Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το υπόλοιπο το βλέπεις on line μέσα από την εφαρμογή cosmote my account χωρίς εγγραφή.

Αυτό από mobile ιντερνετ. Από pc/laptop; Υπάρχει τρόπος; Από το mycosmote πάντως δεν γίνεται, βγάζει σφάλμα στην καταχώρηση αριθμού.

Θέλω να πιστεύω πως κάποιο λάθος έχει γίνει, γιατί αν όντως ισχύει, μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα.

Υποψιάζομαι ότι το υπόλοιπο μαζεύτηκε από διπλασιασμούς, σωστά;

Δηλαδή όσοι μαζεύαμε υπόλοιπα, τώρα μας λένε ¨φάτε τα στη μάπα¨...

Πόση κατάντια ακόμα έχει να πέσει άραγε εκεί στην Cosmote;

Ρε παιδιά αυτό είναι 100% σίγουρο ότι ισχύει?? Και γω έχω 40ευρώ στην κάρτα μου. Δεν μπορώ να μεταβώ στην νέα προσφορά των 3ευρώ / 60' προς όλους?? Θέλει όντως να έχεις 3ευρώ υπόλοιπο? Αυτό είναι αίσχος!! Και ποιος μου εγγυάται ότι αν καταναλώσω την κάρτα μου και μεταβώ στην νέα προσφορά ότι θα την κρατήσουνε?? Τρύπες παντού.. :mad:

1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7

Ρε παιδιά αυτό είναι 100% σίγουρο ότι ισχύει?? Και γω έχω 40ευρώ στην κάρτα μου. Δεν μπορώ να μεταβώ στην νέα προσφορά των 3ευρώ / 60' προς όλους?? Θέλει όντως να έχεις 3ευρώ υπόλοιπο? Αυτό είναι αίσχος!! Και ποιος μου εγγυάται ότι αν καταναλώσω την κάρτα μου και μεταβώ στην νέα προσφορά ότι θα την κρατήσουνε?? Τρύπες παντού.. :mad:

Μεταφέρσου στο what's up

Κόστος 7 ευρώ

Ξανά γυρίζεις στο Frog και είσαι νέος πελάτης

Δεν ισχύει ο διπλασιασμός μπορείς να πάρεις τα 60 λεπτά

Και έχεις 33 ευρώ υπόλοιπο

Μεταφέρσου στο what's up

Κόστος 7 ευρώ

Βασίλη, η επιστροφή προς Frog κανονικά δεν θα στοιχήσει ακόμα 7€, συνολικά δηλαδή 14;

Αν και έχει πολύ καιρό που το έκανα εγώ, είχα μεταφερθεί σε what's up για να εξαντλήσω τα υπόλοιπα από τους διπλασιασμούς (περίπου 55-60€) και όταν ήθελα να ξαναγυρίσω σε Frog μου αφαίρεσε πάλι το 7άρι.

Έχει αλλάξει κάτι;

Η επιστροφή στο FROG δεν στοιχίζει τίποτα την πρώτη φορά , και ίσως κοστίζει 3 φορές την επόμενη

Το να φύγεις από FROG είναι 7 ευρώ ακόμα και αν είναι η πρώτη φορά.

Μεταφέρσου στο what's up

Κόστος 7 ευρώ

Να ρωτησω κι εγω το φιλο Vasileios.Επειδη εχω ενα δευτερο νουμερο frog (το ειχα για τους διπλασιασμους,αλλα τωρα τη φαγαμε ολοι μαζι την παπ:X) στο οποιο εχω 60€,μπορω να γυρίσω σε whats up και να μεταφερω αυτο το υπολοιπο στο καρτοσυμβολαιο που εχω και στη συνεχεια επιστροφη παλι στο frog?Στη περιπτωση που μπορω να το κανω αυτο,οταν επιστρεψω ξανα στο frog ο διπλασιασμος παυει να ισχυει για παντα?

Ευχαριστω

Αν φύγεις από τον διπλασιασμό δεν θα τον πάρεις ποτέ ξανά πίσω.

Αν το αποφασίσεις πρέπει να φύγεις γύρω στις 30 του μήνα , γιατί επιτρέπονται δύο μεταφορές τον μήνα από 5 μέχρι 15 ευρώ.

Έτσι με δύο κλήσεις στην εξυπηρέτηση θα μεταφέρεις 30 ευρώ τον Αύγουστο και τα υπόλοιπα την πρώτη Σεπτεμβρίου .

Καλημέρα!

Νέος στο frog μετά από φορητότητα από f2g2 (αντίστοιχο του frog) λόγω κακού σήματος της wind εκεί που μένω. Ενεργοποιώ την κάρτα, μου στέλνει μήνυμα ότι με 10€ έχω 1500 προς frog κτλ και κάνω ανανέωση αλλά τα λεπτά πουθενά! Κάνω κλήση σε frog και με χρεώνει κανονικά! Παίρνω 1299 και μου λέει ότι έπρεπε να στείλω κάπου ένα μήνυμα! Της λέω ότι στο site λέει για αυτόματη ενεργοποίηση της υπηρεσίας και λέει θα το μεταβιβασει στο τεχνικό τμήμα! Ξέρει κανείς κανένα τηλέφωνο να βρω άκρη; Ευχαριστώ!

Καλημέρα!

Νέος στο frog μετά από φορητότητα από f2g2 (αντίστοιχο του frog) λόγω κακού σήματος της wind εκεί που μένω. Ενεργοποιώ την κάρτα, μου στέλνει μήνυμα ότι με 10€ έχω 1500 προς frog κτλ και κάνω ανανέωση αλλά τα λεπτά πουθενά! Κάνω κλήση σε frog και με χρεώνει κανονικά! Παίρνω 1299 και μου λέει ότι έπρεπε να στείλω κάπου ένα μήνυμα! Της λέω ότι στο site λέει για αυτόματη ενεργοποίηση της υπηρεσίας και λέει θα το μεταβιβασει στο τεχνικό τμήμα! Ξέρει κανείς κανένα τηλέφωνο να βρω άκρη; Ευχαριστώ!

Εδω γραφει οτι περνας αυτοματα σε αυτο το προγραμμα ως νεος συνδρομητης.

"Όσοι συνδρομητές ενεργοποιήσουν τη σύνδεσή τους από 02/07 θα έχουν αυτόματα τη νέα προσφορά"

http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx?cid=18080&id=m2

Να απαιτησεις να σου δωσουν το χρονο ομιλιας που δικαιουσαι και ας το φτιαξουν αυτοι μετα με τα μηνυματα. Προβλημα δικο τους ειναι.

Εδω γραφει οτι περνας αυτοματα σε αυτο το προγραμμα ως νεος συνδρομητης.

"Όσοι συνδρομητές ενεργοποιήσουν τη σύνδεσή τους από 02/07 θα έχουν αυτόματα τη νέα προσφορά"

http://www.frogmobile.gr/el/default.aspx?cid=18080&id=m2

Να απαιτησεις να σου δωσουν το χρονο ομιλιας που δικαιουσαι και ας το φτιαξουν αυτοι μετα με τα μηνυματα. Προβλημα δικο τους ειναι.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αυτό έκανα αλλά μου είπε ότι θα το προωθήσει στο τεχνικό τμήμα και λέω μήπως υπάρχει κανένα τηλέφωνο εκτός του 1299 που να μπορώ να βγάλω άκρη γιατί αυτή μου φάνηκε άσχετη! Μου είπε ότι έπρεπε να στείλω το μήνυμα 2 σε κάποιο νούμερο που κατά 99% είναι αυτό με τον διπλασιασμό της κάρτας που δεν ισχύει για νέους χρήστες! :blink: οπότε μάλλον θα περιμένω το τεχνικό τμήμα! :wacko:

δεν το ηξερα οτι υπαρχει πακετο 60 λεπτων προς ολους στο φρογκ με 3 ευρω οπως υπαρχει και στην κιου! . ο διπλασιασμος της καρτας σταματησε;

Σταμάτησε μόνο για τους νέους.Όσοι από τους παλιούς μεταβούν στα 60λ με 3€,δεν υπάρχει επιστροφή στο διπλασιασμό.Αλλιώς ως έχει ο διπλασιασμός για τους παλιούς.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Αυτό έκανα αλλά μου είπε ότι θα το προωθήσει στο τεχνικό τμήμα και λέω μήπως υπάρχει κανένα τηλέφωνο εκτός του 1299 που να μπορώ να βγάλω άκρη γιατί αυτή μου φάνηκε άσχετη! Μου είπε ότι έπρεπε να στείλω το μήνυμα 2 σε κάποιο νούμερο που κατά 99% είναι αυτό με τον διπλασιασμό της κάρτας που δεν ισχύει για νέους χρήστες! :blink: οπότε μάλλον θα περιμένω το τεχνικό τμήμα! :wacko:

Αυτο το λεει καπου; γιατι στη σελιδα τους πες τους λενε αλλα.

Παιδιά μάλλον έκανα βλακεία . Έχω το frog από τότε που υπήρχε ο διπλασιασμός και τα 300 ' δωρεάν λεπτά. Δεν έχω βάλει ποτέ κάρτα , όμως έχω ενεργοποίησει τον διπλασιασμό από το 4ψήφιο που καλείς και το ενεργοποιείς εάν θυμάμαι καλά . Εάν του βάλω τώρα κάρτα θα ισχύσει ο διπλασιασμός ή είναι αργά και το ξεχνάω ;
London for ever

θα καλέσεις 1330

Αν υπάρχει το πακέτο των 60 λεπτών με 3 ευρώ , δεν έχεις διπλασιασμό ή 300 λεπτά.

Αν δεν υπάρχει τότε έχεις ένα από τα δύο

Για την ιστορία να θυμίσω ότι από το τετραψήφιο με κλήση ενεργοποιούσαμε τα 300 λεπτά , ενώ ο διπλασιασμός ενεργοποιήτω με αποστόλη του μηνύματος 2 στο 1312.

ΝΑ θυμίσω επίσης ότι ο διπλασιασμός ισχύει για 5 ή 10 ευρώ ενώ τα 300 λεπτά απαιτούν 10 ευρώ.

Edited by Vasileios

θα καλέσεις 1330

Αν υπάρχει το πακέτο των 60 λεπτών με 3 ευρώ , δεν έχεις διπλασιασμό ή 300 λεπτά.

Αν δεν υπάρχει τότε έχεις ένα από τα δύο

Για την ιστορία να θυμίσω ότι από το τετραψήφιο με κλήση ενεργοποιούσαμε τα 300 λεπτά , ενώ ο διπλασιασμός ενεργοποιήτω με αποστόλη του μηνύματος 2 στο 1312.

ΝΑ θυμίσω επίσης ότι ο διπλασιασμός ισχύει για 5 ή 10 ευρώ ενώ τα 300 λεπτά απαιτούν 10 ευρώ.

Ευχαριστώ Vasileios. Τελικά δεν έχω ενεργοποιήσει ούτε τον διπλασιασμό ούτε τα 300 γιατί στο 1330 ακούγεται για ενεργοποίηση των 60'.

London for ever

Ευχαριστώ Vasileios. Τελικά δεν έχω ενεργοποιήσει ούτε τον διπλασιασμό ούτε τα 300 γιατί στο 1330 ακούγεται για ενεργοποίηση των 60'.

αυτα ειναι μη εμπορικα διαθεσιμα πακετα,μονο οι παλιοι συνδρομητες μπορουν να συνεχισουν να τα εχουν...

πάντως ρε παιδιά είναι άθλιοι! Είναι δυνατόν να τα γνωρίζουμε καλύτερα εμείς από το τεχνικό τμήμα; έχω αρχίσει να αισθάνομαι λίγο βλάκας έπειτα από 2 τηλέφωνα στο 1299 και ένα mail που τους έστειλα που προσπαθούσαν να με πείσουν ότι με μια κλήση στο 1330 μπορώ να αλλάξω προσφορά από τον διπλασιασμό που είμαι στην καινούρια προσφορά, την στιγμή που δεν υπάρχει τέτοια επιλογή όταν παίρνω το 1330. Και μου λένε κιόλας ότι αν αλλάξω προσφορά θα είναι μόνιμο και δεν θα μπορώ να ξαναπάω στον διπλασιασμό! Πως θα αλλάξω όμως, μήπως να κάνω καμία δέηση; Ε ρε καταγγελία που τους χρειάζεται στον ΕΕΤΤ.. Βέβαια υπάρχει η επιλογή να πάω γουατςαπ και μετά πάλι πίσω στον βάτραχο οπότε μπαίνω στην νέα προσφορά θέλουν δεν θέλουν. Αλλά τρελαίνομαι που μας λένε λαλακίες, δεν ντρέπονται;
1) Nokia 3330, 2) Nokia 6600, 3) Nokia N81, 4) Nokia C6-01, 5) Samsung Galaxy S5 Neo, 6) Samsung Galaxy S7

ούτε 1298 ούτε 1330 ούτε internet λειτουργεί! Ελπίζω να πήραν χαμπάρι τις bugies που έχουν και να τις διορθώνουν!

ούτε 1298 ούτε 1330 ούτε internet λειτουργεί! Ελπίζω να πήραν χαμπάρι τις bugies που έχουν και να τις διορθώνουν!

καμια αναβαθμιση λογισμικου επαιζε......

Πόσο καιρό πέρνει η μετατροπή συμβολαίου cote σε καρτοκινητο cote ?

Σκέφτομαι μια πιο οικονομική λύση και πιστεύω θα βουλευτών καλυτερα .

οι ρυθμισεις για το ιντερνετ στο βατραχι ειναι διαφορετικες απο την κοσμοκαρτα;;;;;....

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.

οι ρυθμισεις για το ιντερνετ στο βατραχι ειναι διαφορετικες απο την κοσμοκαρτα;;;;;....

Ακριβώς οι ίδιες

ΑΡΝ : internet

Ακριβώς οι ίδιες

ΑΡΝ : internet

ok...ευχαριστω...

:)

Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή,
παρά σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή.