Pppe Δημ. July 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2022 Πριν χρόνια που το είχα ψάξει, στην Cosmote σε κατάστημα είτε: 1) Απλά sim με 10Ε χωρίς καθόλου υπόλοιπο. είτε: 2) Με υπόλοιπο στην κάρτα 12Ε. Όλο το υπόλοιπο μείον φόρο κινητής στην "κάρτα". Δε ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι σήμερα, αλλά αν ζητήσετε απλά sim χωρίς καθόλου υπόλοιπο μέσα, τότε 10Ε και παίρνεις τη sim και πας "στο καλό". 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2022 Φουλ οργάνωση Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. July 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2022 Και στις 3 εταιρίες εάν η συσκευασία της σιμ γράφει "δωρεάν", δεν μπορουν να χρεώσουν τίποτα. Συνηθως σου λένε να βάλεις κάρτα για να ενεργοποιηθεί ο αριθμός. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. July 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2022 Ακριβώς: Σε όλες τις εταιρίες στην πράξη είναι το ίδιο. Σχεδόν δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις sim χωρίς να πληρώσεις "κάτι". Είτε έχοντας υπόλοιπο μέσα είτε απλά τη sim χωρίς καθόλου υπόλοιπο. Όσοι λένε ότι πήραν sim τελείως δωρεάν από κάποια εταιρία είτε "έκαναν πολύ φασαρία" στο κατάστημα και για να συνεχίσουν οι υπάλληλοι με τους υπόλοιπους πελάτες που "δεν είναι γραφικοί" για 10Ε να "κάνουν ζήτημα" τους την έδωσαν δωρεάν , είτε κάποιο κονές έχουν είτε εδώ μέσα μας γράφουν άλλα ντ'αλλων να προωθήσουν την εταιρία προτίμησής τους (και να ταλαιπωρήσουν όποιον από εδώ μέσα τους πιστέψει να τρέχουν από κατάστημα σε κατάστημα). Σε καμιά εταιρία στην πράξη δεν δίνουν sim τελείως δωρεάν. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. July 6, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2022 3 ώρες πριν, Pppe said: Ακριβώς: Σε όλες τις εταιρίες στην πράξη είναι το ίδιο. Σχεδόν δεν υπάρχει περίπτωση να πάρεις sim χωρίς να πληρώσεις "κάτι". Είτε έχοντας υπόλοιπο μέσα είτε απλά τη sim χωρίς καθόλου υπόλοιπο. Όσοι λένε ότι πήραν sim τελείως δωρεάν από κάποια εταιρία είτε "έκαναν πολύ φασαρία" στο κατάστημα και για να συνεχίσουν οι υπάλληλοι με τους υπόλοιπους πελάτες που "δεν είναι γραφικοί" για 10Ε να "κάνουν ζήτημα" τους την έδωσαν δωρεάν , είτε κάποιο κονές έχουν είτε εδώ μέσα μας γράφουν άλλα ντ'αλλων να προωθήσουν την εταιρία προτίμησής τους (και να ταλαιπωρήσουν όποιον από εδώ μέσα τους πιστέψει να τρέχουν από κατάστημα σε κατάστημα). Σε καμιά εταιρία στην πράξη δεν δίνουν sim τελείως δωρεάν. Xωρίς "κονε", χωρίς συμβόλαιο και χωρίς φασαρία πήρα κάρτα Frog 4G δωρεαν μέσα σε 5 λεπτά, πριν 3-4 χρόνια γιατί αυτή που είχα δεν υποστήριζε 4G. 3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pppe Δημ. July 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2022 Πριν από 8 χρόνια για να πάρω 4G sim επειδή δεν η προηγούμενη sim δεν το υποστήριζε πλήρωσα 8Ε περίπου. Άρα από το καλό στο καλύτερο. Μακάρι όσα λες. Ας επιβεβαιώσουν όσοι πάνε σε κατάστημα για νέα sim ή φορητότητα πάντως....🥰 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozif1 Δημ. July 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2022 Tι να πω.... μπας και ισχύει το που θα πέσεις? 1 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. July 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2022 Εκανα update το app και εξαφανίστηκαν οι "προσφορες μόνο για σενα". Όμως το 60+60 φαίνεται κανονικά τώρα. Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2022 Tι να πω.... μπας και ισχύει το που θα πέσεις?Αυτό ισχύει, γι'αυτό ΠΡΟΣΟΧΉSent from my Redmi 7 using Tapatalk 1 1 Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. July 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2022 1 hour ago, Mobileras said: Εκανα update το app και εξαφανίστηκαν οι "προσφορες μόνο για σενα". Όμως το 60+60 φαίνεται κανονικά τώρα. Το ίδιο έπαθα και εγώ. Δεν πρόλαβα να ενεργοποιήσω τα δωρεάν 500mb και με την αναβάθμιση εξαφανίστηκαν. Με την προσφορά διπλασιασμού δεν είχα πρόβλημα, φαίνονταν κανονικά και πριν την αναβάθμιση. 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. July 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2022 (edited) Δεν άφηνε να τα ενεργοποιήσεις. Σόρυ πρόβλημα σου έλεγε οπως και σχεδόν σε όλα της λίστας Και έχω έρθει από Cosmocarta εδώ και 3 μήνες στη Frog, το 1 GB που λέει τώρα στα extras με τη πρώτη ανανέωση κάθε μήνα δε το έχω πάρει ποτέ. Edited July 7, 2022 by nikos21r Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. July 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2022 35 minutes ago, nikos21r said: Δεν άφηνε να τα ενεργοποιήσεις. Σόρυ πρόβλημα σου έλεγε οπως και σχεδόν σε όλα της λίστας Και έχω έρθει από Cosmocarta εδώ και 3 μήνες στη Frog, το 1 GB που λέει τώρα στα extras με τη πρώτη ανανέωση κάθε μήνα δε το έχω πάρει ποτέ. 1.5gb δίνουν σε κάθε ανανέωση. Ίσως αυτό που αναφέρεις είναι επιπλέον του δώρου ανανέωσης. Δεν το έχω δει ποτέ στην καρτέλα των extras. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2022 Στο φεισμπουκ μου είπαν οχιΣτάλθηκε από το RMX2193 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μόλις έβαλα, έχει κανονικά διπλασιασμό 60+60Τελικά είναι εβδομάδα διπλασιασμού?Έχω σε 3 frog να βάλω :) Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdeverak Δημ. July 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2022 ΝαιSent from my iPhone using Tapatalk 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. July 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2022 1 ώρα πριν, EllinikoNisi said: 1.5gb δίνουν σε κάθε ανανέωση. Ίσως αυτό που αναφέρεις είναι επιπλέον του δώρου ανανέωσης. Δεν το έχω δει ποτέ στην καρτέλα των extras. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2022 γνωρίζει κάποιος από το πακέτο των απεριόριστων , διαθέσιμα για roaming εντός ΕΕ πόσα gb είναι ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. July 7, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2022 4 minutes ago, taliban said: γνωρίζει κάποιος από το πακέτο των απεριόριστων , διαθέσιμα για roaming εντός ΕΕ πόσα gb είναι ? 6,5gb 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2022 για θυμίστε μου επειδή η αναζήτηση δεν μου βγάζει κάτι , 1η αλλαγή από cosmokarta σε frog χρέωση 3 € ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. July 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2022 1 ώρα πριν, taliban said: για θυμίστε μου επειδή η αναζήτηση δεν μου βγάζει κάτι , 1η αλλαγή από cosmokarta σε frog χρέωση 3 € ? https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/allagis_paketou.html Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2022 3 minutes ago, Mobileras said: https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/allagis_paketou.html αυτό ναι το είδα , αλλά ισχύει σίγουρα και για frog ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mobileras Δημ. July 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2022 6 minutes ago, taliban said: αυτό ναι το είδα , αλλά ισχύει σίγουρα και για frog ? Στείλε το σμσ που λέει και θα σου έρθει απάντηση με τις επιλογές και χρεώσεις. Δεν έχει χρέωση το συγκεκριμένο σμσ. 1 Παράθεση Banned for 14 days Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 8, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2022 (edited) 10 ώρες πριν, Mobileras said: Στείλε το σμσ που λέει και θα σου έρθει απάντηση με τις επιλογές και χρεώσεις. Δεν έχει χρέωση το συγκεκριμένο σμσ. ισχυει μονο για watsupp, σε frog 3 € χρέωση Λοιπόν για να μείνει και για μελλοντικές αναζητήσεις : Για την αλλαγή πακέτου από COSMOKARTA σε FROG υπάρχει χρέωση 3€ και θα χρειαστεί να στείλεις τα παρακάτω δύο γραπτά μηνύματα στο 1298 : •1ο μήνυμα με το λεκτικό: "ΑΛΠΑΚ" ή “ALPAK” και στη συνέχεια χωρίς να περιμένεις αυτόματη απάντηση, •2ο μήνυμα με τo λεκτικό "F" Mε την αλλαγή πακέτου μεταφέρονται ,τα δωρεάν λεπτά ομιλίας προς τα Εθνικά & Διεθνή Δίκτυα , τα SMS προς Εθνικά Δίκτυα & τα ΜΒ από πακέτα που έχουν ενεργοποιηθεί και το χρηματικό υπόλοιπο Edited July 9, 2022 by taliban 1 Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2022 Παιδιά αν βάλω σήμερα χρόνο ομιλίας είναι εβδομάδα διπλασιασμού ή από αύριο ξεκινάει?Γιατί δεν μου ήρθε κάτι Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HEO Δημ. July 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2022 Στην εφαρμογή λέει ότι είναι μέχρι έλος της ημέραςSent from my Redmi 7 using Tapatalk Παράθεση Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 10, 2022 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2022 Στην εφαρμογή λέει ότι είναι μέχρι έλος της ημέραςSent from my Redmi 7 using TapatalkΝαι είχες δίκιο.Έβαλα σε 2 frog σε ευχαριστώ!Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts