overmaster Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Μπορείς να καλέσεις από το viber out εντελώς δωρεάν στο 2101115100 και σε οποιαδήποτε άλλο πενταψηφιο με τον ίδιο τρόπο 210*****00. Δεν υπάρχει ο αριθμός δυστυχώς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 σίγουρα; εγώ πήρα τώρα ένα και καλούσε, μήπως έχεις την τελευταία έκδοση του viber; βάλε την προηγούμενη αν ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 σίγουρα; εγώ πήρα τώρα ένα και καλούσε, μήπως έχεις την τελευταία έκδοση του viber; βάλε την προηγούμενη αν ναι Και με την τελευταία παίρνει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. October 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2016 MONO TO FROG, ME THN AΓOPA TOY ΠAKETOY 60' ΠPOΣ OΛA TA KINHTA KAI ΣTAΘEPA EΛΛAΔAΣ AΞIAΣ 3€, ΣOY KANEI ΔΩPO ENA ΠAKETO 60' AKOMA. KAΛEΣE TΩPA ΣTO 1330 MEXPI 23/10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinepofli Δημ. October 18, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2016 θέλω να έρθω στην Frog από Vodafone. πάω κατευθείαν Frog Η πρώτα το κάνω καρτοκινητο ή what's up και στέλνω sms να το κάνω frog ... με ενδιαφέρει και να κάνω λογαριασμό στο app της cosmote και τα 100 λεπτά προς όλους που δίνουν δώρο για τους πρώτους μηνες. ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 που είναι το πακέτο 4gb με 5€ ρε παιδιά;Όλοι αυτό λένε αλλά στη σελίδα τους έχει 5€ τα 500mb ή κάτι τέτοιο.. :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 4gb με 4,40 αστους να λενε, εμεις εδω στην frog ειμαστε προνομιουχοι, στελνεις 17317 στο 1330 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgr86 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Μιας και η Q δε προσφέρει τίποτε αξιόλογο από πλευράς internet θα κάνω φορητότητα σε frog.Γίνεται απευθείας σε frog η πρέπει να πάω πρώτα σε cosmocarta;Πέρα από τα 5€ της sim δίνω τίποτε άλλο στο κατάστημα;(για nano-sim) Αυτό το πακέτο των 4GB (που είναι και το μόνο που με ενδιαφέρει) έχει ημ. λήξης; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 4gb με 4,40 αστους να λενε, εμεις εδω στην frog ειμαστε προνομιουχοι, στελνεις 17317 στο 1330 ;) για ποσο καιρο ειναι ξερεις; Ειμαι και εγω στη q το εγραψε και ενα παιδι στο fb κατω απο ενα ποστ τις q και του το σβησανε. Θελω περισσοτερες πληροφοριες μιας και εχω ξενερωσει με την q οχι μονο γιατι ανεβασε τα πακετα αλλα διοτι εδω και ενα χρονο δεν μου εβαζε ποτε 1gb δωρο παρα μονο 500mb γιατι και καλα ειχα το international με δωρεαν λεπτα και καλα προς πακισταν. :X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Μιας και η Q δε προσφέρει τίποτε αξιόλογο από πλευράς internet θα κάνω φορητότητα σε frog.Γίνεται απευθείας σε frog η πρέπει να πάω πρώτα σε cosmocarta;Πέρα από τα 5€ της sim δίνω τίποτε άλλο στο κατάστημα;(για nano-sim) Αυτό το πακέτο των 4GB (που είναι και το μόνο που με ενδιαφέρει) έχει ημ. λήξης; 'Ηταν 4,44e 2gb από τον 2ο και σεπτέμβριο το κάναν 4gb εώς 30/9 και τώρα λέει εώς 31/10,ποιός ξέρει αν το συνεχίσουν (αλλά και τα 2gb καλά ήταν με 4,44)!!!! ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Χώρια που αν αγοράσεις πακέτο data πριν την λήξη της ημερομηνίας το υπόλοιπο από τα δεδομένα προστίθεται στην νέα ημερομηνία! Στάλθηκε από το SM-N915F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. October 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2016 Καλως αρα πάω για δεύτερο νουμερακι μόνο για ίντερνετ και βλέπουμε. Ευχαριστώ. Sent from my LG-H815 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overmaster Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Αν μπορεί να μου απαντήσει κάποιος που τα εχει ήδη δοκιμάσει: 1) Το πακέτο 1ε-300' προς φρογκ χρεώνει ανα δευτερόλεπτο, χωρίς ελάχιστη χρέωση 3 λεπτά; 2) Εάν βάλω σήμερα πακέτο 1ε-300' προς φρογκ και πριν λήξουν ξαναβάλω ίδιο πακέτο, θα μεταφερθούν όλα με νέα μεταγενέστερη ημερομηνία; 3) Το πακέτο 3ε-60' προς ολους είναι χωρις 3λεπτο; Το ιδιο ισχυει και για τα 60' δωρο που δινει κάθε 2 βδομάδες; Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2016 Αν μπορεί να μου απαντήσει κάποιος που τα εχει ήδη δοκιμάσει: 1) Το πακέτο 1ε-300' προς φρογκ χρεώνει ανα δευτερόλεπτο, χωρίς ελάχιστη χρέωση 3 λεπτά; 2) Εάν βάλω σήμερα πακέτο 1ε-300' προς φρογκ και πριν λήξουν ξαναβάλω ίδιο πακέτο, θα μεταφερθούν όλα με νέα μεταγενέστερη ημερομηνία; 3) Το πακέτο 3ε-60' προς ολους είναι χωρις 3λεπτο; Το ιδιο ισχυει και για τα 60' δωρο που δινει κάθε 2 βδομάδες; Ευχαριστώ προκαταβολικά! 2) οχι, δεν μεταφερονται λεπτα, ποτε και πουθενα, μονο mb 3) ναι 1) φανταζομαι ναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Inevar Δημ. October 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2016 (edited) Πήγα και γω λοιπόν και αγόρασα κάρτα frog promo με 1,5€ από την πλατεία της πόλης μου, τα δίνουν μαζί με τα wu promo. Έβαλα κάρτα 5€ και έχω 600 λεπτά προς βάτραχο, 60 λεπτά προς Πακιστάν, Ινδία, μπαγκλαντες, κίνα, Βουλγαρία, Ρουμανία, και άλλα 60 προς Ελλάδα, έστειλα και 17317 στο 1330 και έχω συνολικά και 5096 gigabyte παρακαλώ.. Το τσιμπησα γιατί πολύ απλά το dataκαλοκαιρο της wu μου καταργείται στις 31/10 Παρατηρώ όμως ότι στο APN θέλει διαφορετικές ρύθμισεις από της κόσμοτε... Έχει κάποιος ιδέα ποιες είναι; Δεν τις βρίσκω ούτε στο frogmobile.gr... Edited October 21, 2016 by Inevar Παράθεση Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 μ αυτες εδω εκανα δουλεια εγω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6084775#post6084775 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nasos_79 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Παρατηρώ όμως ότι στο APN θέλει διαφορετικές ρύθμισεις από της κόσμοτε... Έχει κάποιος ιδέα ποιες είναι; Δεν τις βρίσκω ούτε στο frogmobile.gr... οι ρυθμίσεις που έχω εγώ είναι οι εξής: όνομα: Cosmote Wireless Internet APN: internet τύπος APN:default,supl MCC:202 MNC:01 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Σε 4 αριθμούς που έχουμε πάντως στην οικογένεια, δεν χρειάστηκε να περάσουμε εμείς τις ρυθμίσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
besddimo Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Καλημέρα, έψαχνα να αλλάξω από κοσμοκάρτα και αφού απέρριψα τη CU (με τις τελευταίες αλλαγές είναι ίδια ακριβώς με WU) έτυχε να βρω αυτό το νήμα και διάβασα τις 5-6 τελευταίες σελίδες πείστηκα για φρόγκ. Μπορείτε να μου επιβεβαιώσετε αν κατάλαβα σωστά τα παρακάτω; Για αλλαγή σε φρόγκ SMS αλπακ στο 1314 και μετα F Κόστος €3 Δώρα Για τους πρώτους 6 μήνες, στην 1η ανανέωση δώρο 100’ για 1 μήνα προς όλα τα δίκτυα (χρέωση ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστη διάρκεια κλήσης 3’) Αυτό το δώρο ισχύει και για μεταφορά από κοσμοκάρτα, όχι μόνο για νέους αριθμούς; Στο σάιτ λέει "Προσφορά για νέους συνδρομητές" Με ανανέωση 10€ σε κατάστημα ή online - δώρο 500mb για 15 μέρες (η διάρκεια παρατείνεται αν προσθέσεις πακέτο ίντερνετ πριν λήξει) και 600' προς φρόγκ Αν βάλεις λιγότερο από €10 παίρνεις μόνο τα 600' προς φρόγκ Ίντερνετ Για 4gb με €4,40 στέλνεις σμσ 17317 στο 1330 (ίσως από 31/10 και μετά να είναι 2gb με €4,40) Ομιλία προς όλους 60' προς όλους με 3,02€ (χρέωση ανά δευτερόλεπτο με ελάχιστη διάρκεια κλήσης το δευτερόλεπτο) Τουλάχιστον μέχρι 23/10 παίρνεις +60'δώρο Εφαρμογή κ.α. Δουλεύει κανονικά η εφαρμογή της κοσμοτέ και δείχνει υπόλοιπο χρόνου, ΜΒ και σμσ Πρέπει να μην είσαι συνδεμένος (δλδ εγώ να κάνω log out) Online ανανέωση γίνεται κανονικά από την εφαρμογή Η αλλαγή σε κοσμοκάρτα/WU είναι δωρεάν Παράθεση Δωρεάν ορθογράφος: addons.mozilla.org/el/firefox/addon/english-greek-spelling-diction/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cfotis13 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Η πρώτη αλλαγή κοσμοκάρτα/wu και αντίστροφα είναι δωρεάν ,οι επόμενες είναι με χρέωση (3e αν θυμάμαι καλά),και τα 60' κάθε 2 ή 3 βδομάδες έχει την προσφορά +60' δώρο,στα άλλα όλα τα είπες σωστά +του ότι αν έχεις 4g+ συσκευή απολαμβάνεις το δίκτυο της κοσμοτέ πλήρως.Μόνο στα δώρα δεν τα ξέρω καλά γιατί τώρα τελευταία κάναν τις αλλαγές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
body125z Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Aν στείλω 17317 στο 1330 για τα 4GB ιντερνετ, θα χάσω την προσφορά που έχω από παλιά του διπλασιασμού της κάρτας μου σε κάθε ανανέωση που κάνω για πρώτη φορά κάθε μήνα; Ξέρει κανείς;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 όχι δεν θα την χάσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. October 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2016 Εγώ δεν την έχασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 http://i63.tinypic.com/wvpki1.jpg Το δοκιμασα σε frog και τα εδωσε κανονικα Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 http://i63.tinypic.com/wvpki1.jpg Το δοκιμασα σε frog και τα εδωσε κανονικα Αν έχεις ήδη mb από πακέτο, τι καταναλωνει πρώτα? Τα mb της προσφορας ή του πακέτου? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. October 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2016 Αν έχεις ήδη mb από πακέτο, τι καταναλωνει πρώτα? Τα mb της προσφορας ή του πακέτου? Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Λογικα αυτα που ληγουν πρωτα ...εγω δεν ειχα αλλα mb για να δω και σου πω... Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts