minus21grams Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 Άσχημα μαντάτα η παρουσία Κινέζων και εξηγούμαι: Σε μία -εκ των 3 συνολικά- επισκέψεών μου στο κατάστημα της Σταδίου, πέτυχα την Μολδαβή κυρία (Ντιάνα αν δεν με απατά η μνήμη μου) χαλαρή και πιάσαμε την κουβέντα σχετικά με εξυπηρέτηση, ουρές κ.λπ. Μου είπε πως αρκετοί εκ των Κινέζων το είχαν δει εντελώς επιχειρηματικά με αποτέλεσμα να αγοράζουν όχι 2 ή 3 SIM (όπως κάνουμε εμείς για λογαριασμό φίλου/συγγενή) αλλά 20 και 30! Τώρα βέβαια μπήκε περιορισμός ανά ΑΦΜ οπότε αυτά κόβονται... Σκεφτείτε όμως να είστε στο ύψος της πλατείας Κλαυθμώνος (γιατί μέχρι εκεί έφτανε η ουρά σε Black Fridays περασμένων ετών), να φτάσει επιτέλους η σειρά σας (μετά από 4+ ώρες εξουθενωτικής αναμονής) και ο πελάτης που βρίσκεται μπροστά σας να ζητήσει 2 ντουζίνες πακέτα. Εκεί που λες «φάγαμε τον γάιδαρο κι έμεινε η ουρά», έρχονται και σε αποτελειώνουν. Τουλάχιστον σκληραγωγηθήκατε. Μετά από τέτοια δοκιμασία, μπορείτε άνετα να πάτε ταξίδι στην Ασία να γίνετε μοναχός, παιχνιδάκι θα σας φανεί. 2 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soch Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 (edited) 46 minutes ago, minus21grams said: Άσχημα μαντάτα η παρουσία Κινέζων και εξηγούμαι: Σε μία -εκ των 3 συνολικά- επισκέψεών μου στο κατάστημα της Σταδίου, πέτυχα την Μολδαβή κυρία (Ντιάνα αν δεν με απατά η μνήμη μου) χαλαρή και πιάσαμε την κουβέντα σχετικά με εξυπηρέτηση, ουρές κ.λπ. Μου είπε πως αρκετοί εκ των Κινέζων το είχαν δει εντελώς επιχειρηματικά με αποτέλεσμα να αγοράζουν όχι 2 ή 3 SIM (όπως κάνουμε εμείς για λογαριασμό φίλου/συγγενή) αλλά 20 και 30! Τώρα βέβαια μπήκε περιορισμός ανά ΑΦΜ οπότε αυτά κόβονται... Σκεφτείτε όμως να είστε στο ύψος της πλατείας Κλαυθμώνος (γιατί μέχρι εκεί έφτανε η ουρά σε Black Fridays περασμένων ετών), να φτάσει επιτέλους η σειρά σας (μετά από 4+ ώρες εξουθενωτικής αναμονής) και ο πελάτης που βρίσκεται μπροστά σας να ζητήσει 2 ντουζίνες πακέτα. Εκεί που λες «φάγαμε τον γάιδαρο κι έμεινε η ουρά», έρχονται και σε αποτελειώνουν. Τουλάχιστον σκληραγωγηθήκατε. Μετά από τέτοια δοκιμασία, μπορείτε άνετα να πάτε ταξίδι στην Ασία να γίνετε μοναχός, παιχνιδάκι θα σας φανεί. Τι εννοείς ότι μπήκε περιορισμός ανά ΑΦΜ, πόσα νούμερα μπορεί να πάρει κάποιος ανά ΑΦΜ; Αν δεν θυμάμαι λάθος, πέρυσι δεν ζητούσαν ΑΦΜ, απλά ταυτότητα... Θα ισχύει το ίδιο και στις ανανεώσεις όσον πήραν πέρυσι; Edited November 24, 2025 by jimmis11 2 Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 περασα πριν απο λιγο, οι κινεζοι λιγοτεροι κατι παπουδια δικους μας ειδα, ειδα και εναν απιθανο τιπο που κραταγε ενα λαπτοπ οσο περιμενε και εκανε δουλιτσα, μια χαρα 🙂 3 5 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 12 minutes ago, jimmis11 said: Τι εννοείς ότι μπήκε περιορισμός ανά ΑΦΜ, πόσα νούμερα μπορεί να πάρει κάποιος ανά ΑΦΜ; Αν δεν θυμάμαι λάθος, πέρυσι δεν ζητούσαν ΑΦΜ, απλά ταυτότητα... Θα ισχύει το ίδιο και στις ανανεώσεις όσον πήραν πέρυσι; Κ εγω θυμάμαι μόνο ταυτότητα πέρυσι. Ειχα ανεβασει σκρινσοτ που ελεγαν οτι γινεται ανανεωση σε νουμερο που το πηρε τον προηγούμενο χρονο 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_90 Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 Από Θεσσαλονίκη πριν λίγο ανανέωσα το περσινό με 109€ δεν είχε καθόλου ουρά σε 5 λεπτά είχα τελειώσει 8 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis11 Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 2 minutes ago, giorgos_90 said: Από Θεσσαλονίκη πριν λίγο ανανέωσα το περσινό με 109€ δεν είχε καθόλου ουρά σε 5 λεπτά είχα τελειώσει Πλήρωσες με μετρητά ή κάρτα; Ξέρεις αν δέχονται κάρτα; Παράθεση Το μεγαλύτερο λάθος ενός ανθρώπου είναι όταν δεν καταλαβαίνει τα λάθη που κάνει, ώστε να τα διορθώσει! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas285 Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 Εγώ που έχω Νόβα την αιτηση φορητότητας πρέπει να την κάνω online η μπορώ να την κάνω στο κατάστημα και να προπληρώσω το πακέτο εκείνη την ώρα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_90 Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 10 minutes ago, jimmis11 said: Πλήρωσες με μετρητά ή κάρτα; Ξέρεις αν δέχονται κάρτα; Με κάρτα, δέχονται ναι. 3 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mad_Scientist Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 15 minutes ago, giorgos_90 said: Από Θεσσαλονίκη πριν λίγο ανανέωσα το περσινό με 109€ δεν είχε καθόλου ουρά σε 5 λεπτά είχα τελειώσει Φίλε συνονόματε, μία σημαντική διευκρίνιση: Είπες, ότι ανανέωσες το περσινό? 1) Πέρυσι που το πήρες, νομίζω ότι δεν έδινε απεριόριστα λεπτά ούτε SMS, αλλά μόνο απεριόριστα GB και 120' προς όλους, σωστά? 2) Σήμερα που το ανανέωσες, σου έδωσε (στον ίδιο αριθμό) και τα απεριόριστα λεπτά και τα 200 SMS, σωστά? 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 Πιο παλιά κάποιος είχε γράψει ποιο σμσ στελνουν απο το καταστημα για να ενεργοποιηθει η προσφορα (αρκει να εχει αρκετα λεφτα μεσα), το θυμαται καποιος; 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mad_Scientist Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 Just now, VIPdriver said: Πιο παλιά κάποιος είχε γράψει ποιο σμσ στελνουν απο το καταστημα για να ενεργοποιηθει η προσφορα (αρκει να εχει αρκετα λεφτα μεσα), το θυμαται καποιος; Ναι, εγώ το είχα γράψει. Το θέμα είναι όμως, ότι αυτή η προσφορά, αποδίδει σκέτα τα απεριόριστα GB, δίχως καθόλου ομιλία. Αυτό που θέλω να μάθω είναι, αν ένα νούμερο όπως το δικό μου (που λαμβάνει αυτά τα σκέτα απεριόριστα data), μπορεί να λάβει τη νέα προσφορά, η οποία περιλαμβάνει τόσο τα απεριόριστα λεπτά, όσο και τα SMS. Αυτή ακριβώς είναι η απορία μου. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 2 minutes ago, Mad_Scientist said: Ναι, εγώ το είχα γράψει. Το θέμα είναι όμως, ότι αυτή η προσφορά, αποδίδει σκέτα τα απεριόριστα GB, δίχως καθόλου ομιλία. Αυτό που θέλω να μάθω είναι, αν ένα νούμερο όπως το δικό μου (που λαμβάνει αυτά τα σκέτα απεριόριστα data), μπορεί να λάβει τη νέα προσφορά, η οποία περιλαμβάνει τόσο τα απεριόριστα λεπτά, όσο και τα SMS. Αυτή ακριβώς είναι η απορία μου. Εαν θελεις στειλε μου σε πμ το σμσ, θελω να το δοκιμάσω σε φρογκ με λιγο υπολοιπο. Οσο αφορά την ερώτηση σου, η λογική λέει οτι θα πάρεις την προσφορά που θα ισχύει τώρα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minus21grams Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 (edited) 1 ώρα πριν, jimmis11 said: Τι εννοείς ότι μπήκε περιορισμός ανά ΑΦΜ, πόσα νούμερα μπορεί να πάρει κάποιος ανά ΑΦΜ; Αν δεν θυμάμαι λάθος, πέρυσι δεν ζητούσαν ΑΦΜ, απλά ταυτότητα... Θα ισχύει το ίδιο και στις ανανεώσεις όσον πήραν πέρυσι; Γράφτηκε στα Λαγωνικά. Μου έκανε εντύπωση και το μετέφερα. Το αν ισχύει ή όχι (δεν μου φαίνεται παράλογο σαν μέτρο) θα μας το πουν όσοι περάσουν για αγορά/ανανέωση. Edited November 24, 2025 by minus21grams 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos_90 Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 1 hour ago, Mad_Scientist said: Φίλε συνονόματε, μία σημαντική διευκρίνιση: Είπες, ότι ανανέωσες το περσινό? 1) Πέρυσι που το πήρες, νομίζω ότι δεν έδινε απεριόριστα λεπτά ούτε SMS, αλλά μόνο απεριόριστα GB και 120' προς όλους, σωστά? 2) Σήμερα που το ανανέωσες, σου έδωσε (στον ίδιο αριθμό) και τα απεριόριστα λεπτά και τα 200 SMS, σωστά? Ναι πέρσι είχα κάνει με τα 90€ που έδινε απεριόριστα δεδομένα και 120 λεπτά. Τώρα στον ίδιο αριθμό μου έβαλαν αυτό με όλα απεριόριστα με 109€. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 εβδομάδα διπλασιασμού η τρέχουσα 7 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Greg29Ms Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 Κάποιος με συμβόλαιο Gigamax cosmote μπορεί να κάνει φορητότητα στη frog ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 10 minutes ago, Greg29Ms said: Κάποιος με συμβόλαιο Gigamax cosmote μπορεί να κάνει φορητότητα στη frog ? Δεν είναι φορητότητα από cosmote σε cosmote 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panarmon Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 1 hour ago, leo06 said: Δεν είναι φορητότητα από cosmote σε cosmote Δηλαδή από what's up σε frog δε γίνεται ; Και μάλιστα το νούμερο που έχω είναι σε φραγή. Θα έχω πρόβλημα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 (edited) 1 hour ago, Greg29Ms said: Κάποιος με συμβόλαιο Gigamax cosmote μπορεί να κάνει φορητότητα στη frog ? βημα 1: αν το νουμερο ειναι ταμειακως ΟΚ, το κανεις καρτοκινητο frog σε καποιο καταστημα cosmote ή γερμανος βημα 2: στηνεσαι στην ουρα και αγοραζεις το πακετο αν το νουμερο ειναι WU ή cosmoΚarta το κανεις frog με αλλαγη πακετου και πας στο βημα 2 Edited November 24, 2025 by HEO 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 10 minutes ago, HEO said: βημα 1: αν το νουμερο ειναι ταμειακως ΟΚ, το κανεις καρτοκινητο frog σε καποιο καταστημα cosmote ή γερμανος βημα 2: στηνεσαι στην ουρα και αγοραζεις το πακετο αν το νουμερο ειναι WU ή cosmoΚarta το κανεις frog με αλλαγη πακετου και πας στο βημα 2 Ισχύει για νέο αριθμό ή φορητότητα. Κόσμοκάρτα, , What's up και frog είναι cosmote. 19 minutes ago, Panarmon said: Δηλαδή από what's up σε frog δε γίνεται ; Και μάλιστα το νούμερο που έχω είναι σε φραγή. Θα έχω πρόβλημα ; Οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSan Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 Αν αντί να πάω ο ίδιος και στείλω την κόρη μου στο κατάστημα της frog στην Θεσσαλονίκη με τα χρήματα θα μου την κάνουν την ανανέωση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 3 minutes ago, GSan said: Αν αντί να πάω ο ίδιος και στείλω την κόρη μου στο κατάστημα της frog στην Θεσσαλονίκη με τα χρήματα θα μου την κάνουν την ανανέωση ; Μπόρειτε να της κάνετε μια εξοδιοτηση μέσω gov 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hackerpcs Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 Λέτε να περιμένουμε για καλύτερη τιμή στη Cyber Monday; 1 Παράθεση Nokia 3220 - SE W810 - SE W850 - SE W902 - SE W995 - LG G3 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Xiaomi Redmi Note 8 - Xiaomi POCO X3 Pro - Xiaomi 13T 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GSan Δημ. November 24, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2025 Το δικό μου λήγει 10/02/2026 αν κάνω ανανέωση τώρα θα είναι απο τότε και μετά ή απο την ημερομηνία που θα γίνει η ανανέωση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts