Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά τα mb (από πακέτο) μεταφέρονται κανονικά όπως και στην cosmocarta;

Σε ολα τα καρτοκινητα της cosmote μςταφερονται.

Πια πρέπει να μεταφέρονται και τα sms στο frog.

http://i66.tinypic.com/b52r87.jpg

Δεν ξέρω για τις άλλες Ckarta, WU.

Edited by jimmiss

Σε ολα τα καρτοκινητα της cosmote μςταφερονται.

Τι εννοούμε μεταφέρονται; Δηλαδή αν ενεργοποιήσω το πακέτο με τα 4gb και μια μέρα πριν τη λήξη του ενεργοποιήσω νέο θα έχω συνολικά 8 gb για ένα μήνα; (σε περίπτωση που δε καταναλώσω καθόλου)

Τι εννοούμε μεταφέρονται; Δηλαδή αν ενεργοποιήσω το πακέτο με τα 4gb και μια μέρα πριν τη λήξη του ενεργοποιήσω νέο θα έχω συνολικά 8 gb για ένα μήνα; (σε περίπτωση που δε καταναλώσω καθόλου)

Ακριβώς (σε περίπτωση που δεν καταναλώσεις καθόλου από τα 4GB τον 1ο μήνα).

Το ίδιο ισχύει και για το δώρο των 500ΜΒ με ανανέωση των 10€; Δηλαδή αν έχει μείνει 1 GB υπόλοιπο που λήγει σε 2 μέρες και ανανεώσω σήμερα με 10€, θα έχω 1,5GB για 15 ημέρες από σήμερα;

Το ίδιο ισχύει και για το δώρο των 500ΜΒ με ανανέωση των 10€; Δηλαδή αν έχει μείνει 1 GB υπόλοιπο που λήγει σε 2 μέρες και ανανεώσω σήμερα με 10€, θα έχω 1,5GB για 15 ημέρες από σήμερα;

Στην cosmocarta παλιά τα δώρα προστίθονταν στο πακέτο κι εληγαν σε 1 μήνα. Τώρα όχι. Δηλαδή λήγει το δώρο σε 15 και το πακέτο κανονικά στην ημερομηνία λήξης του. Λογικά το ίδιο θα ισχύει και στο frog.

Νομίζω οτι για να μεταφερθεί και το μπόνους πρέπει να αγοραστεί κάποιο πακέτο δεδομένων πριν την λήξη του μπόνους π.χ. 120 mb με 3 ευρώ.

----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπορώ να κανω μεταφορά υπολοίπου σε αλλο νουμερο frog?

Πλεον όχι καταργήθηκε η μεταφορά για αριθμούς φρογκ

όχι δεν ισχύει πλέον.εχει σταματήσει εδώ και λίγο καιρό.

Μπορώ να κανω μεταφορά υπολοίπου σε αλλο νουμερο frog?

Από τις 28 Νοεμβρίου καταργήθηκε.

Στην cosmocarta παλιά τα δώρα προστίθονταν στο πακέτο κι εληγαν σε 1 μήνα. Τώρα όχι. Δηλαδή λήγει το δώρο σε 15 και το πακέτο κανονικά στην ημερομηνία λήξης του. Λογικά το ίδιο θα ισχύει και στο frog.

Νομίζω οτι για να μεταφερθεί και το μπόνους πρέπει να αγοραστεί κάποιο πακέτο δεδομένων πριν την λήξη του μπόνους π.χ. 120 mb με 3 ευρώ.

Σας ευχαριστώ ;)

από τις ρυθμίσεις του κινητού.

Ειχα στειλει ενα μηνυμα κάπου νομιζω

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ασχετο: απο προχθές δεν πιανει καθολου Η, ενω επιανε πιο πριν, ακριβως στο ιδιο μερος

Δεν υπάρχει λόγος να σου απενεργοποιήσουν τη 4G πρόσβαση από την Cosmote (αυτό κάνει το SMS που αναφέρεσαι). Άσε να είναι ενεργοποιημένο ως δυνατότητα και όποτε δε θέλεις να έχεις 4G, απλά το απενεργοποιείς από τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου, όπως ήδη γράφτηκε.

Μόλις ήρθε μήνυμα για 2πλασιασμο των 60' με 3€ έως 5/2.
Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω!

ωραια και πάνω που μπήκα για να ρωτήσω! :)

Επιβεβαιώνω και εγώ!

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Παιδιά από χθες το γύρισα απο Cosmoκάρτα σε Frog και έκανα και μία ανανέωση 10€.

Για κάποιο λόγο το υπόλοιπο μου αυξήθηκε αντί για 8.93€ σε 9:36€. Είναι κάποια προσφορά;

Επίσης δεν βρίσκω πουθενά πως παίρνεις τα 4.44gb με 4.44ευρώ.

Αυτή τη στιγμή έχω 1gb (από την προσφορά για 6 μήνες) για έναν μήνα και 500mb (από την online ανανέωση) για 15 μέρες.

Αν βάλω τα 4.44gb θα προστεθούν στο 1gb λογικά;

Γράφτηκα επίσης στην προσφορά για τα Σαββατοκύριακα προς Frog αλλά μου είναι άχρηστο γιατί δεν ξέρω κανέναν με Frog :)

Υπάρχει κάτι άλλο σε προσφορά που δεν το γράφουν στο site τους;

Παιδιά από χθες το γύρισα απο Cosmoκάρτα σε Frog και έκανα και μία ανανέωση 10€.

Για κάποιο λόγο το υπόλοιπο μου αυξήθηκε αντί για 8.93€ σε 9:36€. Είναι κάποια προσφορά;

Επίσης δεν βρίσκω πουθενά πως παίρνεις τα 4.44gb με 4.44ευρώ.

Αυτή τη στιγμή έχω 1gb (από την προσφορά για 6 μήνες) για έναν μήνα και 500mb (από την online ανανέωση) για 15 μέρες.

Αν βάλω τα 4.44gb θα προστεθούν στο 1gb λογικά;

Γράφτηκα επίσης στην προσφορά για τα Σαββατοκύριακα προς Frog αλλά μου είναι άχρηστο γιατί δεν ξέρω κανέναν με Frog :)

Υπάρχει κάτι άλλο σε προσφορά που δεν το γράφουν στο site τους;

Για 4gb με 4.44€ στέλνεις 17317 στο 1330.

Να θυμάσαι πως κανονικά το πακέτο είναι 2gb, απλώς κάποιες εβδομάδες (θα ενημερώνεσαι με SMS) η frog προσφέρει διπλασιασμό των παροχών των πακέτων της. Αυτή η εβδομάδα που διανύουμε είναι εβδομάδα διπλασιασμού, όποτε αν θέλεις Ίντερνετ στείλε αυτό που έγραψα παραπάνω.

Να θυμάσαι πως κανονικά το πακέτο είναι 2gb, απλώς κάποιες εβδομάδες (θα ενημερώνεσαι με SMS) η frog προσφέρει διπλασιασμό των παροχών των πακέτων της. Αυτή η εβδομάδα που διανύουμε είναι εβδομάδα διπλασιασμού, όποτε αν θέλεις Ίντερνετ στείλε αυτό που έγραψα παραπάνω.

νομίζω ότι το πακέτο με τα 4GB μπορείς να το ενεργοποιήσεις όποτε θες άσχετα αν ισχύει η εβδομάδα διπλασιασμού των 60 λεπτών.εκτός αν άλλαξε κάτι και συμβαδίζει και στα δεδομένα η εβδομάδα διπλασιασμού.

Σε ευχαριστώ.

Ξέρεις αν αυτά τα mb θα προστεθούν στο 1 gb που ήδη έχω ώστε να τα κρατάω ανανεώνοντας με κάρτα πριν λήξουν; Διότι αν δεν μένουν τότε αυτή τη στιγμή δεν έχει νόημα να τα πάρω

Επιπλέον υπάρχει προσφορά καλώντας το 1317,θα σου δίνει από την επόμενη ανανέωση 600 λεπτά προς frog.

Για τα mb εφ'οσον προέρχονται απο αγορασμένο πακέτο μάλλον θα ενσωματώνονται με τα 4 γιγα αλλά δεν είμαι σίγουρος.