VIPdriver Δημ. Πέμπτη στις 08:32 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 08:32 μμ 1 hour ago, panbet said: 144 ευρώ το χρόνο απεριόριστα ομιλία, data και 200 sms έχει προσφορά μόνο στα καταστήματα frog Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Το είδα σε διπλανό forum. Πού ακριβώς το είδες αυτό; Εγώ ξέρω μόνο για απεριόριστο ίντερνετ με 144/χρονο. EDIT: Το βρήκα https://www.lagonika.gr/prosfores/aperiorista-data-kai-omilia-sthn-frog-gia-ena-etos-144euroetos-mono-se-katasthmata/ 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panbet Δημ. Πέμπτη στις 09:02 μμ Κοινοποίηση Δημ. Πέμπτη στις 09:02 μμ 28 minutes ago, VIPdriver said: Πού ακριβώς το είδες αυτό; Εγώ ξέρω μόνο για απεριόριστο ίντερνετ με 144/χρονο. EDIT: Το βρήκα https://www.lagonika.gr/prosfores/aperiorista-data-kai-omilia-sthn-frog-gia-ena-etos-144euroetos-mono-se-katasthmata/ Και στο insomnia το γράφει. Εγώ το πήρα μόνο με ίντερνετ 109 ευρώ. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Παρασκευή στις 08:30 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 08:30 πμ Νέο 4 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. Παρασκευή στις 09:00 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:00 πμ 30 minutes ago, hercoulis said: Νέο Σε πρόλαβε ο VIPdriver. 1 Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osal Δημ. Παρασκευή στις 09:03 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:03 πμ wifi calling παιζει με frog ? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Saxtus Δημ. Παρασκευή στις 09:17 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:17 πμ 10 minutes ago, osal said: wifi calling παιζει με frog ? Μόνο αν είναι στη λίστα εδώ. 2 Παράθεση Saxtus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hackerpcs Δημ. Παρασκευή στις 09:33 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:33 πμ (edited) Αυτό μου ήρθε στην νέα κάρτα από το κατάστημα Θεσσαλονίκης, 90€/unl data για ένα χρόνο. Προς το παρόν στο frog app δεν έχει κάποια ενεργοποίηση/pop up προσφοράς (το link απλά ανοίγει το frog app και δεν κάνει τίποτα), είναι ενεργοποιημένα 120' προς όλους που μου έβαλαν στο κατάστημα δωρεάν με την προσφορά των 90€ Edited Παρασκευή στις 09:37 πμ by Hackerpcs Παράθεση Nokia 3220 - SE W810 - SE W850 - SE W902 - SE W995 - LG G3 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Xiaomi Redmi Note 8 - Xiaomi POCO X3 Pro - Xiaomi 13T 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Παρασκευή στις 09:37 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:37 πμ Δεν στο έβαλαν εκεί. Είναι για όλους. Για κάθε νέο frog το πρώτο χρόνο δίνει 60+60, αφου γίνει η πρώτη ανανέωση (οχι του μηνα, γενικά). Με το που μπήκαν λοιπόν τα λεφτά μέσα ενεργοποιήθηκε και αυτό. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
osal Δημ. Παρασκευή στις 09:38 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:38 πμ Απο αυριο ΣΑΒ 21/12 ισχυει η προσφορα 144ε ολα απεριοριστα. Πρεπει πρωτα να ολοκληρωθει η φορητοτητα (ωρες με 1 ημερα) και μετα να ξαναπαμε καταστημα για ενεργοποιηση προσφορας μου ειπαν. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hackerpcs Δημ. Παρασκευή στις 09:39 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:39 πμ 1 minute ago, kmpatra said: Δεν στο έβαλαν εκεί. Είναι για όλους. Για κάθε νέο frog το πρώτο χρόνο δίνει 60+60, αφου γίνει η πρώτη ανανέωση (οχι του μηνα, γενικά). Με το που μπήκαν λοιπόν τα λεφτά μέσα ενεργοποιήθηκε και αυτό. ΟΚ αλλά με τα δωρεάν 120' για ένα χρόνο τι γίνεται όμως Παράθεση Nokia 3220 - SE W810 - SE W850 - SE W902 - SE W995 - LG G3 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Xiaomi Redmi Note 8 - Xiaomi POCO X3 Pro - Xiaomi 13T 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Παρασκευή στις 09:40 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:40 πμ Τι εννοείς τι γίνεται? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hackerpcs Δημ. Παρασκευή στις 09:41 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:41 πμ Just now, kmpatra said: Τι εννοείς τι γίνεται? Διάβασε το μήνυμα, λέει πρέπει να ενεργοποιηθεί μέσα στο frog app αλλά εκεί δεν υπάρχει κάτι, αυτό είναι το point του post μου 1 Παράθεση Nokia 3220 - SE W810 - SE W850 - SE W902 - SE W995 - LG G3 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Xiaomi Redmi Note 8 - Xiaomi POCO X3 Pro - Xiaomi 13T 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Παρασκευή στις 09:42 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:42 πμ (edited) Θα έπρεπε να φαίνεται Edited Παρασκευή στις 09:43 πμ by kmpatra 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hackerpcs Δημ. Παρασκευή στις 09:43 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:43 πμ Just now, kmpatra said: Αν εννοείς τι γίνεται μετά υπάρχει και το πακέτο με τα 3€ = 60'/120'. Αν υπάρχει βέβαια σε ένα χρόνο. Διάβασε σε παρακαλώ το SMS που έβαλα σε screenshot πριν γράψεις άλλο μήνυμα χωρίς ουσία, δεν έχεις καταλάβει τι ρωτάω Παράθεση Nokia 3220 - SE W810 - SE W850 - SE W902 - SE W995 - LG G3 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Xiaomi Redmi Note 8 - Xiaomi POCO X3 Pro - Xiaomi 13T 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. Παρασκευή στις 09:44 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 09:44 πμ Μήπως χρειάζεται λίγο χρόνο επειδή είναι καινούργια σύνδεση... Just now, Hackerpcs said: Διάβασε σε παρακαλώ το SMS που έβαλα σε screenshot πριν γράψεις άλλο μήνυμα χωρίς ουσία, δεν έχεις καταλάβει τι ρωτάω Το διορθωσα, γράψαμε την ίδια στιγμή το καινούργιο μήνυμα. 4 minutes ago, kmpatra said: Θα έπρεπε να φαίνεται 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bas Δημ. Παρασκευή στις 10:53 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 10:53 πμ 1 hour ago, kmpatra said: Θα έπρεπε να φαίνεται ...στα "EXTRAS' 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. Παρασκευή στις 11:34 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:34 πμ Εγώ πάντως την τίμησα την προσφορά. Για τους επόμενους 9 μήνες την βολεψα. Λογικά μέσα στην άλλη εβδομάδα θα έρθει και η σιμ να την ενεργοποίησω 5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hackerpcs Δημ. Παρασκευή στις 11:44 πμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 11:44 πμ (edited) 12 minutes ago, kostas123464 said: Εγώ πάντως την τίμησα την προσφορά. Για τους επόμενους 9 μήνες την βολεψα. Λογικά μέσα στην άλλη εβδομάδα θα έρθει και η σιμ να την ενεργοποίησω 144€/12=12 ευρώ το μήνα για όλα απεριόριστα χωρίς κάρτες ανά δύο μήνες σε δίκτυο cosmote είναι εξαιρετική τιμή Εγώ με 90/12=7,5 + 3€ = 10,5 unlimited data + rollover 120 λεπτά προς όλους είμαι ΟΚ, δεν μιλάω έτσι και αλλιώς μέσω κλήσεων πολύ Edited Παρασκευή στις 11:48 πμ by Hackerpcs 2 Παράθεση Nokia 3220 - SE W810 - SE W850 - SE W902 - SE W995 - LG G3 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Xiaomi Redmi Note 8 - Xiaomi POCO X3 Pro - Xiaomi 13T 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. Παρασκευή στις 03:35 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 03:35 μμ (edited) 8 ώρες πριν, Saxtus said: Σε πρόλαβε ο VIPdriver. Δεν είναι ίδια. ##### Είναι εβδομαδα διπλασιασμού; Λέει χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Edited Παρασκευή στις 05:43 μμ by hercoulis 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. Παρασκευή στις 06:45 μμ Κοινοποίηση Δημ. Παρασκευή στις 06:45 μμ Δεν είναι εβδομάδα διπλασιασμού. 1 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gag Δημ. Χθες στς 12:39 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 12:39 πμ 14 ώρες πριν, Hackerpcs said: Διάβασε το μήνυμα, λέει πρέπει να ενεργοποιηθεί μέσα στο frog app αλλά εκεί δεν υπάρχει κάτι, αυτό είναι το point του post μου Μήπως τα έχεις ενεργοποιήσει ήδη τα υπόλοιπα 60 από τα extras χωρίς να το καταλάβεις? Βλέπω στο υπόλοιπο χρόνου 117, και νομίζω πως αυτόματα παίρνεις μόνο τα πρώτα 60. On 16/12/2024 at 9:01 ΠΜ, yyyy said: με 8€, δεν παίρνω bonus MB. Με 10€ παίρνω 1GB. Ενώ online με 13€ παίρνω είτε 1,5GB είτε.. Μια λεπτομέρεια: με τα 10€ παίρνεις αυτόματα τα μισά mb και τα υπόλοιπα 500 μέσα απ'την εφαρμογή με περιθώριο ένα μήνα. Που σημαίνει ότι έχεις data για δύο μήνες αν χρειάζεσαι πολύ λίγα. 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Θα είναι σαν 2 παραγγελίες, αλλά δεν θα είναι. Γέροντας φρογκισιος. 4 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Τα δωρεάν απεριόριστα ντάτα μέχρι πότε θα πρέπει να ενεργοποιηθούν? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elkons Δημ. 23 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 23 ώρες πριν Έως 2/1 3 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cu2goup Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν (edited) Τρέχουμε τώρα... https://www.frogmobile.gr/el/frog-online-sim-card Edited 16 ώρες πριν by cu2goup 1 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts