manan69t Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Αλήθεια, οι αριθμοί frog περιλαμβάνονται στα πακέτα ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΑ της cote? Ναι περιλαμβανοντε κανονικα!!:) Δε πιστευω να φωρτοσω μοναδες το frog της γυναικας μου και μετα το τελος Μαιου που ληγη η προσφορα να τις χασω??!!:p:lol: Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsl_wifi Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 ειχα 1 και κατι ψιλα του ευρω εβαλα 4 καρτες των 10 ευρώ και προφανως λογο φόρου εχω 72 και κατι . το frog κανει καλές προσφορες αλλα όχι για πάντα και πρέπει να εχεις και αρκετούς συνηθως με φρογκ για να τις εκμεταλλευτεις κατι που σε εμενα δεν συμβαινει . Το κρατω βέβαια γιατι εχει χρεωση ανα δευτερολεπτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 ειχα 1 και κατι ψιλα του ευρω εβαλα 4 καρτες των 10 ευρώ και προφανως λογο φόρου εχω 72 και κατι . το frog κανει καλές προσφορες αλλα όχι για πάντα και πρέπει να εχεις και αρκετούς συνηθως με φρογκ για να τις εκμεταλλευτεις κατι που σε εμενα δεν συμβαινει . Το κρατω βέβαια γιατι εχει χρεωση ανα δευτερολεπτο Άρα διπλασιάζει το καθαρό ποσό (στα 10=8,92) 8,92*8=71,36 συν τα ψιλά που είχε πριν πήγε στα 72 και κάτι Το καλό με αυτή την προσφορά είναι ότι εξασκούμε την αριθμητική μας :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 αν ειχε και καρτες ανανεωσης μεγαλυτερες των 10 ευρω μια χαρα θα ηταν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Όποιος βάλει κάρτα ανανέωσης χρόνου σε frog μέσα από το winbank και το http://www.easypay.gr δεν θα χρεωθεί φόρο 12%. Το μόνο αρνητικό είναι ότι έχει κάρτες των 3 & 7 ευρώ. Ξέμειναν;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Όποιος βάλει κάρτα ανανέωσης χρόνου σε frog μέσα από το winbank και το http://www.easypay.gr δεν θα χρεωθεί φόρο 12%. Το μόνο αρνητικό είναι ότι έχει κάρτες των 3 & 7 ευρώ. Ξέμειναν;);) Δεν βλέπω να μένουν για πολύ ακόμα ;) :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zampas Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 εκανα τηλεφωνικη φορητοτητα απο συμβολαιο βοδαφον σε φρογκ και μου ειπαν οτι θα γινει σε 20 μερες! ποσο χρεωνει ο κουριερ? γινεται αιτηση φορητοτητας και σε καταστηματα κοσμοτε? και αν γινεται αιτηση φορητοτητς σε καταστημα κοσμοτε μηπως μπορει να γινει σε λιγοτερο? γιατι η φορητοτητα κραταει 15 μερες και οχι 20 συνηθως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 15 εργάσιμες είναι 21 ημέρες με τα σαβατοκύριακα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaannoosss Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 το δωρο ως 30/5 +50% ισχυει και για διεθνεις κλησεις(τυνησια)???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 το δωρο ως 30/5 +50% ισχυει και για διεθνεις κλησεις(τυνησια)???? σου δινει 50% στην αξια της καρτας. το που θα ξοδεψεις την καρτα δεν εχει καμια σχεση. αν θελεις μπορεις να φας ολα τα χρηματα κανοντας δωρεα στους γιατρους χωρις συνορα μεσω γραπτων μηνυματων Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Ωραια προσφορα! Ευκαιρια να βγει απο το συστάρι ο Βάτραχος....!!!! Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Ωραια προσφορα! Ευκαιρια να βγει απο το συστάρι ο Βάτραχος....!!!! και να δηλωσεις και τα στοιχεια σου Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 και να δηλωσεις και τα στοιχεια σου http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/foryou/OROI_PROOTHITIKIS_EGERGEIAS_KARTOKINITIS.pdf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 http://www.cosmote.gr/content/el/attached_files/foryou/OROI_PROOTHITIKIS_EGERGEIAS_KARTOKINITIS.pdf που πας και τα βρισκεις ρε παιδι μου, σε παραδεχομαι Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 που πας και τα βρισκεις ρε παιδι μου, σε παραδεχομαι Τίποτα δεν είναι τυχαίο (βλέπε alany););) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Οπότε να πάω αύριο σε Γερμανό να ταυτοποιήσω 1 frog και 3 cosmoκαρτα και να πάρω 4 συμμετοχές; :cool: Να τα κίνητρα! Με αυτό το κολπάκι, εκτός που πολλοί θα πάνε τώρα για την ταυτοποίηση και δεν θα το αφήσουν για τον Ιούλιο, θα μείνουν και λιγότερα καρτοκινητά αταυτοποίητα και άρα ανενεργά! Έξυπνο. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Οπότε να πάω αύριο σε Γερμανό να ταυτοποιήσω 1 frog και 3 cosmoκαρτα και να πάρω 4 συμμετοχές; :cool: Να τα κίνητρα! Με αυτό το κολπάκι, εκτός που πολλοί θα πάνε τώρα για την ταυτοποίηση και δεν θα το αφήσουν για τον Ιούλιο, θα μείνουν και λιγότερα καρτοκινητά αταυτοποίητα και άρα ανενεργά! Έξυπνο. ;) κυριως το πρωτο που ειπες. για να μην γινει ο κακος χαμος στο τελος της προθεσμιας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
macovet Δημ. March 4, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2010 Υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς χρόνου ομιλίας μεταξύ καρτοκινητών frog? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Picard Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς χρόνου ομιλίας μεταξύ καρτοκινητών frog? Απο οτι ξερω δε παιζει κατι τετοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 σημερα το πρωι μου ηρθε σμς πως η καρτα μου ληγει αυριο και εχω 30 ημερες να ανανεωσω τον χρονο ομιλιας για να μην χαθει το νουμερο. το υπολοιπο της καρτας(περιπου 17 ευρω) χανεται αποψε τα μεσανυχτα ή αυριο? Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 ναι χανεται! Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 οτι χανεται το ξερω..το ποτε ηταν το θεμα.. τεσπα ανανεωσα σημερα. ισχυει μαλιστα προσφορα διπλασιασμου μεχρι τελος μαιου (αν θυμαμαι καλα) για τις 4 πρωτες καρτες που θα φορτωθουν! δινεις 5 ευρω,παιρνεις περιπου 9 Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 η καρτα μου ληγει αυριο και εχω 30 ημερες να ανανεωσω τον χρονο ομιλιας για να μην χαθει το νουμερο. το υπολοιπο της καρτας(περιπου 17 ευρω) χανεται αποψε τα μεσανυχτα ή αυριο? ........................:O τελος καλο ολα καλα :D Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 δεν μιλησα για το νουμερο,αλλα για το χρηματικο υπολοιπο.... Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cutthroat Δημ. March 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 23, 2010 Έχω cosmokarta και ενδιαφέρομαι να μεταβώ στην frog. Σε ποιο νούμερο πρέπει να καλέσω για να μεταβώ στην frog και με ποια χρέωση? Άμα θελήσω αργότερα να αλλάξω και να πάω σε άλλη εταιρεία ή ακόμα και στην cosmote υπάρχει καμιά χρέωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts