kmpatra Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 Και θυμιζω και τις νεες προϋποθέσεις του easy transfer: https://www.cosmote.gr/pdf/TermsConditions/oroi-proypothesis-COSMOTE-Mobile-Easy-Transfer.pdf 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 Βασικά δεν ανανεώνεται η ημερομηνία λήξης υπολοίπου χρημάτων, σωστά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 Κατι λεει για ανανεωση για 2 μηνες αλλα κι εγω εχω την εντύπωση πως οχι, πρέπει να δουμε την ανακοίνωση των αλλαγών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 5 minutes ago, kmpatra said: Κατι λεει για ανανεωση για 2 μηνες αλλα κι εγω εχω την εντύπωση πως οχι, πρέπει να δουμε την ανακοίνωση των αλλαγών. Εγώ κατάλαβα ότι η μεταφορά χρημάτων δεν ανανεώνει το 2μηνο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 https://www.cosmote.gr/announcements/mobile/anakoinwsi-prepaid.pdf Οντως, εδώ είναι η ανακοίνωση,το λέει ξεκάθαρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 Όσοι συντηρουσαμε 2ο καρτοκινητο κοσμοτε με μεταφορά χρημάτων, θα αναγκαστουμε να το αφήσουμε να λήξει, ή θα κάνουμε φορητότητα σε F2G (ανανεωση με 1€) ή φορητότητα σε CU (cashback ανανέωση με 0,10€). Δεν πειραζει, ας δουν στην κοσμοτε τα νούμερα τους να μειώνονται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 1 hour ago, VIPdriver said: Όσοι συντηρουσαμε 2ο καρτοκινητο κοσμοτε με μεταφορά χρημάτων, θα αναγκαστουμε να το αφήσουμε να λήξει, ή θα κάνουμε φορητότητα σε F2G (ανανεωση με 1€) ή φορητότητα σε CU (cashback ανανέωση με 0,10€). Δεν πειραζει, ας δουν στην κοσμοτε τα νούμερα τους να μειώνονται... Ενώ οι άλλοι που θα δουν τα νούμερά τους να αυξάνονται με τα 6€ το χρόνο ή τα 0,6€ αντίστοιχα που θα παίρνουν, τα κονομήσανε!! 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. September 17, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2023 10 minutes ago, kalitexnis_g said: Ενώ οι άλλοι που θα δουν τα νούμερά τους να αυξάνονται με τα 6€ το χρόνο ή τα 0,6€ αντίστοιχα που θα παίρνουν, τα κονομήσανε!! Τον θέμα είναι να πάρουν τον πελάτη, αλλιώς ουτε 1 ουτε 0,10 θα επέτρεπαν. Όταν ο πελατης θα αποφασίσει να βάλει κάρτα, θα βάλει σε εκείνο το νουμερο που έχει εκείνη τη στιγμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalitexnis_g Δημ. September 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2023 7 ώρες πριν, VIPdriver said: Τον θέμα είναι να πάρουν τον πελάτη, αλλιώς ουτε 1 ουτε 0,10 θα επέτρεπαν. Όταν ο πελατης θα αποφασίσει να βάλει κάρτα, θα βάλει σε εκείνο το νουμερο που έχει εκείνη τη στιγμή. Δεν είναι τόσο επείγον όταν μιλάμε για το δεύτερο νούμερο. Εγώ πχ για τους καλοκαιρινούς μήνες, πετάχτηκα στην Cosmote και μετά γύρισα στο CU. Έτσι και ωραίο δίκτυο είχα, και τα ίδια λεφτά έδωσα, και τελικά όταν αποφάσισα να βάλω κάρτα, ήταν σε άλλο δίκτυο!!! 😂😂 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. September 18, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2023 On 17/9/2023 at 1:03 ΜΜ, Gx2 said: Έχω ένα frog που θέλω να καταργήσω. Έχει χρηματικό υπόλοιπο περίπου 30€. Αν το μετατρέψω σε What's up θα μπορέσω να μεταφέρω το χρηματικό υπόλοιπο σε άλλο αριθμό frog που ανήκει σε άτομο κάτω των 29 ετών; ( έχει απαλλαγή φόρου, ενώ εγώ όχι ) Δεν είμαι βέβαιος αν καλύπτεις τις προϋποθέσεις για να στείλεις χρήματα. Βέβαια μπορείς να δοκιμάσεις να λάβεις τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό επικαλούμενος ότι διαφωνείς με τις πρόσφατες τιμολογιακες αλλαγές αλλά νομίζω έχουν βάλει προϋπόθεση την ενεργοποίηση πακέτου για να κάνουν δεκτή την αίτηση σου. Ψαξτο λίγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 (edited) Καλημέρα. Νέο μέλος στο frog από την οικογένεια, αφού έκανε αίτηση μεταφοράς αριθμού από Q σε frog. Κόστος για νέα κάρτα+μεταφορά 12 ευρώ. Σήμερα την παρέλαβε από το κατάστημα Γερμανός σε λιγότερο από μια εβδομάδα. Έχω κάποιες ερωτήσεις. 1. Στην επίσημη σελίδα λέει ότι όλοι οι νέοι συνδρομητές θα έχουν για ένα χρόνο 120λεπτά προς όλους κάθε μήνα δωρεάν. Επομένως αυτό ισχύει και στην συγκεκριμένη περίπτωση; 2. Αν κάποιος δεν έχει σύγχρονο Android/iOS και επομένως δεν έχει εφαρμογή, μπορεί π.χ. μέσω περιηγητή σε υπολογιστή ή οπουδήποτε να συνδεθεί για να δει υπόλοιπο, να κάνει ανανέωση, να αγοράσει πακέτο κλπ? Στην Q γινόταν και ήταν μια ευκολία... Δυστυχώς από το κατάστημα δεν βοήθησαν ιδιαίτερα, πάλι καλά που έκαναν έστω τη διαδικασία στο συγκεκριμένο, καθώς στο κοντινό κατάστημα δεν ήξεραν καν πώς γίνεται η μεταφορά και έπρεπε να πάει μακριά στο άλλο... Edited September 20, 2023 by Mivas Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 (edited) 1. Ναι για 1 χρόνο 60' κάθε μήνα αυτόματα και άλλα 60' απο την εφαρμογή φρογκ, διαθέσιμα για ενεργοποίηση εντός 30 ημερών. 2. Στην σελίδα της κοσμοτε,με username password μπορεις να κάνεις ανανέωση και ενεργοποίηση πακετων. Καποιες δυνατότητες ή κάποια πακέτα όμως όπως τα 60' (1) δεν δινονται απο εκεί. Το προτιμοτερο ειναι να εχει καποιος αλλος την εφαρμογή και να βοηθάει στα εξτρα. Υ.Γ. η εφαρμογή παίζει σε android 5 και πανω. Αν κάποιος εχει παλιότερη έκδοση για πολλούς λόγους θα πρέπει να αλλάξει κινητό...χτες Edited September 20, 2023 by kmpatra 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 11 minutes ago, kmpatra said: 1. Ναι για 1 χρόνο 60' κάθε μήνα αυτόματα και άλλα 60' απο την εφαρμογή φρογκ, διαθέσιμα για ενεργοποίηση εντός 30 ημερών. 2. Στην σελίδα της κοσμοτε,με username password μπορεις να κάνεις ανανέωση και ενεργοποίηση πακετων. Καποιες δυνατότητες ή κάποια πακέτα όμως όπως τα 60' (1) δεν δινονται απο εκεί. Το προτιμοτερο ειναι να εχει καποιος αλλος την εφαρμογή και να βοηθάει στα εξτρα. Υ.Γ. η εφαρμογή παίζει σε android 5 και πανω. Αν κάποιος εχει παλιότερη έκδοση για πολλούς λόγους θα πρέπει να αλλάξει κινητό...χτες Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Άρα χωρίς εφαρμογή θα έχει αυτόματα 60 το μήνα και ανανέωση υπολοίπου με 8 ευρώ κάθε δίμηνο για να μην της το καταργήσουν. Ερώτηση: Αν χρειαστεί πακέτο με 3 ευρώ, ακόμη και στην εβδομάδα διπλασιασμού (π.χ. την επόμενη υποθέτω) θα μπορεί να στείλει στο 1330 τον κωδικό 60Μ ή θα πρέπει να στείλει 120Μ? Symbian του 2011 έχει η μητέρα μου, δεν την βολεύουν τα μεγάλα κινητά, της πήρα νεότερο με android, αλλά δεν την βόλεψε και γύρισε πάλι στο νόκια :) Αν είναι εγκαθιστώ την εφαρμογή σε άλλο ίσα ίσα για να παίρνει και τα άλλα 60 το μήνα, και τα υπόλοιπα να τα κάνει και με SMS 1 Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 20 minutes ago, Mivas said: Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες! Άρα χωρίς εφαρμογή θα έχει αυτόματα 60 το μήνα και ανανέωση υπολοίπου με 8 ευρώ κάθε δίμηνο για να μην της το καταργήσουν. Ερώτηση: Αν χρειαστεί πακέτο με 3 ευρώ, ακόμη και στην εβδομάδα διπλασιασμού (π.χ. την επόμενη υποθέτω) θα μπορεί να στείλει στο 1330 τον κωδικό 60Μ ή θα πρέπει να στείλει 120Μ? Για να μη χασει το υπολοιπο το χρηματικό. Πρακτικα αν φτανουν τα χρήματα την τελευταία μερα (60η) μπορει να ενεργοποιήσει πακέτο και να το χρησιμοποιεί ως τη ληξη του έστω κι αν εχει υπόλοιπο 0. Στις 90 μερες θα χρειαστεί οπωσδήποτε ανανεωση για να μην μπει φραγή. Το νούμερο το χανει στους 13 μηνες χωρίς ανανέωση, έχοντας άλλους 6 μηνες περιθώριο να εκδωσει νεα σιμ με το νούμερο αυτό. Για τον κωδικο νομίζω οτι δεν χρειάζεται αλλαγη το 60Μ δουλεύει παντα ανεξάρτητα διπλασιασμού,ας το επιβεβαιώσει και άλλος. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 1 ώρα πριν, kmpatra said: 1. Ναι για 1 χρόνο 60' κάθε μήνα αυτόματα και άλλα 60' απο την εφαρμογή φρογκ, διαθέσιμα για ενεργοποίηση εντός 30 ημερών. 2. Στην σελίδα της κοσμοτε,με username password μπορεις να κάνεις ανανέωση και ενεργοποίηση πακετων. Καποιες δυνατότητες ή κάποια πακέτα όμως όπως τα 60' (1) δεν δινονται απο εκεί. Το προτιμοτερο ειναι να εχει καποιος αλλος την εφαρμογή και να βοηθάει στα εξτρα. Υ.Γ. η εφαρμογή παίζει σε android 5 και πανω. Αν κάποιος εχει παλιότερη έκδοση για πολλούς λόγους θα πρέπει να αλλάξει κινητό...χτες Καλησπερα αυτα τα 60' πρεπει να κανεις καποια διαδικασια για να τα παρεις?, κανα μηνα τωρα που περασααπο q σε frog δεν τα εχω δει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 Με την πρώτη ανανέωση που θα κάνεις θα μπούν τα 60 λεπτά. Στην συνέχεια μέσα σε 30 ημέρες από το App μπορεις να πάρεις άλλα 60. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 Εχω κανει ανανεωση κ δεν μπηκε τπτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 Άρα δεν έχεις την προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 Δλδ πηγαινει επιλεκτικα? Σε καποιους την δινουν κ σε καποιους οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 16 minutes ago, dimispapas said: Δλδ πηγαινει επιλεκτικα? Σε καποιους την δινουν κ σε καποιους οχι? On line έκανες την φορητότητα ή μέσω καταστήματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimi_1982 Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 Πέρα απ τη πρώτη κάρτα που έβαλες ξανά έκανες ανανέωση?Σε ένα δικό μου αρχησαν να μπαίνουν όταν έβαλα κάρτα δεύτερη φορά αν πιάσουμε για πρώτη της φορητοτητας την 12αραOneplus 11 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 1 hour ago, Alexandros201285 said: On line έκανες την φορητότητα ή μέσω καταστήματος? Μεσω καταστηματος , πηγα στην cosmote τριτη απογευμα κ πεμπτη απογευμα ημουν frog 24 minutes ago, dimi_1982 said: Πέρα απ τη πρώτη κάρτα που έβαλες ξανά έκανες ανανέωση? Σε ένα δικό μου αρχησαν να μπαίνουν όταν έβαλα κάρτα δεύτερη φορά αν πιάσουμε για πρώτη της φορητοτητας την 12αρα Oneplus 11 Εβαλα την 12αρα κ της φορητοτητας κ δευτερη καρτα δεν εχω βαλει ακομη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 16 minutes ago, dimispapas said: Μεσω καταστηματος , πηγα στην cosmote τριτη απογευμα κ πεμπτη απογευμα ημουν frog Εβαλα την 12αρα κ της φορητοτητας κ δευτερη καρτα δεν εχω βαλει ακομη Νομίζω τα δώρα ισχύουν αν γίνει ηλεκτρονικά η φορητότητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimispapas Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια θα κανω δευτερη ανανεωση το σαββατοκυριακο κ βλεπουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 20, 2023 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2023 Δεν νομίζω να παίζει ρόλο ο τρόπος που έρχεσαι στο φρογκ. Εδω τα παιρνουν όσοι προέρχονται από αλλαγή πακέτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts