Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

οχι λεει να στειλετε την εντολη ΔΕΚΑ σε εναν αριθμο που δεν προλαβα να δω...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

οχι λεει να στειλετε την εντολη ΔΕΚΑ σε εναν αριθμο που δεν προλαβα να δω...

Nαι για οσους δεν την εχουν ενεργοποιησει.Οσοι την ειχαν ηδη ενεργοποιημενη πρεπει να ξαναστειλουν??Δεν νομιζω.

Παλαιότερα έστελνες "10" στο 1312 ενώ τώρα αν πρόλαβα να δω καλά στην TV λέει να στείλεις ΔΕΚΑ σε ένα νούμερο που δεν πρόλαβα να δω. To site δεν έχει ενημερωθεί! Απορώ τι marketing κάνουν και δεν ενημερώνουν πρώτα το site!!!
.

παντως γρηγορα περναει το μηνυμα δεν προλαβαινεις να δεις που πρεπει να στειλεις! πρωτα η frog ελεγε την q που υποχρεωνει τους συνδρομητες της να στελνουν μηνυμα για χαμηλες χερωσεις τωρα το κανει και η ιδια! μπραβο παντα τετοια!

My Mobile Phone History:
spacer.png

Ericsson T18 - NEC N331i - SAGEM X5-2 - MOTOROLA V620 - SE W300 - SE K550im - MOTOROLA V360 - Samsung J600- MOTOROLA V6 - HP 514 IPAQ - MOTOROLA Z10 - LG KU990 -Nokia 5230 - HTC Diamond 2 - ΒΒ 9000 - SE X10 Mini Pro - Motorola Flipout -SE Neo V- iPhone 4 - BB Z10 - SMG SI9505 - HTC M7 - Moto X 2nd - Samsung S6 - Iphone 6s - 1+3T - iPhone 8 Plus - Mix 2S - iPhone XR - iPhone 13

εμενα δεν με χαλαει το μηνυμα που στελνω, να σκεφτειτε οτι με την μειωση αυτη ,χρησιμοποιω αυτο για κλησεις, και ενα κοσμοκαρτα, για εισερχομενες , γιατι το εχω 10 χρονια σχεδον, και δεν θελω να το κλεισω,το νουμερο αυτο. καθε μηνα εβαζα των 20 ε για την προνομιακη χρεωση και σχεδον την τελειωνα στο μηνα πανω, τωρα με ιδια χρηση καλω απο το βατραχο, και δεν εχω ξεπερασει τα 10 -12 ευρω και εχω και υπολοιπο ακομα. . μεγαλη οικονομια. ειδικα εμενα που η δουλεια μου ειναι , τετοια χρειαζετε να καλω αλλους συναδερφους που εχουν αλλη εταιρια στο τηλ. να συννεοουμαστε για δευτερολεπτα,[π.χ που εισαι;;, τελειωσες;;; ενταξει ερχομαι να αλλαξουμε αυτοκινητο,] ειναι μεγαλο κερδος η μη ελαχιστη χρεωση των 20 δ

.ειμαι πολυ ευχαριστημενος και με οσους στην δουλεια εχουμε μιλησει , αρκετους τους εβαλα στο πακετο του βατραχου. δεν θελουμε καποιο πακετο εταιρικο,γιατι ολοι μας καλουμε ολα τα τηλ,και σταθερα ,αρα δεν συμφερει καποιο εταιρικο.οπως και ναχει κερδισμενος ειμαι σχεδον πανω απο το 50%στις μειωσεις στην χρηση που κανω εναντι κοσμοκαρτας.

Όσοι είχαν ενεργοποιήσει την προσφορά τον Απρίλιο ΔΕ χρειάζεται να στείλουν γραπτό μήνυμα στο 1312. Το έκανα χθες (πάλι) και ήρθε απάντηση πως η προσφορά ήταν ήδη ενεργοποιημένη.

Πάντως μπράβο στο Βάτραχο για τις χρεώσεις του. Πραγματικά οικονομική καρτοκινητή (ελπίζω να πάρουν σειρά και τα πακέτα της μαμάς Cosmote COSMOKARTA & What's up).

Το βάλανε και στο site ότι παίρνει παράταση μέχρι τις 30/6 http://www.frogmobile.gr/el/pricelist.aspx?ns=-10009
Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016

εμενα δεν με χαλαει το μηνυμα που στελνω, να σκεφτειτε οτι με την μειωση αυτη ,χρησιμοποιω αυτο για κλησεις, και ενα κοσμοκαρτα, για εισερχομενες , γιατι το εχω 10 χρονια σχεδον, και δεν θελω να το κλεισω,το νουμερο αυτο. καθε μηνα εβαζα των 20 ε για την προνομιακη χρεωση και σχεδον την τελειωνα στο μηνα πανω, τωρα με ιδια χρηση καλω απο το βατραχο, και δεν εχω ξεπερασει τα 10 -12 ευρω και εχω και υπολοιπο ακομα. . μεγαλη οικονομια. ειδικα εμενα που η δουλεια μου ειναι , τετοια χρειαζετε να καλω αλλους συναδερφους που εχουν αλλη εταιρια στο τηλ. να συννεοουμαστε για δευτερολεπτα,[π.χ που εισαι;;, τελειωσες;;; ενταξει ερχομαι να αλλαξουμε αυτοκινητο,] ειναι μεγαλο κερδος η μη ελαχιστη χρεωση των 20 δ

.ειμαι πολυ ευχαριστημενος και με οσους στην δουλεια εχουμε μιλησει , αρκετους τους εβαλα στο πακετο του βατραχου. δεν θελουμε καποιο πακετο εταιρικο,γιατι ολοι μας καλουμε ολα τα τηλ,και σταθερα ,αρα δεν συμφερει καποιο εταιρικο.οπως και ναχει κερδισμενος ειμαι σχεδον πανω απο το 50%στις μειωσεις στην χρηση που κανω εναντι κοσμοκαρτας.

Οντως ειναι καλος ανταγωνιστης των συμβολαιων και μαλλον ακομη φθηνοτερο.

Αλλα σου εχει τυχει να θες να παρεις καποιο τηλ. τις απογευματινες ωρες και να προσπαθεις μιση ωρα λογω υπερφορτωσης δικτυου?

γιατι δεν κανετε φορητοτητα στο wind f2g ;αφου παλι τις ιδιες χρεωσεις θα εχετε!

My Mobile Phone History:
spacer.png

γιατι δεν κανετε φορητοτητα στο wind f2g ;αφου παλι τις ιδιες χρεωσεις θα εχετε!

καλα τα λες αλλα γιατι να μπουμε στην διαδικασια αυτη αφου θα εχουμε ιδιες χρεωσεις;;;. δεν καταλαβα γιατι να κανω μια χρονοβορα διαδικασια για να εχω τα ιδια πραγματα.

και ως τωρα δεν εχω προβλημα με υπερφορτωση δικτυου, η αδυναμια κλησεων.

καλα τα λες αλλα γιατι να μπουμε στην διαδικασια αυτη αφου θα εχουμε ιδιες χρεωσεις;;;. δεν καταλαβα γιατι να κανω μια χρονοβορα διαδικασια για να εχω τα ιδια πραγματα.

Τωρα τελευταια εχεις κανει χρηση του κινητου δλδ να καλεις εσυ οχι να σε καλουν, απο τις 8 το βραδυ εως περιπου τις 10??

Αν ναι, και δεν εχεις παρατηρησει κανενα προβλημα εισαι τυχερος:)

ναι αλλα θα εχεις και non-stop! ;)

My Mobile Phone History:
spacer.png

ποιος σου ειπε οτι με την wind δεν θα εχει. και οι 2 την ιδια πληθυσμιακη καλυψη εχουν! ακομα υπαρχουν ατομα που πιστευουν οτι εν ετη 2009 η wind εχει το χειροτερο σημα; απιστευτο!

My Mobile Phone History:
spacer.png

ποιος σου ειπε οτι με την wind δεν θα εχει. και οι 2 την ιδια πληθυσμιακη καλυψη εχουν! ακομα υπαρχουν ατομα που πιστευουν οτι εν ετη 2009 η wind εχει το χειροτερο σημα; απιστευτο!

το σημα τησ wind ειναι ισωσ το καλυτερο δεν υπαρχει αμφιβολια γιαυτο

[sIGPIC][/sIGPIC]

απλως pexths υπαρχουν ακομα ατομα που νομιζουν οτι το σημα της wind εχει παραμεινει απο τοτε που ηταν αθλιο πανελλαδικως λιγο πριν μετανομαστει σε tim. δεν εχουν ψαξει λιγο το θεμα και εκφερουν αποψη! αν ο anvoulgaris εχει προβλημα με το σημα της wind στην περιοχη του τοτε οκ. αλλα αν μιλαει για πανελλαδικη καλυψη τοτε λυπαμαι...

My Mobile Phone History:
spacer.png

Δεν είμαι και πολυταξιδεμένος! Αλλά στην Φθιώτιδα που είμαι και στην Ευρυτανία που πάω συχνά δύστυχος η Wind δεν έχει καλό σήμα.:)

τοτε οκ. απλως φανηκες να λες οτι η cosmote εχει πανελλαδικως καλυτερο σημα.δεν σημαινει επειδη στις περιοχες που ειπες ''νικα'' η cosmote αυτο θα γινεται και πανελλαδικα ;). ουτε εγω ειμαι πολυταξεδευμενος :) αλλα στην περοχη μου η wind εχει το καλυτερο και πανελλαδικα πιστευω πως ολες το ιδιο ειναι..

My Mobile Phone History:
spacer.png