pluss Δημ. September 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2010 Πλέον, το γραπτό μήνυμα στην καρτοκινητή momad κοστίζει 0,12 λεπτά. Πηγή: http://www.momad.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 15, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2010 Δηλαδή 0,06 λόγω του μονίμου διπλασιασμού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Να σημειωθεί ότι η αξία της κάρτας διπλασιάζεται μόνο εφόσον ο συνδρομητής έχει εγγραφεί στο πακέτο mo'double με την αποστολή γραπτού μηνύματος σύμφωνα με τις σχετικές οδηγίες, με όριο δύο κάρτες το μήνα. Αν θυμάμαι καλά το πακέτο mo'double δεν είναι συμβατό με την υπηρεσία mo'n'more που προσφέρει δωρεάν λεπτά και μηνύματα προς το ίδιο πακέτο με κάθε ανανέωση. Επίσης εδώ και πολύ καιρό δεν έρχονται πια μηνύματα της δωρεάν υπηρεσίας mad news. Δεν ξέρω αν τυχαίνει μόνο στη γραμμή μου (δεν είχα απενεργοποιήσει την υπηρεσία), αλλά δεν θυμάμαι πια πότε έλαβα το τελευταίο. (Όχι ότι θα μου λείψει η συγκεκριμένη υπηρεσία, απλά το αναφέρω) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Το Mad πλέον συνεργάζετε με το whats Up. Προφανώς και το πακέτο MOMad Θα είναι εμπορικά μη διαθέσιμο ...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas18 Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Το Mad πλέον συνεργάζετε με το whats Up. Προφανώς και το πακέτο MOMad Θα είναι εμπορικά μη διαθέσιμο ...... τι εννοεις συνεργαζεται με το what s up?με ολες τις εταιρειες συνεργαζεται....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Wamu Δημ. September 16, 2010 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2010 Ένα Mo Mad έχω όλο κι όλο. Άλλα 2 που είχα τα έκανα συμβόλαια Q. Δεν ξέρω κανέναν να έχει σαν βασικό του αριθμό Mo Mad, οπότε η ύπαρξή του ή όχι δεν αλλάζει κατά πολύ τη ζωή μου! Παράθεση lalista.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GnR Δημ. January 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2011 Αν ρίξει τίτλους τέλους η mo'mad όσοι χρήστες έχουν mo'mad τι γίνονται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Αν ρίξει τίτλους τέλους η mo'mad όσοι χρήστες έχουν mo'mad τι γίνονται? Μάλλον έχει ρίξει τίτλους τέλους η Mo-Mad . Αλλά δεν βλέπω λόγο να μένει κανείς σε αυτήν Αν θές διπλασιασμό κάθε κάρτας πάς στην νέα καρτοκινητή και τό έχεις μαζί με 1500 λεπτά για όλη την WIND και όλη την Q Τον Γενάρη του 2010 στην σελίδα της MoMAD (που δεν υπάρχει πλέον) υπήρχε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία καλούσες 1260 και ζήταγες να σε μεταφέρουν στο Νέο καρτοκινητό , και σου στέλναν δωρεάν καινούρια SIM Πιθανόν να ισχύει ακόμα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Μάλλον έχει ρίξει τίτλους τέλους η Mo-Mad . Αλλά δεν βλέπω λόγο να μένει κανείς σε αυτήν Αν θές διπλασιασμό κάθε κάρτας πάς στην νέα καρτοκινητή και τό έχεις μαζί με 1500 λεπτά για όλη την WIND και όλη την Q Τον Γενάρη του 2010 στην σελίδα της MoMAD (που δεν υπάρχει πλέον) υπήρχε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία καλούσες 1260 και ζήταγες να σε μεταφέρουν στο Νέο καρτοκινητό , και σου στέλναν δωρεάν καινούρια SIM Πιθανόν να ισχύει ακόμα . Εγω κραταω τη momad γιατι μεσω του modouble πληρωνω τα μισα για τη χρηση roaming.Δεν γνωριζω ομως, για να ειμαι ειλικρινης, εαν ο διπλασιασμος του Νεου Καρτοκινητου μπορει να χρησιμοποιηθει σε roaming. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Όχι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Roaming , το έχω δοκιμάσει Αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κλήσεις προς το εξωτερικό ( αν και στην σελίδα της WIND ,λέει το αντίθετο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 Όχι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε Roaming , το έχω δοκιμάσει Αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κλήσεις προς το εξωτερικό ( αν και στην σελίδα της WIND ,λέει το αντίθετο) Σε ευχαριστω για την πληροφορια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Μετά από πολύ καιρό ήρθε σε πρώην mo'mad κινητό που έχει φύγει με φορητότητα από τη wind, ενημερωτικό mo'sms σχετικά με κάποιες συναυλίες του moby. Και χθές ήρθε παρόμοιο μήνυμα. Λέτε να σημαίνει κάτι; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tattoo17 Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 πακετακι momad κανεις ????ψαχνω απεγνωσμενα ....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2012 Τι να το κάνεις ? Δεν λέει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tattoo17 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Τι να το κάνεις ? Δεν λέει το χρειαζομαι φιλε μου για αντικατασταση της δικης μου σιμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Έχει κάτι το καλό αυτό το πακέτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tattoo17 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Έχει κάτι το καλό αυτό το πακέτο; bonus ανανεωσης τα 100 λεπτα , online bonus απο τα πακετα, κτλ και τον διπλασιασμο της momad. ,εμενα προσωπικα με βολευουν γιατι δεν παιρνω σε whats up μονο σε σταθερα λογω της δουλειας μου η κινητα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gm45 Δημ. May 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2012 Έχει κάτι το καλό αυτό το πακέτο; Oτι εχει το f2g (bonus ανανεωσης, online bonus απο πακετα του f2g κτλ) + διπλασιασμο καρτας. Μου εστειλε τριπλασιασμο σημερα αμα ανανεωσω με 10 ευρω στις επομενες 6 ημερες (παραξενο ειχε καιρο να δωσει κατι, 90' προς ολους εδινε) σε ενα νουμερο που εχω και εβαλα καρτα και τετραπλασιαστηκε+ bonus 100' προς ολους Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Νομίζω καλύτερα να έψαχνες για F2G-2 σε συμφέρει καλύτερα ίσως από τον τετραπλασιασμό , εκτός αν ο διπλασιασμός του MOMAD γίνεται πακέτα ομιλίας.. Θα ρωτήσω έναν φίλο που έχει MOMAD αν τα δίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tattoo17 Δημ. May 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2012 Νομίζω καλύτερα να έψαχνες για F2G-2 σε συμφέρει καλύτερα ίσως από τον τετραπλασιασμό , εκτός αν ο διπλασιασμός του MOMAD γίνεται πακέτα ομιλίας.. Θα ρωτήσω έναν φίλο που έχει MOMAD αν τα δίνει καλημερα ευχαριστω θα περιμενω νεα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. May 31, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2012 Από 14 Ιουνίου καταργούνται Το Bonus διπλασιασμού του χρόνου ομιλίας των 2 πρώτων ανανεώσεων κάθε μήνα και τα Bonus δωρεάν λεπτών & SMS (από 100-500 ανάλογα με την αξία ανανέωσης) προς Μomad στις πρώτες 4 ανανεώσεις ανά μήνα, που είναι διαθέσιμα σε συνδρομητές Momad. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
boombastic Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 εχω ενα ξεχασμενο momad αξιζει να το κρατησω η να το κανω q?? Παράθεση ΙΦ ΓΙΟΥ ΑΡ ΓΚΡΙΚ, ΠΛΙΖ ΡΑΪΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚ ΕΝΤ ΜΠΙ ΠΡΑΟΥΝΤ ΟΦ ΓΙΟΡ ΛΑΝΓΚΟΥΪΤΖ. ΓΟΥΕΝ ΓΙΟΥ ΡΑΙΤ ΙΝ ΓΚΡΙΚΛΙΣ, ΙΤ ΛΟΥΚΣ ΔΑΤ ΣΤΙΟΥΠΙΤ. ΘΕΝΚΙΟΥ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sendmeasign Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 q χωρις συζητηση. Παράθεση HE HAD THE GIFT OF PROPHECY, GAVE GUIDING LIGHT TO ME I KNOW,HE SET MY SPIRIT FREE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenopoulos Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Το mo'mad συνεχίζει να υπάρχει; Στην wind βλέπω μονάχα το F2G και την Q . Παράθεση . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2017 Το mo'mad συνεχίζει να υπάρχει; Στην wind βλέπω μονάχα το F2G και την Q . Ξερω οτι δεν υπαρχει,ειχε ενα γνωστος αλλα εγινε F2G. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts