Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μακάρι η frog να μετασχηματιστει σε μια νέα wu και πιο συγκεκριμένα στην wu του 2008-2009. Θα κάνει καλό σε εμάς τους πελάτες.

Πάθος Αξιοπρέπεια Σεβασμός από το 1 9 6 6

Μακάρι η frog να μετασχηματιστει σε μια νέα wu και πιο συγκεκριμένα στην wu του 2008-2009. Θα κάνει καλό σε εμάς τους πελάτες.

Και στους ίδιους.:)

Θα 'λεγα τώρα γιατί δε θα γίνει, αλλά θα φάω ban...

Huawei Nova 5T

Θα 'λεγα τώρα γιατί δε θα γίνει, αλλά θα φάω ban...

Είδωμεν......Εγώ το "πιστεύω" ότι την πάνε για "άλλα".

Αν θες, πες μου pm γιατί το νομίζεις αυτό.

Ή έστω ας το καταθέσει με κόσμιο τρόπο εδώ :lol::lol::p

Μια ερώτηση για όποιον έχει φρογκ που εχει μεταφερθεί απο cosmokarta/wu και χρησιμοποιεί την εφαρμογή mycosmote.

Φαίνεται το πακέτο 60/120' με 3 ευρώ στην ενότητα υπηρεσίες?

Ή έστω ας το καταθέσει με κόσμιο τρόπο εδώ :lol::lol::p

Το πιο κόσμιο που μπορώ να γράψω είναι ο "ωχαδερφισμός" του Έλληνα, που μετά δεν κάνει τίποτα κι ότι πάντα περιμένει κάποιον άλλον να φροντίσει την κατάσταση γι' αυτόν. Τα άλλα δε γράφονται με κόσμιο τρόπο. :lol:

Huawei Nova 5T

Μια ερώτηση για όποιον έχει φρογκ που εχει μεταφερθεί απο cosmokarta/wu και χρησιμοποιεί την εφαρμογή mycosmote.

Στη mycosmote ΔΕΝ μπορείς να ενεργοποιήσεις πακέτα.Μόνο να δεις τι υπόλοιπα έχεις.

Φαίνεται αρκεί το χρηματικό υπόλοιπό σου να είναι πάνω από 3,02€.

Εδώ;

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.cosmote.myaccount.widget&hl=GR

Δε νομίζω.....:)

Στη mycosmote ΔΕΝ μπορείς να ενεργοποιήσεις πακέτα.Μόνο να δεις τι υπόλοιπα έχεις.

στην τελευταια εκδοση μπορεις να ενεργοποιησεις και πακετα,μολις το εκανα σε whatsup. Στα δείχνει αν επαρκει το υπολοιπο (ενοτητα υπηρεσιες).Το κακο της υποθεσης οσον αφορα το whatsup ειναι οτι δειχνει μονο τα πακετα προς ολους και οχι αυτα με χρονο προς wu.

Την ερωτηση την εκανα συγκεκριμενα για να δω αν παιζει ακριβως το ιδιο σε φρογκ,για να μεταφερω ενα νουμερο wu εκει και να το διαχειριζομαι με την εν λογω εφαρμογη.

στην τελευταια εκδοση μπορεις να ενεργοποιησεις και πακετα,μολις το εκανα σε whatsup. Στα δείχνει αν επαρκει το υπολοιπο (ενοτητα υπηρεσιες).Το κακο της υποθεσης οσον αφορα το whatsup ειναι οτι δειχνει μονο τα πακετα προς ολους και οχι αυτα με χρονο προς wu.

Την ερωτηση την εκανα συγκεκριμενα για να δω αν παιζει ακριβως το ιδιο σε φρογκ,για να μεταφερω ενα νουμερο wu εκει και να το διαχειριζομαι με την εν λογω εφαρμογη.

Σε ποιό app ρεεε παιδιά αφήνει και να ενεργοποιήσεις; Αυτό: Το mycosmote?? https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.cosmote.myaccount.widget&hl=GR

Δε λέτε το ειδικό για WU app, έτσι;

Γι'αυτο μιλαμε οχι για το ειδικο wu. Στην τελευταια του εκδοση.

Γι'αυτο μιλαμε οχι για το ειδικο wu. Στην τελευταια του εκδοση.

ΟΚ.

Ευχαριστώ. Θα το δω.

Γιατί έχω τίγκα στη RAM τα app και κρατώ τις παλιές εκδόσεις μη γίνει καμιά στραβή.

Θα το βάλω. Να δω τι θα βγάλω.....:lol:

Ακριβώς:

http://i63.tinypic.com/htehw4.png

Και μπορούμε να τα ενεργοποιήσουμε.

Καλόοοοο...

Αλλά γιατί δεν εμφανίζει τα "προς frog 1,01€";

Edited by jimmiss

Στείλτε SMS γράφοντας 2017 στο 1330 και έχουμε 1500 δωρεαν λεπτά ομιλίας από 25/12/2015 έως 31/12/20016 23:59'

Για όλα (frog , WU , Ckarta):

http://i64.tinypic.com/263uhpy.jpg

Με:

Για αυτούς που δεν έχουν την εφαρμογή wu για να το ενεργοποιησουν μπορουν και μεσω μηνύματος!

"Αυτά τα Χριστούγεννα πάρε 1.500’ προς ολους. Στείλε 2017 στο 1330 "

Samsung Galaxy A5 2016 Android 6.0.1

Στείλτε SMS γράφοντας 2017 στο 1330 και έχουμε 1500 δωρεαν λεπτά ομιλίας από 25/12/2015 έως 31/12/20016 23:59'

Εχει προϋπόθεση ανανέωσης χρόνου ομιλίας μετά τις 1/11, κάτι το οποίο δεν ισχύει για την ίδια προσφορά της βονταφον.

Εχει προϋπόθεση ανανέωσης χρόνου ομιλίας μετά τις 1/11, κάτι το οποίο δεν ισχύει για την ίδια προσφορά της βονταφον.

δεν είναι ακριβώς έτσι, τουλάχιστον για vodafone cu έχει προϋπόθεση ανανέωσης χρόνου από τις 12/11/2016. http://www.vodafonecu.gr/gr/upiresies-cu/ananeosi-hronou-omilias-1/cu-kai-ta-les-me-olous/

Για συμβόλαια και τα άλλα καρτοκινήτα της voda δεν ξέρω άρα λοιπόν ο περιορισμός ισχύει και στα δυο προγράμματα.

και επειδή αναφέρθηκε πως δεν υπάρχει πλέον ο περιορισμός στη voda, σε μερικά νούμερα ισχύει σε άλλα όχι..δεν ξέρω γιατί.

Edited by Tasos30

δεν είναι ακριβώς έτσι, τουλάχιστον για vodafone cu έχει προϋπόθεση ανανέωσης χρόνου από τις 12/11/2016. http://www.vodafonecu.gr/gr/upiresies-cu/ananeosi-hronou-omilias-1/cu-kai-ta-les-me-olous/

Για συμβόλαια και τα άλλα καρτοκινήτα της voda δεν ξέρω άρα λοιπόν ο περιορισμός ισχύει και στα δυο προγράμματα.

και επειδή αναφέρθηκε πως δεν υπάρχει πλέον ο περιορισμός στη voda, σε μερικά νούμερα ισχύει σε άλλα όχι..δεν ξέρω γιατί.

Εγώ έχω να βάλω κάρτα από Αύγουστο, Σεπτέμβριο και ενώ στην αρχή έστειλα το μήνυμα στην βονταφον δεν με άφησε, μετά από μια μέρα όμως που με ειδοποίησε ότι ξέρεις υπάρχει προσφορά για λεπτά ομιλίας προς ολους, ξαναστειλα το μήνυμα και πήρα κανονικά την προσφορά. Έχω CU φοιτητικό.

Εγώ έχω να βάλω κάρτα από Αύγουστο, Σεπτέμβριο και ενώ στην αρχή έστειλα το μήνυμα στην βονταφον δεν με άφησε, μετά από μια μέρα όμως που με ειδοποίησε ότι ξέρεις υπάρχει προσφορά για λεπτά ομιλίας προς ολους, ξαναστειλα το μήνυμα και πήρα κανονικά την προσφορά. Έχω CU φοιτητικό.

Δεν ξέρω για το φοιτητικό, αν και θα αποκτήσω με τις αρχές του νέου έτους,

αλλά για αρχές Οκτώβρη ΔΕΝ αφήνει το CU.

Πολύ ωραία η ενεργοποίηση Χριστ/κων δώρων (100΄, 300ΜΒ) από το app my cosmote.

Μακάρι να κάνει το ίδιο (την ενεργοποίηση μέσω app) η πράσινη και στα 1500΄ από 25/12 ως 31/12,

για όσους έχουν αρνητικό υπόλοιπο ή έχει περάσει το 3μηνο κάρτας!!:)

Με -0,5€ και τελευταία κάρτα αρχές Σεπτέμβρη μια χαρά δίνει τα Χριστ/κα δώρα από το app.

Δεν ξέρω για το φοιτητικό, αν και θα αποκτήσω με τις αρχές του νέου έτους,

αλλά για αρχές Οκτώβρη ΔΕΝ αφήνει το CU.

Πολύ ωραία η ενεργοποίηση Χριστ/κων δώρων (100΄, 300ΜΒ) από το app my cosmote.

Μακάρι να κάνει το ίδιο (την ενεργοποίηση μέσω app) η πράσινη και στα 1500΄ από 25/12 ως 31/12,

για όσους έχουν αρνητικό υπόλοιπο ή έχει περάσει το 3μηνο κάρτας!!:)

Με -0,5€ και τελευταία κάρτα αρχές Σεπτέμβρη μια χαρά δίνει τα Χριστ/κα δώρα από το app.

Εγώ μιας και έχω 4,59€ υπόλοιπο στην φρογκ, ενεργοποιησα μέσω μηνύματος την προσφορά των 1500' προς ολους, στέλνοντας 2017 στο 1330.

Δηλαδή δωρεάν τα τηλεφωνήματα μέσα στις γιορτές; Χωρίς καμία-καμία χρέωση; Σοβαρά; :confused:

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

αρκει να εχει γινει μια ανανεωση απο 1/11 και μετα.

Αυτό δεν απαιτείται για τα xmas δώρα (που τα κάνει εδώ κ 5 χρόνια): https://xmas.cosmote.gr/login

Αυτό μπορεί να γίνει κ μέσω app (WU ή mycosmote) χωρίς να πάρεις κωδικό (δλδ χωρίς να στείλεις sms ΔΩΡΑ στο 1256) {Εξαιρούνται κάποιες όπως το iog με κάρτα ΑΚΟΜΑ και να είναι μέσ στο app mycosmote: Δεν αφήνει}.

Υπόψιν ότι τα ΜΒ των Χριστουγεννιάτικων δώρων αθροίζονται δλδ αν πριν την λήξη κάθε 7ημέρου πάρεις κ άλλα 300ΜΒ, αυτά προστίθενται στα υπάρχοντα εκείνη τη στιγμή του κάθε επόμενου δώρου και παίρνουν τη νέα διάρκεια.:)

Να κανω μια ερωτηση για φοιτητικο νουμερο frog.Μου δανεισαν μια καρτα που ειναι cosmote frog και μου ειπαν οτι ειναι φοιτητικο και στελνοντας μήνυμα στο 1330 το κειμενο 17317 δινει για ενα μηνα 4gb internet με 5€ πραγμα που το εχω κανει και ισχυει.Ειναι φοιτητικο αραγε η παιζει κατι αλλο.η προσφορα ισχυει για ολα τα frog απλα frog