Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δεν μου ηρθε μήνυμα αλλά πηρα τηλεφωνο και ισχυει, λογικα μεχρι τελος της βδομαδας

Ρωτάω να είμαι σίγουρος για να το αλλάξω από WhatsUp

Καλησπερα σας ειμαι καινουργιο μελος και χρειαζομαι την βοηθεια-γνωση σας.Λοιπον ενω εχω λεπτα προς frog μου λεει οτι εχω 30 δευτερολπεττα διαθεσιμα για αυτην την κληση. Εχω 600+ λεπτα και υπολοιπο 0.50 και αριθμος που περνω ειναι φυσικα frog,δηλαδη σαν μην αναγνωριζει οτι εχω λεπτα προς frog. (Πηρα το 13888 αλλα ακρη δεν βγηκε...το πορισμα ηταν μονο οτι η γραμμη μου ηταν ενταξει....) ευχαριστω πολυ. Edited by ACDC46

Καλησπερα σας ειμαι καινουργιο μελος και χρειαζομαι την βοηθεια-γνωση σας.Λοιπον ενω εχω λεπτα προς frog μου λεει οτι εχω 30 δευτερολπεττα διαθεσιμα για αυτην την κληση. Εχω 600+ λεπτα και υπολοιπο 0.50 και αριθμος που περνω ειναι φυσικα frog,δηλαδη σαν μην αναγνωριζει οτι εχω λεπτα προς frog. (Πηρα το 13888 αλλα ακρη δεν βγηκε...το πορισμα ηταν μονο οτι η γραμμη μου ηταν ενταξει....) ευχαριστω πολυ.

Μήπως το άλλαξε σε άλλο πακέτο (όχι frog);

Huawei Nova 5T

Ευχαριστω για την γρηγορη απσντηση αλλα οχι ( ειναι η κοπελια μου)

Πιο σίγουρο δε γίνεται! Χμ.. Πότε ενεργοποίησες το πακέτο;

Huawei Nova 5T

Πιο σίγουρο δε γίνεται! Χμ.. Πότε ενεργοποίησες το πακέτο;

Δεν εχει να κανει πιστευω ειναι απο την ανανεωση που δινει 600. Την εκανα 29/6 την ανανεωση. Εκτος απο αυτο εχω στειλει 5 φορες στο 1330 υπολ.

Δεν εχει να κανει πιστευω ειναι απο την ανανεωση που δινει 600. Την εκανα 29/6 την ανανεωση. Εκτος απο αυτο εχω στειλει 5 φορες στο 1330 υπολ.

Τι %€ γίνεται;.....

2 επιλογές έχεις τότε.

Ή ερώτηση στο facebook, αν έχεις και αν απαντάνε.

Ή τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών. 1299, με 0.19€ την κάθε κλήση.

Huawei Nova 5T

Και σε εμενα το ιδιο προβλημα σημερα! Ενω εχω χρονο ομιλιας προς frog, οταν πηρα νουμερο frog, μου καταναλωσε ολο το χρονο ομιλιας προς ολους και επειδη τελειωσαν, μετα μου εφαγε και χρηματα...Θα πεσει τηλεφωνο.

Εκανα αλλαγη πακετου σε frog απο whats up

εβαλα τα 60 λεπτα και πηρα και τα αλλα 60

εβαλα και τα 2 gb (ειχα και υπολοιπο 731)

και τωρα βλεπω συνολο 4831mb

Τι εγινε? Δωρο 2gb που ηρθα frog ή ο διπλασιασμος εκτος απο τα λεπτα ισχυει και στα Mb?

:)

Εκανα αλλαγη πακετου σε frog απο whats up

εβαλα τα 60 λεπτα και πηρα και τα αλλα 60

εβαλα και τα 2 gb (ειχα και υπολοιπο 731)

και τωρα βλεπω συνολο 4831mb

Τι εγινε? Δωρο 2gb που ηρθα frog ή ο διπλασιασμος εκτος απο τα λεπτα ισχυει και στα Mb?

:)

εμένα πάντως την προηγούμενη εβδομάδα με χρέωσε διπλό πακέτο χωρίς να το θέλω και μου πήρε 8,8€.τους πηρα τηλεφωνο και σε λίγες ώρες μου επεστρεψαν το ποσό γιατί έγινε λάθος στο σύστημα τους.

εμένα πάντως την προηγούμενη εβδομάδα με χρέωσε διπλό πακέτο χωρίς να το θέλω και μου πήρε 8,8€.τους πηρα τηλεφωνο και σε λίγες ώρες μου επεστρεψαν το ποσό γιατί έγινε λάθος στο σύστημα τους.

Μπα οπως βλεπω δεν εχω διπλη χρεωση...ακομα!

λες να μου τα παρουν σε επομενη ανανεωση?

δηλαδη ειχα 12,50 μειον την αλλαγη πακετου μεον τα 2 πακετα (Mb και ομιλια) εχω τωρα 2,06

;););)

Διαβάζω τα προηγούμενα και νομίζω πως κάτι συμβαίνει στο frog τώρα τελευταία. 19/6 κάνω ανανέωση 10€ στη μητέρα μου, της βάζω 60' προς όλους. 2/7 αν θυμάμαι καλά της είχε μείνει 1 και κάτι € υπόλοιπο. Κοιτάζω τη διάρκεια εξερχόμενων κλήσεων, ήταν μικρότερη από 60'. Κοιτάζω τους κληθέντες αριθμούς και δεν βλέπω νούμερο με αυξημένη χρέωση. Πως λοιπόν χάθηκαν 60'+6 και κάτι € από το υπόλοιπο της κάρτας; Οπότε θα πρέπει να το κοιτάξω και εγώ, μιας και βλέπω παρόμοιες εμπειρίες με άλλους φίλους τις τελευταίες μέρες.

Μπα οπως βλεπω δεν εχω διπλη χρεωση...ακομα!

λες να μου τα παρουν σε επομενη ανανεωση?

δηλαδη ειχα 12,50 μειον την αλλαγη πακετου μεον τα 2 πακετα (Mb και ομιλια) εχω τωρα 2,06

;););)

εμένα με χρέωσε άμεσα και το διαπίστωσα επειδή αμέσως έστειλα sms για ενημέρωση υπολοιπου.δεν ξέρω αν θα σε χρεώσει αργοτερα.παντως υπάρχει θέμα με το σύστημα τους.

Ακομα να το φτιαξει η cosmote οι κλησεις προς frog να χρεωνονται οντως προς frog.

Έχει ελάχιστη διάρκεια η frog? Με χρεωσε 2 λεπτά αλλά μίλησα λιγότερο(1.09). Δεν είναι ανά δευτερόλεπτο? Edited by sakis88888

Στα πακέτα ομιλίας για εθνικά νούμερα αλλά και εκτός πακέτων δεν έχει ελάχιστη χρέωση και έχει χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Στα πακέτα ομιλίας προς εξωτερικό έχει ελάχιστη χρέωση και βήμα χρέωσης. Στα bonus από ανανέωση κτλ ίσως έχει επίσης ελάχιστη χρέωση, δεν είμαι σίγουρος. Σε κάθε περίπτωση ψάξτο, εγώ ήδη ζήτησα αναλυτική κατάσταση κλήσεων να δω πως ''εξαφανίστηκαν'' τα λεπτά ομιλίας.

Στα πακέτα ομιλίας για εθνικά νούμερα αλλά και εκτός πακέτων δεν έχει ελάχιστη χρέωση και έχει χρέωση ανά δευτερόλεπτο. Στα πακέτα ομιλίας προς εξωτερικό έχει ελάχιστη χρέωση και βήμα χρέωσης. Στα bonus από ανανέωση κτλ ίσως έχει επίσης ελάχιστη χρέωση, δεν είμαι σίγουρος. Σε κάθε περίπτωση ψάξτο, εγώ ήδη ζήτησα αναλυτική κατάσταση κλήσεων να δω πως ''εξαφανίστηκαν'' τα λεπτά ομιλίας.

Μίλησα μαζί τους και η κοπέλα δεν πολύ ήξερε. Το μόνο που μου είπε είναι πως ίσως δεν εμφανίζει το μήνυμα ενημέρωσης κ τα δευτερόλεπτα. Εσείς όταν παίρνετε ενημερωτικό μήνυμα υπολοιπου εμφανίζει κ τα δευτερόλεπτα? Δηλαδή παράδειγμα "έχετε 15 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα"

Μίλησα μαζί τους και η κοπέλα δεν πολύ ήξερε. Το μόνο που μου είπε είναι πως ίσως δεν εμφανίζει το μήνυμα ενημέρωσης κ τα δευτερόλεπτα. Εσείς όταν παίρνετε ενημερωτικό μήνυμα υπολοιπου εμφανίζει κ τα δευτερόλεπτα? Δηλαδή παράδειγμα "έχετε 15 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα"

Δεν έχει ''ας πούμε ακρίβεια δευτερολέπτου'', μόνο τα υπολειπόμενα λεπτά ομιλίας δείχνει. Άρα ίσως σε αυτό να οφείλεται η εντύπωση σου πως σε χρέωσε 2 λεπτά και όχι 1.09 λεπτά. Αλλά για να είσαι τελείως σίγουρος, ζήτα μια αναλυτική κατάσταση κλήσεων, δωρεάν είναι ούτως ή άλλως, να ελέγξεις τις διάρκειες.

Σε ευχαριστώ, μάλλον αυτό έγινε. Ο λόγος που το εκανα frog είναι ότι κάνω μικρής διάρκειας κλήσεις. Θα ζητήσω και αναλυτικό λογαριασμό, πολύ καλή ιδέα

Δεν υπάρχει λόγος για αναλυτική. Απλά ξανακάνεις μια κλήση 2-3 δευτερολέπτων και βλέπεις το υπόλοιπο. Πάντως αυτός είναι ο λόγος που φαίνεται να χρέωσε 2min, επειδή δεν σου λέει τα δευτερόλεπτα.

Αυτο με τα 2gb το τέλιωνουν τέλος Ιουλίου!! Ανανέωσα και μου βγάζει έως 31/7 όχι ως 7 Αυγούστου.... Ισχύει κατι τέτοιο;

Αυτο με τα 2gb το τέλιωνουν τέλος Ιουλίου!! Ανανέωσα και μου βγάζει έως 31/7 όχι ως 7 Αυγούστου.... Ισχύει κατι τέτοιο;

Το διάβασες κάπου?εμένα κανονικά μέχρι 4 Αυγούστου λεει

Καλημερα σας.Ξερει κανεις πως ενεργοποιουμε την αναμονη κλησεων;; ειμαι απο φορητοτητα 694..βρηκα κατι οδηγιες εδω μεσα αλλα δεν γινεται..ευχαριστω πολυ.Να πω επισης οτι ουτε απο τι ρυθμισεις κλησεων με αφηνει.παω να επιλεξω την αναμονη κλησεων και μου λεει:Απροσδοκητη αποκριση απο το δικτυο. Edited by ACDC46

Καλημέρα,

Μόλις ενεργοποίησα την frog με τα 2 gb με 3,8 ευρώ και θα ήθελα να ρωτήσω εάν αυτό το πακέτο ισχύει για πολύ καιρό και αν είναι κάτι που έχει βγει τώρα και αναμένεται να σταματήσει... Επίσης μπαίνοντας στο site δεν εντοπίζω πουθενά αυτή την προσφορά.

Επίσης, ενημερώστε με παρακαλώ εάν υπάρχει κάποιο καλό πακέτο ομιλίας πιο οικονομικό προς όλους π.χ. αντίστοιχο με τα 5 € -> 200' προς όλους της cosmocarta.

:cool:

Edited by zeovani