Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6288

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πήρα και εγώ το τηλ..Πολύ καλό σε όλα αλλά ξέρει κανείς αν γίνεται τίποτα με αυτό το τρέμουλο......

Νομίζω στο μαγαζί που το είχαν για demo δεν έτρεμε καθόλου και ήταν αρκετά σφιχτό.....

Καμιά λύση????

• Απαντήσεις 839
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To κινητό αυτό που παράγγειλες δεν είναι κάποιο με vodafone ή κάποιο άλλο εικονίδιο πάνω σωστά;Εννοώ πάνω στην κάσα του δεν έχει το λογότυπο από κάποια εταιρεία κινητής τηλεφωνίας.

Εννοείται πως δεν έχει αν αγοράσεις την συσκευή.

Τα λογότυπα μπαίνουν, γιατί όταν πέρνεις μια συσκευή με μια σύνδεση, δωρεάν, εννοείται πως η εταιρεία βάζει λογότυπα πάνω και στην τελική στο κλειδώνει και στο δύκτιό της.

Το πήρα και εγώ το τηλ..Πολύ καλό σε όλα αλλά ξέρει κανείς αν γίνεται τίποτα με αυτό το τρέμουλο......

Νομίζω στο μαγαζί που το είχαν για demo δεν έτρεμε καθόλου και ήταν αρκετά σφιχτό.....

Καμιά λύση????

Αυτό θα το συνηθίσεις στο κινητό, δεν είναι κάτι που θα διαλυθεί το κινητό στα δύο.

Πιστεύω πως ο τζόγος στο κινητό είναι για μηχανικούς λόγους. Πιστεύω ακόμα πως αν ήταν στηβαρός θα χάλαγε το slide που θα είχε.

Είναι σαν τις γέφυρες που τις αφήνουν λιγάκι χαλαρές, γιατί αλλιώς με το παραμικό κούνημα θα διαλυότανε τελείως.

Πάντως θα δεις πως είναι μόνο στο μυαλό σου το τρέμουλο.

Άνοιξε και κλείστο 4 φορές συνεχόμενα και θα δεις πόσο καλά δεμένο είναι το κινητό μεταξύ του πάνω και του κάτω μέρους.

δηλαδη θα το αποθηκευσει με δοσεις?αυτο δεν το εχω ξανακουσει.:confused:

Μέσω υπολογιστή το περνάς κατευθείαν όσο χωράει η κάρτα μνήμης σου.

Εγώ έχω βάλει 2γίγα κάρτα και γίνεται πανηγύρι. Είτε bluetooth είτε μέσω καλωδίου.

Όλα τα βάζω στην κάρτα, στο κινητό δεν έχω τίποτα άλλο, πέρα από αυτά που είχε το κινητό μέσα όταν το αγόρασα.

:: kissonline.gr ::GREEK KISS ARMY == The hottest band in the world KISS!!

Άντε, το περιμένω κι εγώ την Τετάρτη από Cosmote. Ένα κομμάτι είχαν όλο όλο. 294,41€. Νομίζω η καλύτερη τιμή.

Κάτι ακόμα πολύ βασικό, στο κουτί έρχεται με φορτιστή με το μικρό το καρφί.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έχει τον μετατροπέα μέσα, και θα αναγκαστείτε να τον αγοράσετε ξεχωριστά αν έχετε τους κλασσικούς φορτιστές της ΝΟΚΙΑ στο σπίτι σας.

Δηλαδή ο μετατροπέας πρέπει να αγοραστεί, αλλά είναι δυσέυρετος και δεν θα τον βρειτε εύκολα. Εγώ έψαχνα 3 μέρες παντού και το βρίκα σε κατάστημα ΤΙΜ στην Νίκαια που πέρασα τυχαία από εκεί!!!!! Κωλοφαρδία δηλαδή!!!!

Άντε, το περιμένω κι εγώ την Τετάρτη από Cosmote. Ένα κομμάτι είχαν όλο όλο. 294,41€. Νομίζω η καλύτερη τιμή.

Καλορίζικο το νέο σου κινητό, σίγουρα θα σε κερδίσει όταν θα το έχεις στα χέρια σου.

Καλορίζικο το νέο σου κινητό, σίγουρα θα σε κερδίσει όταν θα το έχεις στα χέρια σου.

Σ' ευχαριστώ. Μ' επηρεάσατε, παρόλο που είχα το 6280 και το έδωσα άρον άρον λόγω "τζόγου". Ελπίζω να είναι πιο μαζεμένο.

Κάτι ακόμα πολύ βασικό, στο κουτί έρχεται με φορτιστή με το μικρό το καρφί.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν έχει τον μετατροπέα μέσα, και θα αναγκαστείτε να τον αγοράσετε ξεχωριστά αν έχετε τους κλασσικούς φορτιστές της ΝΟΚΙΑ στο σπίτι σας.

Δηλαδή ο μετατροπέας πρέπει να αγοραστεί, αλλά είναι δυσέυρετος και δεν θα τον βρειτε εύκολα. Εγώ έψαχνα 3 μέρες παντού και το βρίκα σε κατάστημα ΤΙΜ στην Νίκαια που πέρασα τυχαία από εκεί!!!!! Κωλοφαρδία δηλαδή!!!!

Τι θες να πεις μικρο καρφι?

απο την μπριζα 220ν

η απο το βισμα που συνδεετε στο κινητο?

:confused: - στο κινητο υποθετω οπως ειναι και του 6131 γιατι τα βυσματακια [φις] για τα 220V του φορτιστη ειναι στανταρ

NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!)

fighting0060.gif

Τι θες να πεις μικρο καρφι?

απο την μπριζα 220ν

η απο το βισμα που συνδεετε στο κινητο?

Θέλω να πώ μικρό βίσμα που συνδέεται με το κινητό.

Αν έχεις φορτιστές με μεγάλο βίσμα, για να τους χρησιμοποιήσεις πρέπει να αγοράσεις τον μετατροπέα που κάνει το μεγάλο μικρό!!!

Tι τιμή έχει ο μετατροπέας;

http://www.nokia.com.gr/nokia/0,,83227,00.html?s=CA-44 Αυτός είναι;

Φαντάζομαι πως επειδή έχω στην κατοχή μου ένα Nokia 770 Internet Tablet θα έχει τον ίδιο φορτιστή με αυτό του 6288.

Lenovo IdeaPad5@4500U@8GB@Dell U2421HE@Edifier 1700BT

Tι τιμή έχει ο μετατροπέας;

http://www.nokia.com.gr/nokia/0,,83227,00.html?s=CA-44 Αυτός είναι;

Φαντάζομαι πως επειδή έχω στην κατοχή μου ένα Nokia 770 Internet Tablet θα έχει τον ίδιο φορτιστή με αυτό του 6288.

6€

http://www.targetsales.gr/accessories_details.aspx?PID=561&D=1

:D - γλυτωνεις αρκετα Ε με αυτον ,ρωτα και καποιους που αγοραζουν νεο φορτιστη επειδη αγνοουν την υπαρξη του και φυσικα μερικοι πωλητες "ξεχνουν" να αναφερουν περι μετατροπεα (!)

fighting0060.gif

Nokia Software Updater v.1.2.0,μετά την αναβάθμιση του προγράμματος αυτού από προγενέστερη v.1.0.... κάτι σήμερα σύνδεσα το 6288 μέσω usb και αναγνωρίστηκε ως 6280 RM 78:wacko: :lol: ,άρα δεν είναι σύμπτωση ότι και η τρέχουσα έκδοση λογισμικού του 6280 είναι η 5.92 όπως και στο 6288 μου,μοιράζονται το ίδιο λογισμικό με διαφοροποίηση ίσως το flight mode προφίλ(εάν δεν έχει μπει και στο 6280 ήδη-δεν γνωρίζω σχετικά).Η ουσία είναι ότι πλέον τα 6280/6288 υποστηρίζονται/αναγνωρίζονται για online update:) μέσω καλωδίου,σύντομα ίσως βγει και άλλη έκδοση λογισμικού.:)

Η ουσία είναι ότι πλέον τα 6280/6288 υποστηρίζονται/αναγνωρίζονται για online update:) μέσω καλωδίου,σύντομα ίσως βγει και άλλη έκδοση λογισμικού.:)

Αυτό που το είδες/διάβασες? Στο site της Nokia δεν έχει τα 6280/6288 στα υποστηριζόμενα μοντέλα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ

Αυτό που το είδες/διάβασες? Στο site της Nokia δεν έχει τα 6280/6288 στα υποστηριζόμενα μοντέλα...

Συνδεόμενο με καλώδιο βλέπεις ότι αναγνωρίζεται από την καινούργια έκδοση του προγράμματος Nokia Software Updater 1.2.0(ενώ πριν όχι) σαν 6280 βέβαια αλλά η ουσία είναι ότι αναγνωρίζεται.Η λίστα των υποστηρζόμενων συσκευών εδώ καθημερινά ή τακτικά ανανεώνεται και σύντομα θα συμπεριλαμβάνει και τα 6280/6288 που όπως και το 6131 είναι ικανά για αναβάθμιση over the air(OTA),λίγη υπομονή ακόμα:) ;) ;)

Nokia Software Updater v.1.2.0,μετά την αναβάθμιση του προγράμματος αυτού από προγενέστερη v.1.0.... κάτι σήμερα σύνδεσα το 6288 μέσω usb και αναγνωρίστηκε ως 6280 RM 78:wacko: :lol: ,άρα δεν είναι σύμπτωση ότι και η τρέχουσα έκδοση λογισμικού του 6280 είναι η 5.92 όπως και στο 6288 μου,μοιράζονται το ίδιο λογισμικό με διαφοροποίηση ίσως το flight mode προφίλ(εάν δεν έχει μπει και στο 6280 ήδη-δεν γνωρίζω σχετικά).Η ουσία είναι ότι πλέον τα 6280/6288 υποστηρίζονται/αναγνωρίζονται για online update:) μέσω καλωδίου,σύντομα ίσως βγει και άλλη έκδοση λογισμικού.:)

To flight mode εχει μπει και στο 6280 με την αναβαθμιση σε 5.92:)

myphone_2.png

Το 6288 υποστηρίζει streaming? δηλαδη θα μπορώ να βλέπω tv τζαμπέ?

Ανάλογα με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας που είσαι, και το πακέτο χρέωσης.... ναι μπορείς να βλέπεις stream TV.

να ρωτησω κατι?μπορει το κινητο μεσω καποιου προγραμματος να εμφανιζει αρχεια pdf?

Όχι δεν το υποστηρίζει γιατί έιναι S40.

Μόνο τα S60 μπορούν ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

δηλαδη θα το αποθηκευσει με δοσεις?αυτο δεν το εχω ξανακουσει.:confused:

Καμμία σχέση:confused: ,δεν θα το απορρίψει απλώς θα σταματήσει η διαδικασία μεταφοράς του αρχείου και φυσικά δεν θα υπάρχει κάποιο μέρος αρχείου στο τηλέφωνο.Ο μόνος τρόπος μεταφοράς αρχείων μεγάλου μεγέθους (5ΜΒ και πάνω) είναι μέσα από το PCSuite>Διαχείρηση αρχείων ή μέσω ενός Card reader;) ;)

Ηρεμία ρε παιδιά μην οργιάζει η φαντασία σας!!!:p Το κινητό υπολογίζει το μέγεθος του αρχείου και το διοχετευεί εκεί που χωράει! Έχω στείλει εγώ με ΒΤ απο φίλους μου ΤΑ ΜΒ απο αρχεία. Έχω στείλει και 14ΜΒ βίντεο και το έστειλε στην κάρτα μνήμης. Στο κινητό όσο και αν ψάχνω δεν βρίσκω ελατώματα. Απλά είναι μερικά σπαστικά πράγματα που θέλω τη γνώμη σας: μπορώ να χρησιμοποιώ το φακό με κάποιο πρόγραμμα? Επίσης υπάρχει τρόπος να προωθήσω ένα κομμάτι γρηγορότερα στο music player? Tέλος, είδα ότι έχει τέλειο browser. Είναι δυνατόν να γίνει πιο φτηνός? άνοιξα το http://www.jokes.gr (ίσως το πιο ελαφρύ site) δοκιμαστικά και μου έφαγε 0.8Ε! έχω what's up. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να είναι οικονομικό το ίντερνετ?

[sIGPIC][/sIGPIC]

To κινητό είναι θεϊκό... μετά από 2 βδομάδες εντατικής χρήσης μπορώ να πω πως δύσκολα θα το αντικαταστήσω. Βέβαια δεν συζητώ πως η σειρά N της NOKIA είναι άκρως καλύτερη.... αλλά η σειρά 40 είναι όλα τα λεφτά.

Ελατώματα δεν βρίσκω ούτε εγώ όπως και ο chrisk_1989 ενώ συμφωνώ στα σπαστικά του. Πολλές δυνατότητες που ακόμα τις ανακαλύπτω.

Αν σκέφτεστε αν πρέπει να το πάρετε, καλό είναι να το αποκτήσετε!!!

Ηρεμία ρε παιδιά μην οργιάζει η φαντασία σας!!!:p Το κινητό υπολογίζει το μέγεθος του αρχείου και το διοχετευεί εκεί που χωράει! Έχω στείλει εγώ με ΒΤ απο φίλους μου ΤΑ ΜΒ απο αρχεία. Έχω στείλει και 14ΜΒ βίντεο και το έστειλε στην κάρτα μνήμης. Στο κινητό όσο και αν ψάχνω δεν βρίσκω ελατώματα. Απλά είναι μερικά σπαστικά πράγματα που θέλω τη γνώμη σας: μπορώ να χρησιμοποιώ το φακό με κάποιο πρόγραμμα? Επίσης υπάρχει τρόπος να προωθήσω ένα κομμάτι γρηγορότερα στο music player? Tέλος, είδα ότι έχει τέλειο browser. Είναι δυνατόν να γίνει πιο φτηνός? άνοιξα το http://www.jokes.gr (ίσως το πιο ελαφρύ site) δοκιμαστικά και μου έφαγε 0.8Ε! έχω what's up. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για να είναι οικονομικό το ίντερνετ?

Βάλε το ΝΟΝ STOP της ΤΙΜ;) .

BEN 69: :worry: - βγηκε το 7390 και μας ξαφνιασε,τωρα τι παιρνουμε ?

fighting0060.gif

Βάλε το ΝΟΝ STOP της ΤΙΜ;) .

Τι είδους πλεονεκτηματα προσφέρει αυτό? Αποκλείεται βέβαια να βάλω ΤΙΜ. Μήπως υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε cosmote? Αν ξέρει και κάποιος άλλος φυσικά.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι είδους πλεονεκτηματα προσφέρει αυτό? Αποκλείεται βέβαια να βάλω ΤΙΜ. Μήπως υπάρχει κάτι αντίστοιχο σε cosmote? Αν ξέρει και κάποιος άλλος φυσικά.

Με 3,5€ απεριόριστη σύνδεση στο ίντερνετ, μέσω της εφαρμογής Όπερα Μίνι, για ένα μήνα. Τίποτα ανάλογο σε καμία εταιρεία. Γιατί δεν θα βάλεις ΤΙΜ?:confused: