jimmiss Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 (edited) 1 χαρα: http://i67.tinypic.com/14o7zm0.jpg Και για άλλα 57 ΣΚ.:) Μάλλον κάποιο λάθος (για την 1η εφαρμογή του δωρεάν ΣΚ ως 31/12/2017). Το σωστό (ως τις 23:59 της κάθε Κυριακής, και όχι ως τις 12): http://i67.tinypic.com/167uhom.jpg Edited November 26, 2016 by jimmiss Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIORGOS1970 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Όχι δεν υπάρχει, κατέβασε το my cosmote app. το προσπάθησα αλλά μου βγάζει σφάλμα <ο αριθμός κινητού δεν ανήκει σε συνδρομητή συμβολαίου> Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 το προσπάθησα αλλά μου βγάζει σφάλμα <ο αριθμός κινητού δεν ανήκει σε συνδρομητή συμβολαίου> Δοκίμασε με δεδομένα και όχι με WiFi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Υ στο 1330 και σου έρχονται όλα τα υπόλοιπα μαζί με τις ημερομηνίες λήξης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Ρε παιδιά … το frog ποσα λεπτα ομιλίας προς ολους δίνει με 5 ευρώ ; Το ‘χω χάσει λίγο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmiss Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Ρε παιδιά … το frog ποσα λεπτα ομιλίας προς ολους δίνει με 5 ευρώ ; Το ‘χω χάσει λίγο . http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx?cid=18078&id=m2 Που κάθε 2 βδομάδες τα 2πλασιάζει (120΄όλους) στην ίδια τιμή: Η βδομάδα που'ρχεται από αυτή τη Δευτέρα είναι 2πλασιασμού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Αγόρασα ξανά το πακέτο των 4gb στέλνοντας 17317 στο 1330 αλλά δεν μου έβαλαν τα υπολειπομενα από το προηγούμενο αγοράσμενο ίδιο πακέτο επομένως το συμπέρασμα είναι ότι στην frog ( σε αντίθεση με wu και CU) τα MB δεν μεταφέρονται. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Αγόρασα ξανά το πακέτο των 4gb στέλνοντας 17317 στο 1330 αλλά δεν μου έβαλαν τα υπολειπομενα από το προηγούμενο αγοράσμενο ίδιο πακέτο επομένως το συμπέρασμα είναι ότι στην frog ( σε αντίθεση με wu και CU) τα MB δεν μεταφέρονται. Και στη frog μεταφερονται εκτος και αν αλλαξε τωρα αυτο. Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Μήπως σου ελειξε και δεν πρόλαβες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Μήπως σου ελειξε και δεν πρόλαβες; Μετά την λήξη του προηγούμενου πακέτου αγόρασα το καινούριο. Παροδος χρόνου περίπου 3 μέρες. Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Ερώτηση: Δε ξέρω αν έχει απαντηθεί. Πρόσφατα απέκτησα αριθμό frog, πως ξέρουμε ποιά βδομάδα είναι ο διπλασιασμός; Και είναι στάνταρ κάθε 2 βδομάδες; Στάλθηκε από RN3P Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Μετά την λήξη του προηγούμενου πακέτου αγόρασα το καινούριο. Παροδος χρόνου περίπου 3 μέρες. Αφού μετά τη λήξη αγόρασες το καινούριο πακέτο, φυσιολογικό είναι που δεν προστέθηκαν και τα προηγούμενα MB, γιατί απλά έληξαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 (edited) Αφού μετά τη λήξη αγόρασες το καινούριο πακέτο, φυσιολογικό είναι που δεν προστέθηκαν και τα προηγούμενα MB, γιατί απλά έληξαν. Δεν μου πήγε στον νου διότι έχω το CU φοιτητικό όπου οταν το πακέτο (600' προς CU , 600μουμπου )λήξει,προστίθεται αυτομάτως στο άλλο ...κοτσάρονται δηλαδή τα υπολειπόμενα των εκάστοτε προηγουμένων. Edited November 26, 2016 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasw Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Ερώτηση: Δε ξέρω αν έχει απαντηθεί. Πρόσφατα απέκτησα αριθμό frog, πως ξέρουμε ποιά βδομάδα είναι ο διπλασιασμός; Και είναι στάνταρ κάθε 2 βδομάδες; Στάλθηκε από RN3P Έρχεται γραπτό μήνυμα για τον διπλασιασμό. Επίσης γίνεται κι εδώ ενημέρωση από τούς χρήστες. Ναι περίπου κάθε δύο βδομάδες αλλά μην περιμένεις ακρίβεια σε αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Δεν μου πήγε στον νου διότι έχω το CU φοιτητικό όπου οταν το πακέτο (600' προς CU , 600μουμπου )λήξει,προστίθεται αυτομάτως στο άλλο ...κοτσάρονται δηλαδή τα υπολειπόμενα των εκάστοτε προηγουμένων. Το ξέρω στο CU φοιτητικό δεν σε νοιάζει γιατί σου βάζουν αυτοί κάθε 1η του μήνα τα 600ΜΒ και προστίθενται απευθείας δεν προλαβαίνουν να λήξουν. Την άλλη φορά βάλε μια υπενθύμιση μια δυο μέρες πριν λήξουν τα MB για να ανανεώσεις. Αλλά σε ενημερώνουν και με μήνυμα ότι πρόκειται να λήξουν. Μπορείς και τότε να το ανανεώνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 (edited) Ερώτηση: Δε ξέρω αν έχει απαντηθεί. Πρόσφατα απέκτησα αριθμό frog, πως ξέρουμε ποιά βδομάδα είναι ο διπλασιασμός; Και είναι στάνταρ κάθε 2 βδομάδες; Στάλθηκε από RN3P Καλεις το 1330 και σου λέει ότι τώρα με την αγορα του πακέτου 60λεπτα το frog σου κάνει δώρο αλλά 60λεπτα Μήνυμα δεν έρχεται παντα για να σε ενημερωση Edited November 26, 2016 by oxxy Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Το ξέρω στο CU φοιτητικό δεν σε νοιάζει γιατί σου βάζουν αυτοί κάθε 1η του μήνα τα 600ΜΒ και προστίθενται απευθείας δεν προλαβαίνουν να λήξουν. Την άλλη φορά βάλε μια υπενθύμιση μια δυο μέρες πριν λήξουν τα MB για να ανανεώσεις. Αλλά σε ενημερώνουν και με μήνυμα ότι πρόκειται να λήξουν. Μπορείς και τότε να το ανανεώνεις. Έγινε συμφορουμίτη , ευχαριστώ ! ΥΓ Αυτό ισχύει και για f2g; Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Amyntaios Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Έρχεται γραπτό μήνυμα για τον διπλασιασμό. Επίσης γίνεται κι εδώ ενημέρωση από τούς χρήστες. Ναι περίπου κάθε δύο βδομάδες αλλά μην περιμένεις ακρίβεια σε αυτό. Καλεις το 1330 και σου λέει ότι τώρα με την αγορα του πακέτου 60λεπτα το frog σου κάνει δώρο αλλά 60λεπτα Μήνυμα δεν έρχεται παντα για να σε ενημερωση Σας ευχαριστώ και τους δυό.. :cool: Στάλθηκε από το "κτήνος" V10 Παράθεση Είμαι αυτός που όταν ήμουν μικρός ήθελα να του μοιάσω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisxristis Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Μια ερώτηση : πως γινεται αλλαγή από cosmokarta σε frog? Εννοώ, παιρνω καπου τηλέφωνο, στελνω μήνυμα? Τα 4gb θα τα δικαιουμαι κανονικά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 αλπακ στο 1330 και καπάκι f και ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. November 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2016 Μια ερώτηση : πως γινεται αλλαγή από cosmokarta σε frog? Εννοώ, παιρνω καπου τηλέφωνο, στελνω μήνυμα? Τα 4gb θα τα δικαιουμαι κανονικά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας. Κόστος αλλαγής 3 euro αλπακ στο 1330 και καπάκι f και ναι Αυτό ακριβώς Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. November 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2016 Έγινε συμφορουμίτη , ευχαριστώ ! ΥΓ Αυτό ισχύει και για f2g; οχι δεν αφορα το f2g! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 MONO TO FROG, ME THN AΓOPA TOY ΠAKETOY 60' ΠPOΣ OΛA TA KINHTA KAI ΣTAΘEPA EΛΛAΔAΣ AΞIAΣ 3€, ΣOY KANEI ΔΩPO ENA ΠAKETO 60' AKOMA. KAΛEΣE TΩPA ΣTO 1330 MEXPI 04/12. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 MONO TO FROG, ME THN AΓOPA TOY ΠAKETOY 60' ΠPOΣ OΛA TA KINHTA KAI ΣTAΘEPA EΛΛAΔAΣ AΞIAΣ 3€, ΣOY KANEI ΔΩPO ENA ΠAKETO 60' AKOMA. KAΛEΣE TΩPA ΣTO 1330 MEXPI 04/12. Ναι μου ήρθε και εμένα Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. November 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2016 MONO TO FROG, ME THN AΓOPA TOY ΠAKETOY 60' ΠPOΣ OΛA TA KINHTA KAI ΣTAΘEPA EΛΛAΔAΣ AΞIAΣ 3€, ΣOY KANEI ΔΩPO ENA ΠAKETO 60' AKOMA. KAΛEΣE TΩPA ΣTO 1330 MEXPI 04/12. Επιβεβαιώνω κι εγώ, για σήμερα. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts