nuvox Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Έχω cosmokarta και ενδιαφέρομαι να μεταβώ στην frog. Σε ποιο νούμερο πρέπει να καλέσω για να μεταβώ στην frog και με ποια χρέωση? Άμα θελήσω αργότερα να αλλάξω και να πάω σε άλλη εταιρεία ή ακόμα και στην cosmote υπάρχει καμιά χρέωση? Εχουμε πολλες φορες πει οτι μεταφορα απο ccosmoκαρτα η whatsup σε frog δεν γινεται απευθειας. Θα πρεπει να κανεις φορητοτητα σε καποιο αλλο δικτυο (Wind/Vodafone) και μετα σε Frog. Η φορητοτητα ειναι δωρεαν αλλα θε χρειαστει απο 10 εως 15 ημερες για να ολοκληρωθει. Παράθεση Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 νέος με frog.... κάθε φορά που ανανεώνω μέσα σε πόσο χρόνο πρέπει να καταναλώσω τα χρήματα/δευτερόλεπτα της ανανέωσης? Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. March 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2010 νέος με frog.... κάθε φορά που ανανεώνω μέσα σε πόσο χρόνο πρέπει να καταναλώσω τα χρήματα/δευτερόλεπτα της ανανέωσης? Μέσα σε 6 μήνες από την τελευταία ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Diafanos_21 Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Καλησπέρα. Θέλω να μεταβώ από cosmokarta σε frog και εφ'όσον ξέρω ότι χρειάζεται διπλή φορητότητα σε κάποιο άλλο δίκτυο πρώτα, θα πρέπει να κάνω και ταυτοποίηση στοιχειών του καρτοκινητού ενδιάμεσα ή όχι? Επίσης δεδομένου ότι η όλη διαδικασία θα διαρκέσει γύρω στις 3 εβδομάδες, πόσο καιρό θα μείνω χωρίς αριθμό? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. March 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2010 Καλησπέρα. Θέλω να μεταβώ από cosmokarta σε frog και εφ'όσον ξέρω ότι χρειάζεται διπλή φορητότητα σε κάποιο άλλο δίκτυο πρώτα, θα πρέπει να κάνω και ταυτοποίηση στοιχειών του καρτοκινητού ενδιάμεσα ή όχι? Επίσης δεδομένου ότι η όλη διαδικασία θα διαρκέσει γύρω στις 3 εβδομάδες, πόσο καιρό θα μείνω χωρίς αριθμό? ευχαριστώ χωρίς αριθμό δεν νομίζω να μείνεις...αφού η μεταφορά απο μια εταιρεία σε μια άλλη γίνεται σε δευτερόλεπτα. Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 από frog σε whats up πρέπει να πάω σε άλλη εταιρία?θυμάμαι καλά?η κατευθείαν? ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. April 11, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2010 Ναι πρέπει να πας πρώτα σε άλλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Άλλαξε το περιθώριο χρήσης του υπολοίπου από 6 σε 12 μήνες; Έκανα ανανέωση 5 ευρώ και μου βγάζει λήξη λογαριασμού τον Απρίλιο του 2011 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Ναι πρέπει να το έχουν αλλάξει , το λέει και στη σελίδα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Αλλαξε και σε μενα που δεν εχω κανει ανανεωση. Βγαζει οτι ο αριθμος ληγει στις 7/4/2011 ενω εχω να ανανεωσω απο τον μαρτιο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Εγώ πάλι ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να παραγράφεται ο χρόνος ομιλίας και μάλιστα σε ένα μόλις χρόνο. Η παραγραφή στο αστικό δίκαιο είναι 20 χρόνια. Στο εξωτερικό παρόμοιοι όροι στα καρτοκινητά ακυρώθηκαν από τα δικαστήρια. Πλέον οι εταιρείες είναι υποχρεωμένες να επιστρέφουν το τυχόν εναπομείναν υπόλοιπο, εάν λήξει η σύνδεση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Εγώ πάλι ποτέ δεν κατάλαβα γιατί πρέπει να παραγράφεται ο χρόνος ομιλίας και μάλιστα σε ένα μόλις χρόνο. Η παραγραφή στο αστικό δίκαιο είναι 20 χρόνια. Στο εξωτερικό παρόμοιοι όροι στα καρτοκινητά ακυρώθηκαν από τα δικαστήρια. Πλέον οι εταιρείες είναι υποχρεωμένες να επιστρέφουν το τυχόν εναπομείναν υπόλοιπο, εάν λήξει η σύνδεση. σωστη η παρατηρηση αλλα αν μπορεις να να εχεις αθικτο τον χρονο σου απλα με μια ανανεωση τον χρονο δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο σοβαρο προβλημα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 σωστη η παρατηρηση αλλα αν μπορεις να να εχεις αθικτο τον χρονο σου απλα με μια ανανεωση τον χρονο δεν νομιζω οτι ειναι και τοσο σοβαρο προβλημα Για άλλους μπορεί να είναι, για άλλους όχι. Δεν είναι εκεί το θέμα. Γιατί να χάνεις ένα ποσό που το έχεις πληρώσει. Ας σου κόβουν τη σύνδεση και να σου επιστρέφουν το υπόλοιπο με επιταγή. Γιατί να σου τρώνε τα χρήματα; Από το νόμο δεν έχουν κανένα τέτοιο δικαίωμα. Κι εδώ νομίζω είναι μέχρι να το φέρει κάποιος στα δικαστήρια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Για άλλους μπορεί να είναι, για άλλους όχι. Δεν είναι εκεί το θέμα. Γιατί να χάνεις ένα ποσό που το έχεις πληρώσει. Ας σου κόβουν τη σύνδεση και να σου επιστρέφουν το υπόλοιπο με επιταγή. Γιατί να σου τρώνε τα χρήματα; Από το νόμο δεν έχουν κανένα τέτοιο δικαίωμα. Κι εδώ νομίζω είναι μέχρι να το φέρει κάποιος στα δικαστήρια. εχεις σκεφτει την πιθανοτητα οτι καποιες φορες το υπολοιπο σου προκυπτει απο προσφορες διπλασιασμου για παραδειγμα? πως μπορει λοιπον να σου δωσουν σε επιταγη κατι που ειναι δωρο η ανθες προσφορα-μπονους? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 εχεις σκεφτει την πιθανοτητα οτι καποιες φορες το υπολοιπο σου προκυπτει απο προσφορες διπλασιασμου για παραδειγμα? πως μπορει λοιπον να σου δωσουν σε επιταγη κατι που ειναι δωρο η ανθες προσφορα-μπονους? Το έχουν αντιμετωπίσει και αυτό σε Μ.Βρετανία και Γερμανία. Δεν σου επιστρέφεται μπόνους διλασιασμός κ.λπ. αλλά μόνο «καθαρό» ποσό από ανανεώσεις. Σκέψου να έχεις συγκεντρώσει ένα υπόλοιπο πχ 600 ευρώ και για κάποιο λόγο να μην ανανεώσεις πριν τη λήξη του. Δεν είναι άδικο να το χάσεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 Το έχουν αντιμετωπίσει και αυτό σε Μ.Βρετανία και Γερμανία. Δεν σου επιστρέφεται μπόνους διλασιασμός κ.λπ. αλλά μόνο «καθαρό» ποσό από ανανεώσεις. Σκέψου να έχεις συγκεντρώσει ένα υπόλοιπο πχ 600 ευρώ και για κάποιο λόγο να μην ανανεώσεις πριν τη λήξη του. Δεν είναι άδικο να το χάσεις; δεν διαφωνω καθολου μαζι σου, πολυ αδικο. θα μου επιτρεψεις ομως να σου πω οτι αν εχω υπολοιπο 600 ευρω θα το εχω συνεχεια στο μυαλο μου και δεν θα ξεχασω με καμια κυβερνηση να ανανεωσω για να μη χασω τις μοναδες μου. ειχες κανενα περιστατικο με χαμενες μοναδες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. April 12, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2010 δεν διαφωνω καθολου μαζι σου, πολυ αδικο. θα μου επιτρεψεις ομως να σου πω οτι αν εχω υπολοιπο 600 ευρω θα το εχω συνεχεια στο μυαλο μου και δεν θα ξεχασω με καμια κυβερνηση να ανανεωσω για να μη χασω τις μοναδες μου. ειχες κανενα περιστατικο με χαμενες μοναδες? Με μικροποσά κυρίως, 2-3 ευρώ, γι αυτό και δεν ασχολήθηκα ποτέ να τα διεκδικήσω. Αυτά παθαίνεις αν είσαι sim collector. :p Επίσης ένα μικροποσό είχα χάσει και σε γερμανική κάρτα, επειδή δεν σου επιστρέφουν ποσά κάτω από 5 ευρώ (κρατάνε διαχειριστικό τέλος 5 ευρώ). Οι Άγγλοι επιστρέφουν ολόκληρο το ποσό χωρίς παρακράτηση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas_620ti Δημ. April 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2010 Ναι πρέπει να πας πρώτα σε άλλη περαστικα μου!ευχαριστω φιλε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Χτες ανανέωσα το χρόνο ομιλίας με 5 ευρώ και μου ήρθε μήνυμα ότι από σήμερα (χτες) έχω δωρεάν 1500 λεπτά ομιλίας και 1500 sms προς Frog. Ξέρει κανείς μέχρι πότε ισχύει αυτή η προσφορά; Λογικά φαντάζομαι μέχρι τέλος του χρόνου, αλλά αν ξέρει κανείς περισσότερες λεπτομέρειες ας μας πει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MPOMP Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 (edited) Χτες ανανέωσα το χρόνο ομιλίας με 5 ευρώ και μου ήρθε μήνυμα ότι από σήμερα (χτες) έχω δωρεάν 1500 λεπτά ομιλίας και 1500 sms προς Frog. Ξέρει κανείς μέχρι πότε ισχύει αυτή η προσφορά; Λογικά φαντάζομαι μέχρι τέλος του χρόνου, αλλά αν ξέρει κανείς περισσότερες λεπτομέρειες ας μας πει. Καιρος να ανοιξουμε νεο θεμα, αν βγηκε νεα προσφορα για το frog.Κακως δεν βγαζει πακετο ομιλιας προς ολα τα κοσμοτε νουμερα.Ειναι τσιγκουνα, τι να πω.Ουτε πακετα ιντερνετ δεν βγαζει.Η Q εβγαλε με 1 ευρω τα 1500+1500+100 μβ ιντερνετ.Ας εβγαζε τα ιδια και ας ητανε τουλαχιστον 3 ευρω χρεωση η 5 ευρω ξερω γω?Οταν ομως δει φορητοτητες η κοσμοτε προς αλλα δικτυα τοτε πιστευω οπως και πολλοι θα βγαλει πακετα προς ολη την κοσμοτε και στην κοσμοκαρτα αλλα και στο frog και ισως και στο whats'up. Edited April 14, 2010 by MPOMP Παράθεση Υπογραφή εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 (edited) Καιρος να ανοιξουμε νεο θεμα, αν βγηκε νεα προσφορα για το frog.Κακως δεν βγαζει πακετο ομιλιας προς ολα τα κοσμοτε νουμερα.Ειναι τσιγκουνα, τι να πω.Ουτε πακετα ιντερνετ δεν βγαζει.Η Q εβγαλε με 1 ευρω τα 1500+1500+100 μβ ιντερνετ.Ας εβγαζε τα ιδια και ας ητανε τουλαχιστον 3 ευρω χρεωση η 5 ευρω ξερω γω?Οταν ομως δει φορητοτητες η κοσμοτε προς αλλα δικτυα τοτε πιστευω οπως και πολλοι θα βγαλει πακετα προς ολη την κοσμοτε και στην κοσμοκαρτα αλλα και στο frog και ισως και στο whats'up. Mόλις επικοινώνησα με το τμήμα εξυπηρέτησης το οποίο σημειώστε δεν γνώριζε τίποτα για την προσφορά!!!:lol::lol::lol: Αφού με είχαν περίπου 5 λεπτά στην αναμονή, με ενημέρωσαν τελικώς πως για να επωφεληθούμε από την προσφορά των 1500 λεπτών και 1500 sms προς όλη τη Frog, πρέπει να στείλουμε το γνωστό μήνυμα "2" στο 1312, έτσι ώστε και διπλασιασμό της κάρτας να έχουμε και τη νέα προσφορά. Από ενημέρωση σκίζουν στην Cosmote, δε νομίζετε; Να τι μήνυμα θα λαμβάνετε μετά από κάθε ανανέωση... http://img44.imageshack.us/img44/9062/005y.jpg Edited April 14, 2010 by othon Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Μέχρι το τέλος του χρόνου ή μέχρι 31/5 που είναι και ο διπλασιασμός; Έστειλα το μήνυμα και μου απάντησε ότι είναι ήδη ενεργοποιημένη μέχρι 31/5 , εκτός και αν εννοεί μόνο για τον διπλασιασμό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
othon Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 Μέχρι το τέλος του χρόνου ή μέχρι 31/5 που είναι και ο διπλασιασμός; Έστειλα το μήνυμα και μου απάντησε ότι είναι ήδη ενεργοποιημένη μέχρι 31/5 , εκτός και αν εννοεί μόνο για τον διπλασιασμό... Αν και δεν έβγαλα άκρη με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών διότι και οι τηλεφωνήτριες δε γνώριζαν κι επειδή μόνο με υποθέσεις και με τη λογική μπορούμε μέχρι στιγμής να μιλάμε, λογικά η προσφορά των 1500 θα κρατήσει ως το τέλος του 2010. Όσον αφορά το διπλασιασμό, αυτός θα κρατήσει μέχρι 31/5, αν και η κοπέλα μου άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάρει παράταση η προσφορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 η μεγαλυτερη καρτα για ανανεωση ποια ειναι? μπορεις να κανεις και αυλη σε καταστημα κοσμοτε? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. April 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2010 η μεγαλυτερη καρτα για ανανεωση ποια ειναι? μπορεις να κανεις και αυλη σε καταστημα κοσμοτε? Η μεγαλύτερη κάρτα είναι αυτή των 10 ευρώ. Είχα ρωτήσει στο Γερμανό αν γίνεται μεγαλύτερη ανανέωση και πήρα αρνητική απάντηση. Αυτό όμως πριν ενα χρόνο, δεν ξερω αν έχει αλλάξει κάτι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts