antreasM77 Δημ. January 8, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2009 rolex μου φαινεται πολυυυ χλωμο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_dakar19477 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 KALIMERA peiga se katastima kai mou eipan oti i NOKIA EXEI EKDOSI ROLEX! ALLA KAI EGW TO BLEPVW POLYYYYYYYY XLOMO yparxei kanena site pou ean dosw to serial number na diastareusw ean to kinito einai original? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 οχι δεν νομιζω να υπαρχει κατι τετοιο εκτος και αν εισαι μελος του Νοκια club και το κανεις στο σαιτ της Νοκια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. January 9, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2009 yparxei kanena site pou ean dosw to serial number na diastareusw ean to kinito einai original? Δοκίμασε αυτό: http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr Επίσης θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα greeklish και να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_dakar19477 Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ GREEKLISH.ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΝΟΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΚΙΑ CLUB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris7_ Δημ. January 12, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2009 Καλο αυτο...:rolleyes: Αντε να το χαρεις τωρα χωρις αμφιβολιες!;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. January 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2009 παιδιά πια είναι μια καλή τιμή για να το αγοράσω μεταχειρισμένο; Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagia Δημ. March 11, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2009 Καλησπερα παιδια, μπορειτε να μου πειτε πια ειναι μια καλη τιμη για να αγορασω ενα γνησιο 8800 sirocco gold edition μονο με φορτιστη, το εχω τσεκαρει οτι ειναι γνησιο και οχι κλεμενο αλλα δεν εχει τιποτε αλλο. Αν καποιος μπορει να μου δωσει καποια ιδεα, ευχαριστω πολυ. Παράθεση http://www.slang.gr/media/img/200804/e3c7f6fd7cd882190bfed167b9b5a61e_thumb.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pagia Δημ. March 13, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2009 Πηρα ενα νοκια 8800 sirocco gold μεταχειρισμενο και δεν ειχε Handsfree δοκιμασα με 3 ζευγαρια που εχω απο αλλες συσκευες νοκια διαφορετικες μεταξυ τους αλλα νου βγαζει "εξαρτημα μη συμβατο". Απο οτι εχω δοκιμασει αυτες δουλευουν κανονικα στα υπολοιπα νοκια, οποτε η φταιει η υποδοχη του 8800 η μηπως θελει ειδικα Ηandsfree? Ευχαριστω Παράθεση http://www.slang.gr/media/img/200804/e3c7f6fd7cd882190bfed167b9b5a61e_thumb.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
denial Δημ. March 31, 2009 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2009 Γεια χαρα σε ολους. Υπαρχει εφαρμογη για το 8800 να μπορει να κοβει τις κλησεις απο απορρητα και να δεχεται κλησεις μονο απο τον phonebook μου και ολα τα αλλα να τα κοβει? Γινεται κατι τετοιο σε S40? Ευχαριστω εκ των προτερων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfiegen Δημ. April 24, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2009 ποιά είναι καλή τιμή για μεταχειρισμένο 8800 sirocco gold? κ πως μπορεί να διαπιστώσει κάποιος αν είναι αυθεντικό κ όχι μαικού? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] everything good in life is either illegal, immoral or fattening!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cavaradossi Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 βρηκα εναν να ανταλλαξω το prada μου με ενα sirocco gold diamond πως θα καταλαβω αν ειναι το αυθεντικο? αυτος λεει εχει χαρτι γνησιοτητας αλλα υπαρχει κατι να δω εκεινη την στιγμη της ανταλλαγης? κατι που να εχω στα υποψιν.. μηπως η εκδοση με τα διαμαντακια ειναι μονο η κινεζικη? Παράθεση Don't give up! :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Watermelon Δημ. April 27, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2009 βρηκα εναν να ανταλλαξω το prada μου με ενα sirocco gold diamond πως θα καταλαβω αν ειναι το αυθεντικο? αυτος λεει εχει χαρτι γνησιοτητας αλλα υπαρχει κατι να δω εκεινη την στιγμη της ανταλλαγης? κατι που να εχω στα υποψιν.. μηπως η εκδοση με τα διαμαντακια ειναι μονο η κινεζικη? Να το βάλεις να δεις αν συνδέεται με το nokia pc suite... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apaes Δημ. April 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2009 ζητα ιμει και δεστο εδω http://www.numberingplans.com/?page=analysis&sub=imeinr Παράθεση ΠΑΟΚ παντου!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uomo Δημ. June 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2009 καλησπερα οποιος μπορει να βρει η εχει το sirocco σε ασημι κ οχι σε μαυρο το αγοραζο αρκει να ειναι σε αριστη κατασταση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospir Δημ. January 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2010 Παιδιά καλημέρα. Μπορώ να δω τα μεηλ μου στο τηλ? Όποιος γνωρίζει ας δώσει οδηγίες. Παράθεση Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wise Δημ. January 29, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2010 Καλησπερα παιδια θα ηθελα να σας κανω μια ερωτηση μηπως γνωριζει καποιος πως μπορω να περασω Ελληνικα στο κινητο με το καλωδιο δεδομενων?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eddiedimitris Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Αραγε υπαρχει προοπτικη να βγαλει κατι καινουργιο η Νοκια γι αυτη τη σειρα κινητων? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginos Δημ. January 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2010 Κάτι είχε ακουστεί για ένα project περί Erdos αλλά κανένα νεότερο. Πάντως για το arte σταμάτησε η παραγωγή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikospir Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Πηρα ενα νοκια 8800 sirocco gold μεταχειρισμενο και δεν ειχε Handsfree δοκιμασα με 3 ζευγαρια που εχω απο αλλες συσκευες νοκια διαφορετικες μεταξυ τους αλλα νου βγαζει "εξαρτημα μη συμβατο". Απο οτι εχω δοκιμασει αυτες δουλευουν κανονικα στα υπολοιπα νοκια, οποτε η φταιει η υποδοχη του 8800 η μηπως θελει ειδικα Ηandsfree? Ευχαριστω Δυστυχώς θέλει το HS-15 μόνο! Στο ιντερνετ το βρίσκεις απο 20 έως 35 ευρώ αλλά δεν υπάρχει διαθεσιμότητα γενικά... Μονόδρομος...:( Παράθεση Από πείσμα θα ζω στην έρημη χώρα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginos Δημ. February 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2010 Δυστυχώς θέλει το HS-15 μόνο! Στο ιντερνετ το βρίσκεις απο 20 έως 35 ευρώ αλλά δεν υπάρχει διαθεσιμότητα γενικά... Μονόδρομος...:( Απροβλημάτιστα δουλεύει και το nokia HDE-2. Και εγώ μετά από πολλές προσπάθειες από handsfree άλλων nokia πέτυχα ένα.. http://img683.imageshack.us/img683/7484/hde2312x312.th.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wise Δημ. February 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2010 Καλησπερα θελω να κανω μια ερωτηση εχω το 8800 sirocco το πηρα καινουριο απο ebay πριν λιγο καιρο. Ολα καλα αλλα εχω ενα προβλημα ενω το κινητο δειχνει οτι ειναι γεματο μπαταρια μπορει να κανω μια κληση και να τελειωση η μπαταρια η ακομη και να κλεισει το κινητο και αν το ξανανοιξω ειναι παλι γεματη η μπαταρια ξερουμε τι φταιει γι αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginos Δημ. March 6, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2010 Έτσι έκανε και το δικό μου..Νομίζω συνιθισμένο φαινόμενο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginos Δημ. April 30, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2010 Ξέρει κανείς που θα βρω καπάκια για το sirocco σε χρώμα silver?? Στα nokia club είναι πολύ ακριβά ενώ στο ebay είναι όλα φθηνές απομιμίσεις,οι οποίες δεν κουμπώνουν καθόλου καλά. Ψάχνω τα καπάκια,το πληκτρολόγιο (γκρι) και όλα τα λευκά πλαστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts