SagoniasSlutRose Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Α ναι; Ε πες μου εσυ κυριε εξυπνακια πως μπαινει το σωστο το γκολ. Πως γινετε να μην κανουν ******** οι παιχτες. ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ Tα αλλα στα ειπαν παραπανω..:D :what: κανονικα χαιρω πολυ..το θεμα ειναι οτι δεν εμφανιζεται ετσι.. Φιλε θα πας στα settings και θα βαλεις το gamepad στο player 2.. Toν player 1 αστον κενο,ετσι θα παιζει ο player 1 με keybord.. Καπως ετσι τεσπα αν θυμαμαι καλα!!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 ελάχιστες πάντως οι αλλαγές απο το Pro5 :down: Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Φιλε θα πας στα settings και θα βαλεις το gamepad στο player 2.. Toν player 1 αστον κενο,ετσι θα παιζει ο player 1 με keybord.. Καπως ετσι τεσπα αν θυμαμαι καλα!!:D tnx a looooooooooooooot :w00t: :yahoo: γι αυτο οποιος εχει το ιδιο προβλημα ας βλεπει εδω ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 ελάχιστες πάντως οι αλλαγές απο το Pro5 :down: E oχι και ελλαχιστες.. Εγω νομιζω οτι εχουν αλλαξει αρκετα στο gameplay απο το προηγουμενο.. Θα μου επιτρεψεις να διαφωνισω μαζι σου..:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Το online ειναι πολυ καλη φαση!!!!!! αν φτιαξει και τους servers της η κοναμι θα ειναι αψογο.. ολοι στο http://www.evo-league.com/ για να σηκωσουμε ψηλα την ελληνικη σημαια!!!:p :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Το online ειναι πολυ καλη φαση!!!!!! Παιζει χωρις κολληματα δλδ; Μπορεις να διαλεξεις συγκεκριμενο χρηστη να παιξεις; Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 πρεπει να εχεις το αυθεντικο για να παιξεις online?η αληθεια ειναι οτι δεν το χω δοκιμασει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobo Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 πρεπει να εχεις το αυθεντικο για να παιξεις online?η αληθεια ειναι οτι δεν το χω δοκιμασει.. Δυστυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 Παιζει χωρις κολληματα δλδ; Μπορεις να διαλεξεις συγκεκριμενο χρηστη να παιξεις; δυστυχως οι servers της konami δεν ειναι σε καλη κατασταση αυτη τη στιγμη αλλα οι ιδιοι ισχυριζονται οτι συντομα η κατασταση θα ομαλοποιηθει.. μη φανταστεις βεβαια οτι δεν μπορεις να παιξεις απλα σε ορισμενες στιγμες αργει και ισως να διακοπτεται το παιχνιδι στη μεση.. μαλλον δεν περιμεναν τοσο κοσμο να παιζει online.. ναι μπορεις να διαλεξεις αντιπαλο..η για την ακριβεια αντιπαλους γιατι μπορει να γινουν και ματς συνεργασιας 2 εναντιον 2..και ειναι παρα πολλοι αυτοι που περιμενου για online κοντρες..γενικα ειναι πολυ καλη φαση με πολλες επιλογες(τουρνουα,φιλικα,παγκοσμια βαθμολογια και καταταξη κλπ) και σε λιγο που θα φτιαξουν και οι servers θα ειναι αψογο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Εγώ σήμερα το προμηθεύτηκα. Αρκετές οι αλλαγές κατά τη γνώμη μου, κυρίως στο gameplay. Είναι σαφώς πιο γρήγορο, ισχύουν αυτά που διάβασα σε ένα review περί αύξησης της δυσκολίας της πάσας και αύξηση της ευκολίας στην ντρίπλα. Αρκετά αλλαγμένο στην ποικιλία κινήσεων, ιδίως στο ντριπλάρισμα και στις προσποιήσεις. Όσον αφορά τα σουτ, θέλει σαφώς προπόνηση για να το συνηθίσεις. Συμφωνώ απόλυτα με το φίλο που πρότεινε ώρες προπόνησης για να του πάρεις τον αέρα :). Είναι πιο εύκολο να στείλεις τη μπάλα ...στα περιστέρια, αν πατήσεις με πολύ δύναμη το πλήκτρο του σουτ, πιο εύκολα από ότι στο PES5. Επίσης μπορείς να κάνεις πιο αληθοφανή φαλτσαριστά σουτ, με χρήση μιας ελαφράς κλίσης του παίκτη πριν το σουτάρισμα. Επίσης πρόσεξα ότι έχει βελτιωθεί η κίνηση χωρίς τη μπάλα των επιτιθέμενων συμπαικτών σου στον κενό χώρο όταν έχεις την μπάλα. Ακόμα έχει βελτιωθεί η τελική ασσίστ στον κενό χώρο, με την οποία ο φορ ξεμαρκάρεται από τους αμυντικούς πιο εύκολα. Επίσης, προσοχή θέλει και στη χρήση του τάκλιν, καθώς υπό συνθήκες είναι επίφοβο να φας κάρτα, ακόμα και κόκκινη, αρκετά εύκολα. Το πανηγύρι με τα lisences των ομάδων καλά κρατεί. Η μέχρι πρότινος επίσημη υποστήριξη στην Chelsea και στους παίκτες της πάει περίπατο, καθώς πάει η επίσημη εμφάνιση αλλά και το όνομα της ομάδας. Περίμενα ότι τουλάχιστο οι μεγάλες δυνάμεις του παγκόσμιου ποδοσφαίρου θα έχουν όλες τις επίσημες ενδυμασίες τους. Ηχηρά παραδείγματα η Γερμανία (ούτε τους παίκτες με τα ονόματά τους δεν έχει καλά-καλά), αλλά δευτερευόντως και η Βραζιλία. Παρεπιμπτόντως, όταν διαλέγεις εμφανίσεις πριν τον αγώνα, έχει χαθεί η επιλογή "Change Setup" που είχες στο PES5 για να μπορείς να κάνεις συνδυασμούς στις εμφανίσεις, πατώντας το "Ο" Δεν ξέρω, αλλά τολμώ να πω ότι όσον αφορά την αυξημένη ταχύτητα του PES6, θυμήθηκα το FIFA '06, αλλά προς Θεού, μόνο σε αυτόν τον τομέα. Κάποια στιγμή θέλω να δοκιμάσω και το FIFA '07 για να κάνω συγκρίσεις. Πάντως όπως και να 'χει, το PES6 είναι μίλια μπροστά και οι φανατικοί του υποστηρικτές δε βλέπω να το εγκαταλείπουν, τουλάχιστο μέχρι η EA Sports να παρουσιάσει ένα soccer simulator της προκοπής. Το PES6 απλά φυσάει!!! :respect: Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Βρε παιδια εγκαταστατησα το παιχνιδι και οταν ξεκιναω να παιξω καπιο παιχνιδι με πεταει εξω....τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Βρε παιδια εγκαταστατησα το παιχνιδι και οταν ξεκιναω να παιξω καπιο παιχνιδι με πεταει εξω....τι γινεται? Κανε το uninstall και μετα παλι install.. ισως κατι εχει αντιγραφει λαθος.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsifis Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Κανε το uninstall και μετα παλι install.. ισως κατι εχει αντιγραφει λαθος.. το εκανα ..και ξανα τα ιδια τι μπορει να γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Πηγαινε σε εκεινον που το πηρες και πες του οτι δεν παιζει..και να σου δωσει αλλο!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Μπορούν να παίξουν διπλό δύο άτομα στο PES6 στην έκδοση PC, έχοντας δύο εγκατεστημένα στο PC δύο gamepads??? Δεν το έχω δοκιμάσει αν γίνεται, μπορεί κάποιος που το δοκίμασε να μου πει αν γίνεται για να ξέρω αν αξίζει να αγοράσω και δεύτερο gamepad??? Thanx προκαταβολικά :) Παράθεση Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Μπορούν να παίξουν διπλό δύο άτομα στο PES6 στην έκδοση PC, έχοντας δύο εγκατεστημένα στο PC δύο gamepads??? Δεν το έχω δοκιμάσει αν γίνεται, μπορεί κάποιος που το δοκίμασε να μου πει αν γίνεται για να ξέρω αν αξίζει να αγοράσω και δεύτερο gamepad??? Thanx προκαταβολικά :) Γινεται.. Ομως μην αγορασεις αλλο,οποιος θελει να ερ8ει να παιξετε να φερνει δικο του!!:D Εγω ετσι εκανα..σιγα μην αγοραζα gamepad για τους αλλους!:X Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 Γραφτηκα κανονικα με αυθεντικο pes, αλλα μεσα απο το παιχνιδι δε με συνδεει με τιποτα. Καμια βοηθεια; Πριν πας να μπεις απο το παιχνιδι κανε user registration..δινεις απλα το σειριακο και ενα pass της επιλογης σου που το βαζεις παντα οταν πας να μπεις απο το παιχνιδι(network).. προσεξε ομως το pass να ειναι οπως το εχεις δηλωσει(αν το δηλωσες με μικρα πρεπει να το γραψεις παλι με μικρα..) και αν εισαι και καλο παιχτακι εχω κανει ενα group(ομαδα μεχρι 30 παιχτες οπυ παιζουμε με αλλα group σε ματς 2vs2 και κερδιζουμε ποντους με σκοπο την πρωτια!!)με τον ονομα the heroes..αν θελεις κανεις join! καλες online κοντρες και υπομονη με τους servers μεχρι να φτιαξουν.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 θνξ. συνδεθηκα. Θα σε βρω σε συγκεκριμενο σερβερ; edit: κιαλλο κουλο. Την ωρα ακριβως που πρεπε ινα αρχισει το παιχνιδι μου βγαζει unable to connect with other user! Παράθεση █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelion Δημ. November 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2006 θνξ. συνδεθηκα. Θα σε βρω σε συγκεκριμενο σερβερ; edit: κιαλλο κουλο. Την ωρα ακριβως που πρεπε ινα αρχισει το παιχνιδι μου βγαζει unable to connect with other user! ειπαμε υπομονη θα σε πεταξει εκτος αγωνα αρκετες φορες..οι servers της κοναμι ειναι σε κακη κατασταση προς το παρον..ολοι γιαυτο μιλανε εκει μεσα.. εγω συνηθως ειμαι στο english pc 2 ή 3 με nick eurochampion.. αν θες να μπεις στο group νομιζω μπορεις και απο το recruitment η καπως ετσι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sonymobby Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Παιδια ενας φιλος μου θελει το patch για τα ονοματα του PES6 στο PC. Βγηκε; Μπορειτε να μου πειτε links για ιστοσελιδες για το PES επισης; Thanks in advance! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 αν ειχε βγει θα το ειχαμε αναφερει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. November 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2006 Mέχρι να βγει το patch,πάρε το option file να κάνεις τη δουλειά σου. http://www.insomnia.gr/vb3/showpost.php?p=1347445&postcount=33 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 2 καλουτσικα golakia απο εμενα :happy: DownloadLink: http://rapidshare.com/files/1911906/pro.rar.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ge0rGE Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 oriste ena goal kai apo emena http://s101.photobucket.com/albums/m77/Ge0rGE_02/?action=view¤t=RobertoCarlos.flv&refPage=&imgAnch=imgAnch1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. November 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2006 πολυ ωραιο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts