Jump to content

[Επίσημο] Nokia 8800 Sirocco Edition

d2000217
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

euxaristw polu gia thn pliroforia gia ta themata...! :)
Stay Hungry | Stay Foolish | http://www.iChas.gr

• Απαντήσεις 648
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

To provlima me to akoustiko lithike, telika i entasi tou ixou itan xamili (sto miso).

Genika, den ijera pos to tetragono koubaki afjomioni tin endasi tou ixou (aristera/dejia = volume down/volume up).

GAMATO KINITO!

mono tis daxtilies na min ixe... :P

Ah, kai kati akoma, i diafimisi:

-Crystalline designer ring tones composed by renowned composer and ambient music innovator, Brian Eno

Ta ringtones ine APARADEKTA EOS XALIA, kati xazomares me piano. Apla na to exete ipopsin.

vromiko.gr

Φαγητό για ξενύχτηδες και όχι μόνο…

Συμφωνώ. Τα ringtones είναι τουλάχιστον αδιάφορα... Κατά τη γνώμη μου τσάμπα τα λεφτά που δίνει η ΝΟΚΙΑ στον Eno. Πολύ κακό για το τίποτα.
Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Συμφωνώ. Τα ringtones είναι τουλάχιστον αδιάφορα... Κατά τη γνώμη μου τσάμπα τα λεφτά που δίνει η ΝΟΚΙΑ στον Eno. Πολύ κακό για το τίποτα.
Μέτρια είναι, αλλά το χειρότερο είναι ότι δεν ακούγονται καθόλου δυνατά. Σε εξωτερικούς χώρους με λίγο θόρυβο δηλαδή, δεν γίνεται τίποτα... :confused:

Γνωρίζει κάποιος πώς μπορώ να αλλάξω αριθμό που έχω τοποθετήσει σε πλήκτρο για ταχεία κλήση;

Γνωρίζει κάποιος πώς μπορώ να αλλάξω αριθμό που έχω τοποθετήσει σε πλήκτρο για ταχεία κλήση;

Μενου-Επαφες -Ταχειες κλισεις-enter

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Παιδια, οπως ειπα και σε αλλο thread,προκειται να παραλαβω ενα sirocco απο λονδινο. Μου ειπαν οτι με 15 ευρω μου αλλαζουν το μενου στο νοκια κλαμπ κι ας ειναι απο εξω. Το ζητημα ειναι, με τις εγγυησεις τι γινεται?

Η Alpha Copy παρέχει υποστήριξη σε κινητά με κάποια συγκεκριμένα IMEI. Που προορίζονται για συγκεκριμένες χώρες δηλαδή. Αν το πας σε κατάστημα Nokia όπως λες, θα σου πουν σχετικά.

Πριν από μερικές βδομάδες που το πήγα για αναβάθμιση του έβαλαν την 3.93. Δεν ξέρω αν υπάρχει νεότερη.

γεια σε ολους. κατοχος και εγω εδω κ δυο μερες του σιροκο ειπα να πω την αποψη μου για βοηθεια στους υποψηφιους αγοραστες.

Συν ειναι σιγουρα η απιστευτη κατασκευη του και ο σχεδιασμος του.Πραγματικα χαιρεσαι να το κρατας.Μηχανισμος slide απλα τελειος.Οθονη καλη, ο χειρισμος νομιζω οτι ειναι καλυτερος απο το 8800.Επισης το μενου ειναι μερικως αναβαθμισμενο(το συγκρινω με 8800 της κοπελας μου).Τα περιεχομενα του πακετου καπως αποζημιωνουν για την υψηλη τιμη, το bluetoothακουστικο ειναι πανεμορφο αν και λιγο αβολο(για μενα παντα).Στα πολυ συν το χαμηλο sar μολις 0,36.

Με απογοητευσε η ενταση του ακουστικου(το εχω τερμα), ειναι λιγο χαμηλη,και το βαρος του.Τωρα οσον αφορα την μνημη και τις λειτουργιες, σιγουρα δεν το παιρνεις για αυτα.Σιγουρα καποιος που θα παρει το σιροκο εχει στην ακρη και mp3 player αλλα και ψηφιακη..

Επισης με απογοητευσε το γεγονος οτι δεν δουλευει ο φορτιστης(!)..Μαλλον θελει αλλαγη.

Αυτα, ελπιζω να βοηθησα..

[quote=nick08alex;

Επισης με απογοητευσε το γεγονος οτι δεν δουλευει ο φορτιστης(!)..Μαλλον θελει αλλαγη.

Αυτα, ελπιζω να βοηθησα..

Γρηγορα πηγαινε το πισω.Ειναι υποχρεωμενοι να σου αλλαξουν τουλαχιστον φορτιστη.

Φιλικά Γιάννης

Γρηγορα πηγαινε το πισω.Ειναι υποχρεωμενοι να σου αλλαξουν τουλαχιστον φορτιστη.
\

εννοειται αυτο..απλως φοβαμαι μηπως μου πουν τιποτα τραγικο οπως οτι θα κρατησουν ολο το τηλεφωνο..Ολα τα περιμενω απο τα σερβις των εταιρειων..Εχω ακουσει (οπως και ολοι φανταζομαι) απιστευτα πραγματα κατα καιρους..

Τις 3 πρωτες μερες η Nokia υποχρεωνει σε αντικατασταση και οχι επισκευη.Εξ αλλου εσενα ειναι ο φορτιστης και οχι το κινητο.

Φιλικά Γιάννης

Τις 3 πρωτες μερες η Nokia υποχρεωνει σε αντικατασταση και οχι επισκευη.Εξ αλλου εσενα ειναι ο φορτιστης και οχι το κινητο.

σωστα, το ειχα ξεχασει αυτο με τις τρεις μερες.θενκς..

Το Πλαισιο μαλιστα εχει παρατεινει τις μερες σε 13-14 ...για ολα τα κινητα που πουλαει.

Φιλικά Γιάννης

ερωτηση

υπαρχει περιπτωση με αναβαθμιση λογισμικου να δυναμωσει η ενταση του ακουστικου?Γενικα νομιζω οτι δεν ειναι δυνατο αυτο αλλα ισως..Ξερει κανεις?

Γιατι ρε παιδια ???? Μια χαρα ειναι το ακουστικο.Την πρωτη φορα πατα το τετραγωνο κεντρικο κουμπι δεξια να δυναμωσει.Κανε μια κλιση σε αριθμο που δεν απανταει και καντο και τωρα.

Φιλικά Γιάννης

Κι όμως, είναι πιο δυνατό από του αρχικού 8800, αλλά δεν είναι τόσο δυνατό όσο πολλά άλλα κινητά. Το N80 ας πούμε έχει την ίδια ένταση στο ακουστικό χωρίς να το βάλεις στο τέρμα. Το ακούω σαφώς πιο εύκολα σε εξωτερικούς χώρους με θόρυβο.

Γιατι ρε παιδια ???? Μια χαρα ειναι το ακουστικο.Την πρωτη φορα πατα το τετραγωνο κεντρικο κουμπι δεξια να δυναμωσει.Κανε μια κλιση σε αριθμο που δεν απανταει και καντο και τωρα.

το εκανα απο την αρχη..τερμα ειναι αλλα η εγω κουφαθηκα, η δεν ειναι και πολυ δυνατο...ελπιζω μονο στο σερβις, αν και δεν ειναι και για πολλα πολλα αυτοι εκει, σημερα πηγα τον φορτιστη και δεν ειχαν αλλον να μου δωσουν...θα περιμενω λεει.Αν ειναι δυνατον!Ενα φορτιστη δεν ειχαν η εστω εναν ανταπτορα για να το φορτισω τουλαχιστον, και υποχρεωθηκα σε ενα φιλο..

το εκανα απο την αρχη..τερμα ειναι αλλα η εγω κουφαθηκα, η δεν ειναι και πολυ δυνατο...ελπιζω μονο στο σερβις, αν και δεν ειναι και για πολλα πολλα αυτοι εκει, σημερα πηγα τον φορτιστη και δεν ειχαν αλλον να μου δωσουν...θα περιμενω λεει.Αν ειναι δυνατον!Ενα φορτιστη δεν ειχαν η εστω εναν ανταπτορα για να το φορτισω τουλαχιστον, και υποχρεωθηκα σε ενα φιλο..

Αν δεν ειχαν φορτιστη επρεπε να επιμεινεις να σου αλλαξουν ολο το κινητο με ολοκαινουργο.

Φιλικά Γιάννης