hercoulis Δημ. Κυριακή στις 11:15 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:15 μμ 25 minutes ago, elkons said: Πάλι σε story στο Instagram μας έχουν βάλει τον Φάνη να μας διαφημίζει το δίκτυο της Telekom ότι πιάνει καλά εκεί π είναι κάνει βιντεοκλήσεις. Στόχος; να περάσουν στον Έλληνα πως η Telekom είναι τέλεια έτσι ώστε να δείξει πως το Rebranding θα μας κάνει καλό.. Ο στόχος… 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. Κυριακή στις 11:18 μμ Κοινοποίηση Δημ. Κυριακή στις 11:18 μμ 1 minute ago, hercoulis said: Ο στόχος… Είναι Telekom όχι Com Δεν έχω και φωτογραφία από Γερμανία από θάλαμο θα ξανά ψάξω 🤣 Εντομεταξυ έχω χρονοκσρτα Türk Telecom επί εποχές οτε καρτοτηλεφωνα στην Ελλάδα, την εποχή που δεν τα κατέστρεφε ο κόσμος........ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpapas640 Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 18 ώρες πριν, VIPdriver said: Βασικά τέλος τα καταστήματα. Καλυτερα απο το app απο την άνεση του σπιτιου μας και θα παίρνουμε και μπόνους. Θα τους γυρισει μπουμερανγκ η χαζομάρα που σκέφτηκαν. Θα μπαίνει κόσμος στο μαγαζί, θα του λενε οχι 10, 15 και θα φεύγουν βρίζοντας. Πίστεψε με δε δίνουν δεκάρα για τα καταστήματα. Άλλωστε ο κόσμος που πήγαινε στα καταστήματα να βάλει 10€ και είχε frog είναι απειροελαχιστος. Κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί. 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANAGNPANA Δημ. 9 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 9 ώρες πριν Εγώ πρόλαβα και αγόρασα την προσφορά με τα 144 ευρώ απεριόριστες κλήσεις και απεριόριστο ίντερνετ όποτε κάθε αλλαγή δεν με επηρεάζει χαχαχα αε ένα χρόνο βλέπουμε 👌👌👌👌 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν μετά τους νέους κανόνες υπάρχει κάποια καρτοκινητή που να βγαίνει φθηνότερη; Δεν θυμάμαι το ελάχιστο ανανέωσης στην Q, τι ισχύει εκεί; 1 Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 2 minutes ago, tempo said: μετά τους νέους κανόνες υπάρχει κάποια καρτοκινητή που να βγαίνει φθηνότερη; Δεν θυμάμαι το ελάχιστο ανανέωσης στην Q, τι ισχύει εκεί; Η κιου εχει ελαχιστη 13 ονλαιν και 15 σε καταστημα, ενω το f2g ελάχιστη 13 ονλαιν και 8 καταστημα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 7 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 7 ώρες πριν 1 hour ago, VIPdriver said: Η κιου εχει ελαχιστη 13 ονλαιν και 15 σε καταστημα, ενω το f2g ελάχιστη 13 ονλαιν και 8 καταστημα. Η Q έκοψε την 8ευρη ανανέωση κατα την διάρκεια που ¨τρέχει¨ countdown; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν Ισχύει ακόμα,την προηγούμενη εβδομάδα είχα βάλει 8. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν 34 minutes ago, opmgls said: Η Q έκοψε την 8ευρη ανανέωση κατα την διάρκεια που ¨τρέχει¨ countdown; Σωστός, το είχα ξεχάσει αυτό 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 6 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 6 ώρες πριν (edited) 7 ώρες πριν, gpapas640 said: Πίστεψε με δε δίνουν δεκάρα για τα καταστήματα. Άλλωστε ο κόσμος που πήγαινε στα καταστήματα να βάλει 10€ και είχε frog είναι απειροελαχιστος. Κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί. Εγώ πάντως ένας φίλος που ξέρω και ο αδελφός μου βάζαμε 10€ από κατάστημα που είναι δίπλα μας καί επειδή είμαστε νέοι στο frog είχαμε και 120 λεπτά για ένα χρόνο, οπότε την βγάζαμε με 10€ το 2μηνο και έμεναν όλα τα λεφτά από το one 10% που το κόβουν και αυτό... για μένα είναι τρελό σπάσιμο!!! Άσε που με το 10ρικο είχαμε δεδομένα γιά 2 μήνες με το 500+500 ενώ με τα 13€ έχεις περισότερα (που δεν με νοιάζει) αλλά γιά ένα μήνα... Από το κακό στο χειρότερο πάνε όλες οι εταιρίες!!! Από F2G είχαμε φύγει όλοι μας αλλά και αυτόι δεν πάνε πίσω!! Edited 6 ώρες πριν by geotzia 1 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Καθίστε και υπολογίστε πόσα θα δίνετε σε καθε κινητο καθε μηνα ωστε να ικανοποιουνται οι αναγκες σας. Εγω σπάστηκα με το φρογκ, αλλά για τη χρήση που το θέλω με βολεύει 1 ανανεωση καθε 2 μήνες, εστω και με 2,5€/μηνα αύξηση. Το θετικό για μένα θα είναι οτι δεν θα χρειάζεται να παω σε καταστημα (που πήγαινα για το 8ευρο). Στις αλλες εταιριες δεν βρισκω τροπο να μην δινω καθε μηνα 13€. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geotzia Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Ναι αλλά κάθε λίγο κόβουν παροχές και αυξάνουν κόστος... όσο δεν αντιδράμε (και βάζω τον εαυτό μου πρώτο) τόσο θα απαιτούν, απλά πράγματα!! Είμαστε τελείως πρόβατα για να λέμε την αλήθεια... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν Ορίστε τώρα δε θα δεις ούτε εκεί 8€η 1 minute ago, geotzia said: Ναι αλλά κάθε λίγο κόβουν παροχές και αυξάνουν κόστος... όσο δεν αντιδράμε (και βάζω τον εαυτό μου πρώτο) τόσο θα απαιτούν, απλά πράγματα!! Είμαστε τελείως πρόβατα για να λέμε την αλήθεια... Ε ναι τα 2GB του One το καλοκαίρι έγιναν -10% για καθαρό υπόλοιπο και τώρα βγαίνει-10%. Τότε με τι θα το αντικαταστήσει δεν θα μας ανταμείψει που έχουμε σταθερό ή τα ίδια προνόμια με κάποιον που έχει κινητά; Α ρε Νεμπή πως τα κάνεις έτσι. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 5 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 5 ώρες πριν 16 minutes ago, geotzia said: Ναι αλλά κάθε λίγο κόβουν παροχές και αυξάνουν κόστος... όσο δεν αντιδράμε (και βάζω τον εαυτό μου πρώτο) τόσο θα απαιτούν, απλά πράγματα!! Είμαστε τελείως πρόβατα για να λέμε την αλήθεια... Ξερω ατομα που εαν τους πω αυριο οτι το πάγιο τους θα αυξηθεί +50%, θα μου απαντήσουν "ε ναι τι να κανουμε, σε ολες τις εταιριες ετσι θα ειναι".... Ειπα σε άτομο για φορητότητα και με κοιτούσε με ανοιχτό στόμα, λες και του έλεγα για πυρηνική φυσική... Ο μοναδικός τρόπος να αντιδράσει κάποιος ειναι να είναι καρτοκινητός, ωστε να αλλάζει εταιρία οπότε θέλει. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν μα και εγω να αλλαξω το frog, συμφωνουμε. Αλλα που να πας και να εχει 3€ το πακετο ομιλιας; Το θελω για τους γονεις μου που μονο αυτο τους ενδιαφερει, ομιλια, και μαλιστα θελουν λιγα λεπτα. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 1 hour ago, VIPdriver said: Ο μοναδικός τρόπος να αντιδράσει κάποιος ειναι να είναι καρτοκινητός, ωστε να αλλάζει εταιρία οπότε θέλει. Καλά τα λες αλλά, έτσι όπως πάει το πράγμα, θα χρειάζεται συνεχώς φορητότητα και κάπου όλο αυτό αρχίζει και κουράζει... 2 Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 2 minutes ago, Serafeim1981 said: Καλά τα λες αλλά, έτσι όπως πάει το πράγμα, θα χρειάζεται συνεχώς φορητότητα και κάπου όλο αυτό αρχίζει και κουράζει... Έχει σταματήσει το τελευταίο διάστημα η Cosmote να δίνει αντιπροσφορά για να μείνει το καρτοκινητό σε αυτούς,δηλαδή έδιναν π.χ 1000min και 10€ για κάνα χρόνο για να μείνει κάποιος. Τώρα το σταμάτησαν. Δε ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts