Bas Δημ. Σάββατο στις 09:29 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:29 μμ On 3/1/2025 at 6:31 ΜΜ, Cyberdemon87 said: Επειδή δεν γνωρίζω θα ήθελα τα φώτα σας. Ακόμα λίγο νωρίς είναι για τα φώτα 6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. Σάββατο στις 09:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Σάββατο στις 09:32 μμ 21 ώρες πριν, Konsta_ntina said: Πήρα στο καινούργιο φρογκ τα 3 γβ το δώρο από την έρευνα. Στο τηλέφωνο έκανε hotspot. Στο ρουτερ δεν έδινε ίντερνετ ενώ συνδεόταν κανονικά. Άνθρακες ο θησαυρός. Πάνε τα 3€. Ποια 3€; 4 1 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Χθες στς 06:53 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:53 πμ 9 ώρες πριν, Serafeim1981 said: Ποια 3€; Μάλλον εννοεί τα 3€ που έδωσε για την καινούργια sim. Τα θεωρεί πεταμέανα λεφτά γιατι δεν της δουλεύει η sim σε 4G router. Δεδομένου αρχικα ότι έχει απενεργοποιήσει το pin της sim από το κινητό, μετά θα π΄πρέπει να κάνει κάποιο reset στο router, ίσως να περάσει καινούργια settings. Γενικά δεν έχουν αναφερθεί περιπτώσεις που η frog δεν δουλεύει σε router. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Χθες στς 07:06 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:06 πμ (edited) 1 hour ago, opmgls said: Μάλλον εννοεί τα 3€ που έδωσε για την καινούργια sim. Τα θεωρεί πεταμέανα λεφτά γιατι δεν της δουλεύει η sim σε 4G router. Δεδομένου αρχικα ότι έχει απενεργοποιήσει το pin της sim από το κινητό, μετά θα π΄πρέπει να κάνει κάποιο reset στο router, ίσως να περάσει καινούργια settings. Γενικά δεν έχουν αναφερθεί περιπτώσεις που η frog δεν δουλεύει σε router. Μην ασχολείστε με τρολ. Δεν ψάχνει καν να βρει λύση στο "πρόβλημα". Ήθελε απλώς να κατηγορήσει το frog. Ή είναι απλώς αφελής. Υ.Γ άρχισε και τα dislike η Δημητρούλα δεν κρατήθηκε!!! Edited Χθες στς 08:01 πμ by cu2goup 3 1 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. Χθες στς 09:13 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 09:13 πμ 2 ώρες πριν, cu2goup said: Μην ασχολείστε με τρολ. Δεν ψάχνει καν να βρει λύση στο "πρόβλημα". Ήθελε απλώς να κατηγορήσει το frog. Ή είναι απλώς αφελής. Υ.Γ άρχισε και τα dislike η Δημητρούλα δεν κρατήθηκε!!! Έχω έχω χρησιμοποιήσει 3 frog μέχρι τώρα σε router και δουλεύουν άψογα απλά 1 ήθελε κάποιες επιπλέον ρυθμίσεις από κάποιο άλλο που την πήρε αυτόματα δεν καταλαβαίνω κάποιος να κατηγορεί κάτι χωρίς να το έχει ψάξει και λίγο παραπάνω … 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hackerpcs Δημ. Χθες στς 11:27 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 11:27 πμ Στο πακέτο 90€ για απεριόριστα data από κατάστημα, μου έβαλαν σήμερα δωρεάν τα 60 λεπτά προς όλους. Δεν έχουν rollover (αυτά που έμειναν διαγράφηκαν και ξαναπήγαν 60) και αν δεν κάνω λάθος από τη χρήση τους τον προηγούμενο μήνα κατάλαβα ότι δεν πρέπει να είναι ανά δευτερόλεπτο η χρέωση όπως στο πακέτο 3€/60 λεπτά (120 εβδομάδα διπλασιασμού), πρέπει να έχει 1 ή 3 λεπτά μίνιμουμ χρέωση 1 Παράθεση Nokia 3220 - SE W810 - SE W850 - SE W902 - SE W995 - LG G3 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Xiaomi Redmi Note 8 - Xiaomi POCO X3 Pro - Xiaomi 13T 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. Χθες στς 03:24 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:24 μμ 3 ώρες πριν, Hackerpcs said: Στο πακέτο 90€ για απεριόριστα data από κατάστημα, μου έβαλαν σήμερα δωρεάν τα 60 λεπτά προς όλους. Δεν έχουν rollover (αυτά που έμειναν διαγράφηκαν και ξαναπήγαν 60) και αν δεν κάνω λάθος από τη χρήση τους τον προηγούμενο μήνα κατάλαβα ότι δεν πρέπει να είναι ανά δευτερόλεπτο η χρέωση όπως στο πακέτο 3€/60 λεπτά (120 εβδομάδα διπλασιασμού), πρέπει να έχει 1 ή 3 λεπτά μίνιμουμ χρέωση Τα 60΄+ 60΄(από διπλασιασμό) που τα αγοράζεις 3€ έχουν χρονικό βήμα χρέωσης το δευτερόλεπτο. Τα 60΄+ 60΄ (από το frog app) του δώρου έχουν βήμα χρέωσης το 3 λεπτο και δεν έχουν rollover. 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. Χθες στς 03:58 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 03:58 μμ 9 ώρες πριν, opmgls said: Μάλλον εννοεί τα 3€ που έδωσε για την καινούργια sim. Τα θεωρεί πεταμέανα λεφτά γιατι δεν της δουλεύει η sim σε 4G router. Δεδομένου αρχικα ότι έχει απενεργοποιήσει το pin της sim από το κινητό, μετά θα π΄πρέπει να κάνει κάποιο reset στο router, ίσως να περάσει καινούργια settings. Γενικά δεν έχουν αναφερθεί περιπτώσεις που η frog δεν δουλεύει σε router. Τελικά λύθηκε το πρόβλημα με reset στο router. Βέβαια αναγκαστικά ξαναπέρασα όλες τις ρυθμίσεις. Το κακό είχε ξεκινήσει από μία σιμ που είχε μέσα ληγμένη και είχα αλλάξει ρυθμίσεις νομίζοντας ότι έχω άλλη σιμ. Και όταν έβαλα την φρόγκ το είχα ξεχάσει. Όσο για τους εξυπνάκηδες θυμίζω ότι εκτός από την Δημητρούλα έχουν φύγει και άλλα μέλη που είχαν γνώσεις. Το φόρουμ είναι πάτος στην διαχείριση γνώσης. 2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. Χθες στς 04:06 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:06 μμ (edited) 10 minutes ago, Konsta_ntina said: Όσο για τους εξυπνάκηδες θυμίζω ότι εκτός από την Δημητρούλα έχουν φύγει και άλλα μέλη που είχαν γνώσεις. Το φόρουμ είναι πάτος στην διαχείριση γνώσης. Να είσαι προσεκτική μην την πατήσεις κι εσύ "τέρας γνώσεων".. Υ.Γ. κάτι μου θυμίζουν αυτά τα λόγια περί ενεργοποίησης της προσφοράς της Q μόνο με sms... 😂😂😂 Edited Χθες στς 04:09 μμ by cu2goup 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Χθες στς 04:25 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 04:25 μμ 26 minutes ago, Konsta_ntina said: Όσο για τους εξυπνάκηδες θυμίζω ότι εκτός από την Δημητρούλα έχουν φύγει και άλλα μέλη που είχαν γνώσεις. Το φόρουμ είναι πάτος στην διαχείριση γνώσης. Αλήθεια αφού είσαι νέο μέλος πως ξέρεις τη Δημητρούλα😮 Πασίγνωστη θα έχει γίνει εδώ.🙂 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hackerpcs Δημ. Χθες στς 07:39 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:39 μμ 4 ώρες πριν, opmgls said: Τα 60΄+ 60΄ (από το frog app) του δώρου έχουν βήμα χρέωσης το 3 λεπτο και δεν έχουν rollover. Δεν μου έδωσε επιπλέον 60 παρόλο που μπήκα να τσεκάρω στο frog app 3 ώρες πριν, Konsta_ntina said: Όσο για τους εξυπνάκηδες θυμίζω ότι εκτός από την Δημητρούλα έχουν φύγει και άλλα μέλη που είχαν γνώσεις. Το φόρουμ είναι πάτος στην διαχείριση γνώσης. Στο topic εδώ που παρακολουθώ χρόνια όσοι γράφουν είναι μια χαρά σε θέμα γνώσεων, πάντα ενημερωμένοι όλοι και ακριβείς στο τι γράφουν. Από που προέκυψε το συμπέρασμα επειδή εσύ δεν ήξερες να σεταρεις ένα 4G modem δεν κατάλαβα, ούτε ξέρω ποια είναι η Δημητρουλα (Δημητρουλα μου γεια σου παρτα όλα δικά σου;) 1 Παράθεση Nokia 3220 - SE W810 - SE W850 - SE W902 - SE W995 - LG G3 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Xiaomi Redmi Note 8 - Xiaomi POCO X3 Pro - Xiaomi 13T 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Konsta_ntina Δημ. Χθες στς 07:57 μμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 07:57 μμ 3 ώρες πριν, elkons said: Αλήθεια αφού είσαι νέο μέλος πως ξέρεις τη Δημητρούλα😮 Πασίγνωστη θα έχει γίνει εδώ.🙂 Ήμουν αναγνώστρια πολύ καιρό και έχω γραφτεί αρκετό καιρό. Ήταν γυναίκα και έτρωγε μπουλινγκ από πολλούς. Δεν σκοπεύω να ασχοληθώ ούτε εγώ. Διαβάζοντας μαθαίνω περισσότερα από το να μπλέκομαι σε κουτσομπολιά με ανεγκεφαλους. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν 1 hour ago, Konsta_ntina said: Ήμουν αναγνώστρια πολύ καιρό και έχω γραφτεί αρκετό καιρό. Ήταν γυναίκα και έτρωγε μπουλινγκ από πολλούς. Δεν σκοπεύω να ασχοληθώ ούτε εγώ. Διαβάζοντας μαθαίνω περισσότερα από το να μπλέκομαι σε κουτσομπολιά με ανεγκεφαλους. το φόρουμ έχει πιάσει πάτο εδώ και χρόνια και συνεχίζει πλέον είναι μόνο για προσφορές, "κόλπα" και τυχόν ενημερώσεις, έως εκεί. Παραπάνω συζητήσεις χάνονται μέσα στα off topic και στις προσωπικές κόντρες μεταξύ μελών. 1 Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 22 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 22 ώρες πριν 1 ώρα πριν, Hackerpcs said: Δεν μου έδωσε επιπλέον 60 παρόλο που μπήκα να τσεκάρω στο frog app ...ούτε ξέρω ποια είναι η Δημητρουλα (Δημητρουλα μου γεια σου παρτα όλα δικά σου;) Σχετικά με τα 60΄ επιπλέον, για να το σιγουρέψουμε ρωτάω, μπήκες στην εφαρμογή της frog εκεί που λέει πακέτα ΚΑΙ μετά εκεί που λέει "δωρεάν extras για σένα" (που μερικές φορές χρειάζεται να κάνεις login για να σου τα δείξει) και δεν είχε τίποτα; ΥΓ. Ήταν κάπως έτσι που λέει και το τραγούδι η dimitroula10. Ενεργό μέλος του φόρουμ που σταμάτησε να συμμετέχει εδώ και 3 μήνες. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 14 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 14 ώρες πριν (edited) On 4/1/2025 at 12:10 ΠΜ, Antonio21 said: Εδώ στο σταθερό γράφουν δότης πάροχος Tellas 😂 Με Q Edited 14 ώρες πριν by Bas 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Στο open speedtest εμενα στο upload δείχνει 7 έχω έχω 50αρα και στο speedtest της ookla λεει 5. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Έχω και εγώ ένα πρόγραμμα νετ analyzer και δείχνει άλλα. Από εκεί να καταλάβεις πως όλα είναι ότι νά,ναι. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν (edited) 1 ώρα πριν, elkons said: Στο open speedtest εμενα στο upload δείχνει 7 έχω έχω 50αρα και στο speedtest της ookla λεει 5. 1 hour ago, hercoulis said: Έχω και εγώ ένα πρόγραμμα νετ analyzer και δείχνει άλλα. Από εκεί να καταλάβεις πως όλα είναι ότι νά,ναι. Στα speedtest μεγάλο ρόλο παίζει και το server Το database της RIPE είναι επίσημο Edited 7 ώρες πριν by Bas 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Δεν δειχνει 2πλασιασμο σημερα, αρα ή άλλαξε η συχνότητα ή τον σταμάτησαν. 4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hackerpcs Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν (edited) 1 ώρα πριν, VIPdriver said: Δεν δειχνει 2πλασιασμο σημερα, αρα ή άλλαξε η συχνότητα ή τον σταμάτησαν. Να δούμε μήπως είναι κάτι αλλαγές που γίνονται πρωτοχρονιά/Πάσχα και γίνει την άλλη βδομάδα 18 ώρες πριν, opmgls said: Σχετικά με τα 60΄ επιπλέον, για να το σιγουρέψουμε ρωτάω, μπήκες στην εφαρμογή της frog εκεί που λέει πακέτα ΚΑΙ μετά εκεί που λέει "δωρεάν extras για σένα" (που μερικές φορές χρειάζεται να κάνεις login για να σου τα δείξει) και δεν είχε τίποτα; Ωραίος, δεν το ήξερα, υπήρχε εκεί! Edited 3 ώρες πριν by Hackerpcs 2 Παράθεση Nokia 3220 - SE W810 - SE W850 - SE W902 - SE W995 - LG G3 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Xiaomi Redmi Note 8 - Xiaomi POCO X3 Pro - Xiaomi 13T 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts