα,επισης θελω να ειμαι σε θεση να ακουω τον αλλον ακομα και αν βρισκομα ισε θορυβωδες περιβαλλον. Π.Χ. To panasonic x70 οταν το χρησιμοποιουσα ειχε απαισιο ακουστικο.Τα ringtone ακουγονται σαν γρατζουνιες,και ο αλλος ακούγεται σαν να ψιθυριζει.Απο την αλλη μερία το p910i εχει πολη καλο ακουστικο,ακουγονται καθαρα και δυνατα τα ringtones,μπορω και ακουω και τον αλλο μια χαρα σε αντιξοες συνθηκες (το μονο πραγμα για το οποιο δεν εχω παραπονο απο ααυτο το κινητο). 2)Επισης απο ληψη σήματος έχει ακουστεί τιποτα?Τα 2 sonyericsson που εχω μεχρι στιγμης (t68i και p910i) εχουν απαραδεκτη ληψη,χανεται ακαριαια το σήμα και εχει αποτομες αλλαγες,απο φουλ σημα πεφτει στο μηδεν μετα κανει να λαβει σημα αρκετη ωρα,μετα το ξαναχανει.Ενώ οταν χρησιμοποιούσα το 3650 εβρισκε σήμα σε περιοχές που δεν υπήρχε και το διατηρούσε. 3)Αξίζει πιστευετε να περίμενω μέχρι να βγει για να το πάρω?Σύνηθως αυτο που παθαίνω είναι να περιμενω μεχρι να βγει ενα κινητο που εχω βαλει στο ματι και αφου βγει σκεφτομαι να περιμενω μεχρι να πεσει η τιμη,αλλα καθως πεφτει η Νοκια ανακοινωνει νεα βελτιωμένα μοντελα! Για παράδειγμα ηθελα το 6680,περιμενα να πεσει η τιμη μεχρι που βγηκε το Ν70,περιμενα μετα να πεσει αυτουνου η τιμη μεχρι που βγηκε το Ν80,περιμενα επειτα να πεσει αυτο,και βγηκαν τα Ν92 και Ν93 και τωρα περιμενω το Ν95! Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 1)Τα ηχεία του είναι καλα?ΜΕ ενδιαφέρει να ακουγονται δυνατα και καθαρα τα ringtones και οχι σαν να κανου βαβουρα,επισης θελω να ειμαι σε θεση να ακουω τον αλλον ακομα και αν βρισκομα ισε θορυβωδες περιβαλλον. Π.Χ. To panasonic x70 οταν το χρησιμοποιουσα ειχε απαισιο ακουστικο.Τα ringtone ακουγονται σαν γρατζουνιες,και ο αλλος ακούγεται σαν να ψιθυριζει.Απο την αλλη μερία το p910i εχει πολη καλο ακουστικο,ακουγονται καθαρα και δυνατα τα ringtones,μπορω και ακουω και τον αλλο μια χαρα σε αντιξοες συνθηκες (το μονο πραγμα για το οποιο δεν εχω παραπονο απο ααυτο το κινητο). 2)Επισης απο ληψη σήματος έχει ακουστεί τιποτα?Τα 2 sonyericsson που εχω μεχρι στιγμης (t68i και p910i) εχουν απαραδεκτη ληψη,χανεται ακαριαια το σήμα και εχει αποτομες αλλαγες,απο φουλ σημα πεφτει στο μηδεν μετα κανει να λαβει σημα αρκετη ωρα,μετα το ξαναχανει.Ενώ οταν χρησιμοποιούσα το 3650 εβρισκε σήμα σε περιοχές που δεν υπήρχε και το διατηρούσε. 3)Αξίζει πιστευετε να περίμενω μέχρι να βγει για να το πάρω?Σύνηθως αυτο που παθαίνω είναι να περιμενω μεχρι να βγει ενα κινητο που εχω βαλει στο ματι και αφου βγει σκεφτομαι να περιμενω μεχρι να πεσει η τιμη,αλλα καθως πεφτει η Νοκια ανακοινωνει νεα βελτιωμένα μοντελα! Για παράδειγμα ηθελα το 6680,περιμενα να πεσει η τιμη μεχρι που βγηκε το Ν70,περιμενα μετα να πεσει αυτουνου η τιμη μεχρι που βγηκε το Ν80,περιμενα επειτα να πεσει αυτο,και βγηκαν τα Ν92 και Ν93 και τωρα περιμενω το Ν95! Η πολιτικη του να περιμενεις δεν ειναι σωστη ουτε αποδοτικη!!! Παρε κατι για να καλυψεις τις αναγκες σου!! Παντα θα βγαζουν καινουρια κινητα και τα πετανε λες και ειναι καραμελες!!! Οποτε αν συνεχισεις ετσι δεν θα αλλαξεις κινητο επειδη το χρειαζεσαι, απεναντιας, θα το αλλαξεις επειδη καποια στιγμη θα εχεις βαρεθει να περιμενεις και μετα δεν θα σε γεμιζει και τοσο οτι και να παρεις αφου περιμενες τοσο καιρο και τελικα διαπιστωνεις πως μετα απο τοσα χρονια δεν εχουν γινει και δραματικες αλλαγες ή του φιλου σου εχει κατι που δεν εχει το δικο σου!!! Παντα θα συμβαινει!!! Για τις αποριες που εχεις καλυτερα να περιμενεις καμποσες μερες ακομα να ερθει και στο Greece να το δουμε απο κοντα για ασφαλη συμπερασματα!!;) :) Παντως αναμενεται να ειναι πολυ καλη συσκευη αφου η ΝΟΚΙΑ περναει σε νεα εποχη με αυτη την συσκευη και αλλαζει ολη της την νοοτροπια γυρω απο τα S60!!! Ειδωμεν...;) :) Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Ιδιο επεξεργαστη με το N93 θα εχει ή ταχυτερο; Ποσα Mbs ram θα εχει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Ιδιο επεξεργαστη με το N93 θα εχει ή ταχυτερο; Ποσα Mbs ram θα εχει; Εδώ ακόμα δεν ξέρουμε αν θα έχει τους χάρτες.Τη cpu θα ξέραμε?? MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 330MHz θα έχει, δηλαδή ίδιο με το N93!! [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Ε συνηθως 1,2 μηνες πριν βγουν τα κινητα, μαθαινονται ολα αυτα.. Αληθεια το επισημο release του κινητου ποτε θα γινει; ( Δε μιλαω για Ελλαδα φυσικα.. :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Εδώ ακόμα δεν ξέρουμε αν θα έχει τους χάρτες.Τη cpu θα ξέραμε??Mα η νοκια το λεει καθαρα ....Ανακαλύψτε τον κόσμο με αλληλεπιδραστικούς χάρτες και οδηγούς πόλεων που μπορείτε να αγοράσετε. Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Mα η νοκια το λεει καθαρα ....Ανακαλύψτε τον κόσμο με αλληλεπιδραστικούς χάρτες και οδηγούς πόλεων που μπορείτε να αγοράσετε. Ξεφτίλα, ρε γμτ !!! :shifty: Ενα κινητό της τάξης των 250.000 δρχ. (ένα τέταρτο του εκατομυρίου, μην ξεχνιόμαστε... :rolleyes: ) τουλάχιστον πρέπει να έχει έναν ελληνικό χάρτη για λειτουργία του διάσημου GPS .... δλδ όλα αυτά τα τηλέφωνα στα βίντεο παρουσιάσεων έχουν χάρτες μόνο για τα μάτια των επισκεπτών των εκθέσεων ??? :worry: :worry: [EDIT] Ρε παιδιά, στην επίσημη (ελληνική) σελίδα παρουσίασης του κινητού γράφει.... http://www.nokia.com/nseries/index.html?lang=el&country=GR#product,n95 Σχεδιάστε τη διαδρομή σας, βρείτε το δρόμο της επιστροφής και γνωρίστε τόπους που δεν έχετε ξαναδεί με τους ενσωματωμένους χάρτες GPS Τελικά... γνωρίζει κανείς (ίσως κάποιος πρώιμος ιδιοκτήτης) κάτι ?? :worry: MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Ξεφτίλα, ρε γμτ !!! :shifty: Ενα κινητό της τάξης των 250.000 δρχ. (ένα τέταρτο του εκατομυρίου, μην ξεχνιόμαστε... :rolleyes: ) τουλάχιστον πρέπει να έχει έναν ελληνικό χάρτη για λειτουργία του διάσημου GPS .... δλδ όλα αυτά τα τηλέφωνα στα βίντεο παρουσιάσεων έχουν χάρτες μόνο για τα μάτια των επισκεπτών των εκθέσεων ??? :worry: :worry: Μαλλον, μαρκετινγκ για να δημιουργησουν την αναγκη στον κοσμο αλλα και για να το πλασαρουν σωστα μεσω νετ!!;) Ολες οι εταιρειες ιδιες ειναι... αλλα ας κραταμε και μια πισινη!!! Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Ιδιο επεξεργαστη με το N93 θα εχει ή ταχυτερο; Ποσα Mbs ram θα εχει;Θα εχει ιδιο επεξεργαστη με το Ν93 και ραμ 64ΜΒ διπλασια δηλαδη;) Ξεφτίλα, ρε γμτ !!! :shifty: Ενα κινητό της τάξης των 250.000 δρχ. (ένα τέταρτο του εκατομυρίου, μην ξεχνιόμαστε... :rolleyes: ) τουλάχιστον πρέπει να έχει έναν ελληνικό χάρτη για λειτουργία του διάσημου GPS .... δλδ όλα αυτά τα τηλέφωνα στα βίντεο παρουσιάσεων έχουν χάρτες μόνο για τα μάτια των επισκεπτών των εκθέσεων ??? :worry: :worry: [EDIT]Πιστευω οτι θα εχει αλλα τι σε νοιαζει υπαρχουν route 66ακομα και το destinator 6 αναμενεται δεν ειναι προβλημα αυτο Ρε παιδιά, στην επίσημη (ελληνική) σελίδα παρουσίασης του κινητού γράφει.... http://www.nokia.com/nseries/index.html?lang=el&country=GR#product,n95 Τελικά... γνωρίζει κανείς (ίσως κάποιος πρώιμος ιδιοκτήτης) κάτι ?? :worry:Το εχουμε ξαναπει οι χαρτες θα διατειθονται σε εναν server οπου θα τους κατεβαζεις εναντι πληρωμης,ποσο ακριβως δε θα κοστιζουν δε ξερω αλλα οσο και να κανουν αν ειναι ακριβοι τοσο προγγραμματα υπαρχουν που μπορεις να βαλεις(route 66...) Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Θα εχει ιδιο επεξεργαστη με το Ν93 και ραμ 64ΜΒ διπλασια δηλαδη;) Παιδιά, αυτές τις πληροφορίες πού τις ξέρουμε?:worry::O MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Παιδιά, αυτές τις πληροφορίες πού τις ξέρουμε?:worry::OΤο εχω διαβασει σε ξενα φορουμ απο ατομα,επειδη το εχω διαβασει να το λενε αρκετα ατομα πιστευω οτι ισχυει Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Το εχω διαβασει σε ξενα φορουμ απο ατομα,επειδη το εχω διαβασει να το λενε αρκετα ατομα πιστευω οτι ισχυει Αν είναι έτσι, το μηχάνημα θα είναι πολύ ισχυρό:scared::yahoo: (δεδομένου ότι πατάει σε symbian.) MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. January 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2007 Ιδιο επεξεργαστη με το N93 θα εχει ή ταχυτερο; Ποσα Mbs ram θα εχει; "330MHz with 3D accelarator with 64 Mb of RAM and ROM" Απο ανθρωπο της ΝΟΚΙΑ σε ξενο φορουμ!!! Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftezi Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Ρε παιδιά, στην επίσημη (ελληνική) σελίδα παρουσίασης του κινητού γράφει.... http://www.nokia.com/nseries/index.html?lang=el&country=GR#product,n95 "Σχεδιάστε τη διαδρομή σας, βρείτε το δρόμο της επιστροφής και γνωρίστε τόπους που δεν έχετε ξαναδεί με τους ενσωματωμένους χάρτες GPS" Τελικά... γνωρίζει κανείς (ίσως κάποιος πρώιμος ιδιοκτήτης) κάτι ?? :worry: Με το "ενσωματωμένους" φοβάμαι πως εννοεί ότι οι χάρτες δε θα βρίσκονται σε εξωτερική πηγή (πχ. BT GPS) αλλά "on board" στο τηλέφωνο - ή την κάρτα μνήμης του. Αφού τους αγοράσεις και τους βάλεις βέβαια. :( Διαφημιστικά κολπάκια. :mad: Όσο για την τιμή, αν ήμουν της Νόκια και παρακολουθούσα τα σχετικά φόρουμ (που σίγουρα το κάνουν) και διάβαζα ότι τα 750 ευρώ θεωρούνται "λογική" τιμή από πολλούς :X :X θα το 'βαζα 800 :p :p Δε μιλάω μόνο για το παρόν φόρουμ αλλά γενικά (και εκτός Ελλάδας). Γι' αυτό λοιπόν: Πάνω από 600 δεν το παίρνω :D Για το άτμισμα: http://vaping.gr Samsung S5 (no root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Storman Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 +1 πόντος για τον leftezi <-@Storman@->:superman: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
d2000217 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 800 € ??? TO KAKO ΤΟΥΣ TOΝ ΚΑΙΡΟ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad: :mad: Έτσι και βγει τέτοια τιμή στα ράφια .... Να το πάρουν οι χαρτογιακάδες της ΑLPHA COPY να το λουστούν !!!!!!!!!!!!! ΕΓΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600 - 650 ΔΕΝ ΧΑΡΑΤΣΩΝΟΜΑΙ :ninja: :ninja: Ασε και μενα μολις μου το ειπε μου επεσαν τα μαλλια!! Για αυτο και πηρα και στα κεντρικα στην Βουλιαγμενη αλλα την ακουσα την καμπανα και απο εκει!!(με τον ιδο χτυπο και ρυθμο μαλιστα!! Μου επεσαν ετσι οι τριχες και στο 2ο κεφαλι!!):) :mad: Η αγάπη αποτελείται απο μια μοναδική ψυχή που κατοικεί σε δύο σώματα! (Αριστοτέλης) [sIGPIC][/sIGPIC] Proud Owner of a Xbox360 fully updated!!! (http://www.enternity.gr) Next Generation Consoles WAR:http:// http://www.vgchartz.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 παιδια μην τρελενεστε... οσο και να εχει....οποιος το γουσταρει πραγματικα θα το παρει.:happy: :happy: [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Μην τρελένεστε.. Δεν νομίζω να μην βγεί και άλλο μοντέλο το οποίο να είναι πιό φτηνό και να λείπουν κάποιες λειτουργίες. πχ. N70 > Ν72 - 6680 > 6681. Κάτι θα γίνει, δεν μπορεί. Χρειάζεστε όλες τις λειτουργίες του? Δεν νομίζω ότι θα τις χρησιμοποιήσετε όλες. Πχ. Την μπροστινή κάμερα δεν θα την χρησιμοποιήσω ποτέ [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. January 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2007 Μην τρελένεστε.. Δεν νομίζω να μην βγεί και άλλο μοντέλο το οποίο να είναι πιό φτηνό και να λείπουν κάποιες λειτουργίες. πχ. N70 > Ν72 - 6680 > 6681. Κάτι θα γίνει, δεν μπορεί. Χρειάζεστε όλες τις λειτουργίες του? Δεν νομίζω ότι θα τις χρησιμοποιήσετε όλες. Πχ. Την μπροστινή κάμερα δεν θα την χρησιμοποιήσω ποτέ Να αγιάσει το στόμα σου φίλε PCMan. Καλό θα ήταν για κάποια από τα πολύ καλά τηλέφωνα να βγαίνουν και non-3G εκδόσεις ή γενικά πιο light εκδόσεις. Εγώ παράδειγμα θα έπαιρνα μία λιγότερο φορτωμένη έκδοση του Ν95. Ενώ μου αρέσει πολύ ο σχεδιασμός του κλπ, δε γουστάρω να έχω βιντεοκλήση, GPS και τα ρέστα αφού δε μου χρειάζονται, επομένως γιατί να πληρώσω για αυτά, από την άλλη δε θέλω να πάω σε άλλο μοντέλο γιατί ίσως δε μου αρέσει γενικά ο σχεδιασμός του ή είναι π.χ. πιο βαρύ ή πιο ογκώδες ή δεν έχει κάποιες από τις λειτουργίες του Ν95. Αλλά ποιος λογαριάζει εμάς τους απλούς χρήστες, το σύστημα δουλεύει για τους ματσωμένους γκατζετάκηδες που κάθε εξάμηνο σκάνε 600-700 Ευρώπουλα για καινούργιο μαραφέτι :wacko: Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts