Jump to content

Τα πάντα για το Frog Mobile

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είχα πάρει ένα πακετάκι Frog το Μάρτιο, αλλά δεν του έκανα ποτέ ανανέωση χρόνου. Τώρα όταν βάζω την κάρτα SIM μου λέει "Εγγραφή κάρτας SIM απέτυχε" και φυσικά δε συνδέεται στο δίκτυο. Όταν το καλώ από άλλο κινητό, μου λέει ότι έχει φραγή εισερχομένων.

Υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να ανακτήσω τον αριθμό αυτό;

Θα μπορούσα να μιλήσω με κάποιον στο cc ή να κάνω ανανέωση μέσω καταστήματος Cosmote και να ανοίξει ξανά ο αριθμός, ή έχει πάει για... ανακύκλωση; :confused:

Είχα πάρει ένα πακετάκι Frog το Μάρτιο, αλλά δεν του έκανα ποτέ ανανέωση χρόνου. Τώρα όταν βάζω την κάρτα SIM μου λέει "Εγγραφή κάρτας SIM απέτυχε" και φυσικά δε συνδέεται στο δίκτυο. Όταν το καλώ από άλλο κινητό, μου λέει ότι έχει φραγή εισερχομένων.

Θα μπορούσα να μιλήσω με κάποιον στο cc ή να κάνω ανανέωση μέσω καταστήματος Cosmote και να ανοίξει ξανά ο αριθμός, ή έχει πάει για... ανακύκλωση; :confused:

στο frog η διαρκεια χρονου ομιλιας ειναι 7 μηνες,αν εχεις περασει το οριο ο αριθμος σου εχει απενεργοποιηθει και θα χρειαστει να παρεις νεο πακετακι

Μέχρι 6 μήνες απο την λήξη του αριθμού μπορείς να το διεκδηκήσεις ,άσχετα αν είναι καρτοκινητό ή σύνδεση ,υπάρχει και το αντίστοιχο ΦΕΚ που το αναφέρει .(Αρ Φύλλου 1260/23-7-07 Άρθρο 10 παράγραφος 10)

Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Μέχρι 6 μήνες απο την λήξη του αριθμού μπορείς να το διεκδηκήσεις ,άσχετα αν είναι καρτοκινητό ή σύνδεση ,υπάρχει και το αντίστοιχο ΦΕΚ που το αναφέρει .(Αρ Φύλλου 1260/23-7-07 Άρθρο 10 παράγραφος 10)

Ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία, μου φάνηκε πολύ χρήσιμη γιατί έστειλα μήνυμα στο cc μέσω της on-line φόρμας επικοινωνίας και τους ανέφερα και το ΦΕΚ.

Επειδή όμως μπορεί και να μην απαντήσουν ποτέ, ξέρει κάποιος τι πρέπει να κάνω για να το διεκδικήσω;

Mερικές ερωτήσεις για την Frog , γιατί δεν βρήκα τις απαντήσεις στις προηγούμενες σελίδες.

1. Υπάρχει κανένα πρόβλημα με το σήμα; Πιάνει κανονικά όπως η Cosmote ?

Στην επαρχία;

2. Για να κάνω φορητότητα αριθμού (είναι κοντά στα 14 Ε αν θυμάμαι καλά) τι διαδικασίες χρειάζονται;

Ευχαριστώ

1. Οπως η cosmote.

2. Ειναι δωρεαν.

Προσοχη αμα εχεις cosmote δε γινεται να πας στο φρογκ με φορητοτητα. Πρεπει να πας σε αλλο δικτυο και μετα στο φρογκ.

Προσοχη αμα εχεις cosmote δε γινεται να πας στο φρογκ με φορητοτητα. Πρεπει να πας σε αλλο δικτυο και μετα στο φρογκ.

Tιιι μου λες τώρα.

Δηλαδή θα πληρώσω 2 sim ???

Tιιι μου λες τώρα.

Δηλαδή θα πληρώσω 2 sim ???

Η φορητότητα είναι εντελώς δωρεάν κ δεν πληρώνεις τίποτα, ούτε για τις κάρτες sim..

Μόνο που η διπλή φορητότητα θα κάνει να ολοκληρωθεί ένα μήνα περίπου..

Η φορητότητα είναι εντελώς δωρεάν κ δεν πληρώνεις τίποτα, ούτε για τις κάρτες sim..

Μόνο που η διπλή φορητότητα θα κάνει να ολοκληρωθεί ένα μήνα περίπου..

OK. Nα σαι καλά.

Παίρνω το τηλέφωνο της frog 13897 και μου λέει ότι ο αριθμός δεν χρησιμοποιείται. Ξέρει κανείς γιατί;

Γιατι μαλλον εχεις κοσμοτε και δεν σε αφηνει...παρε καποιας αλλης εταιριας πχ της βονταφον και οταν γινει η φορητοτητα πας στο φρογκ. Συνολικα υπολογιζε τουλαχιστον 40 μερες.

ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟ ΕΞΗΣ,ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ FROG? ΕΣΤΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΒΙΝΤΕΟΚΛΗΣΕΙΣ,ΤΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ?

Εκανα ανανέωση με μία κάρτα frog και πήρα το παρακάτω SMS

TO NEO ΣAΣ YΠOΛOIΠO EINAI 4.16€. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ MONO ΜΕ 0,12E/ΛΕΠΤΟ. ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ & ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ ΕΩΣ 11/1/2009.

Εκανα ανανέωση με μία κάρτα frog και πήρα το παρακάτω SMS

TO NEO ΣAΣ YΠOΛOIΠO EINAI 4.16€. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ MONO ΜΕ 0,12E/ΛΕΠΤΟ. ΟΛΑ ΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ & ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ ΕΩΣ 11/1/2009.

Ναι το ακουσα και γω.Ε δεν λεει και πολλα η προσφορα καθως ειναι περιορισμενη στα Σ/Κ.

Τώρα με τη Frog μπορείτε να μιλάτε προς όλους μόνο με 0,12€/λεπτό Σαββατοκύριακα και αργίες μέχρι τις 11/1/2008.

Χρόνια Πολλά.:)

*Επίσημη ανακοίνωση δεν έχει βγεί ακόμα.Οι παραπάνω πληροφορίες είναι σύμφωνα με διαφήμιση της Frog και από κλήση που έκανα στο 1298.

Allaksan tis xrewseis kai sto site alla de leei tipota gia savvatokiriaka kai argies!

To anaferei san geniki xrewsh gia oles tis meres kai wres!!

Το ξέρω.Και τη διαφήμιση που είδα χθές δεν έλεγε πουθενά ότι η νέα χρεώση ισχύει μόνο για το Σ/Κ και τις αργίες αλλά άν καλέσεις το 1298 θα ακούσεις που λέει ότι η νέα χρεώση ισχύει για το Σ/Κ και τις αργίες.:)

Άρα ή έχουν ξεχάσει να γράψουν στο site την προυπόθεση ή το 1298 λέει βλακείες.:)

Άρα ή έχουν ξεχάσει να γράψουν στο site την προυπόθεση ή το 1298 λέει βλακείες.:)

Τελικά δεν είναι για πάντα..

Ανανέωσαν την ιστοσελίδα και λέει αναλυτικά πότε ισχύει.. Μόνο σαββατοκύριακα και αργίες..

Καλή η προσφορά, αλλά εγώ περιμένω πιο φθηνά μυνήματα προς όλους για να ασχοληθώ πιο σοβαρά με τον Βατραχό.
.

Kαλη η frog αλλα δεν εχει βγαλει κανενα πακετο ομιλιας ωστε να μπορεις να το χρησιμοποιησης...εγω ειμαι του πολυ μπλα-μπλα..

Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i

MiniCM10 4.0.1:D

παιδια εχω μια απορια... ξερετε αν μπορω να αγορασω νεο πακετο συνδεσης φρογκ σε καποιο μεγαλο καταστημα(π.χ. γερμανος); εδω και 3 μερες ψαχνω σε διαφορα περιπτερα αλλα παντου μου λενε οτι εχουν μονο καρτες ανανεωσης και οχι νεα πακετα συνδεσης...

Ευχαριστω εκ των προτερων.:)

The music mixing device.

Youtube Channel

Blog

Check it out.

παιδια εχω μια απορια... ξερετε αν μπορω να αγορασω νεο πακετο συνδεσης φρογκ σε καποιο μεγαλο καταστημα(π.χ. γερμανος); εδω και 3 μερες ψαχνω σε διαφορα περιπτερα αλλα παντου μου λενε οτι εχουν μονο καρτες ανανεωσης και οχι νεα πακετα συνδεσης...

Ευχαριστω εκ των προτερων.:)

Μπορεί να έχουν και στο Γερμανό γιατί στο τελευταίο τους φυλλάδιο (Δεκέμβριος '08)εκτός απο το What's Up? και τη Cosmoκάρτα διαφήμιζαν και το Frog.:)

Μπορεί να έχουν και στο Γερμανό γιατί στο τελευταίο τους φυλλάδιο (Δεκέμβριος '08)εκτός απο το What's Up? και τη Cosmoκάρτα διαφήμιζαν και το Frog.:)

ευχαριστω πολυ...θα παω να δω...ελπιζω να υπαρχει εκει...:)

The music mixing device.

Youtube Channel

Blog

Check it out.