rs280ps Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου 10€ για αλλαγή πακέτου μου φαίνονται πολλά.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου (edited) Εμένα γιατί θέλει 3€; @rs280ps Edited 27 Ιουνίου by Teiresias_ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου 6 minutes ago, Teiresias_ said: Εμένα γιατί θέλει 3€; @rs280ps Εσυ δεν έχεις iPhone μάλλον 😆 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου 9 minutes ago, Teiresias_ said: Εμένα γιατί θέλει 3€; @rs280ps Έχεις ξανακάνει αλλαγή? ένα ποστ παλιότερα έγραφε ότι η πρώτη αλλαγή κοστίζει 10€. Οι επόμενες 3€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου 3 minutes ago, Alexandros201285 said: Έχεις ξανακάνει αλλαγή? ένα ποστ παλιότερα έγραφε ότι η πρώτη αλλαγή κοστίζει 10€. Οι επόμενες 3€ Όχι πρώτη αλλαγή θέλω να κάνω.. εγώ είχα διαβάσει πως η πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν και οι επόμενες 3€ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου (edited) 15 minutes ago, rs280ps said: πρώτη αλλαγή είναι δωρεάν και οι επόμενες 3€ Αυτό ισχύει από what's up σε cosmocarta κ αντίθετα. Edited 27 Ιουνίου by Alexandros201285 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου 18 minutes ago, Alexandros201285 said: Έχεις ξανακάνει αλλαγή? ένα ποστ παλιότερα έγραφε ότι η πρώτη αλλαγή κοστίζει 10€. Οι επόμενες 3€ Εγώ ήρθα με φορητότητα από κατάστημα. Όταν το πήρα ήταν what's up. Δεν θυμάμαι τι πλήρωσα και αν πλήρωσα για να πάω frog. Και τώρα μου λέει αυτό. 24 minutes ago, rs280ps said: Εσυ δεν έχεις iPhone μάλλον 😆 Α, έχεις iPhone;; Σου λέει αυτός έχει λεφτά κοπάνα τον στ' αυτιά!! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexandros201285 Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου 1η αλλαγή -από Frog σε wu/cosmokarta και αντίστροφα: 10€ -απο wu σε cosmokarta και αντίστροφα: δωρεάν Κάθε επόμενη (οποιαδήποτε) αλλαγή: 3€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου 8 minutes ago, Alexandros201285 said: 1η αλλαγή -από Frog σε wu/cosmokarta και αντίστροφα: 10€ -απο wu σε cosmokarta και αντίστροφα: δωρεάν Κάθε επόμενη (οποιαδήποτε) αλλαγή: 3€ Άρα το χειρότερο σενάριο είναι να είσαι Frog εξ αρχής. Εγώ που στην αρχή ήμουν what's up και πήγα Frog μετά, τώρα μου ζητάει μόνο 3€. Στην πρώτη αλλαγή ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να μου ζήτησε 10€. Ή 3 ήταν ή 0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου 23 minutes ago, Alexandros201285 said: 1η αλλαγή -από Frog σε wu/cosmokarta και αντίστροφα: 10€ -απο wu σε cosmokarta και αντίστροφα: δωρεάν Κάθε επόμενη (οποιαδήποτε) αλλαγή: 3€ Κρίμα λες και είναι διαφορετικό δίκτυο μας κοροϊδεύει η cosmote 1 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teiresias_ Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου 15 minutes ago, rs280ps said: Κρίμα λες και είναι διαφορετικό δίκτυο μας κοροϊδεύει η cosmote Κάποια λογική θα υπάρχει δεν μπορεί να στέλνει στον έναν 3€ και στον άλλον 10€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου 17 minutes ago, rs280ps said: Κρίμα λες και είναι διαφορετικό δίκτυο μας κοροϊδεύει η cosmote εχει μια αξηγηση: να αποθαρυνει αυτους που μαζευουν λεφτα στο frog να τα στελνουν σε αλλους 2 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hercoulis Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου 8 minutes ago, HEO said: εχει μια αξηγηση: να αποθαρυνει αυτους που μαζευουν λεφτα στο frog να τα στελνουν σε αλλους Εγώ στο φρογκ δε μπορώ να μαζεψω λεφτά. Έχουν δώσει τέτοια δομή στα πακέτα τους, ώστε να θες 20ευρώ για να εισαι καλυμμένος κάθε μήνα. Δοκίμασα και το easy tranfer και έφαγα άκυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rs280ps Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου 25 minutes ago, HEO said: εχει μια αξηγηση: να αποθαρυνει αυτους που μαζευουν λεφτα στο frog να τα στελνουν σε αλλους Εγώ θα έλεγα ψάχνει τρόπο να βγάλει τα σπασμένα από τα 10ευρα δώρο στο payzy 😆 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου 26 minutes ago, hercoulis said: Δοκίμασα και το easy tranfer και έφαγα άκυρο. απο το frog για να μεταφερεις λεφτα πρεπει να το κανεις wu πρωτα 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mad7 Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου Γεια σας παιδιά. Έχω έναν αριθμό cu ο οποίος ήταν liquid και τον χρησιμοποιούν οι γονείς μου και κάνουν πολύ ελάχιστη χρήση. Αφού έχουν μαζευτεί 74 ευρώ μέσα. Τώρα που καταργήθηκε το liquid εκεί που έβαζα 13€ τους 2 μήνες τώρα θα πρέπει να βάζω 13€ το μήνα. Σκέφτομαι να το γυρίσω σε frog κάνοντας καταγγελία της σύνδεσης για να μου πιστώσουν και τα 74€. Το frog είναι στους 2 μήνες η ανανέωση και 8€ ελάχιστη ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου 17 minutes ago, mad7 said: Γεια σας παιδιά. Έχω έναν αριθμό cu ο οποίος ήταν liquid και τον χρησιμοποιούν οι γονείς μου και κάνουν πολύ ελάχιστη χρήση. Αφού έχουν μαζευτεί 74 ευρώ μέσα. Τώρα που καταργήθηκε το liquid εκεί που έβαζα 13€ τους 2 μήνες τώρα θα πρέπει να βάζω 13€ το μήνα. Σκέφτομαι να το γυρίσω σε frog κάνοντας καταγγελία της σύνδεσης για να μου πιστώσουν και τα 74€. Το frog είναι στους 2 μήνες η ανανέωση και 8€ ελάχιστη ? Απορώ γιατί δεν έχεις φύγει ακόμα. 8€ ανανέωση μόνο σε κατάστημα. Ναι κάθε 2 μήνες. Μπορείς όμως να αγοράσεις 3 φορές το πακέτο με 3€/120' γιατί η φραγή μπαίνει μετά τον 3ο μήνα. 10€ για 3 μήνες. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου 8 η ελάχιστη σε κατάστημα (όσο υπάρχει ακόμα) 32 minutes ago, mad7 said: Γεια σας παιδιά. Έχω έναν αριθμό cu ο οποίος ήταν liquid και τον χρησιμοποιούν οι γονείς μου και κάνουν πολύ ελάχιστη χρήση. Αφού έχουν μαζευτεί 74 ευρώ μέσα. Τώρα που καταργήθηκε το liquid εκεί που έβαζα 13€ τους 2 μήνες τώρα θα πρέπει να βάζω 13€ το μήνα. Σκέφτομαι να το γυρίσω σε frog κάνοντας καταγγελία της σύνδεσης για να μου πιστώσουν και τα 74€. Το frog είναι στους 2 μήνες η ανανέωση και 8€ ελάχιστη ? 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. 27 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 27 Ιουνίου 2 ώρες πριν, kmpatra said: 8 η ελάχιστη σε κατάστημα (όσο υπάρχει ακόμα) που μπορείς να κάνεις ανανεώση με 8 € ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREGORYMO Δημ. 28 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουνίου 4 ώρες πριν, taliban said: που μπορείς να κάνεις ανανεώση με 8 € ? Σε κατάστημα 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. 28 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουνίου Ενω πηγα σε καταστημα cosmote για να γινω frog , μολις παρελαβα την καρτα sim και την ενεργοποιησα , διαπιστωσα οτι ειμαι what's up ! Πρεπει τωρα να πληρωσω για την μετατροπη σε frog; Θα τους παρει και θα τους σηκωσει στο καταστημα... 😠 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. 28 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουνίου 10 ώρες πριν, GREGORYMO said: Σε κατάστημα cosmote ή frog κατάστημα ή και στα 2 ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. 28 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουνίου Επικοινωνησε με την εξυπηρέτηση μπας και σου πιστωσουν 3€ για να κάνεις την αλλαγή 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrost8 Δημ. 28 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουνίου 1 minute ago, taliban said: cosmote ή frog κατάστημα ή και στα 2 ? σε καταστημα cosmote. Το ανεφερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitroula10 Δημ. 28 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 28 Ιουνίου (edited) 44 minutes ago, petrost8 said: σε καταστημα cosmote. Το ανεφερα Κατάστημα κοσμοτέ και φρόγκ και Γερμανός. Γιατί δεν αναφέρετε και τον Γερμανό που δεν σε πρήζουν και για πακέτο? Edited 28 Ιουνίου by dimitroula10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts