ParafronGR Δημ. May 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2019 Μου είπε ότι η προσφορά είναι μόνο στις κάρτες που δίνει, αλλά είπα να ρωτήσω κ εδώ μπας κρατήσω το νούμερο γιατί είναι πολύ εύκολο . Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wicker Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Καλησπέρα σας. Δίνει ένας απέναντι από τη δουλειά κάρτες frog με 4Gb για 5€. Πήρα μια κάρτα , όλα κομπλέ και θέλω να μάθω, υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πακέτο ; Να ανανεώσω αυτόν τον αριθμό η πάρω άλλον αύριο; πώς ακριβώς το ενεργοποιείς το πακέτο::: μήπως και πιάνει και στα δικά μας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Μου είπε ότι η προσφορά είναι μόνο στις κάρτες που δίνει, αλλά είπα να ρωτήσω κ εδώ μπας κρατήσω το νούμερο γιατί είναι πολύ εύκολο . Μήπως νομίζει ακόμα ότι ισχύει το 2+2gb στα 4,44€? Εβδομάδα διπλασιάζει πότε έχουμε; Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 πώς ακριβώς το ενεργοποιείς το πακέτο::: μήπως και πιάνει και στα δικά μας Δεν είναι πακέτο, είναι νούμερα που έχουν 0,03€ υπόλοιπο και μέσα έχει 4Gb. Πρέπει να έιναι κάποια προνομιακά με την προσφορά 2+2 γιατί στέλνοντας Υ στο 1330, στα mb, δείχνει ότι κάποια λήγουν νωρίτερα και κάποια πιο μετά. Μήπως νομίζει ακόμα ότι ισχύει το 2+2gb στα 4,44€? Εβδομάδα διπλασιάζει πότε έχουμε; Οι κάρτες έχουν από μόνες τους τα GB μέσα οπότε δεν ξέρω . Πήρα άλλη μία σήμερα και είχε και αυτή μέσα τα ίδια ακριβως :confused: Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ja1 Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Για διπλασιασμό: 13/5 ήταν η προηγούμενη, λογικά από 28/5 τώρα, σε 5 μέρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2019 Για διπλασιασμό: 13/5 ήταν η προηγούμενη, λογικά από 28/5 τώρα, σε 5 μέρες. Ευχαριστώ πολύ Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2019 *Για το web2SMS συνεχίζουμε στο θέμα : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=471067 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ja1 Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Δεν έχει διπλασιασμό σήμερα 27 (τον προηγούμενο μήνα είχε στις 29), από Ιούνιο τώρα. :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Δεν έχει διπλασιασμό σήμερα 27 (τον προηγούμενο μήνα είχε στις 29), από Ιούνιο τώρα. :( Με είχε έρθει μήνυμα για 300' και 500mb για ένα μήνα με 8,5€ Μάλλον θα βάλω αυτό Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Με είχε έρθει μήνυμα για 300' και 500mb για ένα μήνα με 8,5€ Μάλλον θα βάλω αυτό Απο 3 στα 8,5 ειναι σχεδον 3πλασια λεφτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Απο 3 στα 8,5 ειναι σχεδον 3πλασια λεφτα Τι να κάνω μου τελείωσαν τα λεπτά Να έβαζα 60’ με 3€; 300’, 500mb, 600mb(από την ανανέωση) ίσως με φτάσουν για ένα μήνα. Οποτε με 8,5€ δεν το λες και ακριβά Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Τι να κάνω μου τελείωσαν τα λεπτά Να έβαζα 60’ με 3€; 300’, 500mb, 600mb(από την ανανέωση) ίσως με φτάσουν για ένα μήνα. Οποτε με 8,5€ δεν το λες και ακριβά Βρε δεν το εννοούσα για σένα, για το Βάτραχο εννοούσα που ξεκίνησε να προωθεί ακριβότερα πακέτα. Αναλογικά είναι οκ, αρκεί να τα χρησιμοποιήσεις αυτά που αγόρασες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Βρε δεν το εννοούσα για σένα, για το Βάτραχο εννοούσα που ξεκίνησε να προωθεί ακριβότερα πακέτα. Αναλογικά είναι οκ, αρκεί να τα χρησιμοποιήσεις αυτά που αγόρασες. Σίγουρα υπάρχει μια μεγάλη αύξηση τα τελευταία χρόνια στην κινητή τηλεφωνία Εάν έχεις τα χρησιμοποιείς Πιστεύω ότι στον μήνα εάν βάλω κι ένα 60’ σίγουρα θα τα πάει όλα μαζί παρά πίσω Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ja1 Δημ. May 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2019 Εγώ θα βάλω μέσα στην εβδομάδα 3 ευρώ γιατί έχω άληκτα κι ας προστεθούν μόνο 60. Αν τα 120 λεπτά δεν φτάνουν για έναν μήνα ίσως υπάρχουν και καλύτερες λύσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrele Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 Καλημέρα.. Διπλασιασμός ξέρει κανείς πότε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. June 2, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2019 (edited) Καλημέρα.. Διπλασιασμός ξέρει κανείς πότε? Από σήμερα έχει διπλασιασμό. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 3, 2019 by Gx2 Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kritikos2 Δημ. June 3, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2019 Κάπου πέτυχα διαφήμιση frog με διπλασιασμό μέχρι 23-6 ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- http://https//photos.app.goo.gl/bxcMLWf7p7aX18kp6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Θέλω την συμβολή και συμβουλή σας. Πήρα μια κάρτα what's up και έχει μέσα 23 ευρώ συν κάτι ντατα με διάρκεια 1 βδομάδα μέχρι ένα μήνα, 3-4 πακέτα είναι. Θέλω να το γυρίσω σε βάτραχο. Τα λεφτά θα χαθούν; Τα ντατα; Έχω κατεβάσει την εφαρμογή για what's up, έχει παρόμοια για φρογκ; Θέλω να έχω άμεση εικόνα πάντα και επειδή είναι δεύτερη κάρτα μόνο για ντατα δεν θέλω να αλλάζω προεπιλογές κάθε τόσο να ελέγχω μέσω κλήσης. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Θέλω την συμβολή και συμβουλή σας. Πήρα μια κάρτα what's up και έχει μέσα 23 ευρώ συν κάτι ντατα με διάρκεια 1 βδομάδα μέχρι ένα μήνα, 3-4 πακέτα είναι. Θέλω να το γυρίσω σε βάτραχο. Τα λεφτά θα χαθούν; Τα ντατα; Έχω κατεβάσει την εφαρμογή για what's up, έχει παρόμοια για φρογκ; Θέλω να έχω άμεση εικόνα πάντα και επειδή είναι δεύτερη κάρτα μόνο για ντατα δεν θέλω να αλλάζω προεπιλογές κάθε τόσο να ελέγχω μέσω κλήσης. Ευχαριστώ. Στάλθηκε από το ONEPLUS A6003 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌλα θα μεταφερθούν εκτός από ότι είναι προς whatsup. Υπόψιν η αλλαγή προς frog στοιχίζει δεν είναι δωρεάν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollon11 Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 γεια σε ολους..εχω ενα 2ο παλιο νουμερο φρογκ το οποιο το ειχα δωσει στον πατερα μου να το χρησιμοποιει να μην χαθει το πολυ ευκολο νουμερο.. αλλα λογω ηλικας 82ετων δεν εχει μαθει να το κουβαλα και να το χρησιμοποιει .. δεν αγοραζω ποτε καποιο πακετο ομιλιας και δεδομενων, γιατι αυτος δεν το χρησιμοποιει και μαζευονται τα χρηματα υπολοιπου, μεχρι τωρα στα 45 ε.. υπαρχει καποιος τροπος να μεταφερω χρηματικο υπολοιπο σε αλλα φρογκ οπως το δικο μου;;, το δοκιμασα αλλα λεει οτι η υπηρεσια δεν ειναι συμβατη στο πακετο φρογκ.. αν το γυρισω σε καποιο απο τα αλλα πακετα WHATSUP- KOSMOKARTA , το υπολοιπο θα μεινει;; και αν ναι,μετα θα μπορεσω να κανω χρηματικη μεταφορα στο δικο μου φρογκ, η εστω στο whatsup της μητερας μου,.που αυτη σπανια το χρησιμοποει αλλα που και που το παιρνει μαζι της.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Αν το γυρίσεις μπορεις να το στείλεις ταα χρήματα εαν και εφόσον έχεις βάλει 20 ευρώ τους τελευταίους 4 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. June 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2019 Επίσης αν είναι από τα πρώτα frog που είχαν κάποια αποκλειστική προσφορά όπως διπλασιασμός της πρώτης κάρτα θα τη χάσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Όλα θα μεταφερθούν εκτός από ότι είναι προς whatsup. Υπόψιν η αλλαγή προς frog στοιχίζει δεν είναι δωρεάν Επειδή αυτό το "στοιχίζει" με μπερδεύει, διάβασα διάφορα, πόσο στοιχίζει και πως είναι καλύτερα να το κάνω? επίσης, υπάρχει εφαρμογή για τον βάτραχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astratis Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Παιδιά καλημέρα, αν το γυρίσω σε frog, τα λεπτά προς frog με κάθε ανανέωση, θα μπαίνουν αυτόματα ή πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια, ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mikakilo Δημ. June 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2019 Επειδή αυτό το "στοιχίζει" με μπερδεύει, διάβασα διάφορα, πόσο στοιχίζει και πως είναι καλύτερα να το κάνω? επίσης, υπάρχει εφαρμογή για τον βάτραχο? Στείλε ΑΛΠΑΚ στο 1314 και θα σου έρθει μήνυμα με τις χρεώσεις. Μετά επιλέγεις εαν θες να συνεχίσεις. Δεν υπάρχει αποκλειστική βατραχοεφαρμογή. ----- προσθήκη μηνύματος 76 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά καλημέρα, αν το γυρίσω σε frog, τα λεπτά προς frog με κάθε ανανέωση, θα μπαίνουν αυτόματα ή πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια, ευχαριστώ. Οσο είχα φρογκ, αυτόματα έμπαιναν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts