Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μπορείς να πάρεις νέα sim με τον ίδιο αριθμό. Το κόστος, αν ισχύει ότι και στις άλλες εταιρείες, είναι 17 ευρώ περίπου.

Στείλε καλύτερα mail στην εταιρεία και θα σου πουν σίγουρα, από που και με τι διαδικασίες και κόστος θα έχεις πάλι τον αριθμό σου.

τραγικη η εξυπηρετηση της frog. εχω στειλει μειλ εδω και 5 μερες και ακομα να απαντησουν

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πράγματι, η συγκεκριμένη εταιρεία υστερεί κατά πολύ σε σχέση με τις άλλες στις απαντήσεις μέσω e-mail.

1 λεπτο το sms καθε βραδυ απο 20:00 μεχρι 00:00 ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ(και τα ξενα δικτυα).Ισχυει μεχρι 31-10-2009

1 λεπτο το sms καθε βραδυ απο 20:00 μεχρι 00:00 ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ(και τα ξενα δικτυα).Ισχυει μεχρι 31-10-2009

εξαιρετικη προσφορα, πολυ περιορισμενης διαρκειας. γιατι δεν το κραυαει λιγο παραπανω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

εξαιρετικη προσφορα, πολυ περιορισμενης διαρκειας. γιατι δεν το κραυαει λιγο παραπανω?

Γιατί τρέχουν ως τότε άλλες προσφορές από What's up, CU, F2G...

• 3 weeks later...
Είχα ενεργοποιημένη την ειδοποίηση κλήσεων και σήμερα ανακάλυψα ότι δε λειτουργεί (η αλήθεια είναι ότι το είχα κλειστό αρκετές ημέρες) γνωρίζει κανείς αν μπορώ να την ενεργοποιήσω πάλι χωρίς να καλέσω το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών;

Παιδια εχω μια απορια..θελω να κανω την συνδεση μου(vodafone) σε frog αλλα επειδη θα την κοψω και θα την κανω καρτοκινητο cu για κανα μηνα και μετα θα την κανω frog...το προβλημα μου ειναι οτι τωρα που ειναι συνδεση ειναι στο ονομα της μητερας μου..πως μπορω να το κανω frog στο ονομα το δικο μου?

Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i

MiniCM10 4.0.1:D

Αντε παλι να βγαλουμε τον βατραχο απο τα συρταρια μας.

0,10/λεπτο προς ολους & δωρεαν τα sms προς frog.

Ενεργοποιηση με sms ''10'' στο 1312

Εως 31/12 αν ειδα καλα...

Τωρα ομως με τον φορο ειναι αλλιως τα πραματα. Περνεις 5 ή 10 ευρω και μπαινουν λιγοτερα. Η online ανανεωση της Q ειναι ολα τα λεφτα!!

Τωρα ομως με τον φορο ειναι αλλιως τα πραματα. Περνεις 5 ή 10 ευρω και μπαινουν λιγοτερα. Η online ανανεωση της Q ειναι ολα τα λεφτα!!

προφανώς το είδες στη τιβι εε?... ακόμα στη σελίδα τους δε λέει τίποτα (κλασσικά θα κάνουν 1-2 μέρες να το ενημερώσουν)

πάντως είναι η απάντηση στη Q :D

προφανώς το είδες στη τιβι εε?... ακόμα στη σελίδα τους δε λέει τίποτα (κλασσικά θα κάνουν 1-2 μέρες να το ενημερώσουν)

πάντως είναι η απάντηση στη Q :D

Ναι στην tv. Καλη προσφορα δεν λεω! Παντως περιμενω στην επομενη προσφορα να χαρισει τον φορο τουλαχιστον στην 10 αρα καρτα!!

!

καλά που θα ταν να το κρατούσαν κ για το 1ο 10ήμερο του νέου έτους όμως... :(

και γνωριζω καταστημα στη θεσσαλονικη που εχει παρα πολλες 3αρες καρτες απουλητες.
[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπάρχει τρόπος να ανανεώσω την ημερομηνία λήξης ενός Frog χωρίς να βάλω χρήματα;

Κανένα κολπάκι, μεταφορά χρημάτων, κάτι;

Υπάρχει τρόπος να ανανεώσω την ημερομηνία λήξης ενός Frog χωρίς να βάλω χρήματα;

Κανένα κολπάκι, μεταφορά χρημάτων, κάτι;

με μια καρτουλα 3 ευρω, αμελητεο κοστος νομιζω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπράβο στο Frog.. Εκτός από την προσφορά 0,10 ευρώ/προς όλους, τώρα δίνει και δωρεάν sms προς Frog. :D Άντε, να ανανεωθεί και το F2G2 γρήγορα για να μιλάμε και εμείς με 0,10 ευρώ/λεπτό..

Τώρα το Frog θα το βρείτε σε περισσότερα σημεία (Γερμανός - OTEShop - Cosmote Corner) σε όλη την Ελλάδα. ;)

Μπράβο στο Frog.. Εκτός από την προσφορά 0,10 ευρώ/προς όλους, τώρα δίνει και δωρεάν sms προς Frog. :D Άντε, να ανανεωθεί και το F2G2 γρήγορα για να μιλάμε και εμείς με 0,10 ευρώ/λεπτό..

Τώρα το Frog θα το βρείτε σε περισσότερα σημεία (Γερμανός - OTEShop - Cosmote Corner) σε όλη την Ελλάδα. ;)

Αν και εκτός θέματος.

Ήδη ισχύει αυτό, ουσιαστικά δε το διέκοψε στο f2g.

ξανα εβγαλε προσφορα 0.10 προς ολους?

Ναι.

εμένα μου έστειλε κ ότι αν ανανεώσω με 5€ μέχρι τις 22/11/09 θα μου δώσει τον δεκέμβρη 5€ δώρο!

Μου το έστειλε και εμένα αλλά μέχρι 25/11...

Μου το έστειλε και εμένα αλλά μέχρι 25/11...

εισαι κανονικος χρηστης η περιστασιακος?μονο για τις προσφορες?

[sIGPIC][/sIGPIC]