pexths Δημ. October 14, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2009 Μπορείς να πάρεις νέα sim με τον ίδιο αριθμό. Το κόστος, αν ισχύει ότι και στις άλλες εταιρείες, είναι 17 ευρώ περίπου. Στείλε καλύτερα mail στην εταιρεία και θα σου πουν σίγουρα, από που και με τι διαδικασίες και κόστος θα έχεις πάλι τον αριθμό σου. τραγικη η εξυπηρετηση της frog. εχω στειλει μειλ εδω και 5 μερες και ακομα να απαντησουν Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. October 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2009 Πράγματι, η συγκεκριμένη εταιρεία υστερεί κατά πολύ σε σχέση με τις άλλες στις απαντήσεις μέσω e-mail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sideras1985 Δημ. October 19, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 1 λεπτο το sms καθε βραδυ απο 20:00 μεχρι 00:00 ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ(και τα ξενα δικτυα).Ισχυει μεχρι 31-10-2009 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 1 λεπτο το sms καθε βραδυ απο 20:00 μεχρι 00:00 ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΤΥΑ(και τα ξενα δικτυα).Ισχυει μεχρι 31-10-2009 εξαιρετικη προσφορα, πολυ περιορισμενης διαρκειας. γιατι δεν το κραυαει λιγο παραπανω? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaxa1982 Δημ. October 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2009 εξαιρετικη προσφορα, πολυ περιορισμενης διαρκειας. γιατι δεν το κραυαει λιγο παραπανω? Γιατί τρέχουν ως τότε άλλες προσφορές από What's up, CU, F2G... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. November 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2009 Είχα ενεργοποιημένη την ειδοποίηση κλήσεων και σήμερα ανακάλυψα ότι δε λειτουργεί (η αλήθεια είναι ότι το είχα κλειστό αρκετές ημέρες) γνωρίζει κανείς αν μπορώ να την ενεργοποιήσω πάλι χωρίς να καλέσω το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Παιδια εχω μια απορια..θελω να κανω την συνδεση μου(vodafone) σε frog αλλα επειδη θα την κοψω και θα την κανω καρτοκινητο cu για κανα μηνα και μετα θα την κανω frog...το προβλημα μου ειναι οτι τωρα που ειναι συνδεση ειναι στο ονομα της μητερας μου..πως μπορω να το κανω frog στο ονομα το δικο μου? Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Αντε παλι να βγαλουμε τον βατραχο απο τα συρταρια μας. 0,10/λεπτο προς ολους & δωρεαν τα sms προς frog. Ενεργοποιηση με sms ''10'' στο 1312 Εως 31/12 αν ειδα καλα... Τωρα ομως με τον φορο ειναι αλλιως τα πραματα. Περνεις 5 ή 10 ευρω και μπαινουν λιγοτερα. Η online ανανεωση της Q ειναι ολα τα λεφτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Αντε παλι να βγαλουμε τον βατραχο απο τα συρταρια μας. 0,10/λεπτο προς ολους & δωρεαν τα sms προς frog. Ενεργοποιηση με sms ''10'' στο 1312 Εως 31/12 αν ειδα καλα... Τωρα ομως με τον φορο ειναι αλλιως τα πραματα. Περνεις 5 ή 10 ευρω και μπαινουν λιγοτερα. Η online ανανεωση της Q ειναι ολα τα λεφτα!! προφανώς το είδες στη τιβι εε?... ακόμα στη σελίδα τους δε λέει τίποτα (κλασσικά θα κάνουν 1-2 μέρες να το ενημερώσουν) πάντως είναι η απάντηση στη Q :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 προφανώς το είδες στη τιβι εε?... ακόμα στη σελίδα τους δε λέει τίποτα (κλασσικά θα κάνουν 1-2 μέρες να το ενημερώσουν) πάντως είναι η απάντηση στη Q :D Ναι στην tv. Καλη προσφορα δεν λεω! Παντως περιμενω στην επομενη προσφορα να χαρισει τον φορο τουλαχιστον στην 10 αρα καρτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 Αντε παλι να βγαλουμε τον βατραχο απο τα συρταρια μας. 0,10/λεπτο προς ολους & δωρεαν τα sms προς frog. Ενεργοποιηση με sms ''10'' στο 1312 Εως 31/12 αν ειδα καλα... ! καλά που θα ταν να το κρατούσαν κ για το 1ο 10ήμερο του νέου έτους όμως... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 4, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2009 και μονο που επαναφερει την προσφορα ειναι ολα τα λεφτα χιλια μπραβο τους Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Παλι μας εσωσε ο βατραχος :D (ζητω το f2g2 :p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 και γνωριζω καταστημα στη θεσσαλονικη που εχει παρα πολλες 3αρες καρτες απουλητες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Υπάρχει τρόπος να ανανεώσω την ημερομηνία λήξης ενός Frog χωρίς να βάλω χρήματα; Κανένα κολπάκι, μεταφορά χρημάτων, κάτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Υπάρχει τρόπος να ανανεώσω την ημερομηνία λήξης ενός Frog χωρίς να βάλω χρήματα; Κανένα κολπάκι, μεταφορά χρημάτων, κάτι; με μια καρτουλα 3 ευρω, αμελητεο κοστος νομιζω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jarjap Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Εύγε στον Βάτραχο!! :) Παράθεση Open your Windows to Freedom! [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.reactos.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Μπράβο στο Frog.. Εκτός από την προσφορά 0,10 ευρώ/προς όλους, τώρα δίνει και δωρεάν sms προς Frog. :D Άντε, να ανανεωθεί και το F2G2 γρήγορα για να μιλάμε και εμείς με 0,10 ευρώ/λεπτό.. Τώρα το Frog θα το βρείτε σε περισσότερα σημεία (Γερμανός - OTEShop - Cosmote Corner) σε όλη την Ελλάδα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neo24gr Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 ξανα εβγαλε προσφορα 0.10 προς ολους? Παράθεση http://img651.imageshack.us/img651/9279/bfreeavatar21024x768102.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tazio Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 Μπράβο στο Frog.. Εκτός από την προσφορά 0,10 ευρώ/προς όλους, τώρα δίνει και δωρεάν sms προς Frog. :D Άντε, να ανανεωθεί και το F2G2 γρήγορα για να μιλάμε και εμείς με 0,10 ευρώ/λεπτό.. Τώρα το Frog θα το βρείτε σε περισσότερα σημεία (Γερμανός - OTEShop - Cosmote Corner) σε όλη την Ελλάδα. ;) Αν και εκτός θέματος. Ήδη ισχύει αυτό, ουσιαστικά δε το διέκοψε στο f2g. ξανα εβγαλε προσφορα 0.10 προς ολους? Ναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shadowman1480 Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 εμένα μου έστειλε κ ότι αν ανανεώσω με 5€ μέχρι τις 22/11/09 θα μου δώσει τον δεκέμβρη 5€ δώρο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eliseos Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 στο site ώμος λεη ακόμα 0.21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 5, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2009 στο site ώμος λεη ακόμα 0.21 παντα καθυστερει να ενημερωθει το σαιτ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TypeRS Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 εμένα μου έστειλε κ ότι αν ανανεώσω με 5€ μέχρι τις 22/11/09 θα μου δώσει τον δεκέμβρη 5€ δώρο! Μου το έστειλε και εμένα αλλά μέχρι 25/11... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. November 6, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2009 Μου το έστειλε και εμένα αλλά μέχρι 25/11... εισαι κανονικος χρηστης η περιστασιακος?μονο για τις προσφορες? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts