cfotis13 Δημ. April 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2022 1/5/22 23:59 λήγουν, όποτε τα πάρετε.....Στάλθηκε από το Pixel 4a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. April 18, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2022 Πάντως, το 0 στο 1330 στο What's Up ενεργοποιεί ακόμη το με -5,9Ε unlimited data για 15 μέρες. Λέτε να αλλάξει και στο WU? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2022 (edited) προσπαθω να ενεργοποιησω την προσφορα με τα απεριοριστα απο την εφαρμογη της frog και μου βγαζει κατι πηγε στραβα προσπαθηστε αργοτερα (και ειναι η 2η ημερα που προσπαθω...), υπαρχει κανας αλλος τροπος; edit: δοκιμασα και το 1330 και λεει θελει προσφατη ανανεωση, μαλλον γι αυτο δεν παιζει και το προγουμενο, οποτε θα κανω και θα δω Edited April 19, 2022 by patrickdrd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. April 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2022 5 minutes ago, patrickdrd said: προσπαθω να ενεργοποιησω την προσφορα με τα απεριοριστα απο την εφαρμογη της frog και μου βγαζει κατι πηγε στραβα προσπαθηστε αργοτερα (και ειναι η 2η ημερα που προσπαθω...), υπαρχει κανας αλλος τροπος; edit: δοκιμασα και το 1330 και λεει θελει προσφατη ανανεωση, μαλλον γι αυτο δεν παιζει και το προγουμενο, οποτε θα κανω και θα δω Για ενεργοποίηση της προσφοράς πρέπει να έχεις κάνει τουλάχιστον μια ανανέωση χρόνου ( ή bundle card) από 01/03 και μετά. 2 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. April 19, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2022 ε αμα βαλω καρτα θα παρω και το 1gb (ή οσο ειναι) για ενα μηνα ετσι κι αλλιως, δεν "βολευει", αλλα ας ειναι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 Δωρεάν απεριόριστο ίντερνετ για 15 μέρες. Εάν δεν το βλέπετε στο app του frog, θα το δείτε στο app της cosmote Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 On 18/4/2022 at 8:55 ΜΜ, Pppe said: Πάντως, το 0 στο 1330 στο What's Up ενεργοποιεί ακόμη το με -5,9Ε unlimited data για 15 μέρες. Λέτε να αλλάξει και στο WU? 23 ώρες πριν, patrickdrd said: ε αμα βαλω καρτα θα παρω και το 1gb (ή οσο ειναι) για ενα μηνα ετσι κι αλλιως, δεν "βολευει", αλλα ας ειναι.. Τελικά έδωσε unlimited data για 15 μέρες δωρεάν. Δυνατότητα ενεργοποίησης έως τη Δευτέρα Πάσχα αρκεί ανανέωση από 20/3 και μετά. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 Έδωσε και Sent from my iPhone using Tapatalk 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipis72 Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 28 minutes ago, fotisbasm said: Η wifi greece τι εγινε ρε παιδια; Πιστολι;;;; Ουτε πακετα ουτε ανανεωση;;;;; Τι πακετα να δωσει τωρα που ειναι ολα τσαμπα; Ας ληξουν κ βλεπουμε. Το καλοκαίρι τη θελουμε δυνατη γτ θα στειλουμε τη φαμίλια χωριο😁 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pipis72 Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 6 minutes ago, fotisbasm said: Γιατί;;;; μας χαλούσε το απεριόριστα 30 μέρες μαζί με 1000 λεπτά;;;;, τι να το κάνω το 20gb και 1000 λεπτά Εδωσε κ απεριόριστα η cosmote Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 1 hour ago, fotisbasm said: Η wifi greece τι εγινε ρε παιδια; Πιστολι;;;; Ουτε πακετα ουτε ανανεωση;;;;; out of stock για την ώρα, τους πήρα τηλ και μου είπαν ότι θα ξαναβγάλουν κάρτες σύντομα, χωρίς όμως να μου προσδιορίσουν χρονικά πότε θα γίνει αυτό Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 Λήξη υπολοίπου αναφέρει 21/04, αυτό σημαίνει ότι μπορώ να ανανεώσω και αύριο; Κι αν ναι, μέχρι πότε; 12:00 το μεσημέρι ή το βράδυ; Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natpass Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 1 minute ago, user_one said: Λήξη υπολοίπου αναφέρει 21/04, αυτό σημαίνει ότι μπορώ να ανανεώσω και αύριο; Κι αν ναι, μέχρι πότε; 12:00 το μεσημέρι ή το βράδυ; Ναι μέχρι 23:59 το βραδυ, ωστόσο επίφοβο το τελευταία στιγμή μη γίνει καμία στραβή και κολλήσει κανα σύστημα… 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
user_one Δημ. April 20, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2022 Ε καλά, δε θα το αφήσω για το βράδυ, απλά έλεγα μήπως το ξεχάσω πριν της 12 το μεσημέρι Παράθεση link υπογραφής: https://myphone.gr/forum/settings/signature/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 Για νεο νουμερο ποιο ειναι το κοστος? Πρεπει να αγορασεις και πακετο για να μπορεις να δεχεσαι απλα κληση? Ποσο καιρο διατηρειται χωρις να κανεις ανανεωση? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 1 ώρα πριν, adi32 said: Για νεο νουμερο ποιο ειναι το κοστος? Πρεπει να αγορασεις και πακετο για να μπορεις να δεχεσαι απλα κληση? Ποσο καιρο διατηρειται χωρις να κανεις ανανεωση? Τα ιδια που σου απαντησα και για το κιου. Η διαφορά ειναι οτι στο κιου μπορείς να δεχεσαι κλησεις για 12 μηνες, ενω σε ολα τα υπολοιπα καρτοκινητά στην Ελλάδα μπορεις να δεχεσαι κλήσεις μεχρι 4 μηνες απο την τελευταία ανανέωση. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
talos_2002 Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 Είμαι Αγγλία για επίσκεψη και έχω το δωρεάν πακέτο των 20GB και 1000' προς όλους, αλλά (όπως λέει το ενημερωτικό sms που έλαβα όταν προσγειώθηκα) μου καταναλώνει το υπόλοιπο και πολύ! Τί μπορώ να κάνω; Υπάρχει πακέτο που καλύπτει Αγγλία; 1 Παράθεση Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂 Φορητότητα προς Frog Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 22 minutes ago, talos_2002 said: Είμαι Αγγλία για επίσκεψη και έχω το δωρεάν πακέτο των 20GB και 1000' προς όλους, αλλά (όπως λέει το ενημερωτικό sms που έλαβα όταν προσγειώθηκα) μου καταναλώνει το υπόλοιπο και πολύ! Τί μπορώ να κάνω; Υπάρχει πακέτο που καλύπτει Αγγλία; Τα 2 πακετα combo και το πακετο των 60' γράφουν ότι η ομιλία και ένα μέρος των GB είναι διαθέσιμα σε περιαγωγη στην Ευρωπαϊκή Ένωση... Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 2 ώρες πριν, talos_2002 said: Είμαι Αγγλία για επίσκεψη και έχω το δωρεάν πακέτο των 20GB και 1000' προς όλους, αλλά (όπως λέει το ενημερωτικό sms που έλαβα όταν προσγειώθηκα) μου καταναλώνει το υπόλοιπο και πολύ! Τί μπορώ να κάνω; Υπάρχει πακέτο που καλύπτει Αγγλία; Κοίτα το εβδομαδιαίο πακέτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex-T Δημ. April 22, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2022 Η Αγγλία είναι εκτος Ευρώπης όποτε περιαγωγή με τους χειρότερους ορουςEdit:Απ' ότι βλέπω τελικά στο site της cosmote δεν την έχουν στις χώρες εκτός δωρεάν roaming.Ενδεχομενως το πακέτο που έχεις να έχει περιορισμό στο roaming. Παράθεση My Devices (Απ' όσες θυμάμαι δηλαδή) Philips DIGA/Ericsson 768/Ericsson 788/Ericsson T28/Nokia 3200/Siemens SL55/Nokia 6210/Nokia 6510/Ericsson W600/Nokia E52/Nokia E65/Sony Ericsson Neo V/Moto G/Xiaomi Redmi Note 3/Xiaomi Redmi Note 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. April 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2022 Νομίζω 3η συνεχόμενη εβδομάδα 2πλασιασμου και αυτή η εβδομάδα. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. April 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2022 Χριστος Ανέστη Αλλαγή φορητότητας από Q σε Frog πόσος χρόνος χρειάζεται ;Θα συμπληρώσω σήμερα την φόρμα που μου έστειλαν .Πόσες μέρες κάνει περίπου η όλη αλλαγή μέχρι την παραλαβή και ενεργοποίηση της κάρτας ;Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. April 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2022 Χριστος Ανέστη Αλλαγή φορητότητας από Q σε Frog πόσος χρόνος χρειάζεται ;Θα συμπληρώσω σήμερα την φόρμα που μου έστειλαν .Πόσες μέρες κάνει περίπου η όλη αλλαγή μέχρι την παραλαβή και ενεργοποίηση της κάρτας ;Sent from my iPhone using Tapatalk Proαν δεν έχουν χακαρει τα ΕΛΤΑ 4 μέρες περίπου εργάσιμες Στάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatokefalo Δημ. April 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2022 αν δεν έχουν χακαρει τα ΕΛΤΑ 4 μέρες περίπου εργάσιμες Στάλθηκε από το RMX3085 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕυχαριστώ :)Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. April 25, 2022 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2022 Έρχεται η μεγάλη απόφαση να φύγω από την Cosmocarta μετά από 20+ χρόνια και να πάω κάπου καλύτερα όσο αφορά τα δεδομένα. Τα 13GB με δικαίωμα μεταφοράς ότι περισσέψει αν γίνει η ανανέωση πριν το μήνα και με τα 200 προς όλους να μαζεύονται και αυτά μήνα μήνα (εδώ μέσα γράφτηκε ότι μεταφέρονται και αυτά) με φέρνουν κοντά στη frog. Το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή έχω περίπου 5,5 GB και κάπου στα 2500 λεπτά ομιλίας. Τι θα γίνουν αυτά; Θα μεταφερθούν; Και αν ναι με νέα ημερομηνία λήξης ή με αυτή που υπάρχει τώρα (σε 3 μέρες λήγουν τα λεπτά και σε 5 τα δεδομένα). Και αν μεταφερθούν (οποτε και να λήξουν μετά) και διαλέξω το GIGA Combo υπάρχει περίπτωση να γίνουν όλα ένα με νέα ημερομηνία λήξης; Πολλά ερωτήματα, σορρυ γιαυτό θα πάρω και την εξυπηρέτηση να μου πουν (ελπίζω να με διαφωτισουν). Αν ξερει κάποιος βοηθάει. Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts