ταξιδιωτης22 Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 η οθονη του σε σχεση με το 6280 ειναι πιο σκοτεινη,εχει αισθητηρα φωτος το 7390 και αυξομειωνει την φωτεινοτητα της οθονης.εγω παντως δεν εχω προβλημα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 η οθονη του σε σχεση με το 6280 ειναι πιο σκοτεινη,εχει αισθητηρα φωτος το 7390 και αυξομειωνει την φωτεινοτητα της οθονης.εγω παντως δεν εχω προβλημα. Ειναι πχ σαν του w850? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freyarip Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 Ειναι πχ σαν του w850? Το συγκρινα διπλα διπλα και με το W850 αλλα ηταν εμφανως πιο σκοτεινη και μουντη η οθονη του νοκια. Παρολα αυτα πρεπει να πω οτι τα χρωματα ειναι πιο ποιοτικα απο το W850, ενω σε συγκριση με το 6280 χανει και σε φωτεινοτητα και σε χρωματα (του 6280 ειναι πιο εντονα) τα συγκρινα κοιταζοντας την ιδια φωτο που εστειλα με bluetooth και στα δυο. Εγω θα το αγοραζα το 7390 γιατι οντως ειναι πανεμορφο και ποιοτικο αλλα δινω μεγαλη, παρα πολυ μεγαλη, εμφαση στην οθονη αν λοιπον καποιος δεν πολυενδιαφερεται για την οθονη του κινητου του ας το παρει με κλειστα ματια εχει και παρα πολυ καλο ηχο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC]Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16ΚΒytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 σε σχεση με το 850 δεν θυμαμαι γι ανα πω αν εχουν μεγαλη φιαφορα οι 2 οθονες,με το 6280 σαφως κι εχουν οπως και με το K-800 που που φαινεται πιο ζωντανη η οθονη λογω της φωτεινοτητας,συνηθειο ειναι πιστευω,αν απενεργοποιοταν ο αισθητηρας σιγουρα θα ηταν πολυ καλυτερα τα πραγματα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 :cry: - σε καθε περιπτωση ηταν πιο σκοτεινη ? φωτο,αναμονη,φοντο ? :( - δηλαδη τοσα pixel καμερας και οθονης τα εθαψε ετσι η Νοκια ? τι να το κανουμε να το παρουμε τοτε που σχεδιαζαμε ? αυτη η εταιρια βρε παιδι μου ωρες ωρες ειναι για πιστολιες (!) Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 Nokia 7390 σε χρώμα Bronze Black: http://www.planete-nokia.com/phpBB2/index.php?showtopic=35120 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theopoula Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 Ρε παιδιά όταν δεν το συγκρίνετε με άλλα κινητά, η οθόνη του είναι τέλεια. Εγώ χθες πήγα να δω το κινητό μία φίλης μου και σχεδόν φοβήθηκα όταν είδα πόση φωτεινότητα είχε η οθόνη του. Είναι πολύ καλή. Κοιτάξτε την χωρίς άλλη δίπλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 http://www.planete-nokia.com/phpBB2/index.php?showtopic=35120 :respect: - YESSSSSS επιτελους βλεπουμε φωτογραφιες που τραβαει το 7390 με συγκριση (!) αυτα τα 3 κουμπακια εξωτερικα τι ειναι ? μπορεις να διαβασεις μηνυμα με αυτα σαν πλοηγηση ? Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Leon_ Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 :respect: - YESSSSSS επιτελους βλεπουμε φωτογραφιες που τραβαει το 7390 με συγκριση (!) αυτα τα 3 κουμπακια εξωτερικα τι ειναι ? μπορεις να διαβασεις μηνυμα με αυτα σαν πλοηγηση ? Μάλλον είναι τα κουμπιά κατεύθυνσης, δεξιά και αριστέρα, και της επιλογής(που βρίσκεται αναμέσα στα άλλα δύο) δηλαδή να επιλέγεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 :love: - once Nokia always Nokia - :mobile: Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 Μάλλον είναι τα κουμπιά κατεύθυνσης, δεξιά και αριστέρα, και της επιλογής(που βρίσκεται αναμέσα στα άλλα δύο) δηλαδή να επιλέγεις. ακριβως φιλε μου,μπαινει στην μουσικη,καμερα κλειδωμα κ.α. παντως το κινητακι αξιζει,ειμαι απολυτα ικανοποιημενος. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 :blink: - για καμερα οταν ειναι διπλωμενο δεν εχει κουμπι στο πλαι οπως το 6131 ? Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
daospi Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 To video τι λέει;Δεν είχα διαβάσει και τα καλύτερα. Παράθεση He who controls the past,commands the future.He who commands the future,conquers the past. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 εχει κανονικα κουμπι στα πλαγια και δεν να ανοιξεις το κινητο για φωτο,λοιπον βιντεο δεν εχω βγαλει ακομα ημερα,μονο βραδυ και ειχε πολυ noise. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgosk80 Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 Απο ποιοτητα κατασκευης τι λεει?Τριζει?Πως ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 Απο ποιοτητα κατασκευης τι λεει?Τριζει?Πως ειναι? η ποιοτητα κατασκευης του ειναι απλα εξαιρετικη. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TSAKHS_EVIA Δημ. December 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2006 :ninja: - αυτο το μυστηριο περι "μουντης καμερας" δεν θα λυθει ? δηλαδη τι εχει ? Παράθεση NOKIA ρε είπαμε κι εαν ποτέ το άλλαζα...πάλι NOKIA θα έπαιρνα (!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos_a Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ Η ΝΟΚΙΑ ΕΝΑ ΣΤΥΛΑΤΟ, ΓΕΜΑΤΟ, ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΛΑΦΡΥ CLAMSHELL. ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!!!!!!!!:D ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 ενα δειγμα σε φωτισμο δωματιου,μετριο το αποτελεσμα αλλα ok,σε συνθηκες ημερας δεν εχω βγαλει ακομα. http://img75.imageshack.us/img75/9671/009sd7.th.jpg Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos_a Δημ. December 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2006 Η ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΤΙΜΗ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 388 εΥΡΏ:X edited by nervous : Μην γραφεις με κεφαλαια ειναι σαν να φωναζεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. December 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2006 μην γραφεις με κεφαλαια φιλε μου,ειναι σαν να φωναζεις.καλοσωρησες στο myphone. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toy_in_the_attic Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Εγώ το αγόρασα χθες και ευχαριστώ για τη βοήθειά σας πιο πριν!:O Λοιπόν είναι πάρα πολύ καλό.Μέχρι τώρα έχω παρατηρήσει ότι έχει απίθανα χρώματα,πολύ καλούς ήχους και η φωτεινότητα προσωπικά,δε με ενοχλεί κοθόλου..Γενικά δε θέλω και να με τυφλώνει ας πούμε το φως του κινητού..!Είναι μια χαρά και το προτείνω!Α!Ρε παιδιά η συσκευασία δεν περιέχει USB;:blink: Εμένα δεν είχε και έμεινα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. December 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2006 Το πήρα και εγώ σήμερα! Φανταστική συσκευή, κανένα απολύτως πρόβλημα με την οθόνη, ποιότητα κατασκευής ΑΨΟΓΗ και τα ηχεία απίστευτα. Δηλώνω κατενθουσιασμένος και κατευχαριστημένος με την αγορά μου! :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zavros2003 Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 paidia ti moy protinete na parw? skeftomai na parw to 7390 alla den 3erw ti xrwma...?:worry: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. December 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2006 paidia ti moy protinete na parw? skeftomai na parw to 7390 alla den 3erw ti xrwma...?:worry: :wacko: Το μάυρο-καφέ βέβαια!!! Το ροζ εν για τις κορούες...:lol: :) Σήμερα το πρωί όμως με απογοήτευσε... Δεν ξέρω τι είναι (bug ή δεν υποστηρίζεται) αλλά δεν μπορεί να χτυπήσει το ξυπνητήρι όταν αυτό είναι κλειστό και επιλέξεις αντί για ήχο το ραδιόφωνο. Μιλάω για κάτι το οποίο μπορούσε να το κάνει το αρχαίο Νόκια 7250ί... Ελπίζω να το διορθώσουν με κάποια αναβάθμιση... :( Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts