kmpatra Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Τα δίνουν σε όσους το είχαν ενεργοποιήσει τότε και δεν το ακύρωσαν μετέπειτα γραφόμενοι σε νεότερες προσφορές που δεν ήταν συμβατές με τα 300' ή τον διπλασιασμό. ----- προσθήκη μηνύματος 113 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Άρα ποια είναι αυτή η σιμ με την προσφορά 5gb του vagelisss; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7305172#post7305172 Μάλλον είναι πακέτα που έχουν δυνατότητα ενεργοποίησης του Α 11 στο 1256 που αναφέρεται λίγο πιο πάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Μάλλον είναι πακέτα που έχουν δυνατότητα ενεργοποίησης του Α 11 στο 1256 που αναφέρεται λίγο πιο πάνω. Ο vagelisss λέει ότι αγόρασε νέα σιμ, το Α 11 σε 2χρηστες ήρθε σε υπαρχον αριθμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Αποκλείεται να παίζει και σε νέες συνδέσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 (edited) Ενδεχομενως σε αυτές απο προωθητικες ενεργειες που δίνουν οι εξωτερικοί πωλητές πχ στο μετρό. Αλλιώς πιστεύω όπως είπες κ εσύ είναι για όσους λάβουν το σχετικό σμσ. Edit: ουτε στο δικο μου το εδωσε. http://i.imgur.com/NoVyJaJl.jpg Edited August 30, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Αυτό που ανέφερε ο Μάνος με τα 1000' προς όλους μόνο με ανανεωση είναι το περισσότερο ενδιαφέρον. Μόλις έβαλα 10άρα κάρτα στο frog, το οποίο είναι αγορασμένο την ίδια μέρα και από το ίδιο κατάστημα με του Μάνου με γειτονικούς αριθμούς κλπ, και πήρα τα @@ μου. Τα κλασσικά 600 λεπτά προς frog και 500ΜΒ από την 10ευρη ανανέωση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 (edited) Οποτε προσωποποιημενο κ αυτο με τα 1000', χρειαζεται να εχει ερθει σμσ πριν. Edited August 30, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Οποτε προσωποποιημενο κ αυτο με τα 1000', χρειαζεται να εχει ερθει σμσ πριν. Και όσοι το λαμβάνουν αυτές τις μέρες ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ Ως 27/9 δυνατότητα. Θέλω να ξέρω όσοι δεν του κάνουν χρήση παρότι το λάβουν τι θα έχουν από Οκτώβρη....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soufras Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Δηλαδή αυτό με τον διπλασιασμό της κάρτας, ισχύει ακόμα για μερικούς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Ναι υπάρχουν ακόμα κάποιοι που το έχουν. Εγώ έχω πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Δυστυχως που θα ταλαιπωρηθεις να ξανακανεις ανανεωση μηπως; Το "δυστυχως θα χρειαστει" (που ειπα) με το "δυστυχως θα πρεπει" (που παραπληροφορεις οτι ειπα) δεν ειναι το ιδιο. Το "πρεπει" εχει προστακτικο υφος. Το δυστυχώς είναι επίκαιρο γιατί αν βάλω τώρα 5€ μετά όλο και κάπου μπορεί να μου φάει χρήματα. Να περάσουν οι προθεσμίες πχ από τα δωρεάν να το ξεχάσω για λίγο και να φάω από το υπόλοιπο. Γι αυτό δεν θέλω να αφήνω μέσα υπόλοιπο μεγάλο Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 καλημέρα. κάτοχος του frog εδώ και 6 μήνες και είμαι ευχαριστημένος. σκέφτομαι να πάρω άλλη μια και να την έχω σε ένα mifi. υπάρχει τρόπος να ενεργοποιώ το πακέτο των 4GB με τα 4,44€ online? ο λόγος είναι ότι η sim θα είναι πάντα καρφωμένη στο mifi και δεν θα έχω την δυνατότητα για να κάνω κλήσεις/sms. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 καλημέρα. κάτοχος του frog εδώ και 6 μήνες και είμαι ευχαριστημένος. σκέφτομαι να πάρω άλλη μια και να την έχω σε ένα mifi. υπάρχει τρόπος να ενεργοποιώ το πακέτο των 4GB με τα 4,44€ online? ο λόγος είναι ότι η sim θα είναι πάντα καρφωμένη στο mifi και δεν θα έχω την δυνατότητα για να κάνω κλήσεις/sms.Το χρησιμοποιώ κ εγώ έτσι το frog σε ένα huavei. Γίνεται μέσω του myinternet.cosmote.gr που θα μπείς απο μία συσκευή που θα ειναι συνδεμένη στο wifi του mifi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 υπαρχει το συγκεκριμενο πακετο στη σελιδα του myinternet? Βασικα και παλι μεσω sms μπορει να γινει αν το mifi εχει δυνατοτητα αποστολης/ληψης μηνυματων. Και παλι δεν θα χρειαζεται να βγει η καρτα απο τη συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 υπαρχει το συγκεκριμενο πακετο στη σελιδα του myinternet? Βασικα και παλι μεσω sms μπορει να γινει αν το mifi εχει δυνατοτητα αποστολης/ληψης μηνυματων. Και παλι δεν θα χρειαζεται να βγει η καρτα απο τη συσκευη.τώρα που το κοίταξα, δν υπάρχει. To Huawei που έχω εγώ, Ε5786s, έχει εφαρμογή κ επίσης σελίδα μέσω web στην οποία μπορείς να στείλεις κ να δεις τα ληφθέντα μηνύματα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 υπαρχει το συγκεκριμενο πακετο στη σελιδα του myinternet? Βασικα και παλι μεσω sms μπορει να γινει αν το mifi εχει δυνατοτητα αποστολης/ληψης μηνυματων. Και παλι δεν θα χρειαζεται να βγει η καρτα απο τη συσκευη. Το μονο που δεν εχει το ΜΙ ειναι αυτο. Ενεργοποιηση γινεται και απευθειας απο το mifi εφοσον υποστηριζει ληψη σμσ, οπως πχ το δικο μου huawei 5776 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Το μονο που δεν εχει το ΜΙ ειναι αυτο. Ενεργοποιηση γινεται και απευθειας απο το mifi εφοσον υποστηριζει ληψη σμσ, οπως πχ το δικο μου huawei 5776 δεν υποστηρίζει τίποτα αυτό το mifi είναι μια Κινεζιά. μόνο 3/4G σε wifi. κάνει. άλλος τρόπος υπάρχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 δεν υποστηρίζει τίποτα αυτό το mifi είναι μια Κινεζιά. μόνο 3/4G σε wifi. κάνει. άλλος τρόπος υπάρχει? Δεν νομιζω, παρα να βαλεις τη σιμ σε κινητο για να σταλει το σμσ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Δεν υπάρχει αλλος τρόπος με την κάρτα να μένει μέσα. Ψαξτο πάντως λίγο μήπως στη σελίδα διαχείρισης (δεν μπορεί να μην έχει) υποστηρίζει sms. Δώσε και μοντέλο αν θες να το δούμε έτσι απο περιέργεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Δώσε και μοντέλο αν θες να το δούμε έτσι απο περιέργεια. +1 και μπαταρια να δουμε, γιατι ειχαμε μια κουβεντα σε αλλο θεμα και συνηθως δεν κρατανε, τουλαχιστον στο δικο μου, 2-3 ωρες μαξ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Διπλή κάρτα sim με το ίδιο νούμερο,έτσι ώστε την κι θα να την έχει σε ένα χαζοκινητο μόνο για να στέλνει μήνυμα και την άλλη στο mifi δεν παίζει; Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bekiaris Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Διπλή κάρτα sim με το ίδιο νούμερο,έτσι ώστε την κι θα να την έχει σε ένα χαζοκινητο μόνο για να στέλνει μήνυμα και την άλλη στο mifi δεν παίζει;Γίνεται με twin sim, αλλά δν γινεται να είναι ανοιχτά ταυτόχρονα κ τα δύο κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 +1 και μπαταρια να δουμε, γιατι ειχαμε μια κουβεντα σε αλλο θεμα και συνηθως δεν κρατανε, τουλαχιστον στο δικο μου, 2-3 ωρες μαξ Αυτό ψάχνω να βρω, αλλά δεν γράφει τίποτα. Το είχα πάρει από το aliexpress και κρατάει κανένα 4ώρο. θα το ψάξωπάντως, ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 τιμη; λινκ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Γίνεται με twin sim, αλλά δν γινεται να είναι ανοιχτά ταυτόχρονα κ τα δύο κινητά. Ε,ναι ανοιχτό θα έχει αυτό που θέλει,και θα ανοίγει μόνο το κινητό όταν θέλει να στείλει το μήνυμα Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Πλέον η twin κοστίζει 15 €,εγώ δεν θα τα έδινα μόνο και μόνο γι'αυτο. Θα προτιμουσα μια φορά το μήνα να τη βάλω σε άλλο κινητό για να στείλω το sms. Αν ήταν να χρησιμοποιήσω και ομιλία τότε αλλάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts