XASAPAKOS Δημ. January 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2007 euxaristw polu gia thn pliroforia gia ta themata...! :) Παράθεση Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thisisit3 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 To provlima me to akoustiko lithike, telika i entasi tou ixou itan xamili (sto miso). Genika, den ijera pos to tetragono koubaki afjomioni tin endasi tou ixou (aristera/dejia = volume down/volume up). GAMATO KINITO! mono tis daxtilies na min ixe... :P Ah, kai kati akoma, i diafimisi: -Crystalline designer ring tones composed by renowned composer and ambient music innovator, Brian Eno Ta ringtones ine APARADEKTA EOS XALIA, kati xazomares me piano. Apla na to exete ipopsin. Παράθεση vromiko.gr Φαγητό για ξενύχτηδες και όχι μόνο… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kflynt2004 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Συμφωνώ. Τα ringtones είναι τουλάχιστον αδιάφορα... Κατά τη γνώμη μου τσάμπα τα λεφτά που δίνει η ΝΟΚΙΑ στον Eno. Πολύ κακό για το τίποτα. Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thisisit3 Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 I vasi ine ola ta lefta... korifi. btw, iparxi firmware neotero apo to: 3.51 (28-07-06 RM-165) ? Παράθεση vromiko.gr Φαγητό για ξενύχτηδες και όχι μόνο… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2007 Συμφωνώ. Τα ringtones είναι τουλάχιστον αδιάφορα... Κατά τη γνώμη μου τσάμπα τα λεφτά που δίνει η ΝΟΚΙΑ στον Eno. Πολύ κακό για το τίποτα.Μέτρια είναι, αλλά το χειρότερο είναι ότι δεν ακούγονται καθόλου δυνατά. Σε εξωτερικούς χώρους με λίγο θόρυβο δηλαδή, δεν γίνεται τίποτα... :confused: Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Γνωρίζει κάποιος πώς μπορώ να αλλάξω αριθμό που έχω τοποθετήσει σε πλήκτρο για ταχεία κλήση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Γνωρίζει κάποιος πώς μπορώ να αλλάξω αριθμό που έχω τοποθετήσει σε πλήκτρο για ταχεία κλήση; Μενου-Επαφες -Ταχειες κλισεις-enter Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. February 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2007 Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Critter Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Παιδια, οπως ειπα και σε αλλο thread,προκειται να παραλαβω ενα sirocco απο λονδινο. Μου ειπαν οτι με 15 ευρω μου αλλαζουν το μενου στο νοκια κλαμπ κι ας ειναι απο εξω. Το ζητημα ειναι, με τις εγγυησεις τι γινεται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Η Alpha Copy παρέχει υποστήριξη σε κινητά με κάποια συγκεκριμένα IMEI. Που προορίζονται για συγκεκριμένες χώρες δηλαδή. Αν το πας σε κατάστημα Nokia όπως λες, θα σου πουν σχετικά. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poloman Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 to pira simera!! oraio einai, alla opos ksana anaferthei mou tin espase pou den allazi i battery kai to sima (to xroma) !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georginos Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Έχει βγει νέο firmware? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Πριν από μερικές βδομάδες που το πήγα για αναβάθμιση του έβαλαν την 3.93. Δεν ξέρω αν υπάρχει νεότερη. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thisisit3 Δημ. February 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2007 Iparxi kapio site pou exi tis alages metaji diaforetikon firmware versions? Etsi gia na jeroume an ajizi na anavathmisoume i oxi. Παράθεση vromiko.gr Φαγητό για ξενύχτηδες και όχι μόνο… Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 γεια σε ολους. κατοχος και εγω εδω κ δυο μερες του σιροκο ειπα να πω την αποψη μου για βοηθεια στους υποψηφιους αγοραστες. Συν ειναι σιγουρα η απιστευτη κατασκευη του και ο σχεδιασμος του.Πραγματικα χαιρεσαι να το κρατας.Μηχανισμος slide απλα τελειος.Οθονη καλη, ο χειρισμος νομιζω οτι ειναι καλυτερος απο το 8800.Επισης το μενου ειναι μερικως αναβαθμισμενο(το συγκρινω με 8800 της κοπελας μου).Τα περιεχομενα του πακετου καπως αποζημιωνουν για την υψηλη τιμη, το bluetoothακουστικο ειναι πανεμορφο αν και λιγο αβολο(για μενα παντα).Στα πολυ συν το χαμηλο sar μολις 0,36. Με απογοητευσε η ενταση του ακουστικου(το εχω τερμα), ειναι λιγο χαμηλη,και το βαρος του.Τωρα οσον αφορα την μνημη και τις λειτουργιες, σιγουρα δεν το παιρνεις για αυτα.Σιγουρα καποιος που θα παρει το σιροκο εχει στην ακρη και mp3 player αλλα και ψηφιακη.. Επισης με απογοητευσε το γεγονος οτι δεν δουλευει ο φορτιστης(!)..Μαλλον θελει αλλαγη. Αυτα, ελπιζω να βοηθησα.. Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 [quote=nick08alex; Επισης με απογοητευσε το γεγονος οτι δεν δουλευει ο φορτιστης(!)..Μαλλον θελει αλλαγη. Αυτα, ελπιζω να βοηθησα.. Γρηγορα πηγαινε το πισω.Ειναι υποχρεωμενοι να σου αλλαξουν τουλαχιστον φορτιστη. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Γρηγορα πηγαινε το πισω.Ειναι υποχρεωμενοι να σου αλλαξουν τουλαχιστον φορτιστη.\ εννοειται αυτο..απλως φοβαμαι μηπως μου πουν τιποτα τραγικο οπως οτι θα κρατησουν ολο το τηλεφωνο..Ολα τα περιμενω απο τα σερβις των εταιρειων..Εχω ακουσει (οπως και ολοι φανταζομαι) απιστευτα πραγματα κατα καιρους.. Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Τις 3 πρωτες μερες η Nokia υποχρεωνει σε αντικατασταση και οχι επισκευη.Εξ αλλου εσενα ειναι ο φορτιστης και οχι το κινητο. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Τις 3 πρωτες μερες η Nokia υποχρεωνει σε αντικατασταση και οχι επισκευη.Εξ αλλου εσενα ειναι ο φορτιστης και οχι το κινητο. σωστα, το ειχα ξεχασει αυτο με τις τρεις μερες.θενκς.. Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Το Πλαισιο μαλιστα εχει παρατεινει τις μερες σε 13-14 ...για ολα τα κινητα που πουλαει. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 ερωτηση υπαρχει περιπτωση με αναβαθμιση λογισμικου να δυναμωσει η ενταση του ακουστικου?Γενικα νομιζω οτι δεν ειναι δυνατο αυτο αλλα ισως..Ξερει κανεις? Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Γιατι ρε παιδια ???? Μια χαρα ειναι το ακουστικο.Την πρωτη φορα πατα το τετραγωνο κεντρικο κουμπι δεξια να δυναμωσει.Κανε μια κλιση σε αριθμο που δεν απανταει και καντο και τωρα. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Κι όμως, είναι πιο δυνατό από του αρχικού 8800, αλλά δεν είναι τόσο δυνατό όσο πολλά άλλα κινητά. Το N80 ας πούμε έχει την ίδια ένταση στο ακουστικό χωρίς να το βάλεις στο τέρμα. Το ακούω σαφώς πιο εύκολα σε εξωτερικούς χώρους με θόρυβο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick08alex Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 Γιατι ρε παιδια ???? Μια χαρα ειναι το ακουστικο.Την πρωτη φορα πατα το τετραγωνο κεντρικο κουμπι δεξια να δυναμωσει.Κανε μια κλιση σε αριθμο που δεν απανταει και καντο και τωρα. το εκανα απο την αρχη..τερμα ειναι αλλα η εγω κουφαθηκα, η δεν ειναι και πολυ δυνατο...ελπιζω μονο στο σερβις, αν και δεν ειναι και για πολλα πολλα αυτοι εκει, σημερα πηγα τον φορτιστη και δεν ειχαν αλλον να μου δωσουν...θα περιμενω λεει.Αν ειναι δυνατον!Ενα φορτιστη δεν ειχαν η εστω εναν ανταπτορα για να το φορτισω τουλαχιστον, και υποχρεωθηκα σε ενα φιλο.. Παράθεση http://www.beachvolleychania.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2007 το εκανα απο την αρχη..τερμα ειναι αλλα η εγω κουφαθηκα, η δεν ειναι και πολυ δυνατο...ελπιζω μονο στο σερβις, αν και δεν ειναι και για πολλα πολλα αυτοι εκει, σημερα πηγα τον φορτιστη και δεν ειχαν αλλον να μου δωσουν...θα περιμενω λεει.Αν ειναι δυνατον!Ενα φορτιστη δεν ειχαν η εστω εναν ανταπτορα για να το φορτισω τουλαχιστον, και υποχρεωθηκα σε ενα φιλο.. Αν δεν ειχαν φορτιστη επρεπε να επιμεινεις να σου αλλαξουν ολο το κινητο με ολοκαινουργο. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts