Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

καλησπερα που μπορω να παω να ζητησω νουμερακι frog δωρεαν η πρεπει να το πληρωσω 5ευρω?γιατι η wind και η vodafone το δινει δωρεαν

Εγώ πήγα σε ένα κατάστημα Cosmote και πήρα νούμερο έδωσα 5 ευρώ αλλά δεν χάνεις με αυτό τον τρόπο αφού στην ουσία στα επιστρέφουν πίσω.

καλησπερα που μπορω να παω να ζητησω νουμερακι frog δωρεαν η πρεπει να το πληρωσω 5ευρω?γιατι η wind και η vodafone το δινει δωρεαν

αν είσαι Αθήνα κατέβα στην Ομόνοια και αγόρασε ένα με λιγότερο από 1 ευρώ στο kapa στην πλευρά της Σταδίου, ίσως και σε άλλα μαγαζιά της περιοχής.

Εμένα μια Q μου την έδωσαν δωρεάν επειδή έκανα σε αυτούς την ταυτοποίηση.

Όσο υπάρχει διπλασιασμός μη φοβάσαι.

Όταν μας τον κόψουν, τότε να ανησυχήσεις, αν και ξέρουν πως το σύνολο των βατραχοσυνδρομητών, κατά 90% γι' αυτό το επέλεξαν.

Καλησπέρα. Εγώ γύρισα από συμβόλαιο Cosmote 60 σε frog, επειδή σπανίως χρησιμοποιούσα τον δωρεαν χρόνο ομιλίας, και επέλεξα frog επειδή έχει τις χαμηλότερες χρεώσεις προς όλους, σε σχέση με τις άλλες εταιρίες. Δεν με ενδιαφέρει να ψάχνω ποιός έχει whatsup cu κλπ κλπ. Σε σχέση με cosmote συμβόλαιο, η frog είναι 34,5% φθηνότερη (στοιχεία Ιουλίου, δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει - αν και δεν νομίζω!). Αυτό και μόνο μου αρκεί! Βέβαια, ο διπλασιασμός είναι τεράστιο πλεονέκτημα! Εγώ που έχω frog από Ιούλιο, έχω βάλει 40 ευρώ σε κάρτες, και έχω ακόμα 25 ευρώ χρόνο ομιλίας! :lol: Δεν το συζητώ, είναι απλά η καλύτερη! :respect:

ΥΓ: Και τον διπλασιασμό να μην είχε, πάλι frog θα διάλεγα!

Καλησπέρα. Εγώ γύρισα από συμβόλαιο Cosmote 60 σε frog, επειδή σπανίως χρησιμοποιούσα τον δωρεαν χρόνο ομιλίας, και επέλεξα frog επειδή έχει τις χαμηλότερες χρεώσεις προς όλους, σε σχέση με τις άλλες εταιρίες. Δεν με ενδιαφέρει να ψάχνω ποιός έχει whatsup cu κλπ κλπ. Σε σχέση με cosmote συμβόλαιο, η frog είναι 34,5% φθηνότερη (στοιχεία Ιουλίου, δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει - αν και δεν νομίζω!). Αυτό και μόνο μου αρκεί! Βέβαια, ο διπλασιασμός είναι τεράστιο πλεονέκτημα! Εγώ που έχω frog από Ιούλιο, έχω βάλει 40 ευρώ σε κάρτες, και έχω ακόμα 25 ευρώ χρόνο ομιλίας! :lol: Δεν το συζητώ, είναι απλά η καλύτερη! :respect:

ΥΓ: Και τον διπλασιασμό να μην είχε, πάλι frog θα διάλεγα!

ασε που μενει ο διπλασιασμος για παντα και οχι οπως σε καποιες εταιρειες για 15 μερες.και η καταναλωση μπορει να γινει σε οτι θες εσυ ακομα και για ιντερνετ ενω οι αλλες εταιρεις τον εχουνε για ομιλια και sms μονο.

manan69t .ποια ειναι η διαδικασια μεταφορας χρονου απο frog σε frog;

με κλήση στην εξυπηρέτηση πελατών 1299

Γεια σας ρε παιδια.Εχω το συμβολαιο απεριοριστα 35 και επειδη οι λογαριασμοι,μου ερχονται στα 45-47€ σκεφτομαι να φυγω, γιατι το θεωρω πεταμενα λεφτα.Εχω ανοιξει αλλο θεμα στα συμβολαια οπου ρωταω τα παιδια τις γνωμες τους.Ηθελα ομως να δω κι εδω τι γινεται μιας και ειδα οτι οι χρεωσεις ειναι οι μισες.Να ενημερωσω οτι μιλαω με αριθμους cosmote περιπου 3-4 ωρες.Προς αλλα δικτυα 1 ωρα.SMS περιπου 100(προς ολα τα δικτυα).Τι μου προτεινετε?Αξιζει να παω Frog ή οχι?

Σας ευχαριστω

Γεια σας ρε παιδια.Εχω το συμβολαιο απεριοριστα 35 και επειδη οι λογαριασμοι,μου ερχονται στα 45-47€ σκεφτομαι να φυγω, γιατι το θεωρω πεταμενα λεφτα.Εχω ανοιξει αλλο θεμα στα συμβολαια οπου ρωταω τα παιδια τις γνωμες τους.Ηθελα ομως να δω κι εδω τι γινεται μιας και ειδα οτι οι χρεωσεις ειναι οι μισες.Να ενημερωσω οτι μιλαω με αριθμους cosmote περιπου 3-4 ωρες.Προς αλλα δικτυα 1 ωρα.SMS περιπου 100(προς ολα τα δικτυα).Τι μου προτεινετε?Αξιζει να παω Frog ή οχι?

Σας ευχαριστω

Χρεώσεις FROG

Cosmote 240 X0,21 = 50,4

Άλλα 60 Χ 0,21 = 12,60

SMS 100 X 0.05 = 5

μείον κέρδος -8.93 τον μήνα λόγω διπλασιασμού

Σύνολο 59,07 + 12% τέλη κινητης τηλεφωνίας =66,15

Σας ευχαριστω

αδελφε ετσι οπως μιλας μαλον κρατα το απεριοριστο 35 γιατι αμα τα βαλεις κατω αυτα που λες για καθε μηνα στο frog θα θες πολλα παραπανω e για να εισαι οκ.επισης προσεξα οτι αμα κατεβεις απο το απεριορ35 στο απεριορ25 θα εισαι ικανοποιημενος πιστευω και αρκετα λιγοτερα χρηματα.

απο τη στιγμη που μιλάς 3-4 ωρες προς κοσμοτε, σε συμφερει συμβολαιο ή καρτοσυμβολαιο κοσμοτε

εμ αυτο λεω και εγω αλλα το παιδι λογικα θελει να κανει τηλ και σε αλλους προωρισμους και sms εκει τι πρεπει να κανει???

αρα λες ενα καρτοσυμβολαιο στο 35ε?δεν ειναι και ασχημο για τον φιλο μας!1;);)

Σας ευχαριστω ολους παιδια για τις προτασεις σας.Σημερα που το εψαξα πιο πολυ, ειδα οτι θα ειναι καλυτερα να παω σε καρτοσυμβολαιο.Προφανως η frog θα μου ταιριαζε αν μιλουσα λιγοτερο.

Σας ευχαριστω ολους παιδια για τις προτασεις σας.Σημερα που το εψαξα πιο πολυ, ειδα οτι θα ειναι καλυτερα να παω σε καρτοσυμβολαιο.Προφανως η frog θα μου ταιριαζε αν μιλουσα λιγοτερο.

αρα καρτοσυμβολαιο cosmote η ψαξε για το f2g2 μηπως και σε συμφερει

To site βλέπω είναι αρκετή ώρα κάτω.. Ισως το αναβαθμίζουν καθώς εδώ που τα λέμε ήταν αρχαίο.
από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

υπαρχει αλλος αριθμος εκτος :απο το 1298 για ενη,ερωςη υπολοιπου;

Creek A50i R | Denon TU-530 | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Είναι εφικτή η απευθείας φορητότητας από whats up σε frog ή ακόμη δεν?
Πηγαίνω από Γερμανό σε Γερμανό και κανένας δεν έχει κάρτες frog (λες και τις πολεμούν). Τους ρω΄ταω για φορητότα και μου λένε δεν γίνεται από cosmote παρά μονο από wind, q, vodafone.. Αυτό προφανώς και είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Επειδή στο παρελθόν είχα κάνει φορητότητα (αποπήρα δλδ) έχω να πώ πως υπάρχει ενας αριθμός cosmote (frog?) που τηλεφωνικά κανόνιζαν την φορητότητα και σου έστελναν την SIM με κουριερ. Ισως αυτοί να "μπορούν" να το κάνουν και από cosmote σε frog. Λέω ίσως γιατί δεν εχει λογική να μην γίνεται!! Το κακό είναι ότι το τηλέφωνο νομίζω το είχα βρεί από το site της frog το οποίο ΑΚΟΜΑ (21.44) είναι ΚΑΤΩ :confused:

Είναι εφικτή η απευθείας φορητότητας από whats up σε frog ή ακόμη δεν?

Πηγαίνω από Γερμανό σε Γερμανό και κανένας δεν έχει κάρτες frog (λες και τις πολεμούν). Τους ρω΄ταω για φορητότα και μου λένε δεν γίνεται από cosmote παρά μονο από wind, q, vodafone.. Αυτό προφανώς και είναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ. Επειδή στο παρελθόν είχα κάνει φορητότητα (αποπήρα δλδ) έχω να πώ πως υπάρχει ενας αριθμός cosmote (frog?) που τηλεφωνικά κανόνιζαν την φορητότητα και σου έστελναν την SIM με κουριερ. Ισως αυτοί να "μπορούν" να το κάνουν και από cosmote σε frog. Λέω ίσως γιατί δεν εχει λογική να μην γίνεται!! Το κακό είναι ότι το τηλέφωνο νομίζω το είχα βρεί από το site της frog το οποίο ΑΚΟΜΑ (21.44) είναι ΚΑΤΩ :confused:

Δέν χρειάζεται φορητότητα, απο wup ή κοσμοκάρτα μπορείτε να περάσετε σε frog κάνοντας αλλαγή πακέτου (ΑΛΠΑΚ). Η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν.

Δέν χρειάζεται φορητότητα, απο wup ή κοσμοκάρτα μπορείτε να περάσετε σε frog κάνοντας αλλαγή πακέτου (ΑΛΠΑΚ). Η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν.

Πρώτη φορά το ακούω οτι με το ΑΛΠΑΚ αλλάζεις από cosmote σε FROG. Το Frog δεν ειναι πακέτο στην ίδια εταιρία να αλλαξεις είναι ΑΛΛΟ δίκτυο (έστω και ιδεατό).. Εχει άλλο ΑΦΜ, σίγουρα θέλει φορητότητα. Μαλλον κάνεις λάθος :confused:

Εδώ δες τι λέει για το ΑΛΠΑΚ.

Αλλαγή Πακέτου

Αν θέλεις να αλλάξεις πακέτο*, στείλε το γραπτό μήνυμα ΑΛΠΑΚ ή ALPAK στο 1314. Η πρώτη αλλαγή πακέτου είναι χωρίς χρέωση, οι επόμενες χρεώνονται 3€.

*(από COSMOKAPTA σε WHAT'S UP ή και αντίστροφα)

βεβαια δεν εχω wu να το δώ αλλα πιστευω ότι έτσι είναι...

Το έχεις κάνει αυτό που λες? Γιατί ήξερα ότι δεν ήταν εφικτό μέχρι τουλάχιστον το καλοκαίρι.

Την περασμένη εβδομάδα που χρησιμοποίησα το αλπακ μου έβγαζε και μία τρίτη επιλογή για frog. Άρα πρέπει να γίνεται πλέον. Παλιά δεν γινόταν σίγουρα.

Βέβαια, δεν το δοκίμασα, γιατί εγώ έκανα ένα what's up σε cosmokarta, αλλά όποιος έχει καρτοκινητό της cosmote μπορεί να το δοκιμάσει να δει τι παίζει.

Πρώτη φορά το ακούω οτι με το ΑΛΠΑΚ αλλάζεις από cosmote σε FROG. Το Frog δεν ειναι πακέτο στην ίδια εταιρία να αλλαξεις είναι ΑΛΛΟ δίκτυο (έστω και ιδεατό).. Εχει άλλο ΑΦΜ, σίγουρα θέλει φορητότητα. Μαλλον κάνεις λάθος :confused:

Το έχεις κάνει αυτό που λες? Γιατί ήξερα ότι δεν ήταν εφικτό μέχρι τουλάχιστον το καλοκαίρι.

Την περασμένη εβδομάδα που χρησιμοποίησα το αλπακ μου έβγαζε και μία τρίτη επιλογή για frog. Άρα πρέπει να γίνεται πλέον. Παλιά δεν γινόταν σίγουρα.

Βέβαια, δεν το δοκίμασα, γιατί εγώ έκανα ένα what's up σε cosmokarta, αλλά όποιος έχει καρτοκινητό της cosmote μπορεί να το δοκιμάσει να δει τι παίζει.

Έχω αλλάξει πακέτο απο κοσμοκάρτα σε frog και αντίστροφα και γίνεται μια χαρά.