Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

25 minutes ago, elkons said:

Πάλι σε story στο Instagram μας έχουν βάλει τον Φάνη να μας διαφημίζει το δίκτυο της Telekom ότι πιάνει καλά εκεί π είναι κάνει βιντεοκλήσεις.

Στόχος; να περάσουν στον Έλληνα πως η Telekom είναι τέλεια έτσι ώστε να δείξει πως το Rebranding θα μας κάνει καλό.. 

Ο στόχος…

IMG_6751.jpeg

1 minute ago, hercoulis said:

Ο στόχος…

IMG_6751.jpeg

Είναι Telekom όχι Com

Δεν έχω και φωτογραφία από Γερμανία από θάλαμο θα ξανά ψάξω 🤣

Εντομεταξυ έχω χρονοκσρτα Türk Telecom επί εποχές οτε καρτοτηλεφωνα στην Ελλάδα, την εποχή που δεν τα κατέστρεφε ο κόσμος........

18 ώρες πριν, VIPdriver said:

Βασικά τέλος τα καταστήματα. Καλυτερα απο το app απο την άνεση του σπιτιου μας και θα παίρνουμε και μπόνους. Θα τους γυρισει μπουμερανγκ η χαζομάρα που σκέφτηκαν. Θα μπαίνει κόσμος στο μαγαζί, θα του λενε οχι 10, 15 και θα φεύγουν βρίζοντας. 

Πίστεψε με δε δίνουν δεκάρα για τα καταστήματα. Άλλωστε ο κόσμος που πήγαινε στα καταστήματα να βάλει 10€ και είχε frog είναι απειροελαχιστος. Κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί.

Εγώ πρόλαβα και αγόρασα την προσφορά με τα 144 ευρώ απεριόριστες κλήσεις και απεριόριστο ίντερνετ 

όποτε κάθε αλλαγή δεν με επηρεάζει χαχαχα 

αε ένα χρόνο βλέπουμε 👌👌👌👌

μετά τους νέους κανόνες υπάρχει κάποια καρτοκινητή που να βγαίνει φθηνότερη;

Δεν θυμάμαι το ελάχιστο ανανέωσης στην Q, τι ισχύει εκεί;

η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr

η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr

2 minutes ago, tempo said:

μετά τους νέους κανόνες υπάρχει κάποια καρτοκινητή που να βγαίνει φθηνότερη;

Δεν θυμάμαι το ελάχιστο ανανέωσης στην Q, τι ισχύει εκεί;

Η κιου εχει ελαχιστη 13 ονλαιν και 15 σε καταστημα, ενω το f2g ελάχιστη 13 ονλαιν και 8 καταστημα. 

1 hour ago, VIPdriver said:

Η κιου εχει ελαχιστη 13 ονλαιν και 15 σε καταστημα, ενω το f2g ελάχιστη 13 ονλαιν και 8 καταστημα. 

Η Q έκοψε την 8ευρη ανανέωση κατα την διάρκεια που ¨τρέχει¨ countdown;

Ισχύει ακόμα,την προηγούμενη εβδομάδα είχα βάλει 8.

34 minutes ago, opmgls said:

Η Q έκοψε την 8ευρη ανανέωση κατα την διάρκεια που ¨τρέχει¨ countdown;

Σωστός, το είχα ξεχάσει αυτό 

7 ώρες πριν, gpapas640 said:

Πίστεψε με δε δίνουν δεκάρα για τα καταστήματα. Άλλωστε ο κόσμος που πήγαινε στα καταστήματα να βάλει 10€ και είχε frog είναι απειροελαχιστος. Κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί.

Εγώ πάντως ένας φίλος που ξέρω και ο αδελφός μου βάζαμε 10€ από κατάστημα που είναι δίπλα μας καί επειδή είμαστε νέοι στο frog είχαμε και 120 λεπτά για ένα χρόνο, οπότε την βγάζαμε με 10€ το 2μηνο και έμεναν όλα τα λεφτά από το one 10% που το κόβουν και αυτό... για μένα είναι τρελό σπάσιμο!!! Άσε που με το 10ρικο είχαμε δεδομένα γιά 2 μήνες με το 500+500 ενώ με τα 13€ έχεις περισότερα (που δεν με νοιάζει) αλλά γιά ένα μήνα... Από το κακό στο χειρότερο πάνε όλες οι εταιρίες!!! Από F2G είχαμε φύγει όλοι μας αλλά και αυτόι δεν πάνε πίσω!!

Edited by geotzia

Καθίστε και υπολογίστε πόσα θα δίνετε σε καθε κινητο καθε μηνα ωστε να ικανοποιουνται οι αναγκες σας. Εγω σπάστηκα με το φρογκ, αλλά για τη χρήση που το θέλω με βολεύει 1 ανανεωση καθε 2 μήνες, εστω και με 2,5€/μηνα αύξηση. Το θετικό για μένα θα είναι οτι δεν θα χρειάζεται να παω σε καταστημα (που πήγαινα για το 8ευρο). Στις αλλες εταιριες δεν βρισκω τροπο να μην δινω καθε μηνα 13€. 

Ναι αλλά κάθε λίγο κόβουν παροχές και αυξάνουν κόστος... όσο δεν αντιδράμε (και βάζω τον εαυτό μου πρώτο) τόσο θα απαιτούν, απλά πράγματα!! Είμαστε τελείως πρόβατα για να λέμε την αλήθεια...

Ορίστε τώρα δε θα δεις ούτε εκεί 8€η 

1 minute ago, geotzia said:

Ναι αλλά κάθε λίγο κόβουν παροχές και αυξάνουν κόστος... όσο δεν αντιδράμε (και βάζω τον εαυτό μου πρώτο) τόσο θα απαιτούν, απλά πράγματα!! Είμαστε τελείως πρόβατα για να λέμε την αλήθεια...

Ε ναι τα 2GB του One το καλοκαίρι έγιναν -10% για καθαρό υπόλοιπο και τώρα βγαίνει-10%.

Τότε με τι θα το αντικαταστήσει δεν θα μας ανταμείψει που έχουμε σταθερό ή τα ίδια προνόμια με κάποιον που έχει κινητά;

Α ρε Νεμπή πως τα κάνεις έτσι.

16 minutes ago, geotzia said:

Ξερω ατομα που εαν τους πω αυριο οτι το πάγιο τους θα αυξηθεί +50%, θα μου απαντήσουν "ε ναι τι να κανουμε, σε ολες τις εταιριες ετσι θα ειναι".... Ειπα σε άτομο για φορητότητα και με κοιτούσε με ανοιχτό στόμα, λες και του έλεγα για πυρηνική φυσική...

Ο μοναδικός τρόπος να αντιδράσει κάποιος ειναι να είναι καρτοκινητός, ωστε να αλλάζει εταιρία οπότε θέλει. 

μα και εγω να αλλαξω το frog, συμφωνουμε. Αλλα που να πας και να εχει 3€ το πακετο ομιλιας; Το θελω για τους γονεις μου που μονο αυτο τους ενδιαφερει, ομιλια, και μαλιστα θελουν λιγα λεπτα.

1 hour ago, VIPdriver said:

Ο μοναδικός τρόπος να αντιδράσει κάποιος ειναι να είναι καρτοκινητός, ωστε να αλλάζει εταιρία οπότε θέλει. 

Καλά τα λες αλλά, έτσι όπως πάει το πράγμα, θα χρειάζεται συνεχώς φορητότητα και κάπου όλο αυτό αρχίζει και κουράζει...

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

2 minutes ago, Serafeim1981 said:

Καλά τα λες αλλά, έτσι όπως πάει το πράγμα, θα χρειάζεται συνεχώς φορητότητα και κάπου όλο αυτό αρχίζει και κουράζει...

Έχει σταματήσει το τελευταίο διάστημα η Cosmote να δίνει αντιπροσφορά για να μείνει το καρτοκινητό σε αυτούς,δηλαδή έδιναν π.χ 1000min και 10€ για κάνα χρόνο για να μείνει κάποιος. 

Τώρα το σταμάτησαν. Δε ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους. 

8 ώρες πριν, petrost8 said:

μα και εγω να αλλαξω το frog, συμφωνουμε. Αλλα που να πας και να εχει 3€ το πακετο ομιλιας; Το θελω για τους γονεις μου που μονο αυτο τους ενδιαφερει, ομιλια, και μαλιστα θελουν λιγα λεπτα.

Στη φρογκ, από εκεί που έβαζες 8ε/2μηνο ή 10ε/3μηνο, τωρα θα βαζεις 13ε/2μηνο, δηλαδη 6,5€/μήνα και θα εχεις πακετο ομιλίας. Δυστυχώς ολα τα υπόλοιπα καρτοκινητά της αγοράς δεν δινουν τιποτα με 6,5€/μηνα.

Όσο ισχύει αυτό, η φρογκ θα έχει πλεονέκτημα. Εαν καταντήσουν και το φρογκ να θέλει 13ε/μηνα, τότε το πιο συμφέρον θα είναι το CU με διαφορά.

Καλημέρα, μια επιβεβαίωση παρακαλώ:

Μετατροπή κοσμοκαρτα σε frog, το χρηματικό υπόλοιπο μεταφέρεται κανονικά, σωστά;

21 minutes ago, pan05 said:

Καλημέρα, μια επιβεβαίωση παρακαλώ:

Μετατροπή κοσμοκαρτα σε frog, το χρηματικό υπόλοιπο μεταφέρεται κανονικά, σωστά;

ΝΑΙ.

Τι sms στέλνουμε για να πάμε frog?

11 ώρες πριν, VIPdriver said:

Ξερω ατομα που εαν τους πω αυριο οτι το πάγιο τους θα αυξηθεί +50%, θα μου απαντήσουν "ε ναι τι να κανουμε, σε ολες τις εταιριες ετσι θα ειναι".... Ειπα σε άτομο για φορητότητα και με κοιτούσε με ανοιχτό στόμα, λες και του έλεγα για πυρηνική φυσική...

Οπως έχουν μάθει τα άλλα τους φαίνονται παράξενα κ δεν αλλαζουν εύκολα. Το ίδιο μαγαζί, τα ίδια τετραψήφια, τα ίδια προβλήματα, αν ακριβαίνουν τους τα χώνουν.. Λες και οι άλλοι είναι ξένοι. 
Αλλα δεν είναι αυτή η λύση.

3 ώρες πριν, VIPdriver said:

τωρα θα βαζεις 13ε/2μηνο, δηλαδη 6,5€/μήνα 

Μου φαίνεται καλύτερο να βάζω 13€ / 3μηνο , για να βγαινει 4,3€ ο μηνας και ας χανονται τα υπολειπομενα € 🤷🏻‍♂️

Edited by petrost8

7 minutes ago, petrost8 said:

Μου φαίνεται καλύτερο να βάζω 13€ / 3μηνο , για να βγαινει 4,3€ ο μηνας και ας χανονται τα υπολειπομενα € 🤷🏻‍♂️

Υπάρχει η ΛΥΣΗ να ανανεώνεις εναλλάξ. Τι εννοώ:

Όταν βάλεις τα 13€, περισσεύουν 2.70€. ΕΤΣΙ Δεν είναι?

Ανανεώνεις στο δίμηνο και τα 'κρατάς'.

Όταν ξαναβάλεις 13€, τότε έχεις μαζέψει 5.40€, βάζεις το πακέτο 6G για 25 ημέρες) και αφήνει κάτι λεπτά που μένουν να χάθουν.

επειδη ειπα οτι το frog το εχω για τους γονεις μου που τους ενδιαφερει μονο η ομιλια, δυστυχως το πακετο 6G τους ειναι περιττο.