kiriakosk Δημ. May 9, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2011 Εγω στην περιοχη μου ειχα προβλημα με τη χωρητικοτητα του δικτυου,ετσι πηγα σε Qcard,πιο καλο το δικτυο της wind.... Αυτό με προβληματίζει και μένα φοβάμε μην στο τέλος πάει τσάμπα η όλη φασαρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Καλημέρα μπορεί καποιος χρήστης φρογκ να στείλει μύνημα για να ενεργοποιήσει το κοσμοτε μάιλ και να μου πει ; εάν ενεργοποιείται; ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2011 Όχι δεν ενεργοποιείται το mail.mycosmos από FROG Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telospantwn Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 Μόλις έλαβα μυνημα απο cosmote, το interent on the phone 60 διπλασιάζεται στα 120mb για καθημερινό σερφάρισμα για ένα μήνα με 3 euro.. για ενεργοποίηση 60 στο 1333.. Ισχθεί μέχρι 30/6. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempo Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 μεχρι και τον ιουνιο να σημειωσω μετά τον Ιούνιο ξέρουμε πάνω-κάτω τι θα γίνει; ελπίζω να συνεχιστεί ο διπλασιασμός γιατί συμφέρει αρκετά. Παράθεση η παιδεία απλά... https://www.ipedia.gr η γνώμη σου μετράει... https://www.24net.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. May 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2011 μετά τον Ιούνιο ξέρουμε πάνω-κάτω τι θα γίνει; ελπίζω να συνεχιστεί ο διπλασιασμός γιατί συμφέρει αρκετά. αγνωστο τι θα συμβει στο μελλον.μακαρι να συνεχιστει ο διπλασιασμος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. May 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2011 Βαζω προωθηση σε ενα αλλο αριθμο, οταν ειναι εκτος δικτυου, *αλλα οταν καλω τον κανονικο αριθμο, βγαινει και λεει δεν ειναι διαθεσιμος, τι θεμα υπαρχει; Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 Βαζω προωθηση σε ενα αλλο αριθμο, οταν ειναι εκτος δικτυου, *αλλα οταν καλω τον κανονικο αριθμο, βγαινει και λεει δεν ειναι διαθεσιμος, τι θεμα υπαρχει; όταν καλείς έναν αριθμό στην γουίντ που δεν έχει ταυτόποιηθει παλιά ακουγόταν το συγκεκριμένο μύνημα αλλά τώρα ίσως να ακούγεται ότι υπάρχει φραγη. Μηνπως δεν είναι ταυτόποιήμενος ο αριθμός σου ; ή μηνπως ακούγεται το μύνημα αυτό διότι δεν έχεις βάλει ειδοποίηση κλήσεων; . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. May 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2011 δυστυχως αυτη η υπηρεσια ΔΕΝ παρεχεται, οπως στα whatsup/cosmocarta δηλ. η εκτροπη ΜΟΝΟ οταν ειναι κλειστο η εκτος δικτυου Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manchester_ Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Aυτή η προσφορά που έχει η frog για διπλάσιο χρόνο ομιλίας...Η κατανάλωση του χρόνου αυτού πρέπει να γίνει εντός κάποιου χρονικού διαστήματος; Σκέφτομαι από Cosmote 60 να γυρίσω σε frog. Έχει πολύ φθηνές χρεώσεις, -20% περίπου, συν χρέωση ανά δευτερόλεπτο, συν φθηνά sms...Το βλέπω σαν το καλύτερο της αγοράς αυτή τη στιγμή...κάνω λάθος; Έχει κάποιο μειονέκτημα που δεν βλέπω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. May 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2011 Aυτή η προσφορά που έχει η frog για διπλάσιο χρόνο ομιλίας...Η κατανάλωση του χρόνου αυτού πρέπει να γίνει εντός κάποιου χρονικού διαστήματος; οχι ισχυει για παντα (αν δεν αλλαξε κατι...) Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektron Δημ. June 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2011 οχι ισχυει για παντα (αν δεν αλλαξε κατι...) Μεταφορά χρόνου ομιλίας από frog σε frog γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manchester_ Δημ. June 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2011 Θέλω να μεταφερθώ από cosmote συμβόλαιο σε frog. Καλώ το 13897 που αναφέρεται στο site της frog, και μου βγάζει ότι "δεν χρησιμοποιείται αυτό το νούμερο πλέον". Παίρνω την τηλεφωνική εξυπηρέτηση κοσμοτέ και τους λέω ότι θέλω να μεταφερθώ από συμβόλαιο cosmote σε frog και μετά από αναμονή μου λέει "θα πάρετε το 13897" :wacko: Του λέω ότι μου βγάζει πως δεν χρησιμοποιείται πλέον, και μου λέει ότι πρέπει να το καλέσω από μή-cosmote νούμερο. Δηλαδή τί να κάνω, να πάρω του αδελφού μου το κινητό που είναι vodafone και να ζητήσω να μεταφέρω το δικό μου το τηλέφωνο στη frog? Τότε ποιό το νόημα που δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα από την αρχή; Μήπως δεν θα με αφήσουν να μεταφερθώ από cosmote συμβόλαιο σε frog και πρέπει πρώτα να κάνω φορητότητα σε άλλο καρτοκινητό άλλης εταιρίας; Το έχει κάνει κάποιος πρόσφατα να μου πεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest makisg3 Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 Θέλω να μεταφερθώ από cosmote συμβόλαιο σε frog. Καλώ το 13897 που αναφέρεται στο site της frog, και μου βγάζει ότι "δεν χρησιμοποιείται αυτό το νούμερο πλέον". Παίρνω την τηλεφωνική εξυπηρέτηση κοσμοτέ και τους λέω ότι θέλω να μεταφερθώ από συμβόλαιο cosmote σε frog και μετά από αναμονή μου λέει "θα πάρετε το 13897" :wacko: Του λέω ότι μου βγάζει πως δεν χρησιμοποιείται πλέον, και μου λέει ότι πρέπει να το καλέσω από μή-cosmote νούμερο. Δηλαδή τί να κάνω, να πάρω του αδελφού μου το κινητό που είναι vodafone και να ζητήσω να μεταφέρω το δικό μου το τηλέφωνο στη frog? Τότε ποιό το νόημα που δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα από την αρχή; Μήπως δεν θα με αφήσουν να μεταφερθώ από cosmote συμβόλαιο σε frog και πρέπει πρώτα να κάνω φορητότητα σε άλλο καρτοκινητό άλλης εταιρίας; Το έχει κάνει κάποιος πρόσφατα να μου πεί; Η cosmote δεν κανει απευθείας αυτή τη φορητότητα, ουτε προκειται να σε καθοδηγήσει πως να το κάνεις. Πρέπει πρώτα να κάνεις φορητότητα προς άλλη εταιρια(Wind,Vodafone), εγω έκανα σε καταστημα Wind φορητότητα προς κάρτα Q, και όταν ολοκληρωθεί,πας σε ένα κατάστημα Cosmote(όχι τηλεφωνικά,όχι Γερμανός) και ζητάς να πας από Q σε FROG.προσοχή μην έχεις υπόλοιπο στα καρτοκινητά κατα τις φορητότητες γιατί θα τα χάσεις.έξοδα δεν υπάρχουν στην διαδικασία.θέλεις πάνω από 10 μέρες υπολογίζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2011 3 εργασιμες για καθε φορητοτητα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anvoulgaris Δημ. June 25, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2011 Κανένα νεότερο με τον διπλασιασμό,έχουμε αν θα συνεχίσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monographix Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 οι ερωτησεις μου σχετικα με την frog 1. Aπο το 2009 που εχω frog, δεν μπορεσα ουτε μια φορα να ανανεωσω τον χρονο ομιλιας με sms. Εχω δοκιμασει εννοειται ολους τους πιθανους τροπους πληκτρολογησης. Μονο με κληση μπορω να ανανεωσω. Το τηλεφωνο μου ειναι το Ericsson K530i. 2. Δεν μπορω να χρησιμοποιησω την επεκταση υπολοιπου γιατι παντα το υπολοιπο μου μετα την εξαντληση καρτας ειναι Μειον. Δεν ειναι απαραδεκτο εκ μερους της FROG αυτος ο ορος να ειναι το υπολοιπο πανω απο μηδεν ?? 3. πως μπορω να μαθω αν χρεωνομαι (και για ποια) για καποια διαφημιστικα sms που παιρνω ? (Κanelopoulos, FIAT Σφακιανακης κλπ) 4. Οταν στελνω sms και κανω κλησεις σε κινητο εξωτερικου που ομως βρισκεται τη στιγμη εκείνη στην Eλλαδα (roaming) επιβαρυνομαι με extra κοστος σε σχεση με την κανονικη κληση στο εξωτερικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 οι ερωτησεις μου σχετικα με την frog 4. Οταν στελνω sms και κανω κλησεις σε κινητο εξωτερικου που ομως βρισκεται τη στιγμη εκείνη στην Eλλαδα (roaming) επιβαρυνομαι με extra κοστος σε σχεση με την κανονικη κληση στο εξωτερικο? Οχι.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elektron Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 (edited) EASY TRANSFER «Ξέμεινες» από μονάδες και χρειάζεσαι άμεσα ανανέωση του χρόνου ομιλίας σου; Χρειάζεται κάποιος δικός σου μονάδες και θες να τον βοηθήσεις; Τώρα, με τη νέα υπηρεσία Easy Transfer μπορείς να μεταφέρεις ή να σου μεταφέρουν υπόλοιπο εύκολα και γρήγορα! Θέλεις να μεταφέρεις υπόλοιπο σε άλλο αριθμό; Απλά, κάλεσε στο 13838 και δήλωσε το ποσό καθώς και τον αριθμό FROG στον οποίο θέλεις να μεταφέρεις το χρηματικό υπόλοιπο. «Ξέμεινες» από μονάδες και χρειάζεσαι άμεσα ανανέωση; Με την υπηρεσία Easy Transfer μπορείς να ζητήσεις από κάποιον συνδρομητή Συμβολαίου COSMOTE να ανανεώσει το χρόνο ομιλίας σου! Απλά, στείλε δωρεάν SMS στο 1219, γράφοντας το ποσό, τη λέξη ΑΠΟ και τον αριθμό συμβολαίου COSMOTE από τον οποίο ζητάς τη μεταφορά. Για παράδειγμα, αν θέλεις να ζητήσεις 5€ από τον συνδρομητή 6977654321, στείλε στο 1219 το μήνυμα: 5 ΑΠΟ 6977654321 Τα ποσά που μπορείς να ζητήσεις είναι 5€, 10€, 15€, 20€ και 30€. Ο συνδρομητής από τον οποίο ζητάς να σου στείλει το χρηματικό ποσό, θα ενημερωθεί με SMS. Αν επιλέξει να πραγματοποιήσει τη μεταφορά του ποσού που ζήτησες, τότε θα λάβεις και εσύ ενημερωτικό μήνυμα, με την ανανέωση του υπολοίπου σου. Easy Transfer για συνδρομητές Συμβολαίου Ένας συνδρομητής Συμβολαίου COSMOTE, το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να στείλει SMS στο 1219, γράφοντας το ποσό, τη λέξη ΣΤΟ και τον αριθμό FROG στον οποίο επιθυμεί να στείλει το χρηματικό ποσό. Για παράδειγμα, αν θέλει να στείλει 10€ στο καρτοκινητό 6971234567, στελνει στο 1219 το μήνυμα: 10 ΣΤΟ 6971234567 Τα διαθέσιμα ποσά που μπορεί να επιλέξει είναι 5€, 10€, 15€, 20€ και 30€. Το ποσό που θα στείλει θα χρεωθεί στο λογαριασμό του. Εναλλακτικά, μπορεί να πραγματοποιηθεί η μεταφορά καλώντας στο 13838 ή από ένα κατάστημα του Δικτύου COSMOTE. Edited June 30, 2011 by Petros the Great Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 οι ερωτησεις μου σχετικα με την frog 1. Aπο το 2009 που εχω frog, δεν μπορεσα ουτε μια φορα να ανανεωσω τον χρονο ομιλιας με sms. Εχω δοκιμασει εννοειται ολους τους πιθανους τροπους πληκτρολογησης. Μονο με κληση μπορω να ανανεωσω. Το τηλεφωνο μου ειναι το Ericsson K530i. 2. Δεν μπορω να χρησιμοποιησω την επεκταση υπολοιπου γιατι παντα το υπολοιπο μου μετα την εξαντληση καρτας ειναι Μειον. Δεν ειναι απαραδεκτο εκ μερους της FROG αυτος ο ορος να ειναι το υπολοιπο πανω απο μηδεν ?? 3. πως μπορω να μαθω αν χρεωνομαι (και για ποια) για καποια διαφημιστικα sms που παιρνω ? (Κanelopoulos, FIAT Σφακιανακης κλπ) 4. Οταν στελνω sms και κανω κλησεις σε κινητο εξωτερικου που ομως βρισκεται τη στιγμη εκείνη στην Eλλαδα (roaming) επιβαρυνομαι με extra κοστος σε σχεση με την κανονικη κληση στο εξωτερικο? 1. Άλαξε την γραματοσειρά που χρησιμοποιείς στα μηνύματα. Το πρόβλημα είναι στο κινητό σου και όχι στο FROG 2. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και στην cosmokarta και στο what's Up. Είναι όντως απαράδεκτο. 3. πήγαινε στην σελίδα http://www.eett.gr και δοκίμασε τα 5ψήφια από τα οποία σου έρχονται τα μηνύματα. 4. Όχι , χρεώνεσαι ακριβώς σαν να καλείς στο εξωτερικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monographix Δημ. June 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2011 1. Άλαξε την γραματοσειρά που χρησιμοποιείς στα μηνύματα. Το πρόβλημα είναι στο κινητό σου και όχι στο FROG 2. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και στην cosmokarta και στο what's Up. Είναι όντως απαράδεκτο. 3. πήγαινε στην σελίδα http://www.eett.gr και δοκίμασε τα 5ψήφια από τα οποία σου έρχονται τα μηνύματα. 4. Όχι , χρεώνεσαι ακριβώς σαν να καλείς στο εξωτερικό. Thanks !! Νομιζω το κινητο μου δεν εχει επιλογη γραμματοσειρων ?? .... :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angel_hot Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Η προσφορά του Διπλάσιου συνέχίζεται... Πολυ καλό νέο.. Μου ήρθε SMS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pexths Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Η προσφορά του Διπλάσιου συνέχίζεται... Πολυ καλό νέο.. Μου ήρθε SMS γραφει μεχρι ποτε συνεχιζεται; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisrodos Δημ. June 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2011 Συνεχιζεται εως 30/9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. July 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2011 Η προσφορά του Διπλάσιου συνέχίζεται... Πολυ καλό νέο.. Μου ήρθε SMS Αφορά την πρώτη κάρτα του κάθε μήνα; Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts