VIPdriver Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 14 minutes ago, Mivas said: Καλησπέρα, καθώς είναι εβδομάδα διπλασιασμού (πακέτο των 3 ευρώ δίνει 2 ώρες ομιλίας αντί για 1), γνωρίζει κάποιος ποια μέρα γίνεται η επαναφορά σε 1 ώρα; Π.χ. Ισχύει μέχρι και την Κυριακή και από Δευτέρα γυρίζει πάλι στη 1 ώρα; Ακριβώς. Την επόμενη εβδομάδα (Δευτ-Κυρ) θα δινει 60 λεπτά. Την πιο επόμενη 120 λεπτά. 3 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mivas Δημ. 4 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 4 ώρες πριν 26 minutes ago, VIPdriver said: Ακριβώς. Την επόμενη εβδομάδα (Δευτ-Κυρ) θα δινει 60 λεπτά. Την πιο επόμενη 120 λεπτά. Ωραία, ευχαριστώ! Δεν ήμουν σίγουρος ποια μέρα γινόταν το reset, Παρασκευή/Σάββατο ή Κυριακή/Δευτέρα. Έγινε, οπότε μέχρι και την Κυριακή συνεχίζει ο διπλασιασμός 2 Παράθεση Ιστορικό κινητών: Nokia 3410, 7250i, N97, Lumia 520, Lumia 925, Lumia 1020 64GB, Nokia Lumia 830 - Limited Gold Edition, Lumia 950, N950 Developer kit, Nokia Dali with Simple Dali UI, Nokia Reader - "Pine", Jolla Phone - The First One, Jolla C Limited Edition, Nokia 9 Pureview Στην άκρη: Nokia 6230i, 8210, N86 8MP, 808 PureView, Nokia "Goldfinger", Nokia "McLaren", Panasonic Lumix DMC-CM1 Σε χρήση: Leica Leitz Phone 1, Nokia 808 Pureview Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VIPdriver Δημ. 3 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 3 ώρες πριν 23 minutes ago, Mivas said: Ωραία, ευχαριστώ! Δεν ήμουν σίγουρος ποια μέρα γινόταν το reset, Παρασκευή/Σάββατο ή Κυριακή/Δευτέρα. Έγινε, οπότε μέχρι και την Κυριακή συνεχίζει ο διπλασιασμός Σε εβδομάδες 2πλασιασμου μερικες Δευτέρες αργουν να το γραψουν στο πακέτο. Περίμενε μεχρι να φανει στην εφαρμογή κ μετά αγορασε το. 2 Παράθεση - Εξαργύρωση Cashback έως 08/12/2024 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
besddimo2 Δημ. 2 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 2 ώρες πριν On 24/11/2024 at 2:41 ΜΜ, gpapas640 said: Αν πεις ότι είχες πάρει πέρυσι την προσφορά και έληξε; 😁 Αυτοί που το ξέρουν δηλαδή; Καλή ερώτηση. Πάντως όταν ξεκίνησα τη διαδικασία για τα 144€, μου λέει άνοιξε την εφαρμογή frog. Ίσως το βλέπουν κάπως εκεί; 3 ώρες πριν, VIPdriver said: Αφού λέει με top up (δλδ ανανέωση) λογικά γίνεται σε υπάρχον νούμερο. Για σιγουριά πάρε τους ενα τηλ. Εμένα μου έχω φρόγκ εδώ και 5-6 χρόνια, μου είπε μόνο με νέα σιμ ή φορητότητα. (Αθήνα) 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tricker Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν Μπορείς να πάρεις multisim κάρτες στο frog? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
opmgls Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν 54 minutes ago, besddimo2 said: Καλή ερώτηση. Πάντως όταν ξεκίνησα τη διαδικασία για τα 144€, μου λέει άνοιξε την εφαρμογή frog. Ίσως το βλέπουν κάπως εκεί; Κι εγώ νομίζω το βλέπουν από την εφαρμογή. Εχουν τρόπο να τσεκάρουν. Βέβαια θα μπορούσαν να μην το κάνουν για κάποιο λόγο. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι σε αυτή την περίπτωση αν υπάρχει και κόφτης από το σύστημα όταν δει την συνδεσή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. 1 ώρα πριν Κοινοποίηση Δημ. 1 ώρα πριν (edited) 5 ώρες πριν, GR.04 said: Μόλις αγόρασα το πακετακι από Θεσσαλονίκη. Δεν δούλευε το POS (δυστυχώς μου είπαν) Για περιαγωγη στην ΕΕ δίνει 9 GB τον μήνα. Κολλησε απο της Αθηνας. Θα ξεκολλησει την αλλη Τριτη που ληγει. Αν τους πειτε να πληρωσετε με IRIS, μηπως και ξεκολλησει το POS ? 40 minutes ago, tricker said: Μπορείς να πάρεις multisim κάρτες στο frog? Ναι Edited 1 ώρα πριν by runner70 Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts