alany Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Wirelessly posted (Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Symbian OS; Nokia 6680/2.23.05; 9399) Opera 8.65 [el]) Πότε μειώθηκαν κι'άλλο οι χρεώσεις?:wacko: Στο επίσημο site αναφέρει: Κλήσεις προς εθνικά δίκτυα: 0,0057 €/δευτ. MMS: 0,38 €/MMS Όσον αφορά τα SMS, ακόμα δεν έχουν ανανεώσει το site..ελπίζω να μείνει μόνιμα το 0,03€, διότι πρακτικά σημαίνει 100 sms με μία μόνο καρτα των 3€. Έχω παρατηρήσει ότι όταν το υπόλοιπό μου είναι γύρω στα 0,12€, το βατράχι δεν με αφήνει να στείλω μήνυμα. Το χει αντιμετωπίσει κανένας? To 1299 to eipe. Tha akolouthisi anakoinosi. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. June 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2007 Ναι μειώθηκαν.... και στο site 0,0054 ανα δευτερόλεπτο και 0,063 ανα SMS και 0,036 ανα ΜΜS!! Δεν κρατήσαν τα 3 λεπτά το μήνυμα αλλά και οι νέες χρεώσεις είναι πολύ καλές.. Αντε σε λίγο καιρό θα ακολουθήσει και η κιου... και μετά και πιο χαμηλά η φρογκ.. και πού θα φτάσουμε αν πάει έτσι? εμάς βέβαια μας συμφέρει... Το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό ... με υπόλοιπο 0,11 και ενώ το μήνυμα ήταν 3 λεπτά δε με άφηνε να στείλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jarjap Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Έχω παρατηρήσει ότι όταν το υπόλοιπό μου είναι γύρω στα 0,12€, το βατράχι δεν με αφήνει να στείλω μήνυμα. Το χει αντιμετωπίσει κανένας? Το έχω παρατηρήσει και εγώ αυτό ... με υπόλοιπο 0,11 και ενώ το μήνυμα ήταν 3 λεπτά δε με άφηνε να στείλω Είναι λόγω του συστήματος billing της cosmote. Όταν έχεις υπόλοιπο λιγότερο από 14 λεπτά δεν σε αφήνει ούτε να κάνεις τηλέφωνο ούτε να στείλεις SMS. Παράθεση Open your Windows to Freedom! [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.reactos.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eri_1 Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Paidia exw ena provlima! Den mporei na ginei foritotita arithmoy an den exeis ekeino ton kwdiko pou uparxei stin karta otan tin agorazeis? O filos mou exei enan arithmo vodafone k thelei na allaksei se frog alla den exei ton kwdiko. Oi xrewseis tis ala carte einai polu ipsiles k den ton sumferoun omws den mporei na afisei auto to noumero giati einai epaggelmatiko! Please help!!! Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jarjap Δημ. June 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2007 Paidia exw ena provlima! Den mporei na ginei foritotita arithmoy an den exeis ekeino ton kwdiko pou uparxei stin karta otan tin agorazeis? O filos mou exei enan arithmo vodafone k thelei na allaksei se frog alla den exei ton kwdiko. Oi xrewseis tis ala carte einai polu ipsiles k den ton sumferoun omws den mporei na afisei auto to noumero giati einai epaggelmatiko! Please help!!! Πάνω στην κάρτα SIM υπάρχει ένας 20ψήφιος κωδικός. Σε περίπτωση ανώνυμου καρτοκινητού είναι το μόνο που χρειάζεται για να κάνεις φορητότητα... Παράθεση Open your Windows to Freedom! [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.reactos.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iced_earth Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Απο Whats up μπορω να παω σε frog? παιρνω στο 13897 και μου λεει οτι ο αριθμος που καλειται δεν χρησιμοποιειται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jarjap Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Απο Whats up μπορω να παω σε frog? παιρνω στο 13897 και μου λεει οτι ο αριθμος που καλειται δεν χρησιμοποιειται Οχι κατευθείαν. Η κοσμοτε δεν επιτρέπει από Whats up / κοσμοκάρτα να πάς στον βάτραχο. Μπορείς να το κάνεις με διπλή φορητότητα. Να πας πρώτα σε καρτοκινητό άλλης εταιρείας και στην συνέχεια σε frog, Παράθεση Open your Windows to Freedom! [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.reactos.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iced_earth Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Οχι κατευθείαν. Η κοσμοτε δεν επιτρέπει από Whats up / κοσμοκάρτα να πάς στον βάτραχο. Μπορείς να το κάνεις με διπλή φορητότητα. Να πας πρώτα σε καρτοκινητό άλλης εταιρείας και στην συνέχεια σε frog, Θα παω σε voda,λεω να την δοκιμασω και μολις καταργησει την καρτα των 3 ευρω να ερθω σε frog :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Θα παω σε voda,λεω να την δοκιμασω και μολις καταργησει την καρτα των 3 ευρω να ερθω σε frog :lol: Γιατι να τη καταργήσει?:O Απαράδεκτο αυτό με τη φορητότητα. Κατ'αρχάς τι φορητότητα και μ...κίες, έπρεπε κατευθείαν να μπορείς να κάνεις αλλαγή από What's up σε frog. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iced_earth Δημ. June 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2007 Γιατι να τη καταργήσει?:O Απαράδεκτο αυτό με τη φορητότητα. Κατ'αρχάς τι φορητότητα και μ...κίες, έπρεπε κατευθείαν να μπορείς να κάνεις αλλαγή από What's up σε frog. Παντως η cosmote με το Frog σε πληροφορω οτι εχει προσελκυσει αρκετους πελατες απο αλλα δικτυα γιατι ειναι η καλυτερη καρτοκινητη αυτη τη στιγμη στην ΕΛλαδα(σποτακια με βατραχακια που γινονται λιονταρια) και εσυ μου λες οτι δεν εχει marketing :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bored01 Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Παντως η cosmote με το Frog σε πληροφορω οτι εχει προσελκυσει αρκετους πελατες απο αλλα δικτυα γιατι ειναι η καλυτερη καρτοκινητη αυτη τη στιγμη στην ΕΛλαδα(σποτακια με βατραχακια που γινονται λιονταρια) και εσυ μου λες οτι δεν εχει marketing :p Ο.k, πάντα υπάρχει η εξαίρεση που επιβεβαιώνει το κανόνα. Βλέπουμε τι κάνει στα Cosmote προιόντα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alany Δημ. June 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2007 Ο.k, πάντα υπάρχει η εξαίρεση που επιβεβαιώνει το κανόνα. Βλέπουμε τι κάνει στα Cosmote προιόντα... Δεν νομίζω να ισχύει αυτό που λες. Ξέρεις πόσες εταιρείες με πολύ μεταβαλόμενο προσωπικό έχουν το whats up της cosmote και την υπηρεσία call600 για να μπορούν να μιλάνε φθηνά; Το frog απευθύνεται σε χρήστες που μιλάνε πολύ με εξωτερικό και σε άτομα που θέλουν μόνο φωνή και μηνύματα. Ακόμα απευθύναται και στους τουρίστες που για 10 μέρες που έρχονται στην Ελλάδα έχουν φθηνή ομιλία και sms προς την χώρα τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 καμια νεα υπηρεσια θα βαλουν? πλεον ολες οι εταιριες εχουν καρτες ανανεωσης με 3ε και σχεδον ιδιες χρεωσης... επισης κανενα πακετο ομιλιας? οπως το call them all 600.. η wind αν ειδατε δινει πακετο ομιλιας προς mo mad-wind και q-telecom 200λεπτα με 5ε το whats up εχει 600λεπτα 5ε αλλα μονο για χρηστες whats-up;) Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rustysk8erboi564 Δημ. June 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2007 καμια νεα υπηρεσια θα βαλουν? πλεον ολες οι εταιριες εχουν καρτες ανανεωσης με 3ε και σχεδον ιδιες χρεωσης... επισης κανενα πακετο ομιλιας? οπως το call them all 600.. η wind αν ειδατε δινει πακετο ομιλιας προς mo mad-wind και q-telecom 200λεπτα με 5ε το whats up εχει 600λεπτα 5ε αλλα μονο για χρηστες whats-up;) Nomizw oti epivaletai na valoun GPRS. Den ginetai na min boroume na boume internet!! K isws tilefwnitis... Oson afora ta paketa, einai idi arketa ftina, alla dn 8a me xalage 250' me 3e! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] I wanna drive you into the corner, and kiss you without a sound Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Η προσφορά των 0.03euro/SMS επέστρεψε στο frog!!! και ισχύει μέχρι 30/9!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rustysk8erboi564 Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Η προσφορά των 0.03euro/SMS επέστρεψε στο frog!!! και ισχύει μέχρι 30/9!! sou ir8e kapoio enimerwtiko SMS? i apo diafimish? egw pantws den exw akousei kati.. as to kanoun monimo pia!!:D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] I wanna drive you into the corner, and kiss you without a sound Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. June 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2007 Οχι αλλα στο http://www.frogmobile.gr το έχουν ενημερώσει.... Και φαίνεται κ στις χρεώσεις όταν στέλνεις SMS... Δεν ξέρω αν θα το κάνουν μόνιμο αλλά θα περάσουμε ωραίο καλοκαίρι με πολύ φθηνά SMS...!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dolce7 Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 τρελαααααα :D :D :D Παράθεση http://www.cretapost.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kardoula Δημ. June 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2007 Μπράβο frog!!!!!:D Παράθεση Εγγραφείτε στο κανάλι μου για χρήσιμες συμβουλές για γυμναστική, fitness, διατροφή και εύκολες απολαυστικές και υγιεινές συνταγές! http://www.youtube.com/irinifitness Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jarjap Δημ. July 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2007 Kαλή προσφορά! Παράθεση Open your Windows to Freedom! [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.reactos.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. July 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2007 Έυγε frog.:) Το tim f2g για ομιλία και το frog για sms (2 κινητά έχω οπότε με βολεύει) :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Πήρε το μάτι μου σε κάποιο περίπτερο στην πλατεία Ομονοίας μία ξενόγλωσση (μάλλον ρωσσόφωνη) εφημερίδα με δώρο κάρτα ανανέωσης frog των τριών ευρώ. Η εφημερίδα κοστίζει 1,80 ευρώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stefanos200 Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Από πού και ως που σε ρώσσικη εφημερίδα καρτα ανανέωσης frog? Πολυ κουφό μου ακούγεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argymeg Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Προφανώς θα είναι σε ρωσόφωνη εφημερίδα που εκδίδεται εδώ από μετανάστες;) Παράθεση Σήμα στην Κυψέλη κανείς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nrg Δημ. July 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2007 Ακριβως, μαλλον θα εξαντληθει :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts